Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 440
  • 7 387

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Patajokeri ehti korjata kirjoituksensa ennen Footlessin lainausta, mikäli joku tuota ihmettelee. Tänka oli tänkä.

Tunnustan syntini, mutta myös kuittasin morgonstärnin viestin perään, notta kato perkele.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Voisitko avata tätä mullekin. En oikein ymmärtänyt. Käsittääkseni pleijarit eivät ole vielä edes alkaneet.

Käsittääkseni pleijareita on pelattu myös edellisillä kausilla. En tarkkaa historiaa tunne, mutta todennäköisesti aika monta kertaa.
 

pete666

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Siis Lukko ja Jyp on ne kaksi pyhintä asiaa suomalaisessa jääkiekossa. Mistään asiasta ei saa vittuilla, vaan fanit tulevat heti silmille tai tekeytyvät täysin tietämättömiksi....JEE!
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Ketjussa "Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2010-2011" Ei puhuta tästä kaudesta? Luin myös alkuperäisen viestin, siinä puhuttiin tästä kaudesta.

No okei, myönnän pienoisen mokani, sillä en tiennyt, mihin viesti on alunperin kirjoitettu.
 

Snagari

Jäsen
Tämä Punakeltaisen Kapinan kirjoittama viesti Jokerien fanitoimintaa käsittelevään ketjuun sai pari kertaa meikäläisen hörähtelemään. Ehkä jopa nikotiinituotteiden kaviaaria näppikselle.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Avautumisketjussa:
Minäkin olen joskus ollut maalissa ilman hanskoja. Ei se sattunut oikeastaan yhtään, tosin en saanut yhtään vetoa kiinnikkään.

Putosin...
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Kaulasuojan Salkkarit -revittely nauratti ainakin meikäläistä melko paljon:

Jatkoajan keskustelupalsta - Yksittäisen viestin lukeminen - Tv-sarja Salatut elämät

Sama. Loppu varsinkin hurja. :D..

Kaulasuoja kirjoitti:
Nyt kadulla seisoo Katariina ja hänen vierellään makaa yksi mies, pari teiniä ja yksi, josta ei voi olla varma mitä sukupuolta hän edustaa. Kuin tilauksesta Poliisiauto rullaa katua pitkin ja huomaa maassa makaavan nelikon, Katariinan jähmettyessä paikoilleen värjäten ruudun siniseksi. Lopputekstien aikana ei kuullakaan Tunteisiin-kappaletta vaan kamera kuvaa Jennin ja Katariinan asuntoa, joka räjähtää. Alkaa kuulua naurua.

Repesin.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Stigun kuvaus IFK:n playoffeista parilta viime kaudelta nauratti ainakin itseäni:

Meikäläisellä on pleijareista seuraavat fiilikset, vertauksena Idols-kilpailu.

Oululainen Karl "Long" Kalsång osallistuu nyt kolmatta vuotta peräkkäin Idols-kisaan.

Ensimmäisenä vuotenaan hän veti esikarsinnoissa biisejä laidasta laitaan. Mukana oli Katri Helenaa, Kristiina Braxia, mutta myös Red Hot Chili Peppersiä ja Rollareita. Varsinaisessa kisassa Karl hyytyi täysin lavalle- kukaan ei tänä päivänäkään tiedä, mitä biisiä hän yritti laulaa.

Toisena vuotenaan Karl "Lonkka" Kalsång veti esikarsinnoissa pääosin samoja biisejä kuin edellisenä vuotenaankin. Varsinaisessa kisassa Karl veti pari biisiä Black Sabbathiä ja Deep Purplea, mutta nejä biisiä hän yritti laulaa varman päälle Ukko Nooa, mahdollsimman hiljaa ja ilman tunnetta, jottei virheitä syntyisi. Samaan aikaan Kalsångin vasemmasta lahkeesta valui jotain ruskeaa mömmöä. Kisat olivat ohi.

Tänä vuonna Karl alotti esikarsinnat Rollari-linjalla, mutta siirtyi vuodeenvaihteessa Jazz Odyssey- ja Bohemian Rhapsody-osastolle vain huomatakseen, että muut kilpailijat vetelevät Get On-meiningillä parempia pisteitä. Kalsång on nyt vaihtanut takaisin tuonne kolmen soinnun fiilis-pohjaiselle puolelle. Varsinainen kisa lähestyy ja ainakaan itse en tiedä, onko kisalauluna odotettavissa:

- varovainen Ukko Nooa
- liian vaikea ja monimutkainen Jazz Odyssey
- yksikertainen ja tunteeseen perustuva "Back in Black"

Itse odotan tuota viimeistä, mutta pelkään ehkä eniten Ukko Nooaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan loukkaantumisketjussa Ted Raikas esitti kainon toivomuksen maaottelutauolle lähdettäessä:

Nyt vaan sitten toivomaan, että tämän kauden loukkaantumiset on loukkaannuttu ja miehistö pysyy tälläisenään kasassa viimeisiin otteluihin saakka.

Tauon aikana tietysti Lintner ja Rede loukkaantuivat käytännössä loppukaudeksi, Tedin reaktio oli jokseenkin SaiPamainen:

Hah hah hah hah hah hah hah hah haa...

Vain SaiPan kannattajassa voi moinen Jumalan/rouva Fortunan/kalervokummolan räikeä ja tarpeeton oman joukkueen silmille kuseminen aiheuttaa röhönaurua. "SaiPa - Vitutus on taattu", se vaan alkaa menemään jo niin yli että naurattaa.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Dee Snider sanaili taannoin mallikkaasti Jyrki Kataisen kevätohjelmasta Perusssuomalis-ketjussa:
Takuuvarmaa on, että Jyrkille seuraavat pari kuukautta on tuskallista aikaa, kun pitää avata sähköpostit tai vastata puhelimeen. Jos jossain vippivaltioissa puhkeaa umpisuoli ennen vaaleja, niin siinä on LadyBoylla ruskeet housussa.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pokauslauseet-ketjussa:

Oisitsä mun Henrik jos mä oon sun Daniel?

Tytöltä tarvitaan vähän lätkätietämystä, mutta sitä tarvitaan muutenkin elämässä. Toki tuo lause saa myös kaikki homot insestistä kiinnostuneet lätkäfanit höristelemään korviaan.

Ai niin. Ei irronnut.

No, seksihän olisi ollut jossain määrin jopa tylsää, kun jatkuvasti tietää, että mitä toinen tekee seuraavaksi.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Samaisesta Timo Lindströmiä koskevasta ketjusta pakko laittaa seuraava kirjoitus:
Kyllä noi porakonevertailut on ihan täyttä tavaraa, varsinkin kun jokainen jo tietää, että meidän ykkösmolari on tehty lasista ja pahat kielet lisäksi kertovat, että sillä on 10 vuotiaan pikkutytön herkkähipiäisyys... Siitä skenaariosta ei olekaan enää mikään jättiläisenloikka siihen, että Lundell tekee pudotuspeleissä keput, ja meillä on unkarilainen poirakone maalin suulla, kun koko muu joukkue on rakennettu voittamaan mestaruus.

Huikeaa settiä koko ketju!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös