Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 471
  • 7 390

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Jep, jokohan se kauan aikaa sitten luvattu perse-tifo nähdään?

Mahdetaanko me saada se aikaan yhdessä? Lukon ja Ässien kannattajat kaikki yhdessä? Hallin täydeltä persettä joukkueille ja joukkueiden johdoille? Se vasta olisikin jotain suurta ja mahtavaa!
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Nimimerkki Stigu kertoo IFK:n ensi kauden suosikkivalmentajansa ja hänen hyödyntämisensä brändin rakennuksessa.

Oma suosikkini ensi kauden valmentajaksi on muuten (ihan oikeasti) Hannu Jortikka. Se kaveri pistäisi varmasti meininkiä niin vaihtoaitioon, kuin toimistoonkin. Ja satavarmasti oltaisiin kuuden joukossa kauden päätyttyä. Lisäksi noi lievää myötähäpeää herättävät Pönde-aiheiset markkinointikampanjatkin voisi vaihtaa Jortikka-.aiheisiin. Esim:
- tule katsmaan kuinka Jortikka heiluu punaisena vaihtoaitiossa
- näe Jortikka Stondiksessa, nyt 15 €
- Älä vietä Jortikatonta tammikuuta
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Kantani tähän ketjuun ei ole muuttunut alkukaudesta. Tamin Audi mahdollisimman paljon Kuparisaaressa niin kyllä tästä hyvä tulee. Onkohan perjantaina televisioinnista huolimatta kauden ennätysyleisö Vaasassa?

Onko ollut netin kanssa ongelmia kun pääsit vasta nyt vastaamaan?
Ketjun aiheena siis "Tamin Audi pois täältä"
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Vähän tylsäähän tämä on, mutta nyt HIFK-osiossa on paljastettu Top Secret risteilyohjelma:

Yhdellä paatilla kuulemma lähdetään. Budjetin leikkauksen vuoksi siinä on ainoastaan yhdet airot, joita fanit sitten operoivat.

Sain muuten käsiini tuon massiivisen tiedotustilaisuuden ohjelmankin ja paljastan sen nyt tässä sillä ehdolla, että se pysyy tämän interwebin sisällä:

17.00 Tilaisuuden avaus: Frank Moberg esittää räpin "IFK:lla on ammattimainen organisaatio"

17.05 Timo Everi luennoi aiheesta "IFK, SM-liigan mestari v. 2009 nettisivujen uudistusten osalta"

20.05 Kevennys: IFK:n hyökkääjä yrittää juoda 9 kossukolaa 20 sekunnissa. Kari Jalonen mököttää taustalla.

20.06 Tom Nybondas luennoi aiheessta: Miten rakennat menestysjoukkueen"

20.06.15 Kari Jalonen luennoi aiheesta: Miten maksimoit joukkueen potentiaalin

20.06.30 Kevennys: Lennu, Kibe ja Arttu soittavat eri radiokanaville, ja kertovat kuinka hienoa on olla lomalla.

21.00 Ensi kauden joukkueen julkistus: Näillä mennään

21.05 Ensi kauden muita uudistuksia:
- Lippujen hinnat nousevat 20 % mutta vastaavasti IFK:n budjettia leikataan 25%, joten katsoja jää 5% voitolle.
- uuden markkinointikampanjan lanseeeraus marraskuussa 2010 teemalla:" Jos sä et snaijaa et me ollaan jo lomalla, skaffaa joku toinen tsetti"

22.00 Kimmo Heino esitelmöi aiheesta:" Suljetun Country Clubin ylläpitäminen 2009-luvun avoimessa yhteiskunnassa"

22.30 Taikatemppu: Kim Hirschowitz puhuu itsensä pussiin

23.00 Fanien kysymyksiä IFK:n johdolle (yksi etukäteen laadittu kysymys lapussa, joka haisee sikarille, konjakille ja Lehtisaarelle: "Onhan IFK:lla ammattimainen organisaatio, onhan? Vastaajana Tom Nybondas, jota Frank katsoo haulikonpiippua pitkin)

23.01 Yhteiskivitys: Hallituksen jäsenet kivittävät molemmat paikalla olevat fanit

24.00 Kivitetyt fanit soutavat laivan takaisin satamaan.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Koko HIFK:n osio on yhtä suurta Jatkoajan parasta letkautusta. Kolme päivää sitten JHag visio tässä viestissä HIFK:n ensi kautta. Viesti vain paranee loppua kohden koko ajan ja viimeinen kappale on jo klassikkokamaa:
Jatkoajassa meikäläinen ja muutama muu kirjoittaa, että pitikö tätä vääjäämättömyyttä todella odottaa vuosi. Toinen osa faneista on sitä mieltä, että on surullista kuinka HIFK:ssa on jälleen ajauduttu valmentajapotkujen tielle. Lisäksi Kojon mystinen The Työ jäi kesken. Kojoa epäillään Vatikaania myöten alkemistiksi, sillä Työn täytyy olla jotain salaperäistä. Urheilun kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Kesken marraskuun paskasateiden luetaan Jatkoajasta uutinen: "Petri Matikainen jokerivalmentajaksi ensi kaudeksi". HIFK on hankkinut kanadalaisen ECHL -valmentajan, jolla on alkoholiongelma, seksuaalinen identiteettikriisi ja luumätä, joka estää luistelun. HIFK majailee liigassa sijalla 12. Telkkarista tulee päivittäin Mikkosten Maailma ja Bettina Sågbom rupeaa näyttämään ihan hyvännäköiseltä daamilta. Jokaisen kotimatsin jälkeen on ilotulitus.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Fewe0 mosauttaa mukavasti vastapalloon tuolla "Pitäisikö itkeä vai nauraa" -ketjussa:

Surkuhupaisaa, että Mikael Granlundista on jaksettu vääntää Kärppäpuolella jo yli 60 sivua. Kaveri on pelannut tasan yhden matsin liigassa eikä kukaan tiedä, tuleeko hänestä muuta kuin suuri lupaus.
Ja te HIFK:n puolella olette vääntäneet samaisesta hepusta 16 sivua, kolmessa päivässä ja hän ei ole pelannut siellä otteluakaan.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Tuolle kevennykselle repesin aivan täysin. Vai että Kojokin mököttää taustalla, no ne kossubatteryt vetää varmaan Hannu "NHL" Pikkarainen.
---------------------------------------------------------------------------
Myös JHag kirjoittaa todella hyviä ja asiantuntemusta huokuvia viestejä, mutta myös huumori on hyvin edustettu niinkuin Käyttäjänimetön huomasi.
 

J.Petke

Jäsen
Moderaattorit kirjoittivat Hifk:n "Joukkueen rakennus kaudelle 2009-2010"-ketjussa:

Moderaattorit kirjoitti:
Joutavat mukahauskuudet eivät kuulu tähän osioon, joten emme suosittele jatkamaan tuolla linjalla.

Vaikka HIFK on kesälomalla, toivomme että kirjoittajat pitäytyisivät suurin piirtein asiallisena tässä osiossa.

- Moderaattorit -

Jos joku kysyisi Hifk-fanilta niin hän voisi jopa sanoa, että tuo joukkueen rakentaminen on nimenomaan mukahauskaa.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Jos joku kysyisi Hifk-fanilta niin hän voisi jopa sanoa, että tuo joukkueen rakentaminen on nimenomaan mukahauskaa.
Mitäköhän "suurin piirtein asiallinen" tarkoittaa? Sitä että vähän saa HIFK-faneille kuitata, mutta ei mukahauskuuksilla?
 

Bronco

Jäsen
Ei helvetti. Pitänee alkaa lukemaan HIFK-osiota. Käyttäjänimi Stigun viesti ei aiheuttanut mitään nauruunpurskahdusta, mutta oli täyttä timanttia alusta loppuun asti. Huh huh.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Tiedä sitten kuinka paljon johtuu omasta väsymyksestä, mutta Stigun viestille tuli naurettua makeasti, viimeistään "Hirso puhuu itsensä pussiin" -ohjelmanumero sai kyyneleet silmiin. Pitäisi varmaan mennä takaisin nukkuun.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Ei helvetti. Pitänee alkaa lukemaan HIFK-osiota. Käyttäjänimi Stigun viesti ei aiheuttanut mitään nauruunpurskahdusta, mutta oli täyttä timanttia alusta loppuun asti. Huh huh.

Suosittelen erityisesti silloin, kun IFK:lla ei mene ihan-niin-hyvin. Eli hyvin harvoin tuolla puolella niin kovin kliinistä ja tylsää on.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
HIFK-keskustelu noudattaa yleensä seuraavaa sapluunaa:

keväällä:
kausi on ryssitty, sen jälkeen kinastellaan aikansa siitä, että oliko ongelmana

a) Valmentaja ryssi toimarin kasaamaan menestysjoukkueen
b) Toimari ei saanut koskaan valmentajalle kunnon palasia käteen (eritoten veskan kanssa ryssittiin taas)

Lopputulema tälle keskustelulle on se, että koko homman on tuhonnut pari vanhaa ukkoa, jotka eivät ehkä ole vielä juridisesti kuolleita mutta kliinisisesti jo.

Tämän keskustelun jälkeen pari varmaa HIFK-nimeä siirtyy Jokereihin ja asiaa taivastellaan ja todetaan että mitään asiaa ei enää punanuttuun ole. Viikko tästä, ja muutama Jokereissa pyörinyt ex-HIFK tekee paluun Nordikselle ja heidät toivotetaan takaisin iloisesti ja samalla todetaan että heidän lähtönsä silloin aikoinaan oli vähän eri juttu ja joka tapauksessa dinosaurusten syytä kaikki.

Seuraavana onkin vuorossa joka vuotinen valmentajan valinta, vuodesta riippuen kyseessä on joko maakunnissa ansioitunut mahdollisimman ei-brändimäinen kaveri, joka vihdoinkin tuo pelillistä järkeä HIFK:hon ja jättää turhan koohotuksen pois taikka sitten onkin aika hakea Atlantin takaa mahdollisimman pahasti henkisesti ja fyysisesti syrjäytynyt kehärääkki palauttamaan HIFK-brändiin taklaukset ja turhan koohotuksen.

Sitten lisää pelaajahankintoja, mahdollisimman kovatehoinen ja mahdollisimman klesa AHL-sentteri. Nyt keskustelussa pitää valita puolensa, molemmilla on sitten kauden aikana se oma "mitäs minä sanoin"-hetkensä, toisilla silloin kuin pisteitä tulee ja toisilla silloin kun kausi loppuun loukkaantumiseen. Maalivahtipuolelle tulee vihdoinkin se kunnon veskari, kauden mittaan sitten aletaan taas vaatimaan a-junnuja maaliin Vantaalta. Yleensä tässä vaiheessa AHL:sta palaa joku vanha HIFK-kaveri, joka on kehittynyt kuulemma pirusti AHL-kauden aikana. Yleensä kehitys on tapahtunut siirtymisenä kaljasta drinkkeihin.

Sitten ollaankin valmiina uuteen kauteen, yleensä tässä vaiheessa homma näyttää hyvältä ja mahkut kuuden joukkoon on olemassa. Ekan ottelun ollessa 1-0 HIFK:n tappiolla ekan erän jälkeen on jo avattu uusi ketju "HIFK 20xx - kaikkien aikojen floppi", johonka on tullut puolessa tunnissa yli sata saman henkistä vastausta ja kymmenkunta viittausta Sheddenin kauteen. Ensimmäisen tappion jälkeen avataan ketju "Kuka valmentajaksi X:n tilalle?" ja toisen tappion jälkeen aletaan jo keskittymään siihen, että kuka keksii parhaat läpät. Vakavaan keskusteluun pyrkiviä pidetään täysinä idiootteina ja lopuksi allekirjoitetaan adressi Jarmo Kekäläisen saamiseksi takaisin HIFK:hon.

Jossain vaiheessa kautta HIFK:n peli taas piristyy, ja silloin onkin viisastelijoiden aika tykittää täyslaidallisia. Siinä kohtaa sitten kun alkaa ollakin konsensus, että hommasta tulisi jotain niin HIFK romahtaa taikka saavuttaa ryminäpronssia. Tämän jälkeen onkin aika muistella hetki vuotta 1998 ja sen jälkeen palata syklin alkuun.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
^ Tuossa yläpuolella oleva nimimerkki letkautti Sihvos -ketjussa:
olisiko mies katsomossa kynäilemässä pelikirjoja vai kenties jonkinlainen joukkueen maskotti johon pelaajat saavat purkautua erien välissä

How gay is that! Aika erikoinen tapa hoitaa erätauot olisi tuo.

Saisi pelikirjakin ihan uuden merkityksensä.

Olis ne kaks sormeakin jossain ihan muualla kuin pelikirjalla
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sitten lisää pelaajahankintoja, mahdollisimman kovatehoinen ja mahdollisimman klesa AHL-sentteri. Nyt keskustelussa pitää valita puolensa, molemmilla on sitten kauden aikana se oma "mitäs minä sanoin"-hetkensä, toisilla silloin kuin pisteitä tulee ja toisilla silloin kun kausi loppuun loukkaantumiseen. Maalivahtipuolelle tulee vihdoinkin se kunnon veskari, kauden mittaan sitten aletaan taas vaatimaan a-junnuja maaliin Vantaalta. Yleensä tässä vaiheessa AHL:sta palaa joku vanha HIFK-kaveri, joka on kehittynyt kuulemma pirusti AHL-kauden aikana. Yleensä kehitys on tapahtunut siirtymisenä kaljasta drinkkeihin.

Tuosta unohtui se, että keskimäärin joka toinen vuosi HIFK tekee jonkun ns. kovan hankinnan joukkueeseen ja elokuun alussa HIFK voittaa jonkun TuTo:n näytöstyyliin jolloin käydään avaamassa "mestaruus"-ketju johon sitten tosiaan kauden aikana hajoillaan oikein urakalla kun ei se peli taaskaan toimi. Ja siinä samalla haaveilla Sheddenistä ja Summasesta ja muistellaan kyynelet silmin, kun on kerran 25vuodessa voitettu ryminämestaruus! HIFK-fanina henkisesti valmistautuisin siihen, että vuonna 2023 saatte viettää taas mestaruusjuhlia, kun tuo 25vuoden periodi on taas kulunut.

Tässä mestarinäyte parin vuoden takaa: http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=37977&highlight=2008
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada

Ei taida olla sen hienompaa aidan sillä puolenkaan, mitä selailin tuota Jokerit-osiota. Aika paljon sielläkin on "kahvit näppikselle"- matskua varsinkin nuo cobolin Virmasta koskevat ketjut.

Mutta eiköhän se vain niin mene, että kun menestystä IFK:ssa ei hirveästi ole 2000-luvulla tullut niin tietynlainen kyynikkomaisuus ja huumori koskien IFK:n tilannetta on nostanut päätään. Esim JHag kirjoittaa asiantuntevasti unohtamatta hienoja sutkautuksia koskien IFK:n historia.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Major Jullilta aivan eeppinen tiivistelmä Jatkoajan kiistatta viihdyttävimmästä keskusteluosiosta. Noin se menee, vuodesta toiseen. Oikeastaan ainoa mikä jäi puuttumaan oli maininta siitä yleensä tammi-helmikuussa nähtävästä tasonnostosta, jonka aikana itseluottamus kohoaa, maalaisille naureskellaan, ja ylipäätään skaffataan se tsetti. Ilmeisesti tämä ratkiriemukas takki auki -meininki koskee niin palstaa kuin edariakin, sillä kyseinen vaihe päättyy yleensä pleijaritappioon FoPsille.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Major Jullilta aivan eeppinen tiivistelmä Jatkoajan kiistatta viihdyttävimmästä keskusteluosiosta. Noin se menee, vuodesta toiseen.
Näinhän se on.

Ei siinä mitään, hyvä että siellä keskustelu käy, faneja löytyy ja luenhan minäkin niitä tässä päivittäin ihan innolla. Siitä huolimatta huvitti taas kuinka pari päivää tämän kauden katkeamisen jälkeen ja reilu puoli vuotta ennen seuraavan kauden avausmatsia, keskustelu mm. ensi kauden jengiä koskien käy taas aivan täydellä täydellä höyryllä kuin mitään taukoa peleistä tai muita siirtymisiä ei olisikaan.

Kuinka monta miljoonaa viestiä siellä taas laitetaankaan ilmoille koskien entistä parempia ketjukoostumuksia, entistä parempaa hankintaa mr. X:ää tai "markkuhurmetta" seuraavan kuuden kuukauden aikana, ja sinä aikana ei jumalauta edes pelata pelin peliä. Sitten alkaa kausi, jolloin keskustelu kiihtyy entisestään ja taas spekuloidaan ja laitetaan armottomat määrät aikaa ja vaivaa uuden alkaneen kauden miehistön puhkianalysoimiseen, ja sitä jatkuu sitten taas seuraavat puoli vuotta kunnes kausi katkeaa hyvissä ajoin.

Sitten taas armoton vitutus hetken, koko jengi haukutaan pystyyn, ketjukoostumuksissa laitetaan uusi toivottu jengi nippuun ja ei kun kohti seuraavaa kautta ja uutta mr. X:ää...

Mutta kuten sanoin, ei siinä mitään ja kiinnostaa se itseänikin ja ensi kausi on mielessä täälläkin, mutta puoli vuotta ennen kauden alkua ja tämän kauden ollessa muiden osalta näin pahasti kesken, ei jaksa aivan noin innolla vielä kelailla ja stressata ensi syksyä.

Loputon sykli tosiaan tuon IFK-osion kanssa, vuodet vierii mutta sisältö on pääpiirteittäin samaa.

Mutta se siitä, nyt taas hyviä letkautuksia kehiin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Mitäköhän tuossa viestissä nyt pääpiirteittäin oli kun en kerennyt huomaamaan?

En kai saa pelikieltoa, jos kerron vain, että Batigol siinä ihmetteli, että onko Suikkasella ja tuomaristolla ollut sellaista toimintaa ennen ottelua.

Eli aika idioottimainen heitto, vaikka kyseessä onkin viestien perusteella 12-vuotias kirjoittaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös