Jatkoajan Joulupata 2023

  • 13 534
  • 199

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kiitos useista haasteista. Haasteita oli itsellä löytää paikalle ajoissa, mutta parempi varmaan myöhään kun ei milloinkaan. Ei ole tullut ketjua selattua ollenkaan enkä siten viitsi haastella ketään. Tutut ja turvalliset on varmasti jo haasteensa saaneet.
 
Suosikkijoukkue
Hupeli HC, Vaajakosken Pelikaanit, JYP
Minä en koskaan osallistu mihinkään keräyksiin/lahjoituksiin yms. Tekopyhää auttamista. Autan aina tuttua ja varmasti menee perille kun itse annan henk.koht.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
@Gluteus Maximus jokaisella on tosiaan omat tapansa auttaa ja hienoa, että sinä olet löytänyt omasi! Itse ajattelen, että nämä todistetusti tehokkaat keräystahot ovat oiva tapa auttaa myös sellaisia ihmisiä, joilla ei ole tuttuja/läheisiä, joilta saada apua. Lisäksi on todettava, että näin nettiaikana tämä on myös varsin vaivaton tapa tehdä hyvää, kun kiireisessä pikkulapsiarjessa ei oikein ehdi enää mihinkään vapaaehtoishommiinkaan yms.

On muuten futisfoorumin keräys enää muutaman kympin päässä meistä. Hieman ennen joulua tuo ero oli pitkälti toista tonnia. Ihailtavaa yhteisöllisyyttä arvon palstatoverit!
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Komiaa hommaa kaikki! Viikko vielä aikaa lahjoittaa, mutta olkaamme kaikki jo nyt tyytyväisiä. Kaikkien keräysten kolmossija ja karvan alle seitsemän tonnia ok kunnioitettava saavutus. Kiitos kaikille ja oikein hyvää uutta vuotta! ☺️
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Ensi viikolla kun eläke kilahtaa, taidan tehdä hyvän teon ja täydennän lukua niin, että loppusijoitukseni on 79 euroa. Päätelkää loput.

Eli ykkösketju ja ketjun luottosisaret ja -veljet, olettehan muistaneet lahjoittaa?!
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sinne lähti 30e hyvään tarkoitukseen. Jos Ässät pelaa hyvin niin tiedä, vaikka lahjoittaisin vielä lisää. Se on nyt pojat taas kaikki teistä kiinni!
Ässät on kerännyt viestini jälkeen 9 pistettä. Lahjoitin lisää 27€ eli 3€ per piste. Toivottavasti Takon pelinumero tuo onnea alkavalle vuodelle.

Hyvää uutta vuotta jatkoaikalaisille!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Kiitos @regularflex haasteesta, vastasin haasteeseen. En kuitenkaan osallistunut tänä(kään) vuonna kokonaan vain tähän keräykseen. Osan lahjoitin ukrainalaisille, koska haluan omalta pieneltä osaltani tukea heitä kestämään itänaapurin pahuutta.

Kiitos omastakin puolesta kaikille pataan osallistuneille ja vielä tosiaan ehtii hyvin mukaan. Joulupata on siitä hyvä keräys, että rahojen voi luottaa menevän hyvään ja oikeaan tarkoitukseen.

Hyvää uutta vuotta ja onnekasta kiekkokauden jatkoa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös