Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 471
  • 7 390

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Brewer tietää kertoa yleisurheilun mm-kisojen ainoan puhtaan urheilijan...


Samalle tunnille mahtui Breweriltä myös toinen helmi...
Brewer näkyy saaneen vauhdin päälle Berliiniketjussa. Noiden lisäksi haluaisin nostaa esille analyysin suomalaisesta valmennuksesta:

Kyllähän se niin on, että jos Usain Boltista tulisi Suomen kansalainen ja hän olisi Tapio Korjuksen kanssa missään tekemisissä, niin seuraavissa skaboissa tulos satasella olisi 10,90.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
pekutti murjaisee "Mille naurat juuri nyt"-ketjussa case-Pitkämäkeen liittyvässä uutisoinnissa:
MTV 3:n tulosruudulle... "Juuri tulleen tiedon mukaan Tero Pitkämäki heittää tänään keihään karsinnassa. Tero ei ole vielä herännyt, mutta...jne."

Voi helkkari, onko ne käyny Pitkämäen kuorsatessa mittailemassa kuumetta vai miten ne voi tietää, missä kunnossa ukko on, kun herää.
Mielikuvat Porttilasta hiipimässä Teron hotellihuoneeseen kuumemittari kädessä saivat aikaan spontaanin naurunremakan näin työpäivän alkajaisiksi.

"Psst! Olen täällä Teron huoneessa nyt, ja kuumemittari näyttää..öö... Ilmeisesti Tero pystyy heittämään tänään!"
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Vielä parempi oli minusta Ruutiveijarin vastaus tuohon pekutin ihmettelyyn:
Kieltämättä assosisaatio Porttilasta ja rektaalilämpömittarista kävi ekana mielessä, mutta päädyin kirjoittamaan mielikuvani auki jättäen hieman varaa myös mielikuvitukselle. :)
 
Freddie Freeloader on hankkinut ihka omat rummut. Joku on kehdannut epäillä että hänen harrastus saattaa häiritä jotain lähimmäistä, josta tuohtuneena hän lataa:

Mitä naapureihin tulee niin patamustana porvarina asun toki omakotitalossa ja luurit korvilla olen soitellut niinkin että muu talonväki nukkuu.

Tähän arvon Herra Jere#3 toteaa:

Niin mäkin asun ja kuljen kuulokkeet päässä. Tuppaavat ärsyyntymään Glockin äänestä, joten pidän kuulosuojaimia ihan syystä...
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
TheG:n näkökulma NHL10:n tappelusäädöistä SM-liigan osalta saivat tähän kellon aikaan meikäläisen huulille hymyn:


TheG kirjoitti:
SM-liigassa sen pitäisi olla supertiukka. Realistista olisi, että jos edes moikkaa tilanteen jälkeen vastustajalle, niin linjurit hyppäävät niskaan ja kaatavat maahan. Sitten kaveri viedäänkin jo raudoissa pukkareille. Ja jos suustasi tulee joku ääni, se tulkitaan tuomarille päänaukomiseksi ja saat 5 peliä pelikieltoa sekä siviilioikeudessa rapsut. Ja seuraavan päivän mediasta saat lukea, että millainen eläin olet ja eduskunta pitää hätäistunnon ja käsittelee jääkiekon tukiasioita ja jopa mahdollista koko lajin kieltämistä.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eino_miehen kommentille Big Brother ketjussa:

"Nyt siellä pyörii joku ysäri-discon kokoelmalevy, jengi bailaa ja dokaa itsensä ihan tärviölle."

Joo, ei voi naurattaa, mutta silti tärisen vatsa kipeänä hallitsemattomista naurunpyrskähdyksistä..
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Käyttäjänimetön tiivistää osuvasti, että kuinka kotikatsomossa voi tunnistaa toimittaja Jussi Saarisen haastattelutaidot jääkiekon MM-kisoissa.

Ja onhan meillä Jussi Saarinenkin. It vos ö kreit mäts mister Kretski. Känädä von tiim Rassa, vot juu tink öpaut vinland äs ö kantri? Is my heör nais?

Päässäni voin jo kuulla nuo sanat suoraan Jussin suusta...
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Eikä mitään kyseistä kirjoittajaa vastaan. Päähäni hiipi vain väkisin ajatus tämän hienon kalastusmuodon kieltämisestä palstalla.

Trolling (englanti) = troolaaminen

Wikipedia: "Trollaus (suomennokseksi on ehdotettu peikkoilua ja troolaamista) on trollien kirjoittamista uutisryhmiin, keskustelupalstoille, irkkiin tai wikeihin. Termin alkuperä ei kuitenkaan ole skandinaavisten kielten peikkoa tarkoittava sana, vaan se juontuu vetouistelua tai troolausta merkitsevästä englannin sanasta trolling."

Tai sitten käsitin pointtisi väärin...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Trollaus ei ole sama kuin troolaus.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Ässä-osiossa aprikoidaan Tero Määtän jokakesäistä nykykuntoa

Blue F kirjoitti:
No mitä itse olen nähnyt, niin kovasti on ainakin kuluttanut Etelä-Suomen festareiden VIP-loungeja yhdessä Uusitalon Villen kanssa ja räkä on ollut poskella poikkeuksetta.


Johon Karl Benz:
Olisiko siis myös pientä flunssan poikasta?
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Padasta Härkälää näpäytti Wilson- mukavasti tuolla voimasuhteet-ketjussa:

Todellista umpisurkeutta SM-liigassa on kylläkin vain erään seuran koko historia, ja sepäs onkin todella hyvä esimerkki umpisurkeudesta, joten laitetaanpa tähän tämä ko. seuran kolmen kohdan umpisurkeus:

1. Johtajavalinnat: umpisurkeita
2. Taloudenpito: umpisurkeaa
3. Joukkueen kokoaminen suurella rahalla: umpisurkeaa

Ja näistä on seurannut seuran säihkyvän loistokas historia, joka oikein kiillottaa kaupungin hienoston siniverisyyttä... Ja mikäköhän seura mahtaa olla kyseessä? Aivan, kyllähän te sen vastauksen tiedätte.

Blues ei ole suurellakaan rahalla voittanut juuri mitään, joten kyllähän se siellä mahtaa v*tuttaa, kun jokin Ässätkin on menestynyt yhtälailla samalla aikavälillä kun mitaleita lasketaan, siis surkealla pelaajabudjetillaan. Nyt sitten nämä JYP:it ja KalPat ovat jo paperillakin kauteen lähdettäessä Bluesia edellä, ja todella paljon lähempänä mestaruutta kuin Blues on koskaan ollutkaan, ja v*tutus siellä sen kun vaan kasvaa. Ja mitä siellä Espoossa varmasti ihmetellään, niin sitä, että JYP tarvitsi vain yhden "harjoituskauden" menestyäkseen oikein huolella. Blues ei siihen taitoon opi varmaan ikinä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nimimerkki Moto kommentoi ihmettelyketjussa näitä viihde-/hömppäuutisista tuttuja "Ohhoh!!!" "Wow!!!" -tyylisiä otsikoita:

Mitä seuraavaksi? Melkein arvaan:

"WTF, Iran teki ydinkokeen", "OMG, 10000 kuoli maanjäristyksessä", "LOL, Hamilton ajoi seinään", "Halosen itsenäisyyspäivän asu, ROFLMAO"
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
2008(?) euroviisuissa Ukrainaa edustanut Ani Lorak on saanut taiteilijanimensä kääntämällä oman nimensä väärinpäin. Ani Lorak = Karolina.

Joskus oli sellainen laulajatar kuin Anouk. Musiikkinsa tasosta päätellen lienee tehnyt samoin.

Yleensä en hirveästi lämpeä pohjoiskarjalalaisille fingerporismeille, mutta nyt kyllä kekseliäisyys toimi..
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Naisasiaketjun kuuman aihepiirin, milloin paidat on silitettävä, saa mielestäni hauskan loppulausuman. Nauratti itseäni pitkään, en tiedä naurattaako muita.
Hyvä luoja, perjantai-ilta, naiset kauneimmillaan ravintoloissa odottamassa teitä ja te vielä täällä silitätte.
Antaa naisten odottaa vielä tovi. Silloin on silitettävä kun rauta on kuuma.
 
Haunted shores yhtyy RV16 ajatukseen täysin Päivitä sivu Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2009-2010-ketjussa:

Kyllä täältä jumalauta hyvät naurut saa silloin kun sattuu paikalle eksymään. Genoway ei riitä ykkössentteriksi, Rete ja Petteri nostavat SaiPan sijoille 10-12, Ässien hyökkäys keskikastia ja sillä puolustuksella säälien kotietu...

Pelleilyarviot voisi melkeinpä jakaa johonkin rinnakkaiseen topiciin.

Olen täysin samaa mieltä. Perkele että korpesi viime vuonnakin kun vastaava ketju spämmättiin täyteen Jypin mestaruutta, KalPan mitalia ja Tapparan täydellistä sukellusta.

Silloinkin olisi ollut paikallaan siirtää nämä pelleilyt omaan ketjuunsa RV16:n osoittamaan paikkaan.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Dee Snider ottaa kantaa toivomalla tiettyjen henkilöiden pidättäytymistä suvunjatkannasta:

Siis häh? Vaikka itse et abortteja hyväksykään, kyseisessä toimenpiteessä ei ole mitään laitonta tai väärää.

Mun puolestani voit tehdä muijallesi tai itsellesi vaikka sata aborttia ja itseasiassa alan oikein jo toivomaankin sitä, kun näitä tarinoita lukee.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Dee Snider ottaa kantaa toivomalla tiettyjen henkilöiden pidättäytymistä suvunjatkannasta:

Darwinistinen luonnonvalinta hoitaa kyllä nämä tapaukset. Sen voi helposti todentaa vaikkapa lukemalla Tukesin raporttia Kuolemaan johtaneet sähkötapaturmat. Pieni näyte:

Eläkeläismies oli valmistanut pistotulpasta, sähköjohdosta ja kahdesta ruuvimeisselistä myyränkarkotuslaitteen, jossa toinen meisseli oli kytketty vaihejohtimeen ja toinen nollajohtimeen. Tuntemattomasta syystä hän oli tarttunut jännitteisiin meisseleihin tai paljaisiin johtimiin silloin, kun pistotulppa oli kytkettynä pistorasiaan. Mies sai sähköiskun, jonka aiheuttamiin vammoihin hän kuoli myöhemmin sairaalassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös