Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 284 039
  • 7 387

J.Petke

Jäsen
Tuo "arjalainen" trolli sai mitä on jo pitkään kerjännyt. Tuosta Vesurin heitosta näemmä paukkui sitten pelikieltoa. Jotkut vaan ovat moder...ööh - piip. - erityissuojeluksessa.

Enemmän minua ihmetyttää tämä porukka kenellä on heti jännäkakka housussa kun näkee jonkun tietyn nimimerkin kirjoittaneen johonkin ketjuun. "Nyt on pakko päästä kuittaamaan".

Olkoon kenellä tahansa erilaisia mielipiteitä tai ajatuksia kuin muilla, niin se miten niihin reagoidaan on se juttu. Joku ottaa huumorilla ja joku ei. Hienoa, että on värikkäitä kirjoittajia.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Tuo "arjalainen" trolli sai mitä on jo pitkään kerjännyt. Tuosta Vesurin heitosta näemmä paukkui sitten pelikieltoa. Jotkut vaan ovat moder...ööh - piip. - erityissuojeluksessa.
Itseasiassa schollhan on keksinyt oikein pettämättömän tavan suoltaa paskaa. Jos haukut yhden kirjoittajan, saat pelikieltoa mutta jos haukut ison ryhmän, olet "värikäs kirjoittaja".

Naiset, pitkätukat, työttömät, köyhät, "maalaiset", läskit, perheelliset miehet.... Unohdin varmasti ison liudan niistä, joita scholl on provosoinut ainoastaan jo viimeisen kahden viikon aikana.

Oletko jotenkin huumeissa?
Tämä muuten ei tainnut olla henkilökohtaisuus.

Jos tapat yhden olet murhaaja. Jos tapat miljoona olet valloittaja.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
En ymmärrä miten jengi vetää itsensä niin solmuun JA:n kirjoitusten takia. Tai ymmärrän sinänsä, olenhan itsekkin siihen syyllistynyt takavuosina muutaman kerran mutta enään ei ymmärrystä riitä.

Tältä palstalta on karsittu jo niin helvetisti sitä väriä että varsinkin kiekko-osiot on varsin kliinisiä nykyään.

Joku näppärä tradenomi voisi huvikseen vertailla otteluketjujen viestin määrää (keskiarvo per ottelu) esim. 2003 vs. 2010. Oma pers-tuntuma on että määrät ovat rajusti vähentyneet. Voin toki olla totaalisen väärässäkin.

Olen tainnut tästä jo mainita aikaisemminkin mutta aikaisemmin esim. Blues-HPK ketjut olivat kunnon tykitystä alusta loppuun vaikka kyseessä oli normirunkkari peli.

Jatkoaika ei ole edes teini-iässä mutta vähän näyttäisi jo ikä painavan.
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kieltämättä nuo heitot/vastineet tuossa "Normaaleja..."-ketjussa schollin viesteihin olivat todella väsyneitä. Niissä on hirveästi samoja elementtejä kuin huonosti kierrätetyissä 80-luvun sitcom-vitseissä. Aika harvassa osataan esimerkiksi piikitellä jostain itse asiasta, vaan tyydytään todella kehnoihin vastaheittoihin.

Jos kirjoitus on pitkähkö ja esim. hiemankin valtavirrasta poikkeava, niin lyhyt, typerä ja kierrätetty vastine ei vain ole hauska.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Scholl aiheutti totaalisen repeämisen Miehen logiikkaa -ketjussa:

Mitä väliä minne kananmunan kuoret menee? Maailmassa on paljon isoja ongelmia, turha miettiä jotain paria kuorta per vuosi. Itselläni ei ainakaan tulisi mieleenkään pohtia, että voisiko ne viedä jonnekin bioon. Tosin täällä sellaista mahdollisuutta ei edes ole. Ihmettelen kenelle on tullut edes mieleen kokeilla, voiko kuoret laittaa bioon vai ei.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Voisi mennä myös Mille naurat juuri nyt -ketjuun, mutta kun schollin alustus jo on täällä, niin:

Ei luita minnekään bioon laiteta, aivan samalla tavalla kun ei kiviäkään laiteta. Kyllähän joku tolkku pitää olla sen suhteen, millä aikavälillä joku muuttuu mullaksi. Luussa menee about sama määrä kuin ydinjätteessä. Miettikääpä sitä, kun hautoja avataan ja siellä on vieläkin jotain ikivanhoja luita. Puhumattakaan sitten dinosaurusten luista.

Ei saa tappaa ihmisiä yöllä nauruun. Jotenkin tämä vaan on niin yllätyksellinen schollin viestiksi. Ensin ihan perus-schollia, mutta lopuksi puhutaan dinosauruksista. Asiallinen viesti sinänsä, mutta kiintoisa kuvitella tilanne, kuinka kiireinen bisnesmies asettaa Espoon kartanossaan hetkeksi silitysraudan pystyyn laudalle, naulitsee katseensa ylälistaan ja käsittelee hetken aikaa jätteen maatumisen moniaita vaiheita ja ulottuvuuksia. Biojätepussista ihmisluihin ja luonnollisesti dinosaureihin - mainiota.
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Voipi olla krokketfoorumeilta ripattuja juttuja, mutta toimii joka tapauksessa:

parivaljakko Koskinen-Malmivaara ei päässyt yhdessä välissä millään vaihtoon, ei sitten millään. Noin puhkikulunutta pakkiparia en ole nähnyt sitten sen kerran, kun Hannele Laurin silmäluomi ja Teuvo Lomanin peräreikä nousivat kesähelteisestä autosta. Ja se auto oli haitaribussi.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nimimerkki passengerin tavoin naureskelin nimimerkki HIFK:n hienolle virkkeelle Naisasiat-ketjussa. Laitetaan se nyt vielä tähän:
No, tällaiseksi tämä nyt on mennyt. En siis kenenkään ala toistelemaan tai jankkaamaan mitään, mutta tällaiseksi tämä on nyt sitten täällä mennyt.


Nimimerkki scholl on myös kirjoittanut hiljattain parikin hauskaa viestiä. Jossain niistä hän vertasi huoraa Burger Kingin hampurilaiseen varsin huvittavasti, pointtina se, ettei BK:n burgeriakaan tarvitse teeskennellä rakastavansa. En jaksa etsiä sitä tähän hätään, mutta Naisasiat-ketjusta löytyy tämäkin. Minunkin mielestä nuo kuittaukset kyseisen kirjoittajan viesteihin ovat usein tosi väsyneitä ja niistä paistaa läpi järjetön halu "tyrmätä" scholl jollain todella nerokkaalla ja nokkelalla huomautuksella. En minäkään välttämättä purematta niele kirjoittajan näkemyksiä, mutta tyylinsä kirjoittaa on todella viihdyttävä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Sekalaisten kysymysten ketjussa Leon selventää käsitettä:
Selittääkääs joku termi ajokoira, siis siinä yhteydessä kun Tami sanoo että "heittää tommoisen ajokoiran" tms.

95% keskittyminen on 50% suoritus. Four passes break every defense. Maailmanluokan pelaaja ja oma kasvattini. Legendaarinen valmentaja ja hyvä ystäväni. Pitkä päätyyn ja yksi perään.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
KKtigiltä hieno viittaus taannoisiin Tampa Baylaisten itkuihin Omarkin rankkarisuorituksesta. Jos ei niitä videoita ole nähnyt, niin tuskin tässä on mitään hauskaa.


Tuollaiset liikkeet vievät kyllä viimeisen arvostuksen omalta osaltani Boltseilta. Stamkos ei osoita minkäänlaista vastustajan kunnioitusta pyörimällä perseellään rangaistuslaukauskisassa.
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Jokerit-JYP -ketjussa veli chubster aiheutti kyllä pientä hilpeyttä. Ensin kuumenee jostain täysin turhasta ja lopulta solvaa Kaulasuojaa ruudinkeksijäksi.

chubster kirjoitti:
Ja näin, yksi ruudinkeksijä ilmoittautuu!

Kaulasuoja kirjoitti:
Sori, väärä hälytys.
Ruudin keksivät kiinalaiset, sarkasmin ja ironian kreikkalaiset.


Tästä vieläkin chubster jatkaa kuumenemistaan ja teksti on lähinnä hävinneen joukkueen fanilta kuulostavaa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Jokerit-JYP -ketjussa veli chubster aiheutti kyllä pientä hilpeyttä. Ensin kuumenee jostain täysin turhasta ja lopulta solvaa Kaulasuojaa ruudinkeksijäksi.
Niin, jätitpä tuosta sitten pois sen, että tuota ennen Kaulasuoja vastasi chubsterin viestiin että "En kai osunut sinuun sillä heittämälläni limumukilla?"

Minua naurattaa eniten koko hommassa tuo chubsterin sarkasmintaju. Tai siis tajuamattomuus. Kaiken kaikkiaan jälleen huikea ketju!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Becksin kuivakka heitto Matasin viestiin Lukko-osion Nolan Pratt -keskustelussa pudotti:

Pakkikolossi Nolan Pratt on asettunut taloksi aivan Rauman keskustaan. Huoneistosta on hyvät yhteydet niin hallille kuin Apolloon, joten olennaiset palvelut lienevät kunnossa. Eikö tämän asunnon järjestymisen kautta ja mikseipä parantuneiden peliesitystenkin myötä voida jo antaa miehelle pelirauha?

Joo, asetetaan Pratt arvostelun ulkopuolelle, koska sillä on asunto.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jatkoaika ei ole edes teini-iässä mutta vähän näyttäisi jo ikä painavan.

Pitää paikkansa! Jatkoaika on siinä vaiheessa, jossa alla on tummansininen Volvo V70 ja keskustan kaksio on vaihtunut 98-neliöiseen rivitalonpätkään. Lapsia on 2 kpl ja vähän on juteltu Mirja-Maaritin kanssa, että josko sitä kolmannen vielä tekisi. Mutta hitsi, kun on vaikea löytää aikaa sille lapsenteollekaan, kun duunissa on kova uraputki päällä ja sen lisäksi pitää kuskata Jani-Petteriä salibandytreeneihin 3 krt viikossa ja Noora-Riikan muskarikin vie aikaa! Kiekkoa tulee käytyä katsomassa aina kun ehtii eli noin kerran parissa kuukaudessa, mutta tiedätsä sekin on mennyt ihan älyttömäksi hommaksi. On kaikennäköisiä showtappeluita ja eihän meidän Jani-Petteriä voi viedä katsomoon, jos se sellaista näkee! Onneksi hän tykkää salibandysta, siinä on rehti ja miehekäs laji kertakaikkiaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Nimimerkki Tumpe räjäytti hetki sitten potin vastatessaan korkille:

No emmä sitä nyt noinkaan näkisi. Jotenkin kuvaava oli kolmannen erän tilanne jossa Ässät veti neljä kertaa päin jäässä istuvaa Norosta. Tilaa oli maalin joka nurkassa mutta ilmeisesti tarve oli vain alistaa suippoa tai jotain. En mä ainakaan muuta selitystä tuolle "viimeistelylle" keksi.

Tai sitten yksinkertaisesti vain Noronen sijoittui hyvin ja peitti loistavasti maalin. Helppoa se on sieltä katsomosta sanoa. Lukko myös puolusti hyvin eikä Ässät oikeasti edes päässyt hyville tekopaikoille, näkeehän sen jo lopputuloksestakin. Kuteja ehkä tuli paljon, mutta se laatu... Vähän kuin muutenkin porilaisilla miehillä: kuti lähtee huonosti ja lopputuloksena ässäfaneja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös