Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 293
  • 7 387

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Kapo kirjoitti:
Mielestäni tuo ketju olisi ollut täydellinen jos se olisi loppunut tuohon TosiFanin toiseen viestiin.
Minusta lauantain Suomi-Tshekki matsi olisi ollut täydellinen, jos se olisi se olisi loppunut Riku Hahlin maaliin.

Mutta ei loppunut.
 

Kyle

Jäsen
Sv veinikretskin mielipide Sihvosesta.

Sv veinikretski kirjoitti:
Tälläiset Sihvoset pelikirjoineen ottaa ainoastaan päähän, en tiedä miksi mutta tuntuu siltä että mies yrittää saada vain paremmin pillua muijaltaan, linjalla "tules katsomaan mitä tänään kirjoitin !"

veini
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Kyynikko kirjoitti:
Pena on mökkiä byggaamassa ja golfaamassa, ei hän kerkeä nyt mitään sopimusasioita miettimään. Pena palaa asiaan sitten elo/syyskuussa mitä tulee case Kuhtaan. Kyllähän Kibe odottaa. Odottaahan? Eihän Kibe varmaan muualtakaan saa tarjouksia!?

Pentti-perkele! Naulapyssy pois ja faksin ääreen HETI!

Pentti huumori ei petä koskaan! : )
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Wrighter kirjoitti:
Shell- Sen ketjun bensaa en ole autojeni tankkiin laittanut sitten vuoden 1994. Tämäkin johtuu siitä, että vuoden -94 provinssirockissa oli joku boikottikoju kyseiselle huoltoasema ketjulle. Tarkkaa syytä en muista minkä takia piti boikotoida, mutta nimeni laitoin listaan ja periaatteista ei luovuta!

RaiRai!!! Näin meillä Suomessa.
 

TML

Jäsen
markkuh antaa oman näkemyksen seiska-lordi jupakalle.

markkuh kirjoitti:
kyseisen lehden toimituspäällikkö on meikäläisen kans lähtöisin samalta pieneltä paikkakunnalta. Se piti 80/90 luvun taitteessa omaa pimeetä divaria josta jako pornolehtiä alaikäsille, ns ostokilpailunvoittajalle. pitäsköhän tehdä katsolle paljastus?

nimim. itsekkin kilpailun voittanut
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Lordi vs. Seiska -ketjusta

Tykki kirjoitti:
Ymmärtääkseni Seiskan tilauksia on nyt sitten jonkin verran peruttu äkämystyneiden lukijoiden toimesta. Ihmettelen vaan, ja totean samaan aikaan että sitä saa mitä tilaa.
Blackie kirjoitti:
Tässä tapauksessa ennemminkin sitä ei saa mitä ei tilaakaan.
Hauskasti tilanteeseen sopiva mutta kirjaimellisesti ottaen sopimaton sanonta Tykillä. Blackie oli hereillä.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Kyllä nyt täytyy sanoa, että hieno ketjunavaus Schollilta. Viime vuoden regatassa suorastaan närkästyin, kun siinä veneen kannella toimitusjohtaja- seurassa nautin brunssia, niin huomasin, että siellähän puistikossa istuu, hyi saatana, jotain tavallisia ihmisiä, luultavasti demareita. Nauttivat olutta, ja vielä pullon suusta. Tätä siinä sitten vuorineuvosten kanssa ihmeteltiin, ja kiihdyin asiasta niin paljon, että kiskaisin hanhenmaksapateeni väärään kurkkuun.

Trenchtown tuolla järjestyssääntö-ketjussa. Nauratti, erityisesti "...niin huomasin että siellähän pusikossa istuu, hyi saatana, jotain tavallisia ihmisiä, luultavasti demareita" -kohta sai aikaan äänekästä hymyilyä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
liigajyrä kirjoitti:
Tosiasia on se että 2 sopimustarjousta on sisällä joihin kyseiset kaverit mahdollisesti tarttuvat elleivät jatka rapakon takana tai muualla uraansa.

Tämä nauratti. Jos eivät pelaa muualla tulevat varmasti jokereihin. Varsinainen palstatietäjän viesti. Poliitikon ainesta =) Ja en halua millään tavalla kritisoida kyseistä kirjoittajaa muuten eli turha vetää herneitä nenukkaan...
 
Viimeksi muokattu:

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
scholl kirjoitti:
50 viestiä tänään jatkoaikaan. Lähti vähän lapasesta. Nyt on pakko lähteä pohtimaan tuota strategiaa, minkä pohtimiseen iso osa tästä päivästä piti olla pyhitetty.
Huikeaa!
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
bunghole kirjoitti:
"Venäjän ensimmäiset hallitsijat olivat viikinkejä!"

http://www.amnesty.fi/venaja/suomeksi/main31.htm

Jags, nyt voit vierittää tästä eteenpäin kaikki venäläisiin liittyvät huonot asiat Skandinaviassa asuvien syyksi. Täältä peräisin olevat kävivät opettamassa huonoja tapoja muuten niin sympaattisille ja sydämellisille venäläisille. Samoin voi syyttää mongoleja jotka opettivat myös huonoja tapoja miehityksen aikana ja pysäyttivät Venäjän kehityksen suurvallaksi.
Ensimmäinen viestini tähän ketjuun kautta aikain ja propsit siitä ylläolevalle bungholelle. Aamun ensimmäinen viesti, jonka satuin lukemaan sai aidosti hymyilyttämään syystä tai toisesta Venäjän ja Suomen suhteita käsittelevässä ketjussa, melko tyhjentävä setti omalla pelkistetyllä tavallaan.
 

Cube

Jäsen
Viljuri kirjoitti:
Ja ikävänä huomiona todettakoon, että näyttääpä ainakin yksi jatkoajan nimimerkeistä viittaavan samaan bändiin. Sattumaa tai ei...
siffa kirjoitti:
Olen seurannut läheltä työkaverini pojan huumehöyryistä ja death metal musiikin täyttämää elämää. Norjalainen Varg Vikernäs on hänen idolinsa. Kristinuskon halveksunta on ideologian ykköasia. Kristinuskon temppelit on poltettava maan tasalle. On tehtävä rituaalisia murhia, joissa seitsemällä veitsen iskulla uhri surmataan, minkä jälkeen ruumis paloitellaan ja haudataan suohon.
Porvoon tapahtumien jälkeen tiedän nyt, että näiden kavereiden kohtaamista on vältettävä. Jossain vaiheessa he saattavat yrittää toteuttaa ideologiansa vaatimat teot.
Voi hyvää päivää ja hyvää yötä samantien. Viljuri ja siffa vetävät aivan käsittämättömät pohjat kirkonpolttoketjussa.
 

Viljuri

Jäsen
Cube kirjoitti:
Voi hyvää päivää ja hyvää yötä samantien. Viljuri ja siffa vetävät aivan käsittämättömät pohjat kirkonpolttoketjussa.

Niin, en tiedä miten asiat näet, mutta empä oikein usko, että tällä norjalaisella jampalla lienee paljoakaan tekemistä musiikin kanssa. Ja saatampa joskus olla vahingossa erehtynyt kuuntelemaan HC punkkia/atonaalista sävellysmusiikkia, joita kauheampaa lienee vain säröääni.

Omalla arvoasteikollani tämä tuomittu murhaaja kolmine poltettuine kirkkoineen ja murrosikäisen filosofioineen on ehkä aavistuksen pedofiilimurhaajaa ylempänä, mutta sepä siitä sitten.
 

Cube

Jäsen
Viljuri kirjoitti:
Niin, en tiedä miten asiat näet, mutta empä oikein usko, että tällä norjalaisella jampalla lienee paljoakaan tekemistä musiikin kanssa. Ja saatampa joskus olla vahingossa erehtynyt kuuntelemaan HC punkkia/atonaalista sävellysmusiikkia, joita kauheampaa lienee vain säröääni.

Omalla arvoasteikollani tämä tuomittu murhaaja kolmine poltettuine kirkkoineen ja murrosikäisen filosofioineen on ehkä aavistuksen pedofiilimurhaajaa ylempänä, mutta sepä siitä sitten.
Ehkä kannattaisi tutustua niin ei tarvitsisi arvailla ja uskoa, vaan voisi oikeasti tietää. Paska jätkähän Vikernes toki kaikin puolin on (kuten keskiverto-oikeistolainen tuppaa olemaan), mutta muusikkona tästä huolimatta oikein osaava. Natsi se Wagnerkin oli.

Siltikin, ylläoleva asia on täysin toissijainen suhteessa siihen, että yritit nähdäkseni yhdistää erästä Jatkoajan nimimerkkiä Porvoon kirkonpolttotapahtumiin. Se on aivan tajuttoman naurettavaa ja lapsellista touhua, jota sinun pitäisi osata hävetä.

EDIT: Yhdyssanavirhe vielä aamutuimaan pois. Aijai, kaikkea sitä kännissä tekeekin..
 
Viimeksi muokattu:

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
HN kirjoitti:
Varg Vikernes, alias Count Grisnakh, alias Burzum, on itse asiassa melko lahjakas muusikko. Ei missään nimessä teknisesti taitava soittaja, mutta varsin näkemyksellinen säveltäjä, jolla on kadehdittava taito luoda tarttuvia ja hypnotisoivia sävelmiä minimalistisista elementeistä. Miehen misantrooppinen arvomaailma ja ideologia rotuoppeineen ovat toki syvältä perseestä.

Vikernesin musiikki ei muuten todellakaan ole death metallia (jota Varg itse asiassa halveksi sydämensä pohjasta levytysuraansa aloitellessaan). Burzumilla ja death metallilla ei ole oikeastaan mitään yhteistä.

HooÄn tai joku muu... Mikä oli se norjalainen sekopäätappajavalas bändi joka vietti näitä saatanallisia illanistujaisia ja jonkun ihme piirileikin jälkeen päättivät uhrata bändin basistin itse pirulle? Joivat verta, ristit väärtepäin, viiltelivät säkkejään tai jotain ton tapasta kivaa harrastusta.
Vai onks tää joku legenda, minkä oon idioottina uskonut?
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Nimimerkki Pete2004 avautuu "trimmaatko sieltä alhaalta"-ketjussa. Aivan loistavaa settiä! Tuli oikein hyvälle mielelle, kun niitä uskomattomia juttuja lukee. Miten joku voi olla noin sivistyksestä sulkeutunut?
 

retro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Köntsä kirjoitti:
ristit väärtepäin
Osaisikohan kukaan sanoa, mistä johtuen satanistit/saatananpalvojat ovat ottaneet tämän väärinpäin olevan ristin tunnuksekseen. Itseltäkin tämmöinen risti löytyy ulkomaan tuliaisena kirjahyllystä :P
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
retro kirjoitti:
Osaisikohan kukaan sanoa, mistä johtuen satanistit/saatananpalvojat ovat ottaneet tämän väärinpäin olevan ristin tunnuksekseen.
Muistelisin, että väärinpäin oleva risti olisi ollut alunp. Paavalin käyttämä merkki. Koska oikeinpäin oleva risti oli Jeesuksen merkki, niin hän ei voinut sitä käyttää, joten käänsi vain symbolin toisinpäin ja voilá!

Jos joku tietää paremmin tästä asiasta, niin korjatkoon.

Ja mitenkä tämä liittyy sitten saatananpalvaajiin, sitä en tiedä, mutta otinpahan nyt vaan puheeksi!

Ne nyt repii merkkinsä ties mistä. Eivät taida itsekään usein tietää mistä puhuvat ja mitä tekevät.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Väistteistä Steve Guollan ura laskusuunnassa kuittaa Bozik seuraavasti:Ö

bozik kirjoitti:
Häh, tuo äijähän on keskellä uutta tulemistaan. Jos en pahasti väärin tilastoja lukenut, niin matseja per kausi kertyy koko ajan enemmän ja enemmän. Kausi 03/04 7 peliä, 04/05 12 peliä ja kaudella 05/06 jo 36 peliä. Kiihtyy kiihtyy.

Elämä kallis, Guolla halpa.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HN kirjoitti:
Mayhemin edellinen pääjehu Dead ampui pari vuotta aiemmin itseään haulikolla päähän. Varg oli hankkinut ammukset. Jäähyväisviestissään Dead ainoastaan pyysi anteeksi veren aiheuttamaa sotkua.

Euronymous Löysi Deadin ruumiin, mutta ei soittanut poliisille, vaan ryntäsi ostamaan kertakäyttökameran ja otti ruumiista kuvan, joka komisti Mayhemin seuraavan levyn kantta.
Eikös se ollut jompi kumpi em. jampoista joka otti Deadin kallonpalasen koruksi?
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
minä kirjoitti:
Porsche vai Lada
DVD vai VHS
Liverpool vai Everton
HIFK vai Jokerit
Tina vai Sara

Ja tästä AWe lainasi tuon ekan vertauksen johon kommentoi:

Golden AWe kirjoitti:
No jos TOJ:lta kysytään niin...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Pentti-huumorin saralta:
Jake74 kirjoitti:
Pikkarainen korvannee Luttisen, mutta Salmelaisen korvaaja täytyy vielä hommata, ja toivottavasti se olisi se Matikaisen mainitsema kotimainen laituri, jolle on tarjous jätetty.
Senior kirjoitti:
Eiköhän se Matikaisen tarjous ole jätetty jostakin mökkilaiturista johonkin Itä-Suomen Agrimarketiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös