Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 852
  • 7 387

d2uce

Jäsen
Viiltävää.

Itsemoderointi on pahasta....mutta pakko avautua.

Ei helvetti näitä otteluketjuja pysty lukemaan, pelkkää trollausta jo 24h ennen peliä. Sitä luulee löytävänsä kunnon analyyttista keskustelua mutta paskat.

Syynä tähän on teinifanit Lepsoosta, joilla ei ole minkäänlaista kulttuuria takana. Ne ei osaa voittaa, eikä tosin hävitäkkään.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Näillä näkymin Korhonen lähtee ensi kauteen kahden ensimmäisen parin miehenä ja yv-aikaa on varmasti luvassa.
<clips>
Tervetuloa vaan molemmille Tappara-paitaan. Kolme vuotta on hyvä aika kehittyä vaikka maajoukkuetason luudaksi asti.

Kirjoittaisin tähän jotakin, mutten naurultani kykene.
 

d2uce

Jäsen
Pelle Mikola kuoli toissapävänä näyttävästi. Nyt neiti on taas pelissä mukana. Kai tämä aikaisemmin arvostettu pelaaja on oppinut pesoselta sukellustaidot. Hyi vittu mikä Pelle.

Hyi vitty mikä jääkiekon seuraaja. Sä et tiedä kiekosta yhtään mitään niin pidä suu kiinni. Jos itkettää niin mene äitin tissille.

Olisiko ainesta?

Sen verran ymmärrän kiekkoilun koodeista, että jos ei loukkaannu ja lähtee paareilla on iso ÄMMÄ.
NHL:ssä neitiä sanottisi ROTAKSI.

Tietysti harmi, että Mikkola uransa lopuksi saa tälläisen maineen.

Olis. Molemmissa.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pete on ollut työhaastattelussa. Jälleen kerran koko setti oli hyvää tykitystä, mutta erityisesti nauroin seuraavalle kohdalle:
Sanokaa vaan mitkä halot pitää hakata, mutta mitään ufoteknologiaa mä en rupea kehittelemään paskat housussa niska limassa kusi sukassa tatti sojossa nuppi punaisena ja ylänappi kiinni.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC

nastamuumio

Jäsen
Suosikkijoukkue
TIIKERIT (kovin junnuseura ikinä!)
Suomessa teiniys ei lopu vielä 20-vuotissynttäreihin. Ruotsin kieleen periytyi kreikasta sana "djäkne" (kreikaksi diakonos) josta taas tuli suomen kieleen ilmaisu "teini". Agricolan tiedetään käyttäneen termiä "teini" jo 1500-luvulla, jolloin hän tarkoitti sillä apupappia. Myöhemmin teinin suomenkieliseksi merkitykseksi vakiintui 16-22 vuotias opiskelija, kun taas tuo amerikanenglannista 1900-luvun puolivälissä suomen kieleenkin putkahtanut "teini" merkitsee lähinnä murrosikäistä eikä täten ole termin alkuperäinen merkitys. Osalan opiskeluista en tiedä, joten saattaapi olla ettei hän ole teini termin alkuperäisessä, suomalaisessa merkityksessä :)

Olen hämmästynyt Jatkoaikaan kirjoittelevien henkilöiden korkeasta sivistystasosta. Heitin puolihuolimattoman provon eräälle provo-porolle. En olisi heittänyt jos olisin tiennyt, että saan noottia ja sapiskaa tähän malliin ja ilmeisesti vielä itseltään Oulun Yliopiston historian professorilta herra Kaspolta. Niin ja tämä lainaamani teksti siis neljännen finaalin otteluketjusta. Kyllä lätkä menee välillä niin outoihin sfääreihin - ainakin näin fanitasolla.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen hämmästynyt Jatkoaikaan kirjoittelevien henkilöiden korkeasta sivistystasosta. Heitin puolihuolimattoman provon eräälle provo-porolle. En olisi heittänyt jos olisin tiennyt, että saan noottia ja sapiskaa tähän malliin ja ilmeisesti vielä itseltään Oulun Yliopiston historian professorilta herra Kaspolta. Niin ja tämä lainaamani teksti siis neljännen finaalin otteluketjusta. Kyllä lätkä menee välillä niin outoihin sfääreihin - ainakin näin fanitasolla.
Ihan hyvä ojennus muutenkin, oli sun viestisi kuitenkin viimeistä lausetta lukuunottamatta niin turhaa paskaa :)
 

proffa#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
Vähän kyllä kummastuttaa kun täällä puhutaan niin paljon kärppäpelaajista. Itse kun en oikein ainakaan kovinkaan montaa noita lappalaisia tms. haluaisi nähdä joukkueessa. Ei mulla siis ole mitään ketään vastaan, mutta kuvitelkaas vaikka itse millaisen fiiliksen se voisi saada pukukopissakin aikaan, jos joku kikkaropää siellä vaan kertoilee kieli mutrullaan jotain poronhoitojuttuja ja muilla tekisi mieli suunnilleen piestä se jamppa. Tai sitten kun joukkue menee yhdessä syömään jonnekkin, niin yksi tilaakin naama virneessä neljäntuulenhattu päässään ja puukko vyöllään poronkäristystä puikulapotuilla ja suomuurainhillolla. Tuntuu että siinä olis joukkuhenki hieman koetuksella. Sieltä pohjoisesta kun on yllättävänkin monta poronkusemaa matkaa tänne Helsinkiin. Jalonenkin herättää negatiivisia ajatuksia, mutta siihen ajatukseen on sentään jo hieman tottunut.

Peteltä viiltävää tekstiä.
 

d2uce

Jäsen
Conroy#22:n viiltävä kuitti macnevisille.

Todellakin kaiken tietävä, kun jokainen voi sitä itse käydä muokkaamassa :)

Itseäni tuossa pohjoisen huutamisessa vain kummastuttaa että miksei sitten samantien voida hoilottaa koko biisiä sen yhden sanan sijasta?

Stadikalla jalkapallon A-maajoukkueen otteluissa on yleensä aina ollut ihan älyttömän hieno tunnelma, kun koko stadion on laulanut mukana koko biisin ajan, myös sen "pohjoinen"-sanan. Oululaiset voisivat pyrkiä samaan, vai katoaako vittuilulta pohja siinä kohtaa?


Jos noin vituttaa niin miksi ette itse laula koko laulua?

Eikun perhana unohtui että ette pelaakkaan finaalissa, anteeksi tämä asiavirhe..

Eiku.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Salatut Elämät ketjusta...

maken veivi pisti naurattamaan...

"Erityisosaaminen: Purjelautailu (Windsurfing), miekkailu, tanssi, (eri tyylilajeja). Laulu (tenori). Perus sirkustaidot sekä akrobatia, lavatappelu. Rytmityöt (rummutus, stomp)."

Mies on monipuolisempi kuin Jere Lehtinen ja salkkaritiimi tarjoaa vain sivuroolia, melkoista penailua taas.

: )
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä sain kyllä mielen hilpeäksi, vaikka sinänsä surullisesta ketjusta löytyikin.


Jatkoaika on keskustlupalsta, ja min'kin k'sitten asiat omalla tavallani. Sille en voi mit\\n. ett tulkintamallini on kollektiiviesti toisenlainen
Pid'n tapausta valitettavana, mutta kyseess' on tuntmattomat ihmisit minulle., ja maailmassa tapahtuu jokainen tunti asioita, joita suren enemm'n.
Kuolema on aina ik''v' juttu, ja toivon omaisille jatkamista kyll'. En ole v'linpit'm't;n. Minulle vain se kansalaisuus ei tekij', jonka vuoksi minun pit'isi surra.

Edit. tuli vahingossa oudot valinnat n'yttikselt', neuvoja otan vastaan ,iten Suomen kirjoittelu onnistuu. V''v' napinvalinta tjsp_

ALT- SHIFT sanoi kaveri, jos ette ymmärrä viestiä. Korjaan kokonaan, tai yv.kin käy.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielellään keskimääräistä isompi kaupunki, yleisöosastolle lyhyt halpa viestii omaan osioonsa.
Elikkä yksinkertaisesti annettuun osoitteeseen tulisi, auto tai fillari hakemaan pois varastoihin jäänee tythjät pullot. Osalla ihmisillä loppuu til, ja pulloja ei yksinekertaisesti jakset viedä pois. Ihmisiä on varmasti isoja määriä, jotka vievät pullonsa vasta, kun hiihtoboksin ja anopin välissä on tilaa. Miksei tätä voisi työllistää?

Useinhan jälkikasvo hommaan hoitaa, jos on hoitaakseen, tai ei haittaa sekää että pullot tulee vietejä ulkopuolisen kohdalta. Pienimmä luvuilla kut "K-P"on merkitä (voit hakea fillarillla tai kävellen" "a"- merkintä ja vaikka "lava-automerkintä"

Tunnen useaiti ihmisiä, jotka mielummin maksaisivat jos joku pullot kuljettaisivat nurkista pois. Palkkaa ihmiset ottaisivat ainoastaan provikalla, eli palautepullojen sumat. Vähentäsi kaupungilla pyörivien pullotätienkin osuutta.

Nettipohjainen järjestelmä, foorumeina:
Haettavat pullot, Pullojen hankinat, Erikoiskysymykset. Jne. Yleisesinä käytäntäntönä, ilmoitat nettiin että pihalla pari pussia (ei alkon pusseja) joten seuraava sijanniltaan mahdollinen ihminen tulisi, ja ottaisi sopimuksen mukaan pullopussit mukaansa, tervehdysiä etc. ei edes tarvi.

Palkan voisin kuvitella riippuen työtehtävistä, aktiivisuudesta ja menopelistä, niin siitä 3/25 euron välillä. Eli keskiarvoisesti kympin tuntipalkalla mentäiisin.

Miksei stn. olisin ensimmäinen jäsne, vituttaa vanhat pullot nurkissa ja autotalleissa etc. Järjestelmän nerokkuus on siinä, että valuutta ei vaihdu, mutta tarpeet kohtaavat. Miksei?
Pannaan nyt kaikki tänne talteen, on sen verran kovaa settiä. Vahva kiinnitys kuukauden jatkoaikalaiseksi, hyvää vääntöä Ässien kausiketjussa, pari harkittua vähättelyä bussikolariketjussa ja pistohyökkäys KalPan ketjuun. Ilmeisesti on menneet lehdet kaupaksi, mutta vähän jäin kaipaamaan kritiikkiä palomiesten ihmisten tiellä olemisesta. Nehän sulki tien tunneiksi.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Viidakon kuningas tekee reteen comebackin:

Meikäläisellä olisi kiitettävästi kysyntää naisten keskuudessa ja joukossa on myös erittäin varteenotettavia tapauksia, mutta kun ei vain nappaa.

Silti kaverin exä, johon kaverini tosin ei pidä välejä lähes yhtään, niin kiinnostaa meikäläistä ehkä exäni ohella kaikkein eniten.

DK odottaa lisää...laatukirjoittajia tarvitaan aina!

http://davidkrokett.org/forum
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös