Jatkoajan Kesätyttö 2002 - kisa

  • 15 176
  • 250

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Tilanne torstaina 27.6. klo 18.30

Minä ajattelinkin että nämä viime hetkellä äänestävät järjestävät tähän kisaan sen TODELLISEN loppuyllärin!
Tässä tilanne nyt:

1. Madeleine Bernadotte 36
2. Viivi Avellan 33
3. Janina Frostell 31
4. Karita Tuomola 7
5. Oksana Fedorova 6
6. Lola Odusoga 6
7. Irina Björklund 3
8. Jaana Pelkonen 3
9. Jenni Dahlman 2
10. Teresa DeRita-Cavlek 2
11. Pamela Anderson 0
12. Tea Khalifa 0

Madde vetäisi Viivin ohi loppusuoran puolivälissä! Löytyykö vielä jatkoaikalaisista äänestämättömiä? Nyt on viimeiset hetket äänestää!
Päätuomari poistuu NYT tietokoneelta ja palaa asiaan vasta huomenna... Kosketelkaa toisianne...

PS: ON EDELLEENKIN TURHAA YRITTÄÄ HUIJATA ÄÄNESTÄMÄLLÄ KAHTEN KERTAAN, PÄÄTUOMARIN TIETOKONE PÄIVITTÄÄ JA TARVITTAESSA TUHOAA VILPIN YRITTÄJÄT... ihan vaan tiedoksi, että ette menetä mainettanne minun silmissäni tällaisen lapsellisen "lunttauksen" takia...
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Re: Tilanne torstaina 27.6. klo 18.30

Viestin lähetti Predator
Madde vetäisi Viivin ohi loppusuoran puolivälissä!

Otan tästä hieman(aiheetonta tai aiheellista) krediittiä itselleni. Tuo 'kesäinen seksikokemus Madeleinen kanssa' -mainostukseni tehoaa...


edit: On muuten erittäin vahva mielikuva. Ei, sitä vaan ei saa pois mielestä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Re: Re: Tilanne torstaina 27.6. klo 18.30

Viestin lähetti sopuli


Otan tästä hieman(aiheetonta tai aiheellista) krediittiä itselleni. Tuo 'kesäinen seksikokemus Madeleinen kanssa' -mainostukseni tehoaa...

edit: On muuten erittäin vahva mielikuva. Ei, sitä vaan ei saa pois mielestä.

Pakko todeta että jos oma suosikkini Madde voittaa tämän sopulin kikan ansiosta niin tuoppi seuraavassa Blues-HPK pelissä irtoaa. Luulin jo että toivo oli menetetty, mutta ei vielä nuolaista Mad..eikun ennenkuin tipahtaa. Kai tässä on pakko katsoa kalenterista tilaa yhdelle Tukholman reissulle.....Jos vaikka in-paikoista bongaisi tämän jalokiven...
 

Luca

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
No niin, yleensä kun harrastan lähinnä palstan lukemista, niin tämän vuoksi piti oikein loggautua.

Ääneni Janinalle . Viivin ja Madden näköisiä (ja parempia) tulee lähes joka päivä vastaan.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No niin, eiköhän nyt ole oikea aika työntää oma lusikka tähän kiehtovaan soppaan.

Oma pisteytykseni tuotti seuraavanlaisen tuloksen:

12. Teresa DeRita-Cavlek, muistaakseni hyvä kroppa ja kaikinpuolin ok pakkaus, mutta jonkun on oltava jumbo. Teresa ei sytytä, pikemminkin pelottaa.

11. Pamela Anderson, Pam saa sympatiapisteitä siitä, että hän taisi kuitenkin olla suurin ja tunnetuin seksisymboli minun ikäluokkani seksuaalisen heräämisen aikoihin. Vai tuliko Pam sittenkin hieman myöhemmin vai heräsinkö vain itse hieman myöhässä? No joka tapauksessa Pam saa sympatiapisteitä siitä, että hänen kuviaan sitä varmaan aikalailla ensimmäisten joukossa tuli katseltua, kun netin ihmeellisen maailmaan aikoinaan tutustui. Ja luulen, että minulla on kohtalontovereita. Lisää sympatiapisteitä ropisee pornofilmin taktisesti oivallisesta levityksestä ja markkinoinnista. Mutta muutenhan Pam on auttomattomasti out, ei mitään jakoa tämän päivän kesätyttömarkkinoilla. Enkä muutenkaan pidä naisista jotka aina rakastuvat renttuihin.

10. Jenni Dahlman, Kimiä lainaten ihan jees. Eipä sitten oikein muuta. Hoikka vartalo on suht seksikäs, mutta naama on vähän rottamainen. Ei välttämättä mikään luonnonkaunis. Ja kyllä minua jotenkin panee mietityttämään olisiko Jenni koskaan kiinnostunut veneenrakentaja Jani Hurmeesta, puhumattakaan vaikka levyseppähitsaaja Kimi Räikkösestä. Onko Jenni siis pelkkä pyrkyri? Kenen kainaloon narisevan öykkärin jälkeen?

9. Oksana Fedorova, kaunishan hän on totta vie, mutta ei sykähdytä ainakaan niissä otoksissa mitä olen nähnyt. Jollain tavalla mitäänsanomaton tapaus.

8. Irina Björklund, sensuelli ja ihanainen, kenties herttainen ja sympaattinenkin. Mutta tämä on vain hieman väärä sarja Irinalle, ehkä jopa väärä laji.

7. Jaana Pelkonen, viime vuoden kesätyttö on tullut lujaa alas. Onko ollut esillä liikaa, naama on kulunut ja totuus paljastunut. Jaana onkin vain naapurintyttö, tosin hemmetin söpö ja seksikäskin sellainen. Vai johtuuko suosion hiipuminen siitä, että on tuonut sen mitättömän poikaystävänsäkin lehtien palstoille. No, Jaana on hyvä tyttö, mutta sytytysneste on vain jo loppunut.

6. Lollo Odusoga, noin 15 sentin päästä eli ns. tappituntumasta Lollo on hätkähdyttävän kaunis. Mutta turhanpäiväinen julkisuus ja jollain tavalla oudot poikaystävät laskevat neiti Odusogan pisteitä. Ehkä hänenkin naamansa on jo liian kulunut ja mitä enemmän LO on julkisuudessa, sitä tyhmemmältä hän vaikuttaa.

5. Karita Tuomola, itse asiassa Karitassa on kaikki mitä naiselta voi vaatia, ainakin ulkoisesti. Liki täydellinen pakkaus. Ihmisenäkin vaikuttaa fiksulta tai ainakin vaikutti ennen Joonasta. Ei uskoisi, että karkki on Savosta. Niin tai näin, mutta tänä vuonna Karita ei yllä tämä korkeammalle. Silti hyvin potentiaalinen ykköstilan tavoittelija taas ensi suvena. Karitalla on kaikki eväät valloittaa kärkipaikkakin, mutta kaikki riippuu kaikesta ja tällä kertaa hommat riippuivat tähän malliin.

4. Janina Frostell, tässä toinen nainen jolla on kaikki luojan luomat eväät joiden avulla ykkössijakin voi olla mahdollinen vielä "vanhoillakin" päivillään. Onhan se Janinankin nassu hieman kulunut, ja joskus kyllä näyttää, että hän todella olisi rupsahtamassa. Kunnes sitten taas ilmestyy viikonvaihteen Iltalehti. Mutta pitikö sitä nyt jo pappakin raahata julkisuuteen kertomaan kuinka hieno tytär Janina on? Lisäksi nämä kaikki tekemällä tehdyt Tomba- ja Owen-kohut ovat saaneet Janinan näyttämään hieman kanamaiselta, mitä hän kyllä saattaa oikeasti ollakin. Enkä laulajan uravalinnastakaan menisi lisäpisteitä antamaan.

3. Tea Khalifa, Tepa saa paljon sympatiapisteitä, koska ei ole vielä saanut yhtään ääntä, mikä on huutava vääryys. Kaunis ja seksikäs, gasellimainen. Uskomattoman hyvä peppu. Upea ilmestys, eikä käsitykseni mukaan muutenkaan pöljempi tapaus.

2. Madde Bernadotte, parasta Ruotsissa. Kun miettii, että Ruotsi on tuottanut maailmalle Mats Sundinin, Sedinin kaksoset, Jörgen Jönssönin, Jonas Bergqvistin ja monen monta muuta toinen toistaan ärsyttävämpää håkania, niin tuntuu uskomattomalta, että samasta maasta voi tulla noinkin satumainen prinsessa, höystettynä aimo annoksella seksikästä ja villiä kissapetoa. Minkä kuningattaren Ruotsi hänessä menettääkään, mutta se on Ruotsin häpeä. Pidin kovasti siitä Lontoossa otetusta kuvasta, jossa joku poju lepuuttaa kättään tyyliikkäästi Madden rintamuksessa. Se käsi todella tiesi paikkansa. Jätteihana tämä Madde.

1. Viivi Avellan, voittajan palli jäi nyt Viivin käsiin ja mikäs sen niissä on ollessa. Viivin nousu terävimpään kärkeen on lopulta ollut aikaa rakettimainen, vaikka toki hän minun listoillani on ollut jo aikojen alusta. Tietysti vaarana on, että Viivi kokee Jaanan kohtalon jos pelaa korttinsa väärin. Mutta kyllä hänellä sittenkin on enemmän resursseja kiintotähdeksi kuin Jaanalla. Tuollainen flirttaileva söpöläinen, seksiä tihkuva tyttömäinen enkeli. Mieliini on syöpynyt ikuisiksi ajoiksi hänen tiukka farkkupyllynsä ja miten hän vilautti hymyään minulle, yksin minulle. Tervetuloa taas jazzailemaan, Viivi! Forsten pysyköön poissa, parempi potea polveaan jossain väljemmillä vesillä ettei vaan ura vaarannu.

Näin sen nain.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Vaikea sanoa kuka ansaitsee voittaa tämän hienon kisan mutta sen tiedän että Tea Khalifa on liian hieno nainen jätettäväksi nollille joten hänelle ääneni nöyrän annan.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Tilanne perjantaina 28.6. klo 09.15

1. Madeleine Bernadotte 38
2. Viivi Avellan 37
3. Janina Frostell 34
4. Karita Tuomola 7
5. Oksana Fedorova 6
6. Lola Odusoga 6
7. Irina Björklund 3
8. Jaana Pelkonen 3
9. Jenni Dahlman 2
10. Teresa DeRita-Cavlek 2
11. Tea Khalifa 1
12. Pamela Anderson 0

Täsä tilanne kun äänestysaikaa on jäljellä vajaat kolme tuntia!
(KIITOS nimim. Henkulle siitä että huomasi Janinalta jääneen yhden pisteen pois, nyt asia on korjattu).
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kotimaisuus kunniaan...

...ääni Viiville
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Janina=Hifk

Jumaleissön taas käy näin.

Pakko sanoa "Parempi Janinapronssi kuin nuorten neitien kultamitali".

edit. typoja
 
Viimeksi muokattu:

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
No niin, äänestysaika on päättynyt.
Niinhän siinä sitten kävi että kärjessä ykkönen ja kakkonen päätyivät tasapisteisiin: Madde-Viivi 38-38, JOTEN tässä pelissä alkaa sitten jatkoaika!

Jatkoaika kestää 10 minuuttia ja sen aikana ensimmäinen joka äänestää Maddea tai Viiviä ratkaisee sillä äänellä "äkkikuolemasysteemillä" voiton jommallekummalle ehdokkaalle.

Se kymmenen minuutin jatkoaika alkaa joskus tänään iltapäivällä, kuitenkin ennen kuin kelli näyttää 14.00. Joten olkaapas tarkkana siellä monitoreiden ääressä.

Nimimerkit mamma ja Pepe, ette ehtineet äänestää varsinaisella peliajalla...
 

mamma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Predator
No niin, äänestysaika on päättynyt.
Nimimerkit mamma ja Pepe, ette ehtineet äänestää varsinaisella peliajalla...

PÖH, ketjuhan oli vielä avoinnna....

Onko äänemme vielä käytettävissä ????
 

Pepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kiri, MuurLe
Hieman kyseenalaista, sillä lähetin viestin lähes minuutin (oikea aika) ennen kahtatoista ja mamma siis vieläkin aiemmin. Sen voi tarkistaa noista kellonajoista, tämä lähti tasan 12.18.
 

MokkaSiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
tappara
Sitten pilkun sitä eli eikö äänestys päättynyt kello 12.00 eli jatkoajan kello 10.00 eli äänet jotka kirjautuivat ennen klo 10.00 olisi kai pitänyt laskea mukaa .
Onko nyt kyseessä ns. epäitalialainen kellotussysteemi ?
Tässähän olisi asiaa eduskunnan oikeusasiamiehelle tai ainakin Pate Mustajärvelle .
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Hmmm minäkö olen ratkaisuvuorossa? Minunko mitätön mielipiteeni vaikuttaa koko jatkoajan henkiseen tasapainoon...olen otettu.

Kumpaakohan sitä äänestäisi...no joo valinta on sinänsä helppo koska kyllähän suurin osa taitaa uneksia omasta prinsessastaan jne.

Elikä pakkohan se on Madden puolelle mennä.
 

MokkaSiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
tappara
Ihan ratkaisuehdotuksena tasapelitilanteessa , ettei tuisi kellekään unettomia öitä : eli ota ja soita Matikaisen Pentille ja kysy kumpi olisi parempi voittaja ja voittajaksi julistetaan se tyttö jota Pena ei äänestänyt.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti gammonthis
Ihan ratkaisuehdotuksena tasapelitilanteessa , ettei tuisi kellekään unettomia öitä : eli ota ja soita Matikaisen Pentille ja kysy kumpi olisi parempi voittaja ja voittajaksi julistetaan se tyttö jota Pena ei äänestänyt.

Ainoa "tyttö" jota Pena saattaa olla äänestänyt on ensikauden peloitteemme Anna-Kaisa. Joten eiköhän hän hoitanut homman kotiin, jos Madde ei voita ;) Kuka voisi olla haluamatta omaa prinsessaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös