Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 591
  • 7 387

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä se siltä näyttää. Viime kausi alkoi neljän ottelun voittoputkella. Samaa hurmosta on tämänkin kauden alkukierroksilla. Nyt kolme ottelua, kolme voittoa ja maalisuhde 17-3. Nautitaan nyt, kun tätä herkkua on tarjolla. Keväällä todennäköisesti taas vituttaa.

Juuja pari viimeistä harkkamatsia mukaan lukien 29-4.

Saakutti, kohta saa jo lainata patapaidoilta läski-määtän istumaan mun mopon sarvilla, ettei ala jo tässä vaiheessa keulia. Mut viis siitä, nyt kuuluu naattia kun on siihen saumat!!

Ja Karhut väärään kurkkuun!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
KKK:n alkutaipaleelta löytyy lisempää sujuvaa sanailua...

Minulle alkoholin nauttiminen on sosiaalinen tapahtuma joten omalta kohdaltani tulkitsen että yksin juominen eli alkoholin juominen vain alkoholin itsensä takia ylittää alkoholismin rajan.
Johon kiirehti vastaamaan ensin oma lemmikkimme...

Toisaalta olut ja viini lasketaan elintarvikkeiksi, joten ainoastaan kossupullon tai vastaavan yksin tempovat ovat siis alkoholisteja.
...ja lopulta L4E kiteytti koko roskan.

Olenkin aina ihmetelly miksi nuo puliveivarit kokoontuvat isommaksi porukaksi puistoihin tissuttelemaan. Mutta homma selkis, niillä on sosiaalinen tapahtuma ja näin välttävät alkoholismin.
Olkaamme kalsarialkoholisteja!
 

Borat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Avautiminen- Tuo ihana asia

Lukko-HIFK otteluketjusta:

Kaunista on, kettuilu. Jatkiksessa kun kielenhuollon tielle lähtee, niin siihen hukkukoon. Suomen kielen ammattilaiset ovat aktivoituneet monilla tahoilla ja foorumeilla, niissä on tilaa. Monet tänne kirjoittavat ovat lauantaisin humalassa, ja kyllä, myöskin ammattikoululaisia on paikalla.

Asiasisällöltään reilun sadankilon pakin viesti meni suht raiteilleen, se on jo paljon. Tappelu oli täysin reilu, aloittajaksi arvottiin nyt Rantanen, jolla todellakin oli kiire riisua edes hanskat ennen matsia. Kypärä jäi hannaamaan leukahihnasta. Itse nyhjäys meni melko tasan, myöskin olivat oikeat miehet asialla. Viihdettä keskikokoisella veellä, Anssi veteli vampyyriturvallaan ylävitosia junnujen kanssa poistuessaan kentältä. Iltapäivälehdet eivät pääse kiittämään, kyseessä oli vain mitätön böndeseura.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ellu palasi pannastaan RoKi-palstalle ja vei samantien vertauskuvat uudelle tasolle:

Tiedätkö mitä yhtäläisyyttä ja eroa minulla ja Rokilla on? Minäpä kerron. Molempien perä vuotaa, kuin kiimaisella urosnorsulla kusi. Erona on vain se, että minulla se vuotaa keskimäärin pari päivää kuussa, mutta Rokilla joka päivä. Minä estän vahingot ostamalla peräpäähän tulpan ja samaa suosittelen Rokillekin. Kumpaakaan meistä ei ole kiva katsella, jos ei käytetä vuotojen täytteeksi markkinoilta saatavia apuja. Sininen on kaunis väri, mutta jos siinä alkaa nähdä punaista, niin hyi helekatti. Kyllä minä tiedän sen omasta kokemuksesta, että jos perä vuotaa, niin peli ei kulje.
 

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Nimimerkin cosmic_rodeo kirjoitukset krapulaketjussa ovat aivan timanttista materiaalia. En ole aiemmin kyseiseen ketjuun eksynyt, mutta tänään minusta tuli vakituinen seuraaja. Rapuloistani en tule kuitenkaan valittamaan, olenhan mies ja kärsin ne stoalaisella tyyneydellä.
 

InTheYear2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Anzien oivallukselle mitä lääkkeitä käytät ketjussa.

Nyt alan ymmärtämään miten jotkut nimimerkit keksivät niin paljon kirjoitettavaa. Osa heistä juo helvetisti viinaa ja osa syö kaikenmaailman nappeja.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
nimimerkki Footless näpäyttää kevyesti siffaa poliittissävytteiseisessä Matti Vanhanen: ääliö tahallaan vai tahattomasti? -ketjussa viitaten herran seurauskollisuuteen.
Eikö olisi ollut luontevaa siirtyä Keskustan kannattajaksi Pohjanmaalle muuttaessa?
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Nimimerkki Gellner kuittaa nimimerkki Old Ray:n kommenttiin Beemanin kirjoitusoikeuksien poistamisesta "jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit" ketjussa.

Oli muuten moderaatteiden viimeinen erhe potkia Jatkoajan yksi ehkä värikkäimmistä persoonista ulos.

Eikös erheiden loppuminen ole vain hyvä asia?
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Muutenkin suuresti arvostamani Käyttäjänimetön panee parastaan Vitutusketjussa. Boldaus omani, aiheutti spontaanin putoamisen:

Koulutuskysymys. Annahan kun setä neuvoo. Keskustelun tulee kulkea näin:

Naisesi: Harmi kun on nää menkat, ei sit pysty mitään tekeen tänä viikonloppuna:(
cosmic_rodeo: Nooh, eipä siinä, onhan se silti ihanaa saada viettää yhteistä aikaa, ei se seksi ole aina niin tärkeää, ehditään me vielä
Naisesi: *ooohhh, ihana mies*

Tämän jälkeen jossain kohtaa, kun olette lähekkäin, täysin puolihuolimattomasti pidät kättäsi vaikkapa lähellä naisesi rintaa. Siinä sitten pieni kosketus, paita kätesi ja naisesi ihon välissä ei haittaa, se on jopa suotavaa. Näin etenet hiljalleen, tärkeää on, ettet vaikuta yrittävän yhtään mitään, ja lopulta kätesi on hyvin hitaan etenemisen (tässä menee tunteja) johdosta naisesi haaraseudun tienoilla. Muista että silläkin seudulla pieni liike ajaa kohden päämäärääsi. Muista koko ajan roolisi; olet viattomuuden valeasuun pukeutunut himojörnijä, meisselimies, oman elämäsi Ron Jeremy.

Jos teet tämän oikein, naisesi toteaa lopulta jollakin kielellä, kenties jopa vain kehonkielellä, että nyt on pakko nussia, eikä hän mahda itselleen mitään. Muista siis ottaa kortsut mukaan.
 

Disaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Suomen Big Brother 2009 -ketjusta:

Tämä case on nyt vaan sellainen jossa pitää ymmärtää mitä osalliset oikeasti tarkoittavat jotain sanoessaan.

Kun Kätlin sanoo : Olemme Samin kanssa vain läheisiä ystäviä, hän tarkoittaa : Luulin, että talosta päästyämme naimme viikon pohjanmaalla, ostamme talon, perustamme perheen ja elämme onnellisina loppuun asti.

Kun Sami sanoo : Se oli vain kännisekoilua, hän tarkoittaa : En ymmärtänyt, että talosta päästyämme Kätlin on valmis nussimaan viikon pohjanmaalla.

Tästä johtuu, että Kätlin on ihan möks ja Sami ihan hei come oon mä olin ihan kännissä ja anna anteeks eiks jee.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Laakamato antaa palaa autoiluketjussa:

Kuten sanoit, järki ja tilastot ei kuulu auton valintaan mitenkään! Itse ajaisin kesät mekaanisesti ahdetulla -69 Challengerilla tankissa pelkkiä oravankyyneliä ja talvet uusimmalla ja kalleimmalla Lambolla. Ja Lambolla talvet vaan siksi että kun -30 pakkasella vetelen v10:ä käyntiin ilman lohkolämppäriä niin köyhät voi itkeä että taas tuli heidän vuosipalkkansa verran vauriota moottoriin! Korottaisin vielä joka kulmasta reilusti jotta siitä tulisi vitun ruma ja laittaisin poppareilla valkoiset muovikäikäleet levikkeiksi. Moottorin hajotessa lumihankeen laittaisin tilalle 80-luvun leppäkyljestä 5,7 l kaasarimosan, joka kehitysasteelta on noin rautamalmista seuraava, ja menisin sinne Esson baariin uhoamaan että johan kulkee kun on neliveto ja kaikki...Ei puutu muuta kuin rahoitus...Jos jollain on liikaa niin otan vastaan vaikka kottikärryllisen tai voin tulla muuten vaan neuvonantajaksi, takaan että ideat ei lopu ja ketään ei jää kylmäksi. Perjantai päivä, mistään ei taas huomaa että Laakamato on vapautunut työn ja tekstiilien kahleista ja kirmaa alasti onnensa kukkuloilla kohti nerouden takalaitonta...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
En tiedä oliko Laakamadolla jo jotain alkoholipohjaista terästettä omassa kaasarissaan mutta täytyy sanoa että tuolle kyllä tuli repeiltyä huolella.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllä tämä keskustelu "Mille naurat juuri nyt" -ketjusta mielestäni täyttää tähän ketjuun vaadittavat kriteerit:

Juu ei ole tarvinnut pelehtiä ranskalaisen kanssa. Sakemannia, ruotsalaista ja amerikaanoa löytyy ainoastaan listalta...ja sit yks lappalainen ja romani. Tuo romani oli nuoruuden ekoja juttuja eikä laisingan paha.

Vanha Len kirjoitti:
Tuo romani oli nuoruuden ekoja juttuja eikä laisingan paha.
Sä veit neitsyyden ja se lompakon?

Ei kait se ole paha jos ekalla kertaa tapaa lappalaisen romanin jolla on vielä amerikkalaista, ruotsalaista ja saksalaista verta.

Kannattaa miettiä kahdesti, ennen kuin tulee tänne leuhkimaan niillä menneisyyden panoillaan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kannattaa miettiä kahdesti, ennen kuin tulee tänne leuhkimaan niillä menneisyyden panoillaan.

Paskat täällä tarvitse miettiä yhtään mitään. Kunhan heittää saastaa kehiin sen kuin ehtii. Heikkohermoiset ja kukkahattutädit sitten älähtävät jos on tarvis.

Eikä tällaisen vanhan äijän tarvitse enää leuhkia millään kun ei sillä kuitenkaan ole vaikutusta...nykyisin on vitun siistiä hypätä laskuvarjolla tai käydä Brasiliassa Metallican keikalla. Näillä voi leuhkia. Ei sillä, että on polkenut teininä mannea. Tiedä sitten jos sä otat asian niin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös