Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 387
  • 7 390

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Mielestäni antamasi vaihtoehot ovat mainiot. Koskaan ei ole mitään välimallia baarissa tullut, aina nainen on joko lähtenyt mukaan tai ollut lähtemättä. Tosin tässä vaikuttaa myös nainen, eikä pelkästän iskeminen. Kännissä konttaavan riippatissin saisi hyvin todennäköisesti mukaan, jos jaksaa kantaa. Sitä en tosin ole vielä kokeillut, mutta näin kuvittelisin. Perusperiaate on että ainakin illaksi saa seuraa, kun ei vaan ole liian kännissä ja käyttäytyy hyvin.
Hieno viesti kaikin puolin. Tummennetun kohdan (tummennus oma) synnyttämä mielikuva sai aikaan pienen naurahduksen.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Karjalainen. Jo nimi sanoo, että mies on lande. Se ei kuitenkaan ole se oleellinen asia, vaan pää ei ilmeisesti kestä taistella. Miettikääpä omia opiskeluaikojanne. Kun pääsykokeet koittivat niin osa lääkäriksi haluaviksi lähti pyrkimään jonnekin Kuopioon ja osa kauppatieteilijöiksi pyrkivistä esimerkiksi Tampereelle, vaikka tiesivät, että Stadissa on kovin taso. Ei vaan pää kestänyt mitellä voimiaan parhaiden kanssa. Aivan turha itkeä tuollaisten pelaajien perään.

Tämä Schollin heitto pisti hymyilyttämään. Toivon ja uskon, että kaveri itse on ihan tosissaan tuon heiton kanssa.
 

huppumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Ottawa, Leeds Utd
Tom Nybondas HIFK:n Utj:n tehtävissä-ketjussa kieli vaihtui toiseen kotimaiseen ja Bismarck kävi myös kertomassa mielipiteensä.

WTF?

Pisti kyllä hymyilemään.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ei todellakaan ole tarkoitus olla ruskea-kielinen, mutta ihan mielellään tulee luetttua näitä schollin juttuja. Nyt on kunnostauduttu naisten iskemis-ketjussa ja pohditaan sitä, että ihminen saa syntyessään vanhempien elintason / sosiaalisen statuksen suoraan ja talkkareita ei tarvita niin montaa enään tulevaisuudessa... Way to go!


Aivan. Tulotaso pitäisi tarkistaa. Aivan käsittämätöntä nykyinen meininki, jossa mitä köyhempi henkilö on niin sitä enemmän hän hankkii lapsia. Eräs ystäväni nosti jo useampi vuosi sitten esille tapauksen, jossa talonmiehellä oli neljä lasta. Siis oikeasti maailma kehittyy ja tuskin tulevaisuudessa tarvitaan neljää talonmiestä. Lisäksi talonmiehen palkka on huono, joten kuka ostaa neljälle lapselle kaikki fillarit, vaatteet, hommaa ajokortit jne. Helposti menee yhteiskunnan kontolle asioita, kun huonosti tienaava tekee liikaa lapsia.

Vieläkö on voimissaan se scholl's corner?
 

TML

Jäsen
Pidät varmaan brittihuumorista? On meinaan todella kuivakat ja paskat jutut, suoraan kuin jostain Notting fucking Hillistä. No, saapi tykätä tykönänsä toki.

Palstan hauskuuspoliisi Uramawa kertoo taas mille saa nauraa ja mille ei. Hyvä että tällaisia henkilöitä löytyy.

Naisasiaketjussa on kyllä tullut hyviä letkautuksia viime viikkojen aikana. Propsit sinne suuntaan.
 

Disaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
NHL Entry Draft 2009 1. kierroksen seurantaketjusta:

OT: Samaan aikaa kuin Montrealin yleisö räjähti, niin tuntematon äijä hyppäsi avonaisesta ikkunasta asuntoni sisään! WTF!? Tarjosin sille pähkinöitä ja sitten se jatkoi matkaa ulko-oven kautta. Oli innoissaan kun Tavares varattiin ykkösenä. Legenda kamaa.

Elämä on ihmeellistä, varsinkin draftin aikana. Repesin.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Nimimerkki Lämärin avautuminen Jarkko Niemisestä (Tai Puppeli-Jakke Lämärille) Vitutusketjussa on melkoisen mahtavaa.

Lämäri kirjoitti:
No asiaan, vituttaa ihan suunnattomasti kun Puppeli-Jakke on klesana eikä pelaa Wimbledonin tennisturnauksessa. En pääse nauramaan ensimmäisen kierroksen tappiolle. Jarkko keskittynee vittuilemaan jossain kesämökin rauhassa faijallensa miten tämän sydän ei kestä suoraa rantasaunasta veteen hyppäämistä, kun taas faijansa vittuilee pojalleen miten kenenkään pään kesto voi olla yhtä heikolla tasolla. Voisit Jakke jo lopettaa lopullisesti sen urasi. Kaikki hauskuus tennistulosten seuraamisestakin on kadonnut tuhkana taivaalle, kun Puppelsin ranne on paskana. Ei kestä pää, ei kestä ranne, ei kestä vatsa.

Koko viesti

Puppeli-Jakke aiheuttaa kyllä akuuttia naurua täällä päin.. Hahahaha.

Tuo viesti on lisäksi aivan totta.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Naisasiat-ketjussa annetaan hyviä neuvoja:

Yks vaihtoehto on tietenkin, että jos puhuminen jännittää ja tekstiviestikään ei tunnu toimivalta, niin ota jomppa luuri käteen ja laula tyttö sanattomaksi. Sovita vaikka jonkun palstaveljen runo johonkin perinteiseen joululauluun ja pistä taustalle soimaan prinsessa ruususta.

Tämä siis vain jos oot laulumiehiä. Välimuotona voit koittaa räpätä.

Lähetä ensin tytölle kirjeessä vaikkapa 50 €. Odota pari päivää ja soita sen jälkeen tytölle ja vaikka huohota puhelimessa, jos toi puhuminen ei ole sun juttus. Rahalähetykseen voit lisätä vielä vaikka kuvasi sukukalleuksistasi ja vaikka jonkun noista runoista joita täällä on kirjoitettu. Sitten olet näyttänyt tytölle, että sulta löytyy rahaa (ainakin 50€) ja vielä varustuksesi, niin tyttö alkaa olemaan jo ihan sulaa vahaa käsittelyssäsi. Eikä tarvitse puhua.

Tai lähetä sille linkki tähän jatkisen keskusteluun, niin se ehkäpä tunnistaa sinut ja soittaa sinulle.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuolla "Naisasiat" -ketjussa alkaa olla kyllä aika huikeata juttua tuon Jomppa_Koo:n salaisen ihastuksen ympärillä. Erityisesti pudotti kyllä seuraava Lust4life:n viesti:

Jätkät on Jompalle ihan liian kyynisiä, ei teissä ole romantiikkaa ollenkaan. Mun mielestäni ajatus oman heijarin kuvan lähettämisestä on paras tähän mennessä. Semmoisessa "varttia vaille" -asennossa ja kuvatekstiksi "Herra Herpiö".

Mukaan käteistä rahaa 8,75 € ja jäätelöpuikko, kesä kun on. Pienen viestilappusenkin voit laittaa, sanot vaikka että olen turhan ujo juuri mihinkään, mutta jos vaan nopeasti ja tissien väliin.

Ja eihän sitä koskaan voi tietää, onhan täysin mahdollista että kyseinen pirjo parhaillaankin fantasioi siellä Jomppa_Koosta ja miettii kolmatta vuotta että mitä mää sille lähettäisin. Arpoo mielessään Vapaa-Valinnan lahjakorttia, 89-Sierran repsikan puolen kumimattoa ja käytettyä kuukautissuojaa. Mikä niistä parhaiten sanoisi: "Juuri sinä olet minulle SE AINOA niistä noin 250:stä hiljaisesta kuijottajasta joita en huomannut yläastevuosinani. Vaikka nyt asunkin toisella paikkakunnalla ja vietän elämää josta sinulla ei ole mitään käsitystä, ikävöin silti juuri sinun jokapäiväistä toljotustasi takaviistosta."
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Vittu kun putosin. Saikka tuo mielipiteensä julki Montrealin Gaineysta.

Gainey yrittää ilmeisesti saada potkut? Ja ihan tosissaan yrittääkin.

News update; Läväytin paskat pönttöön kolme minuuttia sitten. Gainey tarjosi Pricea sekä ensimmäisen kierroksen pickiä vuoden 2010 draftiin. Törkeä ryöstö DGB:ltä, mutta minkäs teet.

Näin NHL Free Agent Frenzy 2009 -ketjussa.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Olen viimeiset kymmenen minuuttia kihissyt tälle Unchainedin viestille Mille naurat juuri nyt- ketjussa!

Ei voi kyllä kuvitella tuota vitutuksen määrää, en itsekään ehkä uskaltaisi vielä hirveästi vittuilla.

Tässä vielä hieman lisää:
No sanotaanko näin että 3 kaveria oli matkassa pakettiauton kera, tullut ilmeisesti tutuilta jonkin verran "tilauspyyntöjä", ja ilmeisesti kaverit aikoivat tienata hyvät rahat. Pakettiautossahan ne loput juomat ovat, eivät tuoneet ylös vasta kuin yhden lavan. Voisi huomenna käydä ottamassa tarkemmin selvää asioista...

Lupaan kertoa terveisiä ilomielin, huomisesta tulee vuoden kohokohta.

Harvemmin tulee ihan ääneen naurettua, mutta tämä viesti kyllä pudotti aivan totaalisesti!!

Päivitystä odotellaan tilanteeseen..
 
Viimeksi muokattu:

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Anna mennä, Everton.
Itse ihmettelisin ennemmin, miksei kirkko ole rekisteröinyt kirkkovenesymbolia omiin nimiinsä. Vastaisuuden varalle voisin jopa tarjota ihan ilmaisen sloganin: "Kirkko - vitunmoista soutamista ja huopaamista jo vuodesta XXXX".
Naispappeuden vastustajien logokin oli mainio. Valitettavasti taitoni eivät riitä sen kopioimiseksi tänne.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Tarina alkaa siis nimimerkki NIN:n ikävistä kokemuksista tallinnalaisessa hotellissa. Ja nimenomaan tuo Ruutiveijarin Uramawalle osoittama heitto on se jutun punchline.

Huipentuma koettiin sitten kuitenkin 02.30 yöllä, kun känninen pariskunta tuli omilla avaimillaan huoneeseemme sisään. Pomppasin säikähtäneenä, vittuuntuneena ja munasillani sängystä ylös ja karjuin "ULOS!" pari-kolme kertaa.

Mikäs tuossa, oisit vaan pyytäny pariskunnan pahnoille ja mukava yöllinen pikku gang bang olisi ollut tosiasia. Siinä vasta olisi loma huipentunut. Ei ole kyllä sinussa pelimiehen vikaa sitten ollenkaan, ei ollenkaan.

Monessako huoneessa kävitte ennen kuin tärppäsi?
 
Iker heitti parhaan jutun pitkään aikaan kesän futissiirrot -ketjussa. Niin naulan kantaan osui kuin mikään ikinä voi osua. Kiitokset nauruista Ikerille sekä tottakai myös viestin kohteelle. Osui ja upposi.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Iker heitti parhaan jutun pitkään aikaan kesän futissiirrot -ketjussa. Niin naulan kantaan osui kuin mikään ikinä voi osua. Kiitokset nauruista Ikerille sekä tottakai myös viestin kohteelle. Osui ja upposi.
En jaksa etsiä kyseistä juttua, on muutakin tekemistä. Tai sitten ei. On helpompaa nauraa jos lainaat kyseisen viestin tähän ketjuun. En yksinkertaisesti jaksa etsiä mitään juuri nyt.

Joo, tiedän, olen tosikko, vittumainen päivä takana.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
On helpompaa nauraa jos lainaat kyseisen viestin tähän ketjuun.

Mängimies tarkoittanee nimimerkki Ikerin vastausta minun viestiini:

Maalintekijä/maalipaikkojen luoja ei saa mitään aikaan tosipeleissä, niin kaverit, joiden kieli on syvällä Zlatanin perseessä tulevat selittämään, että Zlatan on vaan niin ihku, ei sen tarviikkaan tehä maalia aina niinQ.

Sen enempää en aio aiheesta kiistellä tai jatkaa, mutta tuolle linjalle lähdettyäsi ei voi kuin nauraa, ottaen huomioon että itselläsi taitaa olla koko vartalo nyrkkiä ja kieltä myöten survottuna sinne rakkaan ja virheettömän pyhän Iker Casillasin perseeseen.

Ehdottomasti vuoden lohkaisu kaikkien aikojen fanipojalta. Se siitä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Haha, itse repeilin tälle myös. Olihan Ben Eaves taitava, mutta se millaiseen jumalan asemaan espoolaiset hänet nosti, on kyllä koomista.

Samaa Benis-ketjua tuli myös naureskeltua. SM-liigan taso on viime vuosina tippunut lähemmäksi Mestistä kuin koskaan ja kun joku säälittävä jenkki pyörittää nippuun näitä lähes mestistason porukoita, niin nyt se on sitten jumalasta seuraava - ylöspäin.

Tosin, onhan tämä SM-liigan taso myös ihan pirun surullista.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Itse nauroin kyllä eniten tuolle ylivoimaisesti paras ehkä -kombinaatiolle, kun taisi kirjoittajalta itseltäänkin loppua usko sanomaansa.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös