strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Liiga Jokerit

Lösönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arizona Coyotes

IVXIII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Piti laittaa vielä vähän lisää, kun ensimmäisellä kerralla en osannut lukea Lukon maaleista määritettyä lahjoitussummaa. Nyt laskin niin, että Lukko tekee varmaan reippaat 10 maalia kummassakin tämän vuoden pelissään ja laitoin sen mukaan rahaa. Voi varmaan sanoa, että pelasin jokseenkin varman päälle...
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
.

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja tottakai Patapaidatkin
Mukana ollaan ja haastan @Roman myös sinut mukaan keräykseen jossa rahat menee oikeaan osoitteeseen. Opettakaa myös lapsillenne, että kaikilla ei ole aina hyvää joulua ja viette fyysisesti sen setelilappusen lasten kanssa oikealle keräyspadalle. Näin meillä on tehty, nyt myös näin netin kauttakin, kun haastettiin mukaan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Joulupadan lisäksi tuli heitettyä suoraan jollekin perheelle, jossa molemmat vanhemmat kärsivät masennuksesta ja ovat taloudellisessa ahdingossa, sekä heillä on kolme teini-ikäistä lasta. Kaveri teki hyvän työn löytäessään heidät ja keräten kolehdin.

Kaikilla tosiaan joulu ei tarkoita uutta pleikkaria tai muuta mieleistä, vaan joissain kodeissa lapset joutuvat odottamaan jouluun asioita, mitä muut pitävät itsestäänselvyyksinä, jopa välttämättömyyksinä. Toivottavasti Jatkoajan ennätyspotti auttaa monta perhettä tänä jouluna.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Tilillä oli budjetoitua enemmän rahaa ja mietin että mitä on unohtunut maksaa, mutta tämähän se oli. Aina aikaisempina vuosina on ollut jotain tavoitetta (tehtyjä maaleja/pisteitä ym) mutta nyt kun Korona on vienyt kaiken tuollaisen niin sijoitin tähän suoraan viisikymppisen.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olin ajatellut perinteistä 18,97€ lahjoitusta ylöspäin pyöristäen kunnes erehdyin lukemaan nimimerkin @dana77 lahjoituksen saatetekstin. Kymmenen lisäeuroa siis danan vuoden väärässä olemisten kunniaksi, joiden lukumääräksi arvioin jotakin nollaa suurempaa.

Hyvää joulua koko palstan väelle olittepa kirjoittajia tai lukijoita! Erityisesti teille joita poikkeusvuosi on tavalla tai toisella koetellut erityisen raskaasti.
 
"Miksi se todistustaakka on pelkästään uskovilla, ei ateistikaan pysty todistamaan että jumalaa ei ole." -bebeto

"Vain hullut ja idiootit ja hullut idiootit uskoo sattumaan. Ja tiedemiehet." -Klose16

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vau, keräyspotti jo yli 8000€.

En tiedä mikä on ennätys Jatkoajan joulupadan historiassa, koska osallistuin itse ensimmäistä kertaa tänä vuonna, kun jotenkin mennyt ohi aikaisemmin. Jos joku tietää onko tämän vuoden keräyspotti jo ennätys vai onko jonain vuonna kerätty vielä enemmän niin mukava olisi kuulla ja tietää.

Hyvää joulua kaikille!
 
Viimeksi muokattu:
I never lose. I either win or learn.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy