Jatkoajan joulupata 2020

  • 43 896
  • 342

IVXIII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Piti laittaa vielä vähän lisää, kun ensimmäisellä kerralla en osannut lukea Lukon maaleista määritettyä lahjoitussummaa. Nyt laskin niin, että Lukko tekee varmaan reippaat 10 maalia kummassakin tämän vuoden pelissään ja laitoin sen mukaan rahaa. Voi varmaan sanoa, että pelasin jokseenkin varman päälle...
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Mukana ollaan ja haastan @Roman myös sinut mukaan keräykseen jossa rahat menee oikeaan osoitteeseen. Opettakaa myös lapsillenne, että kaikilla ei ole aina hyvää joulua ja viette fyysisesti sen setelilappusen lasten kanssa oikealle keräyspadalle. Näin meillä on tehty, nyt myös näin netin kauttakin, kun haastettiin mukaan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Baldrick

Jäsen
Joulupadan lisäksi tuli heitettyä suoraan jollekin perheelle, jossa molemmat vanhemmat kärsivät masennuksesta ja ovat taloudellisessa ahdingossa, sekä heillä on kolme teini-ikäistä lasta. Kaveri teki hyvän työn löytäessään heidät ja keräten kolehdin.

Kaikilla tosiaan joulu ei tarkoita uutta pleikkaria tai muuta mieleistä, vaan joissain kodeissa lapset joutuvat odottamaan jouluun asioita, mitä muut pitävät itsestäänselvyyksinä, jopa välttämättömyyksinä. Toivottavasti Jatkoajan ennätyspotti auttaa monta perhettä tänä jouluna.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Tilillä oli budjetoitua enemmän rahaa ja mietin että mitä on unohtunut maksaa, mutta tämähän se oli. Aina aikaisempina vuosina on ollut jotain tavoitetta (tehtyjä maaleja/pisteitä ym) mutta nyt kun Korona on vienyt kaiken tuollaisen niin sijoitin tähän suoraan viisikymppisen.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olin ajatellut perinteistä 18,97€ lahjoitusta ylöspäin pyöristäen kunnes erehdyin lukemaan nimimerkin @dana77 lahjoituksen saatetekstin. Kymmenen lisäeuroa siis danan vuoden väärässä olemisten kunniaksi, joiden lukumääräksi arvioin jotakin nollaa suurempaa.

Hyvää joulua koko palstan väelle olittepa kirjoittajia tai lukijoita! Erityisesti teille joita poikkeusvuosi on tavalla tai toisella koetellut erityisen raskaasti.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vau, keräyspotti jo yli 8000€.

En tiedä mikä on ennätys Jatkoajan joulupadan historiassa, koska osallistuin itse ensimmäistä kertaa tänä vuonna, kun jotenkin mennyt ohi aikaisemmin. Jos joku tietää onko tämän vuoden keräyspotti jo ennätys vai onko jonain vuonna kerätty vielä enemmän niin mukava olisi kuulla ja tietää.

Hyvää joulua kaikille!
 
Viimeksi muokattu:

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Taidetaan jäädä futisforumista, mutta ei voi mitään. Varmaan IFK:sta irtautunut kiinanpoika asialla.

Laitoin vielä toisen panoksen, kun kerran uudestaan haastettiin. Hyvää joulua kaikille! Ja erityiskiitos jälleen kirjoittajalle @regularflex.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
@regularflex @Ishmael kiitos haasteesta! Omistan tämän vuoden lahjoitukseni rakkaan isoäidin muistolle. Hänen kuolemastaan tulee vuodenvaihteessa kuluneeksi kuusi vuotta. Tämä on ollut koko ihmiskunnalle haastava ja raadollinen vuosi, joten laitoin vielä yhden euron verran ekstraa mukaan.

Hyvää Joulua koko Jatkoajalle ja kiitos jälleen regularflex:lle Joulupadan järjestämisestä!
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Futisforumilla on selvästi rahamiehiä.

Mutta onhan tuo hienoa, että tuo kaikkien joulupatojen kokonaispotti on yli 90000 euroa. Toivottavasti ei jää pelkästään yhden joulun ajan ihmeeksi, vaan samanlaista auttamisen halua olisi useampana jouluna.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Ketjun perustaja @regularflex on tehnyt aivan loistavaa työtä tämän ketjun kanssa. Se, että olet käynyt kiittämässä jokaista ketjussa lahjoituksesta kertonutta erikseen mainiten, on hatun noston ja lisälahjoituksen paikka. Myös itsessään se, että lahjoituksia on tähän mennessä kertynyt jo yli 8 000 € on hienoa. Näistä kahdesta syystä päätin käydä ja kävinkin vielä aiemman viisikymppisen lisäksi lahjoittamassa vähän lisää tähän keräykseen.

Kiitos @regularflex ja kiitos kaikki lahjoittajat.

Ja tähän nyt tällä kertaa pientä haastetta. Osa on saatettu haastaa jo aiemminkin ja ehkä jo lahjoittanutkin, mutta ei kai se haittaa.

Liigan tuomarointiketjusta muutama nimimerkki haastoon sopivaksi katsomallaan summalla: @A.P.Järvi @yaremchuk @sknul @manageri6969 @Rosvosektori

Krobben kiperät -ketjusta sitten haastoon @krobbe muut osallistujat: @Patarouva @perro @Pleksi(t) @Brett @ernestipotsi @E @finnjewel @Hangon keksi @Jyväsjemmari @Uleåborgir @Jeesus @kimbe66 @Huono pakki @U2 @Sue @Hera80 @ReijoRotta @Jyty @Arnold @Snacilep @Wiljami

Olipas tuo nimimerkki @E hankala tägätä, mutta onnistuipas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös