Jatkoaikalaiset Tampereen seudulla

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aina yhtä legendaarista on se, että kuka ehtii ensimmäisenä raportoimaan tähän ketjuun. Nyt se olin minä. Tuli käytyä paikalla ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Panin merkille, että kukaan muukaan ei ollut vanhentunut pätkääkään. Mauri-enokin oli ihan entisellään.

Kivaa oli. Alkuperäinen suunnitelmani yhdestä pienestä oluesta ja kuudelta poistumisesta muuttui kahdeksi pieneksi ja seitsemältä poistumiseksi. Mutta se on pientä. Olen pahoillani, ja yritän käydä useamminkin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
Mukava oli piipahtaa. Uudelleen en enää jaksanut, 6h päästä soi kello. Koirapoika ja Sistis useemmin kehiin. Lisää wanhoja myös toki. Tarinankertojalle kiitos Hakamettän lipusta ja pikaiset paranemiset.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bucs, Bolts, Wihnu Wings
Rullaava kivi oli kova. Jopa ylimahtavan kova. Päästyäni tuosta arjalaiskulttuurin seireenien pauloista, suuntasin kohti O Connellsia. Ja mitä siellä olikaan. Kaksi viehkeää naista, ja ei yhtään miestä. Must be my lucky day.
Hetken molempia naurattaen, toinen suostui saatille kanssani. Ei ihan kotiovelle, mutta ei kovin kauaskaan. Miitti, tämä lyhyt mutta ah, niin auvoinen. Milloin taas?
(itse itselleni vastaten, joulun ja uudenvuoden välimaastossa lienee aika passeli aikaikkuna)
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No nyt, miittiketjuun sanailemaan, kaffemuki vieressä höyryten! Kyllä vanahan syäntä lämmitti, kun irkkupupiin vääntäytyi hahmoja vuosikymmenen takaa: Sistis (heti tunnistin, vaikka olikin liimannut parran hämäykseksi) & Poikakoira (heti pääsin syliin, yes!) sekä uuttakin naamaa! Saatiin ulkopaikkakuntalaisvahvistusta jopa pääkaupunkiseudulta eli CU@jäähalli ja CUtar sekä tietysti aina ihqu vakiokalusto-Jossu Turkkusest' saakka! Ja Sistiksen Valkeakoskikin mainittakoon, sekin ollee Mansen ulkopuolella kaiketi;) Ilmapiiri oli mitä elämänmyönteisin, paitsi ei siinä kohtaa, kun Hammeri 'arvasi' trivialikisassamme numerolleen oikein HPK:n vierasotteluiden keskivertokatsojamäärän - ja sitten ihan pokkana väittää, ettei ole opetellut lukuja etukäteen, höpöhöpö. Heitettiin ilmoille ideaa lautapeli-illasta (O'Connell'sissakin onnistuisi paitövei), mutta en tule, ellen saa olla Hammerin joukkueessa, koska ei sille kukaan pärjää:D Ja Lakehan ei muuten petä; toki vastustellen, hanttiin pistäen tutusti - mutta onneksi viimein aina pelipaikalle vääntäytyen, luottopakki<3 - Ja ennen puoltayötä Bone kirsikkana kakun päälle; kaveri oli kyllä yhä niin ekstaasissa Ratinan intiimistä keikasta, että ei siihen oikein yhteyttä saanut, mutta sallittakoon;) Kaiken kaikkiaan edustusvärisuora oli monipuolinen: Hifk, Ilves, Jyp, Rauman Lukko & HPK (=hallitseva Suomen mestari). Oli kyllä riemastuttava 8-tuntinen, mauri kiittää ja odottaa seuraavaa..
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sistis (heti tunnistin, vaikka olikin liimannut parran hämäykseksi) & Poikakoira (heti pääsin syliin, yes!) sekä uuttakin naamaa!
Aika on tehnyt sittenkin tehtävänsä. Parta on ollut yhtäjaksoisesti vuodesta 2005, eli jo silloin ensimmäisen mestaruuden aikaan. Ja edellisissä miittingeissä se on ollut niin ikään. Mutta ehkä siinä hämäsi se, että tukka oli nyt ponnarilla, jolloin parta erottui paremmin?
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aika on tehnyt sittenkin tehtävänsä. Parta on ollut yhtäjaksoisesti vuodesta 2005, eli jo silloin ensimmäisen mestaruuden aikaan. Ja edellisissä miittingeissä se on ollut niin ikään. Mutta ehkä siinä hämäsi se, että tukka oli nyt ponnarilla, jolloin parta erottui paremmin?
Parrassa oli selvästi uusi stailaus, joten syntyi peitetehtävätunnelma. Ja muu kampaus kyllä toden totta hämmensi:D
 

jossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Liverpool FC
Kyllä kannatti junailla itsensä paikalle täältä rannikoltakin - vaikka toki piti yötä myöten takaisinkin tulla, ja tänään virkeänä olla asiakkaita palvelemassa. No okei, fyysinen virkeys on vähän kyseenalainen juttu, mutta fiilinki on hyvä. Kaikki oleellinen on jo sanottu muiden toimesta, joten totean vain, että oli mahtava nähdä taas jokaista, ja ehdottomasti olen jonkun lautapeli-illan tai ihan minkä vain miitin kannalla. Ja melkein mikä tahansa ajankohtakin sopii, kunhan tarpeeksi ajoissa tietää. Matka on kuitenkin melko lyhyt, ja mulla on hyvä neuvotteluasema vapaiden suhteen.

Ai niin, @hammer lynx, piti jo eilen kysyä, että jos Helsinki on Mordor, niin mikä Turku on?
 

hammer lynx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Brøndby IF
Olipas taas mukavaa ja superyllätys kun wanha kriminaali, (ei se niemikettu Mustalla merellä) saapui yllättäen paikalle. Tosin häipyi välillä kantamaan jotain painavaa. Mihin sä @Bone n kannoit?
Kiva myös nähdä pitkästä aikaa CU@jäähali ja Sistis. Hammeri ei tunnistanut ensi silmäyksellä kumpaakaan. Ovat ryökäleet nuorentuneet.

Ilmapiiri oli mitä elämänmyönteisin, paitsi ei siinä kohtaa, kun Hammeri 'arvasi' trivialikisassamme numerolleen oikein HPK:n vierasotteluiden keskivertokatsojamäärän - ja sitten ihan pokkana väittää, ettei ole opetellut lukuja etukäteen, höpöhöpö./QUOTE]

Ai niin, @hammer lynx, piti jo eilen kysyä, että jos Helsinki on Mordor, niin mikä Turku on?
@mauri Luuleksää että mää oikeesta jaksaisin opetella ulkoa jonkun maakuntajoukkueen vieraskatsojakeskiarvon? Tuohan oli vain helposti pääteltävissä. :D Trivial ja muut vastaavat käy koska vaan.

@jossu Empä ole tuolle tuppukylälle nimeä ajatellut kun en joudu siellä pakosta käymään. Pistetään mietintään.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ketään lähössä kahtomaan Ilves-HPK-matsia huomenna perjantaina 16.8. 2019 jKr. - klo 16?
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huomenna ainaskis meikkis ja saamani tiedon mukaan Tarinankertoja lähteevätten peliä kattomaan. Ilmineeratkaa muutkin, jos ootte lyöttäytymässä Hakamettään..
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Joo, tulossa, mutta mainitusti Tammelaan Veikkausliigan kärkimatshiin Ilves-Kups ehtien (alkaa 18:30). Tän mukanen lähtöö. ja siellähän on kaupungin paras terassi! (tosin siä jua aika paljon, kun ei saa punkkua, jolloin jois vähemmän)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
Millä nää Tarinaukko meet Tammelaan? Molempiin peleihin oon tulossa.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En oo ehkä koskaan saanut niin tylyjä pakkeja ever-never, kö mitä tänään! Lake totesi yv:ssä: "Nähdään hallilla, jos on tarvetta!".
Tarvetta..?!!?! :o/ No, todennäköisesti Lakella on tarpeita, hähää, samassa Hakkamettän kulmapupissa seistiin Ipa-Kerho-matsin erätauoilla ja samalla orrella pari erää, Tarinankertoja vahvasti mukana todistamassa, kun mauri joi suruunsa; Kerho melkein voitti, joutui taipumaan paikalliselle jatkoajalla 5-2.. :p
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Me ollaan viikolla 46 Tampereella maanantaista perjantaihin (11.-15.11.2019). Onnistuisiko miitti silloin?
Tulukaa jo viikonloppuna, kun juurikin Tarinankertojan kera tuumattiin, että siihen Karjala-turnauksen lauantaille pitäisi istuntoa pukata, koskapa silloin ei kenenkään liigapelit estä tuloa. Eli la 9.11. klo 17.30 alkaen olisi Suomi-Tsekki-ottelu..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös