Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jatkoaika DiRT Rally –liiga (PC)

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Cocktus, 05.09.2016 klo 08.09.

 1. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Mulle oikeastaan käy mikä vaan seuraavaksi. Toisaalta ois kiva ajaa noilla vanhoillakin vehkeillä, niin ei vauhdit nousisi liikaa. Tosin ne on kyllä karmeita ajaa, mutta niissä on asennetta.
   
 2. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Kävin putsaamassa tiet Walesin rallissa. On se vaan ärsyttävä ralli, jos ei malta. EK:lla 2 ja 4 otin +15s penalttia, kun jäin jumiin jonnekkin puitten väliin. Vikalla pätkällä sitten tuli jonnekkin pellolle tiputtua, mutta jotenkin sain itseni ylös sieltä. Oikeastaan jokaisella pätkällä tuli virheitä ihan helpoissa paikoissa. Ei vaan malta, niin ei malta ajaa rauhassa. Se on kovilla, kuka ei tee virheitä tässä rallissa, koska tässä se kostautuu rajulla kädellä. Muuten ihan ok köröttelyä, mutta en todellakaan ole tyytyväinen. Pitää antaa pösön insinööreille fudut :D.
   
 3. Streider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Hartford Whalers, Deutschland
  Paska auto, paska kuski, paska ralli. Esimerkiksi asfalttisäädöt ei toimi märällä soralla, voin kertoa :D meni ihan riehumiseks tokasta pätkästä eteenpäin ja ajattelin keskeyttää koko touhun, mutta survoin ton patongin lopulta maaliin asti. Pari penaltya tuli ihan naurettavasti, kun vähän kävi leveällä linjalla niin peli päätti, että eipäs käydä ilman 11 sekunnin aikasakkoa. Jäi paha mieli siis koko rallista, omat virheet erityisesti pelin vittuilujen lisäksi. Kahdesti olin puiden välissä jumissa ja keräilin aikasakot ihan aiheesta, eihän se etuveto sieltä tule ylös. Ekaan pätkään olen suht tyytyväinen kuitenkin, vaikka peli arpoi sieltäkin yhden 11s aikasakon leveästä ajolinjasta, niin muuten oli mukavaa menoa. Siitä eteenpäin pelkkää paskaa.
   
 4. jamoooh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Wales tuli eilen itsellä ajettua ja olihan siellä ohjelmaa! Muutaman kerran kävi pulla ja katon kautta ympäri mut takaisin renkailleen ja keula kohti meno suuntaan. Pari kertaa tuli penalttia kun meni auto Englantiin asti :D. Ekalla pätkällä tuli puukasa tutuksi ja puolet ek:sta ilman yhtä takarengasta ja vain jäin 26sek pohjista. Muuten tuli ''maximum attackilla'' eli ajo sujui yllättävänkin hyvin vaikka en tuolla seatilla olekaan ajanut ennen tuota ensimmäistä ekta.

  Uudesta kaudesta sen verran, että ralleittain voisi yhtä luokkaa vain ajaa joten olisi tasapuoliset autot kaikille :D
   
 5. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Fy fan mitä paskaa tuo Wales tosiaan. Tähän mennessä kisaa kuvannut hyvin eka risteys joka meni vähemmän yllättäen leveäksi.

  Ekalla pätkällä aivan saatanasti läheltäpiti-tilanteita, ainakin 10x auto pökkäs penkkaan ja kimposi siitä erilaisiin paikkoihin spinnauksien muodossa. Yllättäen se ainut kaatokin tuli nyppyä ylittäessä 160km/h lasissa, vähemmän yllätten ilmavasti niittyä alaspäin niin et pakosta tulee se 15sec penaltya.
  Ja minun tuurillahan tietenkin käy niin että jos ei ekaan tolppaan kilauta keulaa niin toiseen ja kolmanteen kyllä osuu. Niityt tuli ainakin kynnettyä niin hyvin et eiköhän siellä oo perunaviljelmät ensi kesänä.

  Toinen pätkä vielä enemmän perseestä. Rengasrikko ja ehkä surkuhupaisimpana tuo et vedät mutkan leveäksi, 15sec penaltya kun auto jää puuhun mahastaan kiinni. Noh, 100m eteenpäin - ja sama virhe :D huoh.

  Pitääpäs kehitellä seuraavaa kautta jahka tän saa lopetettua. Rallicross on ollut muuten pettymys niin osallistujamäärältään kuin muutenkin vrt. ralliin, se tuskin jatkunee. Edellinen kisakin jäi kaikilta ajamatta :D
   
 6. jamoooh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Ei muuta kuin uusi kausi pystyyn! Jos vaikka pääsisi useammin maaliin kuin edellisellä kaudella :D
   
 7. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Millonkas uusi kausi starttaa? Uusi ratti+poljin setti syyhyää jo kovasti.

  edit. Ratti+polkimet myyty!
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2017 klo 19.55
 8. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Kansalaiset, meedbörjare.

  Pahoittelut nyt heti alkuun siitä et uusi kausi ei ole ihan vielä lähtenyt käyntiin (johtuen allekirjoittaneen laiskuudesta yms). Mutta siiis. Jossain vaiheessa kesää (vai onko nyt kevät vielä) tulee laitettua kausi pystyyn.

  Luultavasti mennään enemmän tai vähemmän epäloogisessa järjestyksessä. Kreikalla alkaa. Lopuista ei oo tietoa.

  Muita huolia/murheita/toiveajatuksia? Ps. Montea ei todellakaan oteta tälläkertaa takavetoisilla.

  E: Niinjoo. Suosittelen tosiaan vilkuilemaan varmuuden vuoksi aina välillä tuota liigaa. Aina ei välttämättä jaksa tänne suuntaan kirjoitella et kausi/kisa avoinna
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2017 klo 20.33