Jatkoajan Joulupata 2022

  • 22 291
  • 262

Randalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Kaakkois-Suomi vastasi haasteeseen varsin mallikkaasti jo tähän mennessä. Kiitos siitä! Joulu se tulla jolkottaa kuitenkin vauhdilla, ja Futisforum on mennyt meistä keräyksestä ohi, joten aika jatkaa haastolistaa.

Mitenkäs Jokerifanit lämpenevät tämän vuoden joulupatakeräykselle?
--
Ja vielä muistutuksena: Jos sinut on tägätty tähän viestiin, etkä tiedä mistä on kyse, käy lukemassa ketjun avausviesti. Samoin pahoittelut jos tuli tuplahaasto ja olet jo osallistunut. Jos tiedät homman nimen, osallistu jatkoajan hyväntekeväisyysperinteisiin tämän linkin kautta: Klikkaa tästä Jatkoajan joulupataan!

Tuli ns. tuplahaasto ihan tarpeeseen, meinasi ihan rehellisesti unohtua... Mutta nyt on pienen pieni korsi kannettu kekoon.

Rauhallista ja mukavaa joulunaikaa kaikille, miten ikinä sitä vietättekin!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Saadaanko me osallistua venäläisellä rahalla, jos se on tuotu kottikärryillä rajan yli?

Hassuttelut sikseen.

Mukana, merkittävällä rahallisella korvauksella.

Hyvää joulua kaikille foorumilaisille!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
2005 jatkikseen, reilun tuhannen viestin jälkeen 2017 jäi kirjoittaminen vain jotenkin pois elämän kiireiden vuoksi. Lukenut olen palstaa lähes joka päivä ja nyt tämä keräys herätti liekin palata tänne. Aina ei ole ollut mahdollisuutta lahjoittaa mutta nyt on myös minun vuoroni antaa 30 euroa niille joille tuokin raha voi tuoda pientä helpotusta elämään. Hyvää Joulua kaikille!
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Vaikka en SaiPa-henkisten kirjoittajien listassa ollutkaan mainittuna, koska meitähän on tunnetusti niin paljon tällä palstalla ettei kaikki osu etsijän silmiin, niin aion pienen summan keräykseen tänäkin vuonna lahjoittamaan, vaikka oma talous ei tällä hetkellä ihan huippukunnossa olekaan. Rahamäärän suuruus selviää huomisen kauppareissun jälkeen tai sitten siirrän sen ensi vuoden alkupäiville, kun on taas "tilipäivän" jälkeen vähän enemmän rahaa käytössä.
 
Viimeksi muokattu:

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Tottakai pieni summa 50€ on laitettu menemään, niin moni kanssa palstalainen minut on haastanutkin kiitos kaikille siitä. Hyviä asioita on hieno aina tukea.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehdin vielä viime metreillä, siis ennen oman jouluspektaakkelini alkamista, käydä lahjoittamassa alussa lähes lupaamani toisen puolisatasen.

Joulurauhaa kaikille! Olkoon ihmisillä hyvä tahto ja lopetetaan turha suorittaminen, edes pyhien ajaksi.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tampere on ollut jo vahvasti läsnä keräyksessä, mutta haastetaan nyt vielä kerran seuraavat nimimerkit:

Arvon, @Raymond Pearl @torreira#11 @Peltsi #18 @Kyle @kananlento @George Parros @Samppakalja69 @R & L @se7en @-One- @Takapiiska @Satunnainen @Valapatto @Yohann @Baloun @arkunnaula @Rantsukoff @ADX_03 @Tarinankertoja @Mortal @wunderveba @Polvitaklaaja @33720 @mesag @PunainenKukko @Mr. Smith Ilveksen puolelta, teidät on haastettu

Tapparan puolelta arvon nimimerkit @Henkka @peterra @Eeyore @Virveliä kainaloon @Borre @Corkscrew @Torsti @Luke72 @El Gordo @rinne @Kirveellä töitä @S.T. @ultras @Tollanen @Aihio @Kukko @Sniper @CaliforniaNuts @axe @Streight Forward @Mynsterin Makarov @vdx mua zorbas teidät on haastettu jatkoajan hyväntekeväisyysperinteiden jatkamiseen.

Ja vielä muistutuksena: Jos sinut on tägätty tähän viestiin, etkä tiedä mistä on kyse, käy lukemassa ketjun avausviesti. Samoin pahoittelut jos tuli tuplahaasto ja olet jo osallistunut. Osa teistä on jo melko varmasti tehnyt upeita lahjoituksia tämän vuoden keräykseen. Sinä, joka et vielä ole osallistunut, mutta tiedät homman nimen, osallistu jatkoajan hyväntekeväisyysperinteisiin tämän linkin kautta: Klikkaa tästä Jatkoajan joulupataan!
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Omassa kodissani joulukinkun lämpötila nousee seuraavien tuntien aikana, joten nostetaan nyt samantien jatkoajan joulupadankin lämpötilaa ja haastetaan useampien liigaseurojen faneja seuraavilla viesteillä.

Kuuleeko Vaasa, täällä jatkoajan perinteet ja niiden kutsu. Haastan mukaan käyttäjät @Propelli kiekko @Golffari @mike owen @rauta @Raju Erkki @Winterland @jaaza @Karvaturri @teba @justus967 @Orion Star @Sundomstå @magnum37 @Backster @Entrosantier @tres11 @jaaza @Nebelwerfer @BussiKUSKI @MrMacmanaman @Harppuuna @muuttohaukka @HOOLIGAN_ @Punatakki @Hokiboy @Bullseye @Boxer @stairox @Tuima @Kansankynttilä @Mustakotka @Tramal @A-piste @makke246 @Sport1939 @OsboFIN @Pervert @t.m.a.l @Sporttia @rekufa @SPORTTIKOTKA @Besser. W @Sergei#91 @raju @Hiilikuitu

Teidät on haastettu jatkoajan perinteikkääseen hyväntekeväisyyskeräykseen. Jos et tiedä, mikä on homman nimi, käy lukemassa tämän ketjun avausviesti. Samoin pahoittelut jos tuli tuplahaasto ja olet jo osallistunut. Sinä, joka et vielä ole osallistunut, mutta tiedät homman nimen, osallistu jatkoajan hyväntekeväisyysperinteisiin tämän linkin kautta: Klikkaa tästä Jatkoajan joulupataan!

Samoin pahoittelut lievästä floodaamisesta, mutta annettakoon toivottavasti tämä minulle anteeksi hyvän asian nimissä tehtynä.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikkelissä on muuten tänä vuonna osoitettu, että viime vuoden menestys ei ollut sattumaa. Eiköhän jatkoajan Jukurifanit näytä, että myöskään viime vuoden menestys jatkoajan joulupadassa ei ollut sattumaa.

Siispä arvon nimimerkit: @Hoki88 @Tuusa @Andy-80 @Gameson @Wiljami @Jape @Constantini @HighFlyer#95 @PowerPlay79 @Governator @Huoltomies @Anyukov @Miju @Takasuora @p_3ksi @Otavan poika @paraspelaaja @5hole @Jokokohta @Harppa-setä @Seitsemäs puolustaja @HOOLIGAN_ @Jayzon @Kalske @Aabeli @Jukule @Hexa @Mandoliino @Wilzu @juurihoito @Hirvikivääri @Kake74 teidät on haastettu!

Teidät on haastettu jatkoajan perinteikkääseen hyväntekeväisyyskeräykseen. Jos et tiedä, mikä on homman nimi, käy lukemassa tämän ketjun avausviesti. Samoin pahoittelut jos tuli tuplahaasto ja olet jo osallistunut. Sinä, joka et vielä ole osallistunut, mutta tiedät homman nimen, osallistu jatkoajan hyväntekeväisyysperinteisiin tämän linkin kautta: Klikkaa tästä Jatkoajan joulupataan!
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lahjoitettu. Kiitos haastamisesta. Ja just tätä ennen Ukrainaan lähti yksi ammus meitsin terveisillä, Varmaan pitää vielä laittaa YK:n kautta jonkun verran Ukrainan naisille tekstarilla. Eiköhän ne joululahjaostokset ole sillä hoidettu.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jatkoajan joulupata on mitä suurimmassa määrin meidän kaikkien yhteisöön kuuluvien osoitus siitä, että hyvän jääkiekon ystävät ovat myös sydämeltään erittäin lämminhenkisiä ja valmiina antamaan omistaan. Sen vuoksi itse aikanaan käynnistin perinteen, että erikseen henkilökohtaisesti kiitän jokaista lahjoittajaa osallistumisestaan. Tänä vuonna kaikkien kiireiden keskellä nuo kiitokset ovat jääneet vaiheeseen joulukuun 4. päivästä eteenpäin, joten on vihdon ja viimein aika ottaa tuosta puutteesta kiinni. Upeasti neljän sivun edestä tulleita lahjoituksia on siis aika kiittää nyt.

Toden totta, on taas se aika vuodesta. Kiitos, arvon @regularflex .
Kiitos jälleen kerran osallistumisestasi Schwein ja oikein hyvää joulua!

Arvostan! Kiitos ja mukavaa joulua!
@regularflex hyvä meininki, olen messissä.

Haluaisin haastaa yleisesti kaikki TPS-henkiset matkaan, sen enempää tietämättä kenenkään osallistumisista.
Tästä ei meininki parane ja kiitos siitä siis myös sinulle!
Mahtavaa!
Kiitos haasteesta arvon @regularflex

Osallistun kunhan palkkapäivä koittaa, vikat rahat menee itsenäisyyspäivän bisseihin.
Kiitos jo ennakkoon!
Erinomaista duunia ja oikein hyvää joulua!
Olen ehkä 20v ollut palstalla, mutta en ole tätä havainnut. Ehkä duunin kautta painettu jo niin paljon keräyksiin, että henk.koht jäänyt Plan kummilapsen maksuihin... joka muuten täytti juuri 18v :).
Painoin 100€:lla mukaan, kiitos kutsusta!
Sen parempaa aikaa aloittaa perinteisiin osallistumista ei olekaan kuin tämä hetki. Kiitos siis siitä ja mukavaa joulua!
Mukana myös tätä kautta. Kiitoksia heads upista @regularflex !
Suuri kiitos ja hyvää aatonaattoiltaa!
Excellent! Ja oikein hyvää joulua!
Mukana taas, kiitos ketjun perustamisesta @regularflex
Tehtaan takuulla @MacRef suorittaa. Kiitos jälleen kerran ja mukavaa joulua!
Kiitos tägäyksestä @regularflex
Nyt messissä!
Erinomaista ja hauskaa joulua!
Mahtavaa ja mukavaa joulun odotusta!
Lahjoitus tehty, kymppi annettu jokaisesta Ipan Leijona-kutsusta eli 40€ yhteensä.

Haastan kaikki Ilveksen kannattajat joita harmittaa ilvesläisten maajoukkuekutsut kun pelaajilta jää yksi liigapeli pelaamatta :)
Erinomaista ja oikein hyvää joulua!
Kiitos osallistumisestasi ja oikein hyvää joulua!
Kiitos osallistumisesta sekä aktiivisesta haastamisesta. Oikein hyvää joulua!
Messissä taas!
Siis kiitoksia jälleen kerran ja mukavaa joulua!
Muistaakseni viime vuonna livahti 35 €, joten ajattelin jatkaa maltillisten korotusten linjalla ja lyödä 40 €. Aika vähän tulee hyväntekeväisyyttä harjoitettua, ja tämä on aina vaikuttanut ihan käyvältä kohteelta. Paljon vapaaehtoistoimintaa, eikä käsittääkseni kulut syö kaikkia lahjoituksia. Perustarpeet vähävaraisille ja etenkin lapsiperheille ei myöskään lähtökohtaisesti vaikuta ainakaan huonoimmalta mahdolliselta kohteelta.
Arvostan paljon osallistumistasi ja niin arvostavat varmasti myös avun saajat. Oikein hyvää joulua!
Pakkohan se oli osallistua. Enkä vieläkään peru sanojani eräästä HIFK:n pelaajasta. @Kake74 @IVXIII
Toivottavasti olen tänään väärässä
Suurkiitokset ja hyvää joulua!
Kiitokset @rok49, olen aikaisemminkin tähän osallistunut ja nyt tietysti taas, kun herättelit tämänvuotisen keräyspadan olemassaoloon. Oma vapaan puolen keskustelujen seuraaminen jää usein valitettavasti kirjavinkkien hakemiseen, niin ei välttämättä huomaa edes näin tärkeää ketjua.

Hyvää joulunalusaikaa kaikille keräykseen osallistuville, tämä on aivan parhaita JA:n ketjuja - kiitos sen avaamisesta jälleen, @regularflex .
Tämä ketju on aina ilo avata ja siitä kiitos myös sinulle! Hyvää joulua!
Osallistuttu!
Vaikka en Turusta olekkaan :)
Suuret kiitokset ja toivottavasti sinulla on oikein mukava joulu!
Ehdottomasti mukana! Katsotaan tästä päivän peli ensin ja sen jälkeen jotain käyn pataan tiputtamassa! Kiitos haastosta ja vieläpä listan ensimmäisenä!

Mukavaa risteilyä muuten ottelun jälkeen merelle suuntaaville porilaiskannattajille!

E: Rahat tiputettu, hyvää joulua! Aika hyvää porukkaa TPS osiosta onkin jo tänne haastettu, joten ei tule haastoja, mutta toki toivon mahdollisimman monen lähtevän hyvä asian puolesta mukaan :)
Excellent! Kiitos ja hyvää joulua!
Koppi otettu ja ropo tiputettu keräyspataan. Haastan ihan jokaisen ilman tägättyjä nimimerkkejä.
Suuri kiitos osallistumestasi tähän hyväntekeväisyysperinteeseen!
Mukana ollaan tilipäivän koittaessa!
Kiitos Zohan jo ennakkoon!
Tällaiset yleensä kiireessä pääsee unohtumaan, jos ei heti hoida pois tai joku muistuta asiasta, joten kiitos haastosta.

Lahjoitus hoidettu. Haastetaan kaikki Jatkoajan Iron Maiden -fanit!

Rauhallista joulua.
Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Kiitos haasteesta, @regularflex. Kävin kantamassa oman korteni kekoon pari päivää sitten.
Ennakkoon osallistuminen on parasta osallistumista! Suuri kiitos ja hyvää joulua!
Oma korsi kekoon aseteltu

Tepsin puolelta porukka olikin jo haasteltu aika hyvin, joten eipä siitä sitten mittää.
Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Kiitos haastosta, pataan osallistuttu jo. Haastan foorumin Wings-porukkaa: @Henkka @Shard @Goose @arkunnaula @tuuriman @Meikku @Borre @Stevie Why @JasonX @Ann Arbor @Ollakseni @Tevoo
Kiitos osallistumisesta ja kattavasta haastolistasta ja oikein hyvää joulua!
Kiitos @Purkan Jauhaja haasteesta ja @regularflex järjestelystä taas. Haasteeseen vastattu 50 eurolla tällä kertaa.
Mahtavaa työtä ja oikein hyvää joulua!
Luvattu 5€ pistetty kun Englanti jäi neljään.
Kiitos peksa ja oikein mukavaa joulua!
Kiitoksia haasteesta ja osana TPS-osiota tuli lahjoitus tehtyä.
Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Tunneen olleeni onnekas viime vuosina seuratessani jääkiekkoa. Sitä kautta laitan kolmesta peräkkäisestä SC-finaalista 30€ hyvään tarkoitukseen
Jatkoajan joulupata on myös oikein onnekas osallistumisesi myötä! Oikein hyvää joulua!
50€ laitettu!
Kiitos ja mukavaa jouluviikonloppua!
@regularflex jo tovi sitten "soitti" ja heilutteli hanskojaan, "and Rohan will answer!"
Rohanin kutsuun vastaaminen on erittäin hieno uutinen! Oikein hyvää joulua!
Jes. Suurena Ässä-fanina ajattelin jättää Joulupataan tänä vuonna symbolisen summan. Ravintola-alan kokemusasiantuntijana summa on Ässien pelaajien vuosien varrella jättämät tipit (Ravintolat + baarit) + 10€, jotta saadaan hyvä ihan tosissaan kiertämään.
Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Mukana!

Summa riippuu huomisesta TPS - Jukurit pelin tuloksesta.
Kiitos jo ennakkoon ja hyvää joulua!
en pysty osallistumaan, vaikka idea hyvä onkin :ylos:
Oikein hyvää joulua sinulle joka tapauksessa!
Hei!

Kiitos haasteesta, totta kai olen mukana. Joulumieltä löytyy sen verran, että lahjoitan tasan 1% kaikista Ässä-pelaajien vuosien varrella minulle porilaisissa baareissa jättämistä tipeistä, joten summa on täten jämpti 20€.
Kiitos ja oikein hyvää joulua!
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
@regularflex, häpeäkseni myönnän, että olin unohtanut itse lahjoittamisen. Nyt on hoidettu.

Hyvää joulua sinulle ja muille myös! Teet hyvää duunia täällä, Regularflex.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitos muistutuksesta @regularflex. Osallistuttu. Summa tällä kertaa Barkovin ja Laineen tällä kaudella toistaiseksi keräämistä tehopisteistä, jollain hattuvakiolla hiukan summaa pyöristäen.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tampere on ollut jo vahvasti läsnä keräyksessä, mutta haastetaan nyt vielä kerran seuraavat nimimerkit:

Arvon, @Raymond Pearl @torreira#11 @Peltsi #18 @Kyle @kananlento @George Parros @Samppakalja69 @R & L @se7en @-One- @Takapiiska @Satunnainen @Valapatto @Yohann @Baloun @arkunnaula @Rantsukoff @ADX_03 @Tarinankertoja @Mortal @wunderveba @Polvitaklaaja @33720 @mesag @PunainenKukko @Mr. Smith Ilveksen puolelta, teidät on haastettu

Tapparan puolelta arvon nimimerkit @Henkka @peterra @Eeyore @Virveliä kainaloon @Borre @Corkscrew @Torsti @Luke72 @El Gordo @rinne @Kirveellä töitä @S.T. @ultras @Tollanen @Aihio @Kukko @Sniper @CaliforniaNuts @axe @Streight Forward @Mynsterin Makarov @vdx mua zorbas teidät on haastettu jatkoajan hyväntekeväisyysperinteiden jatkamiseen.

Ja vielä muistutuksena: Jos sinut on tägätty tähän viestiin, etkä tiedä mistä on kyse, käy lukemassa ketjun avausviesti. Samoin pahoittelut jos tuli tuplahaasto ja olet jo osallistunut. Osa teistä on jo melko varmasti tehnyt upeita lahjoituksia tämän vuoden keräykseen. Sinä, joka et vielä ole osallistunut, mutta tiedät homman nimen, osallistu jatkoajan hyväntekeväisyysperinteisiin tämän linkin kautta: Klikkaa tästä Jatkoajan joulupataan!

Kävin heittään Lehterät pataan.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mukana ja lahjoitettu vaikkei haastetta tällä kertaa osunut omaan silmään. Itse haastan mukaan kaikki palstan Jokeri-mieliset (vaikkei meillä omaa edustusjoukkuetta tällä hetkellä olekaan, ellei junnuja lasketa) sen lisäksi haastan kaikki Ranskaa fudiksen MM-kisoissa kannattavat palstalaiset mukaan parhaaksi katsomallaan summalla.

Vive les Bleus!
Suuri kiitos ja pahoittelut tuplahaasteesta, joka kolahti lahjoittamisesi jälkeen. Toivon sinulle ja läheisillesi oikein hyvää joulua!
Osallistuttu on. Hyvvee joulua vaan kaikille!
Kiitos ja oikein hyvää joulua myös sinulle!
@Zohan Kiitos haasteesta, tällä kertaa taidan lähteä joulukuusiostoksille (kuusi menee porukoille), liittyen Ilves-juniorin halvaantumiseen.
Sydäntä lämmittää myös tämän palstan osallistuminen tuohon Nemo Pajulan keräykseen!
Lahjoitin Lasse "Oka" Oksasen syntymäpäivän kunniaksi hänen ikävuosiensa verran.
Haastan kaikki, jotka ovat kirjoittaneet Pennanen byebye! -ketjuun enemmän viestejä kuin minä. Pahoittelut päällekkäisyyksistä.
Suuri kiitos lahjoituksestasi ja huikeasta haastolistasta!
Kiitos haastosta. Valitettavasti tänä vuonna joululahjarahat menevät täysimääräisenä Ukrainaan sekä Lumme-energialle.
Oikein hyvää joulua joka tapauksessa myös sinulle!
@Kilgore Trout , haasteeseen vastattu. Haastan joulurauhan nimissä tämän palstan kaikkein oransseimmat värilasit omaavan nimimerkin @Jalmus mukaan keräykseen. Hyvää joulua!
Kiitos osallistumisesta ja mukavaa joulua!
Kiitos haastosta mutta tänä vuonna olen keskittynyt Ukrainan avun antamiseen sekä erilaisiin Lasten sairaalaprojekteihin. Mutta kiitos kuitenkin!
Mahtavaa työtä arvon palstakollega ja hyvää joulua!
Mukana taasen. Annetaan Tepsin päättää summa ( @Kaheksas pakki antoi edellisellä sivulla sytykkeen tähän).
TPS;n yksi piste on 10€:n arvoinen ja TPS:n yksi maali on 5€:n arvoinen tällä viikolla (2 peliä).

Takuusumma on 30€, jos vaikka esim. yv ei toimikkaan ... joskus on käynyt niinkin.
Kiitos jo ennakkoon!
Kiitos haasteesta, mukana ollaan.
Kiitos ja hyvää joulua!
Jaa, no ei kai siinä. Lahjoitin nimimerkin velvoittaman määrän. En kuitenkaan yhtä euroa, vaan 41.
Erinomaista ja oikein hyvää joulua!
Jaahans, kiitos haasteesta, tuli hassuttelut kalliiksi. Lahjoitus laitettu alkuperäisen haasteen mukaisesti Oksasen ikävuosien mukaan.
Kiitos lahjoituksesta sekä erinomaisesta haastolistasta! Ja oikein hyvää joulua!
Eihän tässä nyt ilvesläistä huonommaksi kehtaa jäädä, joten ehdotetun Kallu Nummisen ikävuosien mukainen summa lahjoitettu.
Kiitos ja erinomaista jouluaaton vastaista yötä!
Mukana! Mutta vuosi lopussa niin opiskelijana tekee vähän tiukkaa niin lahjoitetaan vaikka Timo Suden pelinumeron verran! Kiitos haasteesta
Kiitos suuresti! Ja oikein hyvää joulua!
Osallistuin osalla vedonlyöntiketjun vihjeeni tuomilla voittorahoillani tähän. Yhteismaalit ratkaisevat, Rögle-Tappara 3-2 ja Tappara-Rögle 5-1. 32+51=83€.
Tästä rahasta on suuri apu. Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Oho, kiitos Kärppä-kollegalle kunniasta, enpä olisi uskonut että kunniamaininta osuu just minuun, mutta haasteeseen vastataan. Hyvää joulua!
Lahjoitin tällä kertaa Tapparan mestruuksien verran euroja.
Asioita on siis tullut tehtyä oranssien lasien muodossa oikein, kun valinta sinuun osui. Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Kiitos haasteesta, meinasi mennä ohi koko joulu. Osallis-tuttu.
Kiitos ja oikein mukavaa joulua!
On mennyt itseltä kyllä aivan ohi tämmönen mutta nyt on osallistuttu mukaan.
Sen parempaa hetkeä osallistua ensimmäisen kerran ei olekaan kuin tämä hetki. Kiitos ja hyvää joulua!
Kiitos taas @regularflex järjestämisestä! Lahjoitin pienellä summalla.
Kiitos itsellesi ja erittäin mukavia joulunpyhiä!
No niin, oma haastoni meni selvästikin osaamattoman käyttäjän tunaroinnin avulla kokonaan hukkaan -

Lupailin tuossa aiemmin - että lisään itsekin vielä 2 eur omaa lahjoitustani jokaisesta muun Lukko-kannattajan lahjoituksesta, eli toivottavasti mahdollisimman moni teistä pystyy osallistumaan.
Kiitos kattavasta haastolistasta ja osallistumisestasi ja erinomaista joulua!
Vaikka kaikki mediat huutaa maailmanloppua ja kukkaro myös, osallistuttu pienellä panoksella. Kiitos haastosta !

Jatketaan hiihtoa vapaalla tyylillä
Kiitos ja oikein mukavaa joulua!
Kiitos @regularflex keräyksen järjestämisestä ja haastosta! Mukana ollaan tänäkin vuonna.
Kiitos itsellesi tänäkin vuonna ja oikein hyvää joulua!
Tepsi voitti tänään 3-1 ja teki yhden ylivoimamaalin joten summaksi tuli 70€. Summa on nyt laitettu.
Kiitos! Ja mukavaa joulua!
Väliaikatieto. Viisi ottelua pelattu ja Kärpillä huikeat 10 maalia jo kasassa. Tästä vielä parannetaan!
Kiitos jo etukäteen!
Pataan kilahti 30€, samalla haastan Ylöjärveläiset palstalaiset omantunnon mukaisella summalla.
Mahtavaa! Oikein hyvää joulua!
Laitettu 10e hyvän asian puolesta.
Kiitos ja hyvää joulua!
Summaksi muodostui 95€. Lahjoitus tehty.
Hattu päästä ja suuri kiitos sinne. Hyvää joulua!
Veli @FutureHockey n muistutuksesta tuli osallistuttua myös pienellä parinkympin panostuksella. Oikein hyvää joulua kaikille!
Erittäin hienoa ja oikein hyvää joulua!
Pienellä summalla mukana.
Suurkiitos ja oikein hyvää joulua!
Viiden pelin rypistys ennen joulutaukoa saatu pelattua.

Ässät keräsi näistä otteluista varsin mallikkaat 9 pistettä. Pelaajista Heimosalmi sai kasaan 0+2, Hämeenaho 0+1 ja Viirret 1+1 tehopistettä. Koska nuoriso-osaston pelaajilta jäi pelejä väliin kolhujen, lepuutusten ja nuorten kisojen takia, tuli Erholtz vielä yli-ikäisenä antamaan tulitukea 1+2 tehoin. Lisätty pataan siis 9+2+1+2+3 = 17 euroa.

Näköjään samalla JA sai komean 5 000 € rajapyykin rikottua.
Kiitos ja hyvää joulua!
Sinne meni lopulta 83€. Haastetaan vielä @Kausarimies optikkokäynnin hinnalla mukaan.
Suurkiitokset ja oikein mukavaa joulua!
Lanka ylähä ja 20 euron haaste kaikille kynnelle kykeneville. Vähän yskähtelee nyt pata kun pitäisi porista.
Kiitos aktivoinnista, osallistumisestasi ja oikein hyvää joulua!
Parillakympillä tuli osallistuttua.
Kiitos ja hyvää joulua!
10 e pistin.
Kiitos ja mukavaa joulua!
Lahjoitettu Jatkoajan rekisteröityneenä käyttäjänä oltujen vuosien verran.

Haastan samalla kaikki Jatkoajan Pesispalstan kirjoittajat mukaan!
Kiitokset ja mukavaa joulua!
Kiitokset haasteesta @regularflex !
Kiitos osallistumisesta ja haastolistasta ja rentouttavaa joulua!
Kiitos ja hyvää joulua!
Kiitos tosiaan muistutuksesta. Mukana ollaan.
Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Kiitos haasteesta ! Mukana ollaan. Perustan lahjoitukseni seuraavanlaisesti: viesteissäni on tähän mennessä 1052 tykkäystä. Maksan jokaisesta tykkäyksestä 1 sentin. Vielähän tässä olisi muutama päivä aikaa kasvattaa summaa !
Kiitos jo ennakkoon!
Kiitos @Ferris muistutuksesta. Mukana.
Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Joe mukana myös vähän pienemmällä summalla.
Joelle kiitokset ja hyvät joulun toivotukset!
Täällä mukana tietenkin viikko tms sitten, vaikka en asiasta maininnut. Hyvää tulee edistää.
Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Arvostan! Ja mukavaa joulua!
Tuli ns. tuplahaasto ihan tarpeeseen, meinasi ihan rehellisesti unohtua... Mutta nyt on pienen pieni korsi kannettu kekoon.

Rauhallista ja mukavaa joulunaikaa kaikille, miten ikinä sitä vietättekin!
Suurkiitokset ja mukavaa joulua!
Erinomaista joulua sinne!
Saadaanko me osallistua venäläisellä rahalla, jos se on tuotu kottikärryillä rajan yli?

Hassuttelut sikseen.

Mukana, merkittävällä rahallisella korvauksella.

Hyvää joulua kaikille foorumilaisille!
Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Kyllähän tähän tänäkin vuonna pitää osallistua.
Kiitos taas tänäkin vuonna!
22€ lähti siis pataan (se on sellainen hyvä parillinen luku).
Luku mitä parhain ja siitä suuret kiitokset. Ja hyvää joulua myös sinne!
Vähän myöhässä, mutta pukama ollaan.
Iso kiitos ja oikein hyvää joulua!
2005 jatkikseen, reilun tuhannen viestin jälkeen 2017 jäi kirjoittaminen vain jotenkin pois elämän kiireiden vuoksi. Lukenut olen palstaa lähes joka päivä ja nyt tämä keräys herätti liekin palata tänne. Aina ei ole ollut mahdollisuutta lahjoittaa mutta nyt on myös minun vuoroni antaa 30 euroa niille joille tuokin raha voi tuoda pientä helpotusta elämään. Hyvää Joulua kaikille!
Onpas mukava lukea tällaista. Kiitos ja oikein hyvää joulua!
Vaikka en SaiPa-henkisten kirjoittajien listassa ollutkaan mainittuna, koska meitähän on tunnetusti niin paljon tällä palstalla ettei kaikki osu etsijän silmiin, niin aion pienen summan keräykseen tänäkin vuonna lahjoittamaan, vaikka oma talous ei tällä hetkellä ihan huippukunnossa olekaan. Rahamäärän suuruus selviää huomisen kauppareissun jälkeen tai sitten siirrän sen ensi vuoden alkupäiville, kun on taas "tilipäivän" jälkeen vähän enemmän rahaa käytössä.
Hienoa, että löysit tämän ketjun, vaikka allekirjoittanut harmillisesti sinut onnistui missaamaan. Pahoittelut, kiitokset ja oikein hyvää joulua!
Tottakai pieni summa 50€ on laitettu menemään, niin moni kanssa palstalainen minut on haastanutkin kiitos kaikille siitä. Hyviä asioita on hieno aina tukea.
Iso kiitos ja oikein hyvää joulua!
Mukana jälleen hyvän asian puolesta. Haastan nimimerkin @Fuzzy lahjoittamaan viime kaudella hattutemppuvedossa kuittaamatta jääneen summan Jatkoajan Joulupatakeräykseen. Tässä "pelissä" on ainoastaan voittajia.
Kiitos jälleen ja @Fuzzy sinut on haastettu!
Jos näette kaupungilla kulkiessanne joulupadan niin pistäkää taskustanne kaikki kolikot siihen mitä löytyy. Itse sain hyvän mielen kun tein samoin.
Kiitos vielä tästäkin ja oikein hyvän mielen joulua peksa sinulle!
Laitettu pieni lahjoitus jälleen tänä vuonna. Hyvää joulua kaikille!
Kiitos ja erittäin mukavaa joulua!
Ehdin vielä viime metreillä, siis ennen oman jouluspektaakkelini alkamista, käydä lahjoittamassa alussa lähes lupaamani toisen puolisatasen.

Joulurauhaa kaikille! Olkoon ihmisillä hyvä tahto ja lopetetaan turha suorittaminen, edes pyhien ajaksi.
Suurkiitokset taas kerran! Toivon erityisen mukavaa ja rentouttavaa joulua sinulle ja läheisillesi!
Lahjoitettu. Kiitos haastamisesta. Ja just tätä ennen Ukrainaan lähti yksi ammus meitsin terveisillä, Varmaan pitää vielä laittaa YK:n kautta jonkun verran Ukrainan naisille tekstarilla. Eiköhän ne joululahjaostokset ole sillä hoidettu.
Hattua päästä! Kiitos ja mukavaa joulua!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös