Jatkoajan olemassaolon kesto?

  • 10 042
  • 67

Kauan veikkaat Jatkoaika.comin olevan olemassa?

  • Alle kuukausi

    Ääniä: 24 4,8%
  • Kuukausi

    Ääniä: 2 0,4%
  • Muutama kuukausi

    Ääniä: 4 0,8%
  • Puoli vuotta

    Ääniä: 4 0,8%
  • 1 vuosi

    Ääniä: 3 0,6%
  • 1-3 vuotta

    Ääniä: 46 9,3%
  • 3-5 vuotta

    Ääniä: 69 13,9%
  • 5-10 vuotta

    Ääniä: 80 16,2%
  • Yli 10 vuotta

    Ääniä: 94 19,0%
  • Aina ja ikuisesti!

    Ääniä: 151 30,5%
  • En osaa sanoa/veikata

    Ääniä: 18 3,6%

  • Äänestäjiä
    495

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Niinkauan kun JA on tekijöiden oma, niin eiköhän sivu pysy hyvin pystyssä uutisineen ja keskustelupalsta moderoituneena.

Sitten jos tekijät haluavat myydä sivun, niin sittenhän se on ihan korkeimman kädessä, mitä sitten tapahtuu.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Viestin lähetti jepujee
ylöspäin.

tämä taitaa olla nyt taas ajankohtainen ketju, joukossa muutama hyvä ennustuskin, luullakseni.
Miten tämä yhtäkkiä muuttui sen ajankohtaisemmaksi?

Eiköhän täällä vielä käydä kymmenen vuoden päästä kiistelemässä niistä Bryan Marchmentin likaisista polvitaklauksista, nauramassa AHL:een karsiutuneen Detroitin faneille kun Sharks juhlii viidettä perättäistä mestaruuttaan...
 

Rocco

Jäsen
En usko että JA koskaan muuttuu markkinavoimien uhriksi, sen verran partioottinen on taustavoimien rakkaus tuotettaan kohtaan. JA on ja tulee pysymään JA:na vaikka sen omistaisi joku muu, hyväksi havaittua ei pidä muuttaa eikä sitä tarvikaan muuttaa miksikään humpuukisaitiksi.
 

fullkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minua on jo vähän aikaa mietityttänyt, että olisiko tällaiselle vastaavanlaiselle saitille tilausta joka sisältäisi myös keskustelufoorumit, uutisia, artikkeleita, ja ehkä vielä chatinkin... eräänlainen kiekkopesa part two...

Kun Jatkoaika on kaatuneena, niin selaimensa voisi osoittaa tälle sivulle. Kilpailu voisi parantaa molempien saittien laatua? Vaikka Jatkoaika tosin onkin sellaisenaan todella korkealaatuinen saitti.
 

pikkukisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liverpool
Vielä joku aika sitten kuvittelin tämän sivuston pysyvän hyvävoimaisena pitkään, mutta nyt alkaa olla mieli toinen.. Jos kaikki palstalle kirjoittelijat alkavat olla toistensa kimpussa ja ottaen kaikki jutut liian vakavasti niin ei täällä pitkään viihdy, jos joutuu aina ennen kirjoittelemista ajattelemaan että vetääkö joku mahdollisesti sanomastani herne-maissi-paprikat nenäänsä. Jokaisella on kuitenkin omat mielipiteensä, oma tyyli kirjoittaa ja omanlaisensa ajatusmaailma. Asiat riitelee, ei ihmiset.
 

Aksu

Jäsen
Tämä nyt ei täysin asiaan liity, mutta kesän aikana minua on suunnattomasti alkanut vituttamaan tämä alituinen ketjujen aloittaminen vapaan keskustelun puolelle. Esimerkiksi täällä on aivan liikaa ketjuja, jossa kysytään jotain suosikkia (musiikki jne.), mutta kuka helvetti niitä jaksaa lukea? Ketjut venyvät järjettömyyksiin ja harva meistä oikeasti jaksaa lukea mitä toiset kuuntelevat tai tekevät jne. SM-liigan puolella tilanne on ihan hyvä. Mitä nyt muutamia vierailevia artisteja toisten joukkueiden ketjuissa käy riitaa haastamassa, mutta tavallaan se on osa tätä touhua.

Summa summarum. Toivoisin kirjoittajilta (voin vilpittömästi katsoa myös itse peiliin) harkintaa viestien lähettämisessä ja ketjujen aloittamisesta. Joka asialle ei tarvita omaa ketjua. Ainakin minusta palstan seuranta vaikeutuu. Liigapuolella joukkueilla on omat ketjunsa nyt kesäaikana ja aika vähän sinne muita ketjuja tulee. Moderaattoreille annan kiitokseni siitä, että paskanjauhajat ja provokaattorit lähtevät palstalle kiitettävän nopeasti pois. Kukaan ei jaksa katsella näitä "Saipa on paska, Pepo jyrää"-viestejä.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Pitänee lisätä nyt virstanpylväs.
22.01.2003 Jatkoaika on ollut pystyssä 2 vuotta.
Onnea Jatkoaika!
Pysyköön sivustosi ylhäällä ikuisesti!!
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Voihan sen "lain" kiertää asettamalla palstat ulkomaalaiselle serverille, johon on sopivasti linkki vain sivustolla strategillisessa kohtaa.

Ainoa efekti, mikä tuollaisella "lailla" on tässä tapauksessa, on jälkivalvonnan estäminen. Jos palstat ovat ulkomaalaisilla servereillä, poliisi ei saa selvitettyä samalla tehokkuudella kirjoittajien henkilöllisyyksiä näin vaadittaessa.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Happy Birthday!

Happy Birthday, Jatkoaika! I decided not to give you a present this year...

Olisihan tämä ansainnut omankin otsikon, mutta laitetaan nyt tänne.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Tunnustaako joku että on veikannut väärin? 4 vuotta täynnä siis tällä hetkellä.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Jatkoajan asema on selvästi vakiintunut suomalaisessa kiekko-mediassa. Jos mikään taho ei osta sivustoa tai ylläpitäjien suhteen ei käy yllätävää katoa, niin aika pitkää ikää voisi sivustolle odottaa. Jatkoajan yksi kantava voima on sen keskustelupalsta ja siihen kannattaa panostaa. Toivottavasti moderointi pysyy nykyisen kaltaisena ja kirjoittajilta tosiaan vaaditaan jotain muutakin kuin yksittäisiä chat-viestejä.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Lakaisija
Taisin aikanaan veikata, että elää ikuisesti.
Toivotaan nyt, että olen oikeassa, ja näin tulee käymään.
Tosin onko mikään ikuista?

Nii, mut Jatkoaika on!

Mielipiteet vaihtelee. Omasta mielestäni Jatkoajalla on ollut toinen jalka haudassa viime syksystä saakka, kun moderointi linja muuttui nollatoleransille ja kaikki hauskuus, persoonallisuus ja iloisuus palstalta kuoli.

Tiedä sitten ollaanko palstaa myymässä, joku sponssi vaatii tai haetaan mediamaista uskottavuutta tosissaan.

Vastasin 3-5 vuotta. Siihen mennessä trendin ollessa nykyinen, etsii porukka uuden paikan.

K
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Epäilen että tässä muodossa tämä sivusto nyt ikuisiin jatkaa, tai jos jatkaa muutenkaan. Monilla elinvoimaisilla sivustoillakin on tapana kuolla aikanaan, varsinkin jos jotkut kantavat voimat väsähtävät aiheeseen ja vaihtavat maisemaa. Tilalle toki voi tulla uusia kantavia voimia ja joskus parempiakin, mutta voi tulla myös sellaisia joilla ei ole niin paljon ideoita ja näkemyksiä. Homma saattaa sikäli kuolla. Toki täällä on suuri kävijäkunta ja ihmisiä jotka osaavat kirjoittaa hyviä artikkeleita ja kolumneja sekä pitää tilastoa asioista. Eli sikäli voi Jatkoajan tulevaisuuteen olla tällä hetkellä aika positiivisin mielin.

Jonkinmoinen omistajan vaihdos voi olla Jatkoajan turma ja suuri muutos, mutta muuten uskoisin että jos netti vaan koossa pysyy, niin tämä oon täällä vielä ainakin 3-5 vuotta.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, kyllähän tämä on olemassa vielä vuonna 2525. Tosin haluaisinpa olla seuraamassa Suviurpoliigaamme silloin! :)

Vakavasti ottaen, luulisin, että n. 3-5 vuotta. Innostus hiipuu väkisinkin jossakin vaiheessa ylläpitäjiltä ja/tai yleisöltä. Korvaavia vaihtoehtoja tulee varmasti, ei Jatkoaikakaan ikuinen ole. Aika näyttää, miten käy. Ei ainakaan tällä hetkellä mielestäni Jatkoajan tulevaisuus mitenkään pahemmin uhattuna ole.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Jatkoaika on mielestäni jo saavuttanut pysyvän aseman yhtenä suomalaisena kiekkomediana. Sähköisten medioiden merkitys tulee kasvamaan edelleen ja siten myös "automaattisesti" Jatkoajan. JA:n luonne tulee kuitenkin muuttumaan paljonkin - seuraava askel lienee "osittainen" kaupallistaminen.

Toisaalta, vapaaehtoispohjalta jatkaminenkaan ei ole todellakaan mikään mahdottomuus. Innostus tai aika saattaa tietysti loppua nykyisiltä ylläpitäjiltä, mutta Suomi on jääkiekkomaa ja uusia löytyy varmasti.

Yli kymmenen vuotta.
 
Viimeksi muokattu:

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Juu eiköhän jatkoaika tule pysymään jatkossakin meidän ilonamme. Mitään syytä jatkoajan sulkemiseen en näe. Nyt jo mtv3 jopa välillä lainaa uutisia jatkoajan uutisista, joten kyllähän palsta ainakin on tunnettu.
Toivottavasti ylläpitäjät vaan jaksavat työtänsä. Ei se kuitenkaan sieltä helpoimmasta päästä ole.
 

Qwerty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
?

Mistä täältä pääsee poooois?

Ei mutta tosiasiassa, veikkaan realistiseksi eliniäksi 3-5 vuotta. Sitten tulee viimeistään muutoksia. Suuntaan tai toiseen.
 

scholl

Jäsen
Muutoksia voi tulla, mutta en usko, että JA ihan heti loppuisi. Ehkäpä Urpo ostaa JA:n pois ja eliniäksi tulee sama kuin liigan jäljelläoleva olemassaoloaika.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Viestin lähetti scholl
Muutoksia voi tulla, mutta en usko, että JA ihan heti loppuisi. Ehkäpä Urpo ostaa JA:n pois ja eliniäksi tulee sama kuin liigan jäljelläoleva olemassaoloaika.

Mestis-osiokin suljettaisiin iäksi.. se on kauuuuuheeeta.
 

scholl

Jäsen
Viestin lähetti Jugorov
Mestis-osiokin suljettaisiin iäksi.. se on kauuuuuheeeta.

Miksei Mestis voisi olla liigan alainen sarja aivan samalla tavalla kuin Saksassa on vaikka 1. ja 2. Bundesliga futiksessa tai Espanjan la Ligassa primera ja segunda división. Silloin näiden sarjojen välissä sarja olisi auki, mutta alemmilla sarjatasoille olevat joukkueet olisivat sitten selvästi näistä jäljessä.

Mun mielestä siis Mestiksen voisi nimetä 2. SM-liigaksi ja nousukarsinnat joka keväiseksi ilmiöksi.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kai tässä voi jo ruveta jännittämään, tuleeko 5v. täyteen parin kuukauden kuluttua vai ei? Itse veikkaan että kyllä tää sivusto vielä jonkin aikaa elää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös