Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 867
  • 7 390

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Älä aliarvioi västäräkkejä... Orman Molliksella ongelmia paskovan lintusen kanssa.

Pitäisikö tuo pesä käydä vain survomassa paskaksi?


Tuota miettisin kahdesti. Katkera lintu saattaa aloittaa operaatio "Kill Ormanin" jos menet ja sen munat survot. Toisaalta, ihan sietämätöntä ja terveydelle vaarallista on antaa linnun pitää parvekettasi saniteettitilanaan.

Orman Mollis: There wouldn't be no trouble except for that king shit bird! All I wanted was something to eat. But the bird kept pushing Sir.
Trautman: Well you did some pushing on your own Orman.
Orman Mollis: They drew first blood, not me.
Trautman: Look Orman, let me come in and get you the hell out of there!
Orman Mollis: They drew first blood...
Trautman: Orman, are you still reading me? Company leader to Mollis! Orman! Acknowledge!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Päivän hyvä teko -ketjussa nimimerkki -OO- vastaa nimim. narrin kirjoitukseen:

narri kirjoitti:
Eilen kiristin jonkun tuntemattoman n. 6-7 -vuotiaan pojan luistimet.

-OO- kirjoitti:
Onkon luistinten vieminen pikkulapselta kiristyksen avulla nyt erityisen hyvä teko?
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
HIFK:n osio

Tiivistymä HIFK:n ensi kaudesta - ja vähän seuraavistakin - tiivistyy tässä viestissä, jossa analysoidaan HIFK:n ensi kauden pakit ja loppupäätelmänä on perinteinen hifkimäisen brändimäinen analyysi:

Summa summarum: kaksi lähes kädellistä, loput täytemiehiä tai -hiiriä. Kun ns. kuudesta pakista 2-3 tulee olemaan jatkuvasti hajalla. Odottelemme kauden 2030-2031 alkua. Hyvää yötä.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Kun kukaan muu ei vaivautunut tahi nähnyt tarpeelliseksi, niin lisätäänpä tänne Uleåborgirin taannoinen analyysi häistä:

Häät - Sinne ja takaisin

Osuvaa, niin osuvaa. Ei ehkä kuoliaaksinaurattavaa materiaalia, mutta toimii silti. Kiitos!
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Uleåborgir täräytti Löytyykö kokkeja? -ketjussa kuvauksen maalaisromantiikan arjesta.
Mikäs Hotakainen Uleåborgirin sisällä oikein asustaakaan. Rikasta ilmaisua tämä ymmärtäväisen koiran takakonttiin komentaminen. Viisauttakin tähän virkkeeseen mahtuu. Siinä missä pomojen, vaimojen ja lastenkin ymmärrys on aikaa sitten päättynyt, koira tietää usein missä isännän kanssa mennään.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Jeffrey esittelee uuden kosmetiikkatuotteen Avautumis-ketjussa:
Sitten taas naisestasi riippuen kaapista löytynee myös n. 80-150€ purkilta maksavia kaikenmaailman hajuja, erikois meikkejä ja esim. ryppy yms. voiteita joissa on jotain timantilla porattua kullattua vompatin paskaa suoraan mariaanien haudasta.
 

Cube

Jäsen
Itse kun ajattelin, niin kyllä siinä pojat ovat varmasti ylävitosia läpsytelleet, kun ovat ruumiin aukkoja yhtäaikaa täyttäneet.
Brosseaulla siis naisasiaketjussa ihan oikeasti ikävä ongelma, mutta sopuli vaan heittää vettä kiukaalle. Ei kaikkein mukavinta, mutta siitä huolimatta (tai nimenomaan sen vuoksi) hauskaa. :)
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Tuolta uudesta megaketjusta (kaikkien pakko kirjoittaa-ketju) poimittua:
Tuntuu epätodelliselta että mm. Juice, Gösta, Kirka ja Kikka ovat tällä hetkellä luurankoja maan alla. Miks kaikki hyvät lähtee ensin, miksei Mikko Alatalo?

Ja Mikko jos luet tätä niin hymiö. Poppaloora oli ihan hyvä biisi.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Tähän on olemassa vain yksi poikkeus: vaikka kuinka käristäisit itseäsi auringossa pikimustaksi, et silti saa neekerin kullia.

Yks Ritva kertoi että oli käristämässä itseään Kanarialla, ja sai illalla neekerin kullia. Että poikkeukseenkin voi löytyä poikkeus.

Evil sanaseppoilee jälleen, nämä on joskus kuin Fingerporia lukisi ilman kuvia.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Evil sanaseppoilee jälleen, nämä on joskus kuin Fingerporia lukisi ilman kuvia.

Noissa Evilin heitoissa on kyllä kieltämättä hyvin Fingerporimaista otetta välillä. Jarlan kannattaisi melkein lukea Jatkista jos joskus ideat meinaa loppua...
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Clocks kertoo tilanteen Narrien kannattajalle IFK-osiossa:

Takaisin sinne omalle puolelle järkeilemään hei, täällä on nyt kollektiiviset menkat päällä. Kaikki on paskaa paitsi kusi.
 

trap

Jäsen
Kovin ovat pehmeitä näpertelijöitä nämä suomijunnut. Ehkä mukana ihan tasolleen väärissä kisoissa. Englanti ei tietty pelannut edes puolivalojen puolivaloilla suomea vastaan, mutta taso ei vaan riitä.

Jonkinmoisen vilkaisun voisi luoda kyllä valmennuspenkillekin, sillä kesympää jengiä hyökkäyspäässä saa kyllä hakea, eikä ehkä siltikään löydä, tässä saksa matsissa, kuin ei engelsmannejakaan vastaan, vaihdot tuoneet minkäänlaista muutosta pelirytmiin tai taktiselle puolelle, ihan yhtä tuloksellista olis ollut vaihtamattakin. Suomalaistyypillistä on sitten nämä nukahtelut omassa päässä, joista sitten vastustajan on hyvä ratkoa pelit turhia puuskuttamatta.

Tästä jengistä en kyllä ihan heti nää suurempaa käyttöä kenellekään missään miesten maajoukkueissa vielä vuosikausiin, joten kovin ruusuista ei suomifutiksen tulevaisuudelle voi povata.

Laajemmin katseltuna törmätään suomalaisen valmennuksen kokonaisvaltaiseen puusilmäisyyteen niin tässä, kuin kiekon puolellakin, pennusta asti koulitaan raatajia ja ihmetellään, että mikä on kun ei synny ratkaisijoita. Tähän moni tietty laittaa pieniä resursseja sun muuta liirumlaarumia, mutta oma mielipide on, että suurin osa niistä ratkaisijaluonteista ja taiteilijoista on hiillostettu pois harrastamasta jo ennen b-junnuikää, kun ovat soveltumattomia siihen suomen yhteen mahdolliseen näkemykseen olla pelaaja ja kehittyä pelaajana.

Vaan mitäpä tuosta, vielä yksi selkäsauna ja pojat voi tulla yhtä heittopussikokemusta rikkaampana takaisin, päästiin sentään pisteautomaatiksi, se on paremmin kuin aiemmin.

Skauttaajana huomioisin tasan yhden ukon tuosta joukosta, tämän Raitalan, muut siellä on koko lailla turisteja enempi.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Hiisi_van_Holtenin loppukaneetti vitutusketjussa nauratti.

Kolmas asia mikä ketuttaa on catch and release kalastus telkkarissa! Jätkät vetelee kauheita kaloja joista itse voi haaveilla ja sitten päästää pois. Mä rakasta kalastusta, mutten halua kaloille mitään pahaa! Vittu mä lähen hirvimettälle kumiluotien kanssa!
 

Johnnie

Jäsen
Voi ei. Minähän pilaisin heti sen mukin jos yrittäisin siihen jotain hienoa kalastajaa suunnitella. Ei tule kysymykseenkään. Mutta tuo runo... sitä voi harkita vielä. Toisaalta ei minusta ole keksijäksi, joten unohdetaan koko juttu?

Osaan yhden, vapaasti käytettävissä: Halitulihittuun, muna meni vittuun.

Koirapojan vastaus Jomppa_Koon epätoivoiseen (naiselle luonnollisesti) lahjanhankintapulmaan aiheutti spontaanin naurunpyrskähdyksen. Yksinkertainen on kaunista!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös