Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 471
  • 7 390

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
MM-kisat tuntuivat alkaneen liian myöhään, vaikka kai ne ovat aikaisemminkin olympiavuosina näillä main vasta alkaneet. Lisäksi Suomen joukkue tuntuu todella mielenkiinnottomalta, mitä nyt jostain syystä Aaltosen otteet hieman kiinnostavat. Muutoin nämä korpikosket ja santalat, hohhoijaa. Facebookissa puolituttujen linkittämät www.saksalainenperusahteri.com:t ja sata kertaa nähdyt youtuben lätkäsketsit lähinnä vituttavat. Tosin tuo ei nyt sinällään lätkä-ähkyyn liity, vaan taitaa olla ihan normaali reaktio. Lisäksi kivenkoloistaan ovat heränneet tytöt/naiset, jotka seuraavat kiekkoa kerran vuodessa kisojen aikaan ja tietävät, että maailma todella kaipaa heidän analyysejään vaikkapa Suomen maalivahtitilanteesta. Lisäksi Mertsi on IHQ!


Nimimerkki cottonmouth kirjoittaa jääkiekkoähkystä Jääkiekkoähky - faktaa vai fiktiota?-ketjussa. Varsinkin tuo alleviivattu osia on kyllä niin totta, yksi varmimmista kevään merkeistä on kun alkaa työpaikalla MM-kisojen puinti ja ihmettely kuka se Korpikoski ja Osala on ja miksi ei Selänne tullut kisoihin...

"Jos Vehanen ei pelaa seuraavaa peliä niin minä en ala!"

Koko viesti:klik.
 

Big Daddy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue, Suomalaiset NHL:ssä

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Mixu nyt vaan tuntee niin kovaa tuskaa kaverinsa OJ:n karmasta, että mies ei näitä purkauksia pysty pitämään sisällään. Toisaalta, saattaahan Koivu olla kohta Mixun mielestä jonkin sortin messias, kun kaveri kuitenkin tunnetaan Jatkoajan historian kovimmasta takinkäännöstä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Helppohan se mixun huudella, kun menestys seuraa aina perässä minne ikinä OJ meneekin. Sitä menestystä ei vain pudotuspeleillä mitata.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Uutiseen http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/05/1125156

Voi helvetti mikä tyyppi! Mitenkähän tuo reagoi muihin tilanteisiin? "Vai talo tulessa? Hah hah! Jätit sitten lieden päälle? Vai sammuitko tupakka kädessä? Heh heh, sattuipas ikävästi! Ai mitä, paloautoko? Ei kai tässä nyt mitään paloautoja tarvita, kai nyt aikuinen mies osaa pikku palon itsekin sammuttaa? Hah hah, onnea matkaan, näkemiin!

Voin helposti kuvitella tuon sketsiksi, jossa Mikko Kivinen esittää tuota päivystäjää. Johtuu varmaan siitä, että Lappareiden ohjelmissa oli vastaavanlaisia juttuja.
 

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Vaikka vituttaakin huolella, kun tuommoinen apina pääsee viheltämään peliä, niin tämä viesti kyllä veti hymyn naamalle.

Jussi Jokinen pelaa ammatikseen NHL:ssä. Koodi on selkärangassa.

Ps. Ilya Kovalchuck. Siinä vasta mies, eikä mikään mikkihiiri. Ehdottomasti jalat alta -osastoa.

edit. Toivottavasti pääsen "Jatkoajan fraasit" -ketjuun, mutta hyvää settiä otteluseurannassa.

Ott on koulupoika jos häntä vertaa Downieen. Siinä on kaveri, joka on aivan oikeasti psykopaatti luistimilla. Täysiverinen mulkku, joka kykenee päättämää pelaajan uran ilman, että edes ilme värähtää.

Hui. Suomella on Leo Komarov- hän puhuu venäjää.
 
Viimeksi muokattu:

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Twitelta taas vahva haku:
Twite on ilmiliekeissä ja ohjeistaa muita käyttäytymään Imatralla:

Jos oot mennyt kuselle aitojen alitse sellaiseen kivaan suojaisaan jontkaan jonka pohjalla on joku puron tapainen ja alkaa Finlandia soimaan niin se ei johtuu siitä että meisselisi koko aiheutti ihastusta, eli pysy kaikessa rauhassa siellä alhaalla vaan. Jännästi kaikuu virtsauksen kohina, kokeile!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jutustelua Kalervon tavasta "jyrähtää" asioista... Noh Simon tuli ja täräytti sellaista juttua, että piti oikein ääneen naurahtaa.

Muistakaa kesäkuumalla, että jos vaikuttaa tulevan ukonilma ja kuuluu jyrinää, se voikin olla lähistöllä oleileva Kalervo. Silloin sata salamaa iskee tulta ja koko elämä räjähtää.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Eikös se joku porilainenkin aloita kaikki viestinsä otsikolla "Haa."

Il Tempo Gigante

Ei porilainen, mutta suippokorva kuitenkin.

Oli ihan vitun myöhäistä vastata tähän, mutta en pystynyt olemaan vastaamattakaan, kun kerrankin tiesin jotain.
 
Vaikka torjuntaprosentit eivät kerrokaan koko totuutta, niin jotain osviittaa ne antavat. Vancouveria vastaan Antin prosentit olivat otteluittain .800, .923, .939, .867, .870 ja .967. Paremmat siis kuin Bollandin prosentit aloituksissa

Ehkä vähän sisäsiittoista läppää mutta allekirjoittanutta tämä ainakin nauratti huolella.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Tumpen heitto Irgulle aiheutti pienen hymynpoikasen:

Hienoa että olette jo tuossa nuoressa iässä saavuttaneet eläkeiän zen-tilan. Onnea! Elämänne kuulostaa aivan isäni ja hänen naisystävänsä arjelta. Kyllä nyt sentään parisuhteessa pitää olla intohimoa ja kunnon röhmyttämistä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaukosäädin kiteyttää suomalaisen jalkapallon syvimmän olemuksen:
Kerta toisensa jälkeen nämä potkupallo janarit yllättyvät kun suomalaiset eivät käy paskassa säässä katsomassa paskalla kentällä palloa potkivia paskoja pelaajia. Kannattaisiko viimein herätä ja tajuta Veikkausliigan tason ja ennen kaikkea kokonaispaketin olevan järkyttävää kuraa? Siitä on meinaan viihde järjettömän kaukana...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös