Jatkoaika Hockey League JHL (NHL20 PS4)

  • 58 944
  • 856

Otetaanko joukkuedrafti joka kausi?

  • Joukkueet valitaan joka kausi uudestaan

    Ääniä: 18 54,5%
  • Samoilla mennään

    Ääniä: 14 42,4%
  • Ei väliä

    Ääniä: 1 3,0%

  • Äänestäjiä
    33
  • Poll closed .

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1-0 04.38 T.Wilson (A.Ovechkin, J.Carlson)
2-0 11.12 A.Ovechkin (C.Hagelin, J.Siehenthaler)
3-0 18.33 E.Kuznetsov (T.Wilson, J.Vrana)
4-0 46.24 T.Oshie (N.Bäckström)
5-0 50.54 J.Vrana (N.Jensen, D.Orlov)
5-1 53.16 G.Landeskog (N.MacKinnon, R.Graves)
6-1 59.07 E.Kuznetsov (T.Oshie, D.Orlov)
7-1 59.29 L.Eller (R.Panik, N.Jensen)

Grubauer: 16/23
Holtby 16/17

Ekaan erään lukemat 3-0, peli ja sarja oli ohi. Toisessa ja kolmannessa erässä oli vielä mahdollisuudet tulla lähelle, mutta Holtby hoiti todella tyylikkäästi ja pakko myöntää, että Holtby vei kyllä maalivahtitaistelun. Todella upeita poikittaisliikkeitä ja varmoja koppeja. Myös ykköskenttien taistelu meni selvästi Washingtonille, kun Coloradon ykköskenttä sai yhden maalin aikaiseksi koko sarjassa vs. Washintonin kenttä, joka taisi joka ottelussa olla tehoilla. Sarjasta jäi kyllä harmittamaan ensimmäisen pelin ratkaisu, koska johdin vielä kolmanteen erään mennessä 3-0 ja voittomaalikin tuli oman puolustajan toimesta. Maali siinä pelissä toiseen päätyyn ja olisi saatu sarjasta täysin toisenlainen. Onnea ja menestystä Washingtonille ja valmentaja @samwise lle. Toivottavasti nouset Liigan ettei täydy hikoilla sua vastaan enempää.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Playoffs Game 3: Anaheim Ducks vs Chicago Blackhawks 1-4

1.erä

0-1 CHI C. de Haan (D. Strome, A. Nylander)
0-2 CHI A. DeBrincat (D. Caggiula, J. Toews)

2.erä

0-3 CHI J. Toews (P. Kane, D. Keith)

3.erä

1-3 ANA T. Terry (A. Henrique, D. Heinen)
1-4 CHI J. Toews (B. Seabrook, A. DeBrincat)

Torjunnat

J. Gibson 18/22
C. Crawford 12/13

Anaheim kotiluolassaan Game 3 aivan telineissä koko matsin, kaveri piti pakan tiiviinä ja teki paikoista. Kotijoukkueen pelivireestä kertoi kaiken tokan erän laukausmäärä joka taisi olla vikan minuutin kaukolämäri Crawfordin syliin eli yksi. Ei tästä ottelusta jääny paljon jälkipolville kerrottavaa.
 

Mastokaupunki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ottelusarjan kolmas kohtaaminen oli siis ensimmäistä kertaa Ducksin kotiluolassa. Ottelun pääkohtana ennakkoon oli se, että löytääkö Ducks lääkkeet Blackhawksin aktiiviseen karvaus- ja kääntöpeliin, jonka johdosta edellisessä ottelussa oli nähty melko yksipuolinen näytös.
No, ei löytänyt, vaikka numerot pysyivätkin maltillisina osin siksi, ettei Blackhawks kyennyt vierakaukalossa yhtä agressiiviseen karvaukseen kuin kotona. Hawks onnistui pitämään kotijoukkueen pois vaarallisilta maalipaikoilta ja otti toisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

Neljänteen otteluun Ducks oli selvästi muuttanut karvaustaan ja se tuottikin tulosta. Blackhawks pääsi edelleen vaarallisille maalipaikoille, muttei enää pystynyt dominoimaan kenttätapahtumia jokaisella osa-alueella. Tämän johdosta Ducks sai oman hyökkäyspelinsä kulkemaan ensimmäistä kertaa sitten avausottelun puolen välin. Joukkueet latoivat maaleja vuorotellen ja Ducks oli useaan otteeseen johdossa, mutta Blackhawks nousi aina tasoihin. Lopulta Hawksin ykköskentän hurja vire ja viimeisen minuutin voittomaali olivat liikaa.

Hawks jatkaa tästä välieriin voitoin 3-1 ja samalla kauden minimitavoite eli liigakarsinnat on varmistettu. Kiitos sarjasta @heavylutaa18. Viimeinen peli olisi voinut päättyä kummalle tahansa ja vitospelistä olisi varmasti tullut neljännen tapaan tasainen.
1. Erä
1-0 Terry (Henrique)
1-1 Carpenter (Smith)
2. Erä
2-1 Steel (Heinen, Getzlaf)
2-2 Kane (DeBrincat, Toews)
2-3 Toews (Kubalik, Shaw)
3-3 Backes (Fowler, Gudbranson)
3. Erä
3-4 Kane (Toews, Keith)
4-4 Silfverberg (Getzlaf)
5-4 Terry (Henrique)
5-5 Boqvist (Smith)
5-6 Saad (Määttä)

Gibson 19/25
Crawford 14/19
 
Viimeksi muokattu:

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Eli 3-1 voitoin Chicago jatkoon tästä sarjasta. Ehdottomasti parempi meni jatkoon, ei jäänyt siitä kyllä loppujenlopuksi epäselvyyttä. Tuo Game 4 vääntö olisi toki voinut kääntyä suuntaan tai toiseen eikä jatkot ollut kaukana sillä tilanne oli vielä 5-5 vikalla minuutilla mutta ei ihan riittänyt tällä kaudella vielä, uusi yritys ensi kaudella. Kiitos sarjasta @Mastokaupunki

Koko kausi yhteenvedettynä niin olen tyytyväinen sijoitukseen ja että pleijareihin asti pääsin. Näiden 34 (plus reenimatsit) pelin aikana tuli opittua paljon ja todella hauskat viikot takana näin poikkeusaikana, mikäs tän parempaa ajanvietettä. Todella taitavia pelureita ja taso yllätti, joka pelissä sai vääntää ihan tosissaan ja siitä kertoo peukalon rakko. Ensi kaudelle lähdetään enemmän hyökkäys edellä eli tässä seuraavat viikot vietetään kovaa treenaten maalintekoa ja muutenkin rohkeampaa ja agressiivisempaa peliä.

Kiitos yleisesti kaikille kaudesta ja peleistä! Erikseen vielä iso kiitos ja käsi tilastoukoille ja vetäjille, upea juttu tää.
 

Jere00

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Columbus - Montreal 2-5

Foligno 0+2
Anderson 1+0
Bjorkstrand 1+0
Dubois 0+1

Armia 2+2
Danault 1+1
Drouin 1+1
Weber 0+1
Petry 0+1
Lehkonen 1+0
Mete 0+1
Suzuki 0+1

Korpisalo 10/15
Price 23/25

Columbus - Montreal 0-6

Domi 1+3
Drouin 2+2
Petry 0+3
Weber 1+1
Tatar 1+1
Gallagher 1+1
Kulak 0+1

Korpisalo 1/4
Merzlikins 10/13

Price 19/19

Montreal - Columbus 4-1

Armia 1+1
Weber 1+0
Danault 0+1
Petry 0+1
Kulak 0+1
Domi 0+1
Lehkonen 1+0
Drouin 0+1
Evans 1+0

Robinson 0+1
Nyquist 0+1
Dubois 1+0

Price 14/15
Korpisalo 12/16
 

miskosafd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
JHL Finaali
Jatkoaika Hockey Leaguen ensimmäinen kausi on edennyt jo finaalivaiheeseen Liigan osalta. Finaalissa kohtaavat New Jersey ja Detroit, jotka kieltämättä olivat Liigan kaksi parasta joukkuetta. Finaalisarja starttaa näillä näkymin perjantaina ja oletettavasti striimiä sarjasta on tulossa.

1. New Jersey – 3. Detroit (Runkosarjassa 5-4, 4-5)
PataDevilsin kausi New Jerseyn peräsimessä on ollut vakuuttava, sillä tähän mennessä joukkue on hävinnyt koko kaudella yhteensä vain kolme peliä runkosarja ja pudotuspelit yhteen laskettuna. Pudotuspeleissä sekä Winnipeg että Calgary joutuivat taipumaan Devilsin äärimmäisen tehokkaan hyökkäyksen edessä, mutta molemmat pystyivät parhaimmillaan osoittamaan, että ei Devils voittamatonkaan ole. Jets oli toisessa pelissä 24 sekunnin päässä voitosta, mutta niin vain Devils punnersi lopulta ohi jatkoajalla. Calgary sen sijaan onnistui kahdesti viimeisten minuuttien kirissään välierissä. Toisessa pelissä se nousi kolmen maalin takaa voittoon ja kolmannessa pelissä tasoihin viimeisellä sekunnilla, mutta jälleen Devilsin rutiini riitti jatkoaikavoittoon. Nyt vastus on taas pykälän kovempi, joten kaikkensa saa varmasti PataDevils finaalissa antaa, jos mielii päästä ensimmäisenä pelaajana kirjaamaan nimensä JHL:n virtuaaliseen mestaruuspokaaliin.
Paras pistemies: Nico Hischier 5+5=10

Detroitiin valmentaja @Lucky Thirteen pääsee urakoimaan eniten otteluita Liigan puolella avauskaudella, sillä molemmat sarjat pudotuspeleissä ovat menneet ratkaisevaan viidenteen otteluun, eikä noista sarjoista draamaa ole puuttunut. Edmontonia vastaan Detroit hallitsi välillä suvereenisti pelitapahtumia, mutta niin vain sarja venyi huikeiden vaiheiden jälkeen vitospelin jatkoajalle saakka. Tampa Bayta vastaan nähtiin iloista hyökkäyspelaamista molempien osalta ja maaleja mätettiin liukuhihnalla koko sarjan ajan. Tampaa vastaan ei tällä kertaa vitospelissä tarvittu jatkoaikaa, vaikka ei sekään lopulta kaukana ollut. Hyökkäyspäässä Detroit varmasti pystyy haastamaan Devilsin, mutta joukkueen kapeahko puolustus yhdistettynä Jonathan Bernierin 68 pinnan torjuntaprosenttiin saattavat olla kohtalokkaat, jos Devils onnistuu pelin hallinnan itselleen ottamaan.
Paras pistemies: Henrik Zetterberg 5+7=12



Divari välierät
Divarin puolella armottomassa taistelussa toisen kauden Liigapaikoista mukana on enää neljä parasta joukkuetta. Mestari nousee Liigaan, mutta kaikki välierävaiheeseen saakka selviytyneet Divarijoukkueet ovat siis jo paikkansa Liigakarsinnoissa Nashvillea, Arizonaa ja Floridaa vastaan varmistaneet.

1. San Jose – 4.Chicago (3-1, 4-0)
San Jose jatkoi vahvoja otteitaan NY Rangersiä vastaan kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta kolmannessa Rangers onnistui tiiviillä puolustamisella hakemaan voiton ja @Nemonieminen joutui puristamaan ohjainta vähän lujempaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Neljännessä pelissä Sharks osoitti paremmuutensa ja kun ratkaisevat videotarkastuksetkin menivät suosiollisesti, jatkoi San Jose matkaansa sarjasta voitoin 3-1.
Paras pistemes: Joe Thornton 3+1=4

Chicago lähti hieman varovaisesti omaan sarjaansa Anaheimia vastaan, eikä Ducks jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä. Toiseen peliin @Mastokaupunki muuttikin pelityyliään paljon aggressiivisemmaksi, mikä tuotti heti enemmän maalipaikkoja ja sitä myöten myös voitot toisesta ja kolmannesta pelistä. Sarjan neljänteen peliin veitsi kurkulla pelannut Ducks antoi vielä kaikkensa. Ottelusta tulikin sarjan viihdyttävin molempien johdettua ottelua useaan otteeseen. Lopulta Brandon Saad iski voittomaaliksi jääneen 5-6 osuman ja Chicagon marssi jatkoon voitoin 3-1.
Paras pistemies: Jonathan Toews 3+5=8

2. Washington – 3.Montreal (Runkosarjassa 7-4, 4-3ja)
Washingtonin lähtö pudotuspelien ensimmäiseen peliin ei ollut aivan yhtä varmaa menoa kuin mitä runkosarjassa heiltä oli totuttu näkemään. @samwise joutui yllätymään avauspelissä Coloradon tiiviin puolustuksen edessä, mutta ottelun kolmannessa erässä joukkue onnistui jännittävien vaiheiden jälkeen nousemaan kolmen maalin takaa voittoon. Vielä toisessa pelissä Caps tuskaili maalinteon kanssa, jolloin Colorado näki etsikkoaikansa tulleen ja tasoitti voitot. Kolmannesta pelistä eteenpäin Washingtonin maalihanat lopulta avautuivat ja näin ollen joukkue otti harppauksen lähemmäs Liigaa voitoin 3-1.
Paras pistemies: T.J. Oshie 3+3=6

Montreal oli välieräjoukkueista vakuuttavin ensimmäisellä kierroksella. Hyvässä vireessä ennen pudotuspelejä ollut Columbus joutui taipumaan @Jere00 johtamalle Canadiensille suoraan 3-0. Joukkueen hyökkäys sai jatkuvasti luotua vaarallisia tilanteita ja joukkue onnistui jokaisessa ottelussa karkaamaan jo avauserässä parin maalin johtoon. Maalissa Carey Price otti voiton takaavat torjunnat aina, kun Columbus yritti päästä peliin mukaan, eikä omiin lopulta mennyt kuin kolme kiekkoa koko sarjassa.
Paras pistemies: Jonathan Drouin 3+4=7
 

Mastokaupunki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Game 3 Chicago Blackhawks - San Jose Sharks 4-5
1. Erä
1-0 Määttä (Kane)
2-0 Saad (Strome, Nylander)
3-0 Nylander (Strome)
2. Erä
3-1 Couture (Labanc, Suomela)
4-1 DeBrincat (Kane)
3. Erä
4-2 Vlasic (Karlsson E, Karlsson M)
4-3 M Karlsson (E Karlsson, Sorensen)
4-4 Suomela (Kane)
4-5 Hertl (E Karlsson, T Meier)
Jones 6/10
Crawford 14/19



Kiitän kaikkia upeasta kaudesta ja odotan suurella innolla tulevia liigakarsintoja :)
 

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
1-0 E Kane, K Labanc, L Couture
1-1 A DeBrincat, P Kane, B Seabrook
2-1 K Labanc, A Suomela, L Couture
3-1 E Kane, J Thornton

Torjunnat:

M Jones 10/11
C Crawford 11/14

Pisteet
SJS
E Kane 2+0
K Labanc 1+1
L Couture 0+2
J Thornton 0+1
A Suomela 0+1
CHI
A DeBrincat 1+0
P Kane 0+1
B Seabrook 0+1

Peli oli 2 erää 0-0 ja todella tasaista, niin kuin koko sarjan ajan
 

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
0-1 D Kubalik, Z Smith, A Shaw
1-1 A True, S Noesen, A Suomela
2-1 A True, S Noesen, A Suomela
3-1 T Hertl, L Couture, A Suomela
3-2 P Kane, A DeBrincat, D Keith

Torjunnat
M Jones 12/14
C Crawford 10/13

Pisteet
SJS
A Suomela 0+3
A True 2+0
S Noesen 0+2
T Hertl 1+0
L Couture 0+1
CHI
P Kane 1+0
D Kubalik 1+0
A DeBrincat 0+1
Z Smith 0+1
D Keith 0+1
A Shaw 0+1

Sama tarina kuin ekassa matsissa, loppuun asti sai jännittää
 

samwise

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL
1.erä
-
2.erä
1-0 26.40 Vrana (Orlov)
2-0 28.25 Panik
3.erä
48.29 2-1 Drouin (Fleury)
49.39 2-2 Lehkonen (Byron)
jatkoaika
60.27 2-3 Danault (Chiarot)

Voittomaalissa Danault laukoo ranteen sinisen jälkeen ja Holtby haroo tyhjää.. vmp.
Holtby 8/11
Price 16/18
 

samwise

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL
1.erä
0-1 Weber (Danault, Tatar)
0-2 Byron (Lehkonen, Chiarot)
2.erä
-
3.erä
0-3 Danault (Tatar, Chiarot)
0-4 Gallager (Domi)
1-4 Eller (Panik)

Holtby 18/22
Price 17/18
Ei näytä päivän kunto riittävän. Vastustaja on kova.
 

Jere00

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Washington - Montreal 2-5

1.Erä

0-1 14.29 Weal (Evans, Suzuki)
0-2 17.56 Lehkonen (Weal, Weber)

2.Erä

1-2 30.13 Dowd (Hathaway)
2-2 39.59 Vrana (Oshie, Bäckström)

3. Erä

2-3 41.30 Gallagher (Tatar)
2-4 59.11 Domi (Armia, Weber)
2-5 59.50 Gallagher (Tatar, Oullet)

Holtby 12/17
Price 14/16

Washingtonille kiitos peleistä. Tiukkoja pelejä jokainen ja 3-0 voitot ei ehkä ihan rehellinen peliin nähden.
 

miskosafd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Divarin puolella on saatu myös finaalijoukkueet selville. Välierissä pudonneet pelaajat sen sijaan jatkavat Liigakarsintaan. Näissä kaikissa lopuissa sarjoissa on siis panoksena ensi kauden Liigapaikka! Lisäksi JHL johto on päättänyt, että ensi kaudelle Liiga laajenee 15 joukkueeseen, joten myös yksi karsintojen häviäjistä pääsee takaportin kautta livahtamaan Liigan puolelle.

Divarin Finaali

1) San Jose – 3) Montreal (5-6ja, 3-2)

San Joseen kausi on ollut yhtä voitonmarssia ja se näytti vahvuutensa myös välierässä kaadettuaan Chicagon suoraan 3-0. Jokaisessa pelissä Chicago roikkui hyvin mukana, mutta aina lopussa Sharks paineli edelle. Viimeisessä ottelussa ennakkosuosikki joutui tiukimmilleen sarjassa, mutta @Nemonieminen palopuhe toisella erätauolla herätti joukkueen ja finaalipaikan tuoneen voittomaalin napautti sisään Tomas Hertl.
Paras pistemies: Antti Suomela 2+7=9

@Jere00 on saanut runkosarjan kolmosen Montrealin hirmuiseen iskuun. Joukkue raivasi tiensä finaaliin tappioitta, kun ensin jyrän alle jäi Columbus ja sen jälkeen välierissä Washington. Kaikki näyttäisi toimivan joukkueella tällä hetkellä. Hyökkäys toimii neljän kentän voimin ja kiekot uppoavat maaliin välillä ranteella siniseltä. Maalissa tulikuuman Carey Pricen torjuntaprosentit ovat tällä menolla kohta yli sadan, tai ainakin lähellä sitä.
Paras pistemies: Jonathan Drouin 4+4=8

Molemmat joukkueet varmasti pärjäisivät Liigassa ja ovat olleet pudotuspeleissä hirvittävässä iskussa, joten mielenkiintoiset Finaalit saadaan. Finaalin häviäjän kausi ei vielä kuitenkaan tähän pääty, vaan se jatkaa matkaansa Nahsvillea vastaan Liigakarsintoihin.



Liigakarsinnat

11) Arizona – 4) Chicago

Debyyttikaudelleen @Lösönen onnistui ottamaan Arizonalla Liigapaikan. Parhaimmillaan joukkue pystyi haastamaan kenet tahansa ja muun muassa välieräjoukkue Calgary kaatui kahdesti hyvällä puolustuspelillä. Erittäin niukasti joukkue lopulta joutui karsintoihin, sillä se päätyi runkosarjassa sijalla kymmenen olleen Carolinan kanssa tasapisteisiin. Vaikka maaliero oli Carolinaa parempi, oli Arizonalla vähemmän voittoja varsinaisella peliajalla ja se pyöräytti joukkueen karsintataipaleelle.

Muistikuvieni mukaan Chicagon kausi on ollut hieman ailahteleva ja pudotuspelit vahvistivat tätä käsitystä. Anaheim kaatui ensimmäisellä kierroksella näyttävästi, mutta San Josea vastaan joukkue jäi voitoitta. Hyvin Chicago silti välierissä onnistui joka pelissä haastamaan ja otteluvoitot 3-0 kertovat ennemminkin Sharksin vahvuudesta. Chicagon tuulinen kausi sai vielä yhden erikoisen käänteen välieräsarjan viimeisessä ottelussa, kun jostain syystä @Mastokaupunki käskytti turvallisen tuntuisessa kolmen maalin johtoasemassa kaukaloon paikalliset jääkonekuskit. Tämä oli sarjan kannalta kohtalokas virhe, eikä vastaaviin ole enää varaa Arizonaa vastaan.

12) Florida - 3) Washington
Floridan kausi alkoi niin ikään uusien pelaajien karsinnoista, joista se nappasi Liigapaikan Minnesotaa vastaan tulleen jatkoaikavoiton turvin. Hyökkäyksessä tehokkaina häärivät runkosarjassa Aleksander Barkov, Jonathan Hubrdeau sekä Jevgeni Dadonov, joille tulitukea antoi Liigan tehokkain puolustaja Keith Yandle. Joukkue onnistuikin napsimaan voittoja iloisella hyökkäyspelillään, mutta omiin kolisi eniten maaleja koko Liigassa. Yksi syy tähän saattoi löytyä tolppien välistä, sillä haastatteluissa joukkueen valmentaja @Spidy#29 ei runkosarjan aikana liiemmin kehuja maalivahti Sergei Bobrovskille jaellut.

Washington vire riitti pudottamaan ensimmäisellä kierroksella Coloradon voitoin 3-1. Välierien avauspelissä Montrealia vastaan koko kauden loistaneelle Holtbylle kävi lipsahdus pahimpaan mahdolliseen aikaan, kun jatkoajalla Danaultin heitto viivasta painui verkkoon. Seuraavaan peliin Montreal jatkoi vahvalla itseluottamuksella ja Washingtonilla tuli seinä vastaan pudotuspeleissä. Sarja lopulta Canadiensille 3-0, mutta Washingtonin valmentajalla @samwise kausi jatkuu vielä Liigakarsinnoissa.

13) Nashville – San Jose/Montral
Nashville kohtaa omassa parissaan finaalin häviäjän. Joukkue yritti vimmatusti taistella itsensä pinnalle karsintaviivaan alta aivan runkosarjan loppuun saakka, mutta aivan ei potku riittänyt. Vielä ei ole vastus Nashvillelle selvillä, mutta molemmat finaalijoukkueet ovat sen verta kovia, että kynsin ja hampain saa Nashville liigapaikastaan taistella.

Nashvillen valmentaja @RedRebel on ollut mukana jo JHL:ää edeltävästä Varjoliigan ensimmäisistä peleistä alkaen ja on siis jo hyvinkin tuttu vastustaja ja paljon viihdyttäviä pelejä olen saanut pelata häntä vastaan. Ennen kuin nykyisestä sarjasta oli mitään tietoakaan luotiin jatkoaikaan ketju ”Varjoplayoffit”, jossa pelattiin loppuun kesken jääneen Liigakauden pudotuspelit. Varjoplayoffien onnistuessa hyvin syntyi idea pelata Liigajoukkueilla kausi kaksinkertaisella runkosarjalla. Kun sekin saatiin maaliin ja kiinnostus lisääntyi, syntyi nykyinen JHL. Tällainen lyhyt tietoisku siitä miten JHL on saanut alkunsa tähän loppuun.
 

RedRebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Sunderland AFC
Hienot analyysit jälleen! Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Toivotaan että Montreal & San Jose saavat finaalin pikaisesti pakettiin niin pääsee jälleen pelaamaan. Edellisestä matsista on jo hetki vierähtänyt ja jätkät on saaneet lomailla jo liian kauan. Toivotaan ettei olla liian ranta kunnossa.
 

Mastokaupunki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kävi pieni moka ja unohdin ottaa pisteet ylös kolmannesta matsista. Tallenteesta löytyi vain torjunnat.
Crawford 12/17
Kuemper 11/14
Arizona
Hall 2+1
Stepan 2+1
Dvorak 0+3
Grabner 0+3
Hinostroza 2+1
Soderberg 1+1
Richardson 1+1
Crouse 1+1
Fischer 2+0
Schmaltz 0+2
Keller 1+1
Kessel 1+0
Goligoski 0+1
Demers 0+1
Ekman-Larsson 0+1
Oesterle 0+1
Kuemper 9/11

Chicago
Kane 2+0
Keith 0+1
Toews 0+1
Määttä 0+1
DeBrincat 0+1
Crawford 16/29

Itse sarja oli ihan tasaista vääntöä. Kolmannen matsin jälkeen katkesi selkäranka. Syvällä mennään tällä hetkellä. Ensin välierissä kaikki tiukat pelit vastustajalle ja viimeisessä 4-1 johdosta sulaminen. Tässä karsinnassa toisessa ottelussa 4-1 johto ja kolmannessa 2-0. Voitte varmaan arvata, mikä oli lopputulos.
Nyt pitää vaan nollata pettymykset ja ottaa liigapaikka jatkokarsinnoista. Tällä pelillä ei sitä ansaita.
 

Lösönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arizona Coyotes
13.40 1-0 L. Crouse (B. Richardson)
16.05 2-0 D. Stepan (C. Keller, O. Ekman-Larsson)

29.30 2-1 R. Carpenter (D. Caggiula)
35.15 2-2 A. Nylander (B. Saad, D. Strome)

41.03 2-3 R. Carpenter (J. Toews, C. Murphy)
42.04 2-4 B. Saad (O. Määttä, C. de Haan)
45.20 3-4 O. Ekman-Larsson (J. Demers, P. Kessel)

Kuemper 14/18
Crawford 11/14

01.04 0-1 P. Kane (J. Toews, A. DeBrincat)
02.20 0-2 A. DeBrincat (P. Kane, J. Toews)
19.55 1-2 M. Grabner (J. Chychrun)

27.00 1-3 A. Nylander (D. Strome, C. de Haan)
27.55 1-4 A. Nylander (B. Saad, D. Strome)
30.02 2-4 N. Schmaltz (D. Stepan, O. Ekman-Larsson)
32.24 3-4 P. Kessel (C. Dvorak, T. Hall)
34.43 4-4 P. Kessel (T. Hall)

42.33 5-4 C. Dvorak (P. Kessel, T. Hall)
59.59 6-4 C. Dvorak (T. Hall, O. Ekman-Larsson) TM

Kuemper 7/11
Crawford 19/24
 

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
1-0 D Gambrell, J Thornton
1-1 J Drouin
1-2 J Drouin, M Domi
1-3 J Weal, P Byron
2-3 E Kane, K Labanc, M Vlasic
2-4 T Tatar
2-5 S Weber, B Chiarot, M Domi
3-5 M Sorensen
3-6 B Gallagher, N Suzuki
4-6 K Labanc, E Kane
5-6 J Thornton, B Burns, T Meier
6-6 D Gambrell, A Suomela, B Burns
6-7 P Byron, T Tatar, B Kulak

Torjunnat
M Jones 11/18
C Price 8/14

Pisteet

SJS
D Gambrell 2+0
J Thornton 1+1
K Labanc 1+1
E Kane 1+1
B Burns 0+2
M Sorensen 1+0
M Vlasic 0+1
A Suomela 0+1
T Meier 0+1

MTL
J Drouin 2+0
S Weber 1+1
P Byron 1+1
T Tatar 1+1
M Domi 0+2
J Weal 1+0
B Gallagher 1+0
B Chiarot 0+1
B Kulak 0+1
N Suzuki 0+1

Finaalien avauskamppailu oli vauhdikasta mutta hiukan sekavaa jossa kummankaan puolustus ei ollut parhaimmillaan. Ansaittu voitto Montrealille.
 

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
0-1 J Weal, J Armia, P Danault
1-1 J Thornton, D Gambrell
2-1 A True, B Burns, A Suomela
3-1 T Meier, M Vlasic, K Labanc
3-2 J Drouin, M Domi, B Kulak
3-3 T Tatar, M Domi
4-3 E Karlsson, J Thornton

Torjunnat

M Jones 13/16
C Price 8/12

Pisteet

SJS

J Thornton 1+1
E Karlsson 1+0
T Meier 1+0
A True 1+0
M Vlasic 0+1
B Burns 0+1
K Labanc 0+1
A Suomela 0+1
D Gambrell 0+1

MTL

M Domi 0+2
J Weal 1+0
T Tatar 1+0
J Drouin 1+0
B Kulak 0+1
P Danault 0+1
J Armia 0+1

Finaalien toinen osaottelu oli erittäin tasainen kamppailu, tosin ensimmäistä erää Montreal vei mielin määrin, mutta lukemat olivat vain 0-1. Erik Karlssonin voittomaaliksi jäänyt lämäri livahti liian helposti C Pricen taakse.
 

Jere00

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Montreal - San Jose Sharks 1-6

Gallagher 1+0
Chiarot 0+1

Thornton 3+1
Hertl 1+1
Meier 1+1
Gambrell 1+1
Vlasic 0+1
Burns 0+1
Labanc 0+1

Price 14/20
Jones 10/11
Montreal - San Jose Sharks 3-5

Weal 1+0
Gallagher 1+0
Armia 0+1
Petry 0+1
Lehkonen 1+0

Meier 1+2
Thornton 2+0
Couture 0+2
Karlsson E 0+0
Kane 0+1
Karlsson M 0+1
Sorensen 1+0
Hertl 0+1
Labanc 1+0
True 0+1
Gambrall 1+0
 
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit Red Wings, Manchester United

1-0 NJD 01:20 P.K. Subban (M. Mueller, J. Hughes)
2-0 NJD 10:22 J. Bratt (P.K. Subban, T. Zajac)
2-1 DET 16:10 L. Glendening (F. Zadina, R. Fabbri)

2-2 DET 27:15 V. Filppula
3-2 NJD 35:44 N. Gusev (T. Zajac, D. Severson)
4-2 NJD 36:44 P.K. Subban (J. Anderson, P. Zacha)

Maalivahdit:
M. Blackwood NJD 9/11
J. Howard DET 6/10
J. Bernier DET 1/1
0-1 DET 08:13 S. Gagner (H. Zetterberg)
0-2 DET 12:22 A. Biega (L. Glendening, D. Timashov)
1-2 NJD 14:32 K. Palmieri (J. Hughes)

2-2 NJD 32:52 P. Zacha (J. Boqvist, J. Hayden)
2-3 DET 34:15 A. Mantha (R. Fabbri, D. Larkin)

2-4 DET 43:25 H. Zetterberg (T. Daley, D. Helm)
3-4 NJD 53:34 K. Rooney (J. Hughes, P.K. Subban)
3-5 DET 57:09 T. Bertuzzi
4-5 NJD 59:03 T. Zajac (J. Bratt, K. Palmieri)

Maalivahdit:
M. Blackwood NJD 12/17
J. Bernier DET 7/11
1-0 DET 05:39 F. Hronek (D. Larkin)
2-0 DET 07:16 T. Bertuzzi (B. Perlini, T. Daley)
2-1 NJD 12:18 J. Hughes (D. Severson, N. Hischier)
2-2 NJD 17:47 M. Wood

2-3 NJD 20:40 N. Hischier (D. Severson, J. Hughes)
2-4 NJD 22:53 P. Zacha (T. Zajac, N. Gusev)
2-5 NJD 24:07 N. Gusev (T. Zajac, D. Severson)
2-6 NJD 28:08 J. Anderson (F. Claesson, T. Zajac)
3-6 DET 29:26 A. Mantha
4-6 DET 30:42 B. Perlini
4-7 NJD 33:56 J. Hughes

5-7 DET 59:01 V. Filppula (A. Mantha, M. Bowey)
5-8 NJD 59:15 K. Palmieri (W. Butcher, N. Hischier)
5-9 NJD 59:57 K. Palmieri (J. Hughes, W. Butcher)

Maalivahdit:
J. Bernier DET 10/19
M. Blackwood NJD 1/3
C. Schneider NJD 11/14
0-1 NJD 29:34 N. Hischier (N. Gusev, J. Hughes)

0-2 NJD 40:55 N. Hischier
1-2 DET 44:04 B. Perlini (H. Zetterberg, T. Daley)
1-3 NJD 44:48 J. Hughes (N. Gusev)

Maalivahdit:
J. Bernier DET 13/16
M. Blackwood NJD 9/10
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit Red Wings, Manchester United
Mestaruus siis New Jersey ja PataDevilsille voitoin 3-1! Kaikenkaikkiaan hyvin ansaittu mestaruus, runkosarjan ylivoimainen ykkönen, saldolla 22 voittoa ja 2 tappiota, ja sama jatkui myös pudotuspeleissä. Winnipeg voitoin 3-0, puolivälierissä @miskosafd Calgary kiusasi ottaen yhden voiton ja nyt finaaleissa yhden voiton pystyin puristamaan.

Stanley Cup Champions : New Jersey Devils - PataDevils
Playoffien MVP : P. K. Subban NJD - 11. 3+10=13
Playoffien pistepörssin voittaja: Brayden Point TBL - 10. 10+10=20.

Divarin mestari: San Jose Sharks - @Nemonieminen
Divarin MVP & Pistepörssin voittaja Joe Thornton SJS - 10. 10+5=15

Onnittelut mestareille, ja Nemoniemiselle sarjanoususta!
 

Jere00

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nashville - Montreal 4-5

0-1 Tatar (Gallagher, Chiarot)
0-2 Drouin (Armia, Petry)

0-3 Drouin (Domi, Chiarot)
1-3 Johansen (Arvidsson)
1-4 Domi

2-4 Forsberg ( Johansen, Josi)
2-5 Lehkonen (Suzuki, Petry)
3-5 Sissons (Watson)
4-5 Sissons (Josi)

Price 21/25
Rinne 15/20
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös