Jatkoajan NFL Keeper-liiga

  • 61 160
  • 689

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Näillä mennään:

Adrian Peterson (2.)
Le'Veon Bell (2.)
Joique Bell (1.)
Calvin Johnson (1.)

Staffordilla olisi alkanut neljäs keeper-kausi, joten hänestä oli helppo luopua keskinkertaisen kauden vuoksi. Eiköhän draftista pysty onkimaan jonkun suhteellisen hyvän kuupan. Ei nyt ihan optimi lähteä kolmella RB:llä mutta eipä ollut neljännen K:n suhteen hirveästi vaihtoehtoja.

Nyt vain odottelemaan muiden kiippereitä että pystyy katsomaan ketä jäi yli draftiin.
 

Cube

Jäsen
Rob Gronkowski (1.)
AJ Green (4.)
Randall Cobb (4.)
Justin Forsett (1.)

Miten tää nyt meni - onko tää Gronkin eka vai toinen kausi, kun varasin vuosi sitten? Forsettin treidasin kesken kauden, joten eka hänelle ainakin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Rob Gronkowski (1.)
AJ Green (4.)
Randall Cobb (4.)
Justin Forsett (1.)

Miten tää nyt meni - onko tää Gronkin eka vai toinen kausi, kun varasin vuosi sitten? Forsettin treidasin kesken kauden, joten eka hänelle ainakin.

Eikös se siinä tapauksessa ole eka? Ainakin käsittääkseni.

Andre Johnson (4.)
Brandin Cooks (1.)
Jonathan Stewart (1.)
Doug Martin (1.)

RB-keepperit nyt ei paljon hurraahuutoja aiheuta, mutta katsotaan kuka tarttuisi mukaan draftin ykkösvarauksena.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
TE Julius Thomas (1)
WR Mike Evans (1)
RB Carlos Hyde (1)
RB Arian Foster (4)

Sellasta! Kamppailin tuo Hyden valinnan kanssa pitkään, mutta päädyin lopulta häneen. Vaikka ei näin ennakkoon tarjoa ns. 4.kierroksen varauksen arvoa, niin hyvä Pre-Season ja vaihtoehtojen vähyys ajoivat tähän ratkaisuun. Harmi vaan, että Thomas (3-4 peliä) ja Foster aloittavat kauden loukkaantuneena (1-2 peliä). Jos koko joukko olisi terveenä olisin tähän porukkaan oikein tyytyväinen, mutta kun ei ole.

Foster on sitten kaupan (viimeinen Keeper-kausi). Kaikki tarjoukset kuunnellaan ja jos tästä ei nyt voittoputki lähde päälle niin eiköhän mies vaihda maisemaa viimeistään ennen deadlinea, oikean tarjouksen osuessa kohdalle jo vaikka heti draftin jälkeen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Keepperit on nyt hyväksytty. Valitsin Herkulle keepperit pienimmän rankingin mukaa. Näpyttelen pelaajat draftijärjestykseen huomenna kunhan olen vapaalla..
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Tässä meikäläisen keepperit:

QB Ben Roethlisberger (?)
WR Odell Beckham Jr (1)
RB Alfred Morris (1)
RB Mark Ingram (1)

Mistäs nuo keepper vuodet näkee? En nimittäin muista varasinko ite Big Benin vai oliko jo joukkueessa jonka perin?
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Mistäs nuo keepper vuodet näkee? En nimittäin muista varasinko ite Big Benin vai oliko jo joukkueessa jonka perin?

Ei niitä oikeastaan mistään suoraan näe vaan pitää itse ne muistaa tai jos ei muista niin katsoo edellisten vuosien rostereista, että kauanko pelaaja on joukkueessa ollut. Big Beniin ei ole käytetty keeper kausia eli nyt alkaa hänen ensimmäinen vuotensa.
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Russell Wilson
T. Y. Hilton
Jeremy Maclin
Jason Witten

Eipä mitää suurempaa tarinaa. Neljättä valintaa piti punnita muutaman kaverin väliltä. Suhteellisen helpohko nelikko oli valittavana.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Vähän tyhjältä pöydältä lähdetään tähän kauteen, mutta se tarkoittaa paljon riskinottoa. Keeperit tässä:

Demariyus Thomas (1. keeper)
Golden Tate (1. keeper)
Isaiah Crowell (1. keeper)
Jarvis Landry (1. keeper)

WR-osastoon siis nojataan tälläkin kaudella. Katsotaan mitä sieltä draftista sitten osuisi kohdalle.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Omat keeperit oli seuraavat:

Andrew Luck
Dez Bryant
Jordan Matthews
Jordan Cameron

Bryantilla lähtee viimeinen keeper-kausi, Luckilla taitaa olla vielä kaksi kautta jäljellä. Matthews ja Cameron ovat keepereina ensimmäistä kertaa.

Keepereiden taso ei kahden viimeisen osalta todellakaan päätä huimaa ja kertovat omalta osaltaan kuinka surkea joukkueeni tilanne. Bryant on trading blockilla tästä hetkestä eteenpäin, joten tarjouksia otetaan vastaan. Varsinkin running backeja ottaisiin mielellään vastineeksi.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Emmanuel Sanders (2.?)
Eddie Lacy (1.)
Latavius Murray (1.)
Demarco Murray (4.)

Näillä keeppereillä mennään. Muuten suht selvät valinnat, mutta Latavius Murray on hieman riski valinta, mutta viimekauden hienot otteet käänsivät valinnan Lataviuksen suuntaan.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Mitä mieltä porukka on ollut noista scoring & settings -asetuksista millä tätä Keeper liigaa on pyöritetty? Itse sattumalta eksyin tuonne settings osioon yahoon sivuilla ja kävin katsomaan noita pistetyksiä ja muita asetuksia. Niistä heräsi itselleni seuraavia ajatuksia:

- 5 bench pelaajaa per joukkue, tarvitseeko niitä oikeasti olla niin monta? Riittäisikö esim. neljä? Mitä vähemmän hyviä pelaajia pystyy jemmaamaan vaihtopenkille, sitä enemmän hyviä pelaajia on valittavina vapailla markkinoilla. Tämä helpottaa joukkueen vahvistamista vaikka drafti ei menisikään nappiin. Pienempi vaihtopenkki pakottaisi myös managerit tekemään kovia päätöksiä pelaajistonsa suhteen esim. loukkaantumistilanteissa.
- IDP-pelaajien rooli. Tästä on muistaakseni aiemminkin keskusteltu, ja itse olen tainnut aiemmin puhua IDP -pelaajien tärkeyden puolesta. Mutta nyt kun katsoin noita asetuksia niin jotenkin tuntuu, että puolustuspelaajilla on jo turhan helppoa tehdä pisteitä. 1,5 pistettä taklauksesta, 0,75 avustetusta taklauksesta, 3p säkityksestä, 4p INT:sta, 3p FF, 3p FR, 4p safetysta, 3p blocked kick, turnover return jaardeista pisteitä… Mielestäni nuo Yahoon oletusarvot on fiksummin pisteytetty kuin nuo mitkä meillä on tällä hetkellä käytössä. Fantasy Football on kuitenkin ensisijaisesti hyökkääjien tilastojen varaan rakentuva formaatti, puolustuspelaajat ovat vain mukava lisämauste.
- hyökkäyspelaajien pisteisiin ei isommin tarvitse puuttua, mutta voisiko kriteereitä mahdollisesti selkeyttää? Tuolla on tällä hetkellä aika paljon kaikkea "sälää" mistä saa pisteitä, esim. ekstrapisteitä tietyistä jaardimääristä ja yli 40 jaardin juoksuista. Ei mulla sinänsä ole mitään noita vastaan, mutta mielestäni pistelaskusysteemin tulisi olla mahdollisimman selkeä ja helppo ymmärtää.
- pelinrakentajan heittämä INT tuottaa -3 pistettä, mutta puolustuksen ottama INT tuo vain 2 pistettä. Eikö näiden tulisi olla samanarvoisia? Mielestäni +/- 2 pistettä on sopiva määrä syötönkatkoista.

Eivät nuo mitään avainkysymyksiä missään nimessä ole, ja hyvin voidaan jatkaa nykyisillä asetuksilla jos enemmistö niin katsoo parhaaksi. Mutta mun mielestä liigasta saataisiin vieläkin hauskempi pienillä viilauksilla.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
En kyllä lähtisi draftipäivänä muuttamaan enään tämän alkavan kauden sääntöjä mutta ensi kaudeksi tuossa olisi taas ihan mietinnän arvoisia ehdotuksia. Otan nyt kantaa noihin IDP-pelaajien pisteisiin. Olen nykyisillä pisteillä nimenomaan koittanut nostaa noiden puolustuspelaajien arvoa samalle tasolle, kuin hyökkäävien pelaajien. Tällä olen hakenut sitä, että sillä pakillakin on ihan oikeasti merkitystä eikä ole vaan "joku pakki sieltä listasta". Nyt parhaiden IDP pelaajien pisteet ovat lähellä ylemmän keskiluokan WR/RB pelaajien pisteitä eli myös heillä on ihan oikeaa merkitystä otteluiden lopputulokseen.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Koko teksti.

Hyvää pohdintaa mielestäni, mutta kuten @pancor sanoi, niin draftipäivänä ei oikein enää muutoksia voi tehdä. Jos kuitenkin mietitään ensi kauden osalta sääntömuutoksia, niin itse lähtisin ehkä pienentämään penkkiä yhdellä pykälällä. Neljän hengen penkki pakottaa kuitenkin aina tekemään rankkoja päätöksiä ja aktiivisuus vapaiden pelaajien markkinoilla nostaa arvoaan. Aktiivisuuden pitää kuitenkin olla se juttu, millä epäonnistunutkin drafti voidaan paikata kauden aikana ja pieni penkki auttaa tätä.

Puolustajien pisteytyksestä, niin mielellään arvo saa olla todella kova, jotta näillä on jotain merkitystä. Muistaakseni juuri siksi pudotettiin potkaisijatkin koko draftista ulos, koska liigasta haluttiin kaikki "turha" pois. Puolustuspelaajat saattavatkin nousta arvoon arvaamattomaan, enkä halua, että näiden arvoa lähdetään pudottamaan. Toki jos J.J.Watt kerää kauden aikana enemmän pisteitä kuin Rodgers (ilman loukkaantumisia), niin mennään ehkä vähän väärille urille, mutta nykyisillä pisteytyksillä tämä ei ole mikään ongelma. Tällä hetkellä kovimmat puolustuspelaajat ovat verrattavissa top10-15 keskushyökkääjiin, mikä on mielestäni oikein hyvä arvo. Näiden suhteen en siis muuttaisi mitään.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Näinhän se on, että draftipäivänä sääntömuutosten tekeminen ei enää ole reilua. Varsinkaan kun kaikki managerit eivät varmaankaan täällä jatkoajassa tänään vieraile eivätkä siten voi omaa mielipidettään ilmaista. Sinänsä en usko, että penkkikoon pienentäminen kenenkään draft strategiaan kovin merkittävästi vaikuttaisi, mutta ei tuota toki yhdessä päivässä voi läpi runtata.

IDP -pelaajien roolista ollaan nähtävästi eri mieltä.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
HOX!

Draft Picks


The Commissioner has not processed traded draft picks for the current season.



View picks owned in this season's draft as a result of any draft picks that were traded last season. These are not automatically applied -- the commissioner must set up a custom draft order and import these picks for them to be included in your upcoming draft.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
View picks owned in this season's draft as a result of any draft picks that were traded last season. These are not automatically applied -- the commissioner must set up a custom draft order and import these picks for them to be included in your upcoming draft.

Tuo custom draft order on tehty jo viimeviikolla. Katso tältä sivulta jos mielestäsi joku tulevan draftin vuoroista ei ole oikealla paikallaan: Linkki.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Huomio huomio! Draft sovellus on auki. Kaikki mukaan rahtaamaan!
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jahas, sellainen drafti tällä kertaa. Pääsi vähän yllättämään että varattiinkin vasta kello 20, mikä oli mahdollisimman huono aika itselleni. Neljä ensimmäistä varausta tuli ajatuksella ja lopuissa puhelin piippaili lähinnä rintataskussa töiden painaessa päälle.

Eli "top 5" Manning oli tähtäimessä alusta saakka, samoin Allen Robinson, heidän nykäisyynsä tyytyväinen. Toisella tuplalla otin sitten WR-osastoa kun tähtäimessä ollut JJ Watt hävisi laudalta. Sen jälkeen on mustaa, Philadelphia D ja Zach Ertz eivät olleet optimivalintoja automaatilta. Sitten pääsin jossain vaiheessa taas vähän puikkoihin. Austin Sefarian-Jenkinsiltä haen läpimurtoa, samoin Charles "parempi kuin Doug Martin" Simsin pieneen hype-junaan hyppäsin. Kakkoskuupaksi valkattiin viime kaudelta tuttu "oma kasvatti", Blake Bortles.

IDP-osastolle hain Petersonin, mutta muut on ihan arpoja. Onneksi niitä ~200 pinnan jannuja löytyy myös vapaistakin.

Siihen nähden että neljä meni autodraftilla peruslistan mukaan niin voin olla ihan tyytyväinen.

QB: Eli Manning
RB: Adrian Peterson (k)
RB: Le'Veon Bell (k)
WR: Calvin Johnson (k)
WR: Allen Robinson
TE: Austin Sefarian-Jenkins
Flex: Joique Bell (k)
D: Philadelphia
bn: Zach Ertz, Eddie Royal, Stevie Johnson, Charles Sims, Blake Bortles.
IDP: Patrick Peterson (cb), Xavier Proctor (dt), Jamie Collins (lb).
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Kirjoitetaan nyt muutama sana omasta draftistakin. Ekalla vuorollani oli selvät sävelet, varaan joko Lamart Millerin tai Jimmy Grahamin riippuen kumman Köpi ottaa. Jos kummatkin olisivat olleet vapaana niin Millerin olisin ottanut mutta Köpi hänet sitten vei. Muuten joukkue näyttää tältä:

QB: Cam Newton, Carson Palmer
Kummallakin on omat riskinsä mutta myös onnistuessaan eväät koviin pisteisiiin. Newtonia verottaa Panthersin heikko WR tilanne mutta toisaalta tämä myös lähes pakottaa hänet juoksemaan paljon. Tästä voi joko seurata kovat pisteet, kuten ensimmäisellä kaudellaan mutta myös altistaa hänet loukkaantumisille. Palmer puolestaan on edelleen parhaimmillaan kovatasoinen heittäjä mutta ikä alkaa viedä sen kaiken kovimman terän. Myös loukkaantumiset vaivanneet.

RB: Marshawn Lynch, LeSean McCoy, Bishop Sankey, David Cobb
Lynchin ja McCoyn kyllä tietävät kaikki, joten heistä ei paljoa tarvitse selittää. Varalle päätin ottaa Tennessee kaksikon ja katsoa kumpi lopulta ottaa sen ykkösen paikan. Sankey ei viimekaudella vielä lunastanut häneen asetettuja odotuksia mutta nyt on uusi mahdollisuus, sillä Cobb sitten meni ja loukkaantui pahasti ja pelaa aikaisintaan viikolla 10. Loukkaantumishuolet siis alkoivat itsellä jo ennen kauden alkua...

WR: DeAndre Hopkins, Brandon Marshall, Nelson Agholor, Kenny Stills
23 vuotias Hopkins nousi Houstonin ykkösrissuksi Andre Johnsonin vaihdettua maisemaa. Nyt olisi hänen paikkansa lunastaa se potentiaali mitä on näkynyt jo pari kautta. Marshall puolestaan vaihtoi osoitteekseen Jets ja luojan kiitos kuupaksi valikoitui Fitzpatrick eikä Geno Smith(NFL:n paskin QB). Marshall pelaa luultavasti viimeistä kauttaan ykkösrissuna mutta paremman puutteessa pidin hänet keeperinä. Agholor ja Stills ovat kumpikin high risk-high reward pelaajia. Stills aloittaa kautensa Dolphinsin deep threatina ja parhaimmillaan juoksee pakin, kuin pakin ohi kiitämällä loppuun asti. Heikkoina jaksoina taas katoaa pelistä täysin. Agholor on paljon kehuttu rookie, joka siirtyy heti suureen rooliin Eaglesin joukkueessa. Erittäin mahdollisesti tulee olemaan keeper ensikaudelle.

TE: Jimmy Graham, Charles Clay
Graham on lähes jokaisessa arviossa rankattu toiseksi kovimmaksi TE:ksi Gronkin perässä joten hänelle on kovat odotukset. Clay on oikein hyvä varamies.

Pakistosta en juuri jaksa kirjoittaa, koska vaihdan heitä usein vastustajan mukaan. Ei siis muuta, kuin onnea vaan kaikille kauteen!
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Puolustajien pisteytyksestä, niin mielellään arvo saa olla todella kova, jotta näillä on jotain merkitystä. Muistaakseni juuri siksi pudotettiin potkaisijatkin koko draftista ulos, koska liigasta haluttiin kaikki "turha" pois. Puolustuspelaajat saattavatkin nousta arvoon arvaamattomaan, enkä halua, että näiden arvoa lähdetään pudottamaan.
Ihan samaa mieltä ja en tosiaan koskisi näihin asetuksiin. Just hyvä näin. Jos vielä draftiin palaan, niin ihan suht ok se meni. Suunnitelmana oli ekalta rundilta saada joko DeSean Jackson tai Amani Cooper (10 varaus). Jackson sieltä sitten tuli. Muille kierroksille oli oikeastaan tarkotus vain katella mitä on saatavilla. JJ Watt näytti olevan vapaalla kolmannella kierroksella, joten nappasin hänet. Toivottavasti on yhtä kovassa iskussa kuin viime kaudella. RB puoli on aika ohutta, mutta toivotaan että McFadden nappaa ykkösbackin roolin Dallasissa ja ennen kaikkea säilyy ehjänä.

Tässä Lehmäpojat keeper liigassa kaudella 2015:

QB: Ben Roethlisberger (k), Colin Kaepernick
RB: Mark Ingram (k), Alfred Morris (k). Darren McFadden
WR: Odell Beckham Jr. (k), DeSean Jackson, Terrance Williams, Doug Baldwin
TE: Owen Daniels, Coby Fleener,
DEF: Denver Broncos
DL: JJ Wat
LB: Khalil Mack
DB: Harrison Smith
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Lukonmäki Destroyers keeper liigassa 2015:

QB: Ryan Tannehill, Marcus Mariota, Tyrod Taylor
HB: Eddie Lacy(k), Latavius Murray(k), Ameer Abdullah, Jaryd Hayne, Shane Vereen(Trade Pending)
WR: Emmanuel Sanders(k), Davante Adams, Dez Bryant(Trade Pending)
TE: Delanie Walker
D: Navarro Bowman
DB: Tyrann Mathiu
DL: Mario Williams

Heti draftin jälkeen alottiin hieromaan treidiä Fawkesin kanssa ja nyt saatiin molempia osapuolia tyydyttävä treidi aikaan, joka rakentui Demarco Murrayn sekä Dez Bryantin ympärille.

Itse draftista sen verran, että aika fiilispohjalla mentiin. Hyviä draftivuoroja oli olemassa sopivasti viimekauden treidien ansiosta. QB-osasto on ehkä kaikista eniten arpa, mutta Tannehillin pitäisi kyllä riittää. RB osasto oli todella vahva daftin jälkeen ja on edelleen vahva vaikka viime kauden fantasyn paras pelaaja kaupattiinkiin muille maille heti draftin jälkeen. Lacyn takana on kaksi potentiaalista breakout playeria, mutta saas nähdä kuinka pitkälle kyseisellä osastolla tullaan pääsemään. WR osasto on tuon draftin jälkeen selkeä syömähammas Sandersin, Adamsin ja Bryantin toimesta. TE osasto ei kyllä hirveästi vakuuta, mutta hyviä vaihtoehtoja ei kyllä hirveästi edes ollut.

Puolustusosasto vaikuttaa ihan kelvolliselta ja voivat onnistua pisteitäkin tekemään. Tästä on hyvä lähteä tavoittelemaan mestaruutta!
 
Viimeksi muokattu:

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Otan nyt kantaa noihin IDP-pelaajien pisteisiin. Olen nykyisillä pisteillä nimenomaan koittanut nostaa noiden puolustuspelaajien arvoa samalle tasolle, kuin hyökkäävien pelaajien. Tällä olen hakenut sitä, että sillä pakillakin on ihan oikeasti merkitystä eikä ole vaan "joku pakki sieltä listasta". Nyt parhaiden IDP pelaajien pisteet ovat lähellä ylemmän keskiluokan WR/RB pelaajien pisteitä eli myös heillä on ihan oikeaa merkitystä otteluiden lopputulokseen.

IDP-pisteet on nyt oikein passelilla tasolla. Ihan suoraan en vertaisi niitä RB/WR-osaston miehiin. Perustelen tätä sillä, että puolustuksessa pisteidentekijöiden taso on laaja ja terävä kärki hyvin kapea (Watt). Pakkipäästä löytyy taatusti jokaiselle jotakin, kun taas hyökkäyksen parhaista pitää oikeasti taistella.

Esimerkiksi puolustuksen parhaan pistemiehen JJ Wattin ja 30:nneksi eniten pisteitä tehneen IDP:n eroa oli viime kaudella 120 pinnaa. Jos ottaa sen tiukimman kärjen pois niin kuudentena olleen CJ Mosleyn ja sijalla 50 olleen Donte Whitnerin eroa oli vain pöyreät 60 paunaa. Tästä välistä löytyy melkein väkisin jokaiselle joukkueelle ne pakit.

Pakiston tehtävä on enemmänkin olla tukena (päätehtävä mielestäni lisätä mielenkiintoa pakkien IRL-seuraamiseen), viikkovoittoja pakistoon panostamisella ei oikein oteta, jollei sitten satu oikein sopivat matchupit kohdalleen.

Ratkaisut tehdään ihan muualla. RB-osasto on yksi sellaisista, missä kauden aikana niitä eroja tehdään. Kärjessä olleen Le'Veon Bellin ja 28. olleen Steven Jacksonin (eli periaatteessa huonoimman fantasyavaus-RB:n) pinnaero oli huimat 250 paunaa. Vaikka ottaisi sen top 5:n pois, niin kuudentena olleen Eddie Lacyn ja Jacksonin väliin jäi 130 pistettä, mikä tekee melkein kymmenen pinnaa per viikko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös