Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 401
  • 7 387

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Puolustellaan vaikka sitten orastavalla väsymyksellä, mutta nimimerkki Eetskan klassisen ytimekkäät sanankäänet Tero Koskirannan Pelsu-diilistä saivat kyllä minut nauramaan. Toisten pettymys on huveista hulvattomin:
Jos tää on se 1 sentteri ni voi vittu mä sanon.
 

Zago

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tuli naurettua Jomppa_koolle taas kerran 'En ole koskaan'-ketjussa. Naurua ei ainakaan hillinnyt tämä vsmon heitto perään. Alkaahan tämä olla tosin jo vanha aihe.. Nyt HIFK:iä odotellessa kyseiseen ketjuun. "En ole koskaan jutellut naiselle niin kuin se inttikaveri"

Linkistä vsmon viestiin: Jatkoajan keskustelupalsta - Yksittäisen viestin lukeminen - En ole koskaan...
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Kyllähän tuli naurettua Jomppa_koolle taas kerran 'En ole koskaan'-ketjussa. Naurua ei ainakaan hillinnyt tämä vsmon heitto perään. Alkaahan tämä olla tosin jo vanha aihe.. Nyt HIFK:iä odotellessa kyseiseen ketjuun. "En ole koskaan jutellut naiselle niin kuin se inttikaveri"

Linkistä vsmon viestiin: Jatkoajan keskustelupalsta - Yksittäisen viestin lukeminen - En ole koskaan...

Tuohon juttuun alkaa olemaan enää kaksi sanaa sanottavana: väsynyttä, trött.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Heh, naurahdin ihan ääneen vitutusketjun letkautukselle siitä kuinka Jomppa Koo voisi hakea nimimerkin HIFK piilolinssien asentajaksi.
Tosin sehän aukenee vain niille, jotka oli lukenut HIFK:n viestin, jossa kyselee vinkkejä piilolinssien asentamiseen ja on lukenut Jomppa Koon vuodatukset työkkärin lappujen kirjoittamisesta.

Huvittavaa kuinka nämä kaksi on joutunut koko muun palstan hampaisiin naisasiat-ketjun vuoksi. (Tämä varmaan auttaa siihen) Itsekin olisin tarjonnut HIFK:lle jonkun inttikaveriin liittyvän vinkin piilolinssien asentamiseen, mutten keksinyt mitään tarpeeksi nokkelaa.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Hah-hah-hassuttelusta kuukauden banni. Hauskaa tässä on se, ettei kukaan kommentoinut hauskaa puhelua mitenkään, joten se oli ilmeisesti saunansytytyskuivaa muidenkin kuin minun mielestäni. Hyvin käytetty kuukausi.

Jotta kukaan ei tulisi kertomaan minulle, että on rumaa tulla ilkkumaan, kun toinen ei voi vastata, totean, että Derrickin kirjoitus kuuluu tähän ketjuun mielestäni ainoastaan siksi, että hän sai siitä kuukauden kirjoituskiellon. Siis tuosta jutusta.
Siis täh? Onko ykköskenttä Saarinen-Koskiranta-Mankinen? Toivottavasti tavoite ei nyt ole ne pronssiset mitalit. Huh huh. Toisaalta jos ne on kesän aikana kehittyneet. Ne mitään reenannu ole, on ollut niin kuumakin että harjoittelu on ollut pääasiassa palauttelevaa makkaratikkujen kanssa sähläämistä.

Ruutu - ''Rudy''
Riku - ''Terve Rudy, se on Riku tässä''
Ruutu - ''No moi, äijä toi joelin kyl hienosti esiin''
Riku - ''Joo, oot vissiin ehjänä''
Ruutu - ''Perhana kun pääsis vielä sitä pitkätukka Jagria ajamaan''
Riku - ''Kiinnostaisko sua tulla pelaamaan tänne itään?''
Ruutu - ''Larvaa! Sano Nybarille ja Keklulle et haistaa paskan. The Rock, faksaa mulle lentoliput, mä tuun heti''
Riku - ''Ei tänne tuu enää lentoja''
Ruutu - ''No millä sinne sit pääsee?''
Riku - ''Tuu junalla, mä tulen vastaan Lappeenrannan asemalle''
Ruutu - ''WTF Rocky, miks vi**ssa mun pitäis tulla junalla Lappeenrantaan?''
Riku - ''Köh, niin täs on Kallioniemen Riku SaiPasta''
Ruutu - ''Voi juma... tuut-tuut-tuut''
Moderaattorit kirjoitti:
Nimimerkki Derrick ei kirjoittele tänne seuraavaan kuukauteen. Syynä off-topic -hauskuuttelu, josta häntä on jo aiemmin varoitettu useaan otteeseen.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Jotta kukaan ei tulisi kertomaan minulle, että on rumaa tulla ilkkumaan, kun toinen ei voi vastata, totean, että Derrickin kirjoitus kuuluu tähän ketjuun mielestäni ainoastaan siksi, että hän sai siitä kuukauden kirjoituskiellon. Siis tuosta jutusta.
Tokihan Derrick postasi tuon jälkeen vielä Jokeri-osioon samanlaisen "hassun" puhelujutun. Kuinkahan monta noita Derrickin puheluita on, ja onko joku joskus hymyillyt niitä lukiessa? Minä en jaksa selata, minä juon nyt kahvia.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Onhan tuo täysin epäreilua pilkata, kun toinen ei voi vastata (puhelimeen). Ring ring. Kuka siellä? Automaattinen nauhoite, joka sanoo ettei valitsemaanne numeroon oteta puheluita. Kuukauteen.

Muahhahhhaaaaaa
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Senkin mulkut. Kiusaatte puolustuskyvytöntä, ja ilmeisesti teillä on lisäksi ihan vitun huono huumorintaju.

Onko tämä Derrick-hahmo käynyt teidänkin läheisiänne sutaisemassa, vai mikä tämän kuoromerimiesnaurukonsertin takana oikein on? Vastatkaa puhelimeen.

Derrick taitaa olla aika kova panomies.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Senkin mulkut. Kiusaatte puolustuskyvytöntä, ja ilmeisesti teillä on lisäksi ihan vitun huono huumorintaju.

Täysin totta. Minä ainakin nauran kaikelle sellaiselle, mitä en ymmärrä. Eli hyvin pitkälti kaikelle.

Onko tämä Derrick-hahmo käynyt teidänkin läheisiänne sutaisemassa, vai mikä tämän kuoromerimiesnaurukonsertin takana oikein on?

En tiedä onko käynyt, jos on niin toivottavasti sai hyvää seksiä.

Vastatkaa puhelimeen.

Vastaa ite.

Derrick taitaa olla aika kova panomies.

Epäilemättä panee sen minkä puheluiltaan kerkeää.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
dalin paradise coctail toimi:
Devilsin entinen huoltaja pakeni viime keväänä tarkoin vartioidusta Prudential Centeristä mukanaan kuusi videokasettia, joille oli tallennettu kuvamateriaalia Devilsin organisaation toiminnasta. Kuvaamiensa nauhojen vuoksi tämä huoltaja pelkää nyt henkensä edestä. Ja pelkää syystä, sillä näiltä nauhoilta löytyy totuus New Jersey Devilsistä.

Nimettömänä pysyttelävä huoltaja on päättänyt tässä erityishaastattelussa paljastaa henkensä uhalla kaiken sen löyhkäävän saastan, joka kätkeytyy The Rockin jyhkeän ulkokuoren sisäpuolelle.

Kertokaa lyhyesti, mitä arkaluontoista nauhoille on tallentunut.
- Väkivaltaa, kidutusta, henkistä ja fyysistä julmuutta, uhkailua, hakkaamista - ihan kaikkea, mitä vaan voi kuvitella.
Entä NHL-tähtien rikkaus ja neon-valojen kimallus?
- Valetta, silmänlumetta. Otteluiden välillä pelaajia pidetään kopeissa, häkeissä, missä tahansa piilossa. Yön ajaksi pelaajat pannaan yökoppeihin ja sieltä sitten taas aamulla harjoituksiin. Aamuisin aina ensimmäiseksi pelaajat tuodaan yökopeistaan ja monta tuntia menee edellisen päivän murjomisten peittämiseen. Naama on turvoksissa, silmä on mustana, haavoja...

- Mutta miksi, miksi väkivalta?
- träppiä, lyö kiekko päätyyn, träppiä. Älä puhu mitään, älä sano mitään. Träppiä, träppiä, träppiä. Ei sitään kukaan jaksa, ja sitten kun ei jaksa, niin sitten otetaan kovat otteet - ja taas pelataan träppiä. Pelaajat ovat koko ajan vahvassa lääkityksessä osittain kivun, osittain kurin takia. Tarpeeksi vahvat lääkkeet, niin ei tule mieleenkään valittaa, mutta sitten alkaa peliotteet kärsiä: Vaikeuksia muistaa pelata träppiä, täytyy toistaa samoja liikeratoja, että ymmärtäis edes vähän, missä päin kenttää on.

Helvetillinen oravanpyörä

Huoltaja jatkaa surullista kertomustaan ja paljastaa, etteivät väkivaltaisetkaan keinot ole vieraita Paholaisten organisaatiossa.
- Aina, kun tähti ei suoriudu, niin sitten tulee saiputtaa. Saiputtaa on lyönti saippuasukalla, saippualla, joka on laitettu sukan sisään, niin ei jää jälkiä kasvoihin. Se voi vähän turvottaa, mutta se hoituu heti.
- Mutta, kun tähti saa saiputtaa, taas lisää pillereitä kipuun, yrittää taas, roiskii kiekkoa päätyyn, pannaan penkin päähän ja tulee saiputtaa. Sitten annetaan taas pilleriä, päivästä toiseen sama jatkuu, eihän semmosta kukaan jaksa. Mutta, silti kenelläkään ei ole mitään väliä, sen kun jatkuu vaan.

Kiekkoammattilaisen elämä on tunnetusti kovaa, mutta Devilsissä voit heittää hyvästit elämällesi välittömästi sen jälkeen, kun muste sopimuspaperissa on kuivunut.
- Vieraspelikiertueet on kaikista pahimpia. Silloin lääkkeet on kaikista vahvimpia, kädet on raudoissa, koska jos pelaaja on yhtään tolkuissaan, niin siinä on aina loikkauksen mahdollisuus. Näiden viime vuonna tehtyjen kuljetusten todistaminen oli henkilökohtaisesti mulle kyllä ihan viimeinen pisara.

"Rahtia"

Nimettömänä pysyttelevän, joukkuetta lähellä olevan lähteen mukaan Devilsin pelaajien sopimuksissa on olemassa klausuuli, jonka mukaan kuljetettavien tähtien tullimaksut putoavat käytännössä nollille, jos rahti on kuljetuksen aikana vahingoittunut.

Viime talvena verho karmivan salaisuuden ympärillä raottui, kun vieraspelikiertueella lehdistötilaisuuteen ilmestyivät kapteenistosta ainoastaan Kovaltshuk ja White. Eliasta ei näkynyt missään. Joukkueen virallisen tiedotteen mukaan Elias liittyisi joukkueen mukaan päivää myöhemmin, koska oli mukana esikoislapsensa synnytyksessä.

Eestiläisen tv-aseman toimittaja kiinnostui ontuvasta selityksestä, koska hän oli sopinut Eliaksen kanssa haastattelun. Lentoyhtiöltä tarkistettaessa Elias oli astunut muun joukkueen mukana koneeseen.

Kuvausryhmä meni rahtiterminaaliin tutkimaan Devilsin varustelaatikoiden siirtoa lentokoneesta joukkueen bussiin.

- Mitä se laatiko koostis on?
- Onko se Devilsin Eliase siel laatikos?
- Kamera era! Lopeta se filmimine!

Ryhmä ei päässyt puusta pitkään vartijoiden estettyä kuvaamisen, mutta nauhalle tallentunut kuvamateriaali ei jätä arvailujen sijaa sille, missä Elias oli - Sullottuna yhteen monista mustista Reebokin varustekasseista.

Vain jäävuoren huippu

- Kukaan ei tiedä, kukaan ei voi tietää, kukaan ei voi kertoa. Niin kauan kuin olet siellä töissä, niin et voi sanoa mitään. Jos haluat pois - Mutta kukaan ei halua pois.
Miksi?
- On parempi olla haluamatta.
Mutta mitä, jos haluaa?
- No, se vaihdetaan. Tulee uus tilalle. Edellisellä viikolla jos vielä pelasit siellä, niin seuraavalla kaudella sinun tilalla on toinen, sitä ihmetellään ehkä hetki, mutta sitä seuraavalla kaudella ei kukaan edes muista, kukaan ei ihmettele, mitä sinulle kävi, ketään ei edes kiinnosta.

Yhden ex-työntekijän haastattelu ei riitä kaatamaan tätä hyvin rasvattua koneistoa, mutta häneltä saadut kommentit ovat omiaan näyttämään, miten tämä seura on vuosikausia käyttänyt inhimillisyyttä polttoaineena irvokkaiden tavoitteidensa ajamiseen. Joka vuosi joku pelaaja vaihtuu toiseen ja vanha katoaa vähin äänin ikuisuuteen.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Pitäisikö itkeä vai nauraa? -ketjusta, jossa keskusteltiin Jokereiden pelipaidasta ja Ahvenanmaan lipun yhteydestä.

Totta, totta.

Tähän ketjuun alkaa myös kuulua tuo jatkuva värien vaihtelu. Juurihan nuo pelasi vihreissä ja violeteissa, sitten tummansinisissä ja nyt legopalikansinisissä ja -punaisissa. Pinkki-limeä odotellessa... Ja harmaa on kuulemma uusi musta.

Kas kun eivät vaihda logokseen jotain eläintä tai tähteä tai jotain muuta yhtä typerää.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tämä oli kyllä erittäin hieno teksti.

Studio Julmahuvin (vai oliko sen edeltäjän "Toini ja Heikki Haaman Show" tjsp.) sketsin kopio, ei sen kummempaa => kyse oli jostain TV-sarjan taustojen paljastamisesta ja TV-tähtien julmasta kohtelusta.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Studio Julmahuvin (vai oliko sen edeltäjän "Toini ja Heikki Haaman Show" tjsp.) sketsin kopio, ei sen kummempaa => kyse oli jostain TV-sarjan taustojen paljastamisesta ja TV-tähtien julmasta kohtelusta.

Kiitos tästä selvennyksestä! En olekaan moisesta ohjelmasta koskaan ikinä milloinkaan kuullutkaan!
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Pitäisikö itkeä vai nauraa? -ketjusta, jossa keskusteltiin Jokereiden pelipaidasta ja Ahvenanmaan lipun yhteydestä.

Menisi paremmin läpi jonkun muun nauramana, mutta ihan hyvä yritys. Siellähän on kokeiltu myös siivekäs J-kirjain sekä köyhän miehen Salvador Dalin sutima narrin profiili, nykyisen lisäksi siis.
 

d2uce

Jäsen
Menisi paremmin läpi jonkun muun nauramana, mutta ihan hyvä yritys. Siellähän on kokeiltu myös siivekäs J-kirjain sekä köyhän miehen Salvador Dalin sutima narrin profiili, nykyisen lisäksi siis.

Nyt ovat onneksi molemmat seurat palanneet vanhaan perinteiseen kaavaan bakteereita pelkäämättä.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Ehkä johtuu siitä että vietän lauantai-iltaani täysin kuivin suin - tämä mielikuva vähän tyrskäytti:

Tämän jälkeen tyttö olisi päässyt kertomaan karppauksestaan ja loppuillasta olisi tullut pillua ovista ja ikkunoista (olettaen, että sen karppausvaahtoamisen olisi jaksanut kuunnella). Läiske olisi kuulunut Hangosta Rovaniemelle.
Hoho.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös