Jarmo Kekäläisestä Jokerien johtaja

  • 722 806
  • 2 043

Hermann63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä Uutinen!

Hienoa jos vaan Keku pääsee GM:ksi! Jokereille on nyt näytetty kokonaisvaltaisen johtamisen periaatteet ja tästä on hyvä muiden jatkaa. Keku jättää hyvän perinnön Jokeri-joukkueelle. Ja sitten, Keku vois viedä täältä Suomesta yhden hyvän valmentajan sinne ensin apuvalmentajaksi ja sen jälkeen päävalmentajaksi. Siis Jalosen KHL:stä. Saisivat vähän oppia tohon koohottamiseen, missä ei ole useinkaan mitään järkeä.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän tämä kuluvaa kautta tai seuraavaakaan välttämättä vielä pilaa, kun pelaajarunko on jo kasassa, mutta Jokerit on mennyt isossa kuvassa niin valtavat harppaukset eteenpäin, että tässä on paljon muutakin pelissä kuin joku helvetin mestaruus, joka nykytouhulla tulisi joka tapauksessa ainakin kerran 1-3 vuoden sisään. Osaava mies on jostain saatava tilalle, joka ymmärtää muitakin arvoja kuin pelkän mukin tavoittelun, joka ei loppupeleissä pitkälle vie jos muut asiat töppäilee. Mestaruushan on yleensä useiden toimivien palasten summa. Tämä on kyllä siksi juuri surullista, kun Jokereissa ne alueet on saatu parin vuoden aikana todella toimimaan.

Konkreettinen palkinto eli mestaruus on vielä voittamatta, mutta kävi tässä miten tahansa, on Keku tehnyt loistavaa työtä Jokereissa ja palauttanut uskon koko organisaatiolle. Olisikohan hänellä suositella jatkajaa?
 

scholl

Jäsen
Sitä ihmettelen ettei NHL-toimittajat kuitenkaan spekuloi Tom Nybondasin nimellä, joka Jatkoajan mukaan on kyykyttänyt Kekäläistä useamman kerran viime vuosien aikana ;)

Tuon logiikan mukaan Summanen kiusasi Kekäläisen Amerikkaan. Toivottavasti Hjallis ei muuten lyö nyt mottipäistä Summaselle.

edit. Turussa lienee eräs Jethro vapaana, kun Blues meni häneltä ohitse ja joka asiassa haluaa olla mukana
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Onnea Kekäläiselle. Haave toteutui vähän puskista ja yllättäenkin, mutta ansaitusti toki.

Columbuksella ja Jokereilla tiedotustilaisuudet täsmälleen samaan aikaan tänään. Eli eiköhän tuo nyt 100% varmaa jo ole.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Jos Kekäläinen lähtee, kannattaa Jokeri-landiassa ristiä kädet kyynärpäitä myöten sen puolesta, että herra saa itse osallistua seuraajansa valintaan ja käyttää tunnettuja scouttaus-taitojaan. Muuten siellä on joku t:mi virmanen pian puikoissa.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Hieno

homma kun Kekäläinen tulee etenemään urallaan. Nyt olisi VIRMAS MATIN paikka tulla ja murskata kaikki ja johdattaa Jokerit samanlaiseen glooriaan kuin aikaisemmin.
Kekäläisen jatkajaksi tullee muuan Jarkko Ruutu tämä siis vaan arvaus :).
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Miten olis Virmas-Masa Kekun stuntiksi? Vitsi vitsi. *röhönaurua*

Mutta jos mennään asiaan, niin ei muuta ku kovasti onnea Kekäläiselle Blue Jacketsien johtoon! On vain ollut ajankysymys milloin tontti NHL:stä aukeaa ja Kekäläinen lähtee oikeisiin hommiin. Iso lovi Jokereille ja Hjallikselle.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onnea vaan Kekäläiselle matkaan, tavoite sitten täyttyi ennen kuin Jokereista edes saatiin Kekäläisen aikana mestaria. Osoitus Kekäläisen ammattitaidosta tuon unelman toteutuminen mutta Jokereiden kannalta aivan kamala menetys. Saa nähdä mihin tämä Jokerit tulee vielä syöksemään kun ei ole Kekäläistä pitämässä visioiden naruja hallussaan ja suurta kuvaa kasassa. Ja kuka tuohon nyt nousee tilalle, itselle ei ainakaan tule ainoatakaan hyvää vaihtoehtoa mieleen.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Kekäläisen merkitys Jokereille on ollut mittaamattoman arvokas. Yhtä kokonaisvaltaista jääkiekko-osaajaa ei tästä maasta löydy, joten Kekäläisen seuraajalla tulee olemaan täysi työ täyttää edes toista saapasta. Jokereiden kannalta on onni, että Kekäläinen sai organisaation kuntoon sen eri tasoilla ja tekemisen laatu, toteutus ja standardit ovat nyt ja toivoittavasti jatkossakin sillä tasolla, jonka Kekäläinen loi Jokereihin. Kekäläisen osaaminen myös mahdollisti sen, että Harkimo malttoi olla puuttumatta Jokereiden urheilulliseen puoleen eli siihen osaan organisaatiosta, jossa Harkimon kompetenssi on vähintäänkin puutteellinen. Kekäläisen lähtö tuo vääjäämättä kyseisen uhkakuvan takaisin.

Omat fiilikset on aika kaksijakoiset. Toisaalta on upeaa, että Kekäläisen ammatillinen osaaminen ja arvostus konkretisoituu aivan ansaitusti, mutta samalla Jokerit joutuvat ottamaan askeleen tuntemattomaan. Itselläni on ollut koko Kekäläisen ajan erittäin huojentunut olo siitä, että on tietänyt Jokerilaivan olevan sellaisissa käsissä, että se laiva ei karille aja. Siinä laivassa on ollut mukava olla matkustajana.

Onnea Kekulle Columbukseen. Näytä niille mitä suomalainen ammattijätkä saa aikaan. Lopuksi iso kiitos kaikesta siitä mitä olet saanut aikaan Jokereissa.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä näytöt Jokereissa ovat kiistattomat, joten tämä oli vain ajan kysymys. Sitä ihmettelen ettei NHL-toimittajat kuitenkaan spekuloi Tom Nybondasin nimellä, joka Jatkoajan mukaan on kyykyttänyt Kekäläistä useamman kerran viime vuosien aikana ;)

Eiköhän Nybondasta ole ensin kysytty kun on kuitenkin mestaruus vyöllä lähivuosilta, toisin kuin Kekäläisellä. Toisilla sitä seurauskollisuutta vaan löytyy enemmän kuin toisilla, eikä jätetä työtä kesken ;)
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Moikka Keklu ja tsemiä Ameriikan valloitukseen!

Emme pyydä, me vaadimme! Masa takaisin!

Kaikki on pedattu valmiiksi. Ulkomaalaiskiintiö poistetaan ja urheilutoimenjohtajaksi palaa huippuhankinnoistaan tuttu kaveri.

Episodi VI - Masan paluu
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Hieno asia kaikinpuolin. Kekäläinen on kova ammattilainen ja hienoa nähdä että Suomi saa edustusta NHL:ssä tätäkin kautta.
Lisäksi tämä tuo varmasti lisäväriä sm-liigaankin. Kekäläinen loi Jokereihin sellaisen harmonian että joukkueesta tuli jo melkoinen HMV-seura kun ovet eivät käyneet enää jokasuuntaan ja kaikki palaset ovat hyvässä kuosissa !
Vieläkö Hjördis ehtisi muuttaa tuon julkkis-diilin panoksia ja tehdä voittajasta Keklun korvaajan ? Muita potentiaalisia nimiä ovat varmaan Tiki tai Joel Harkimo.
 

ilu

Jäsen
Venäläinen Johnny Gottselig oli joskus 40-luvulla Blackhawskin päävalmentaja. Apen ohella kaudella 2000-01 Pittsburghia valmensi Ivan Hlinka, joten samaan aikaan oli kaksi eurooppalaista päävalmentajaa. Mutta kyllä Ape siellä etupellossa on ollut joka tapauksessa.

Gottselig kuitenkin asui koko elämänsä Pohjois-Amerikassa ja Hlinka valittiin tehtäväänsä vasta Suhosen jälkeen, joten kyllä Suhosta voi hyvällä omallatunnolla pitää ensimmäisenä eurooppalaislähtöisenä päävalmentajana NHL:ssä.


Mutta aikamoisen yllätyksen tiputti CBJ aamutuimaan, vaikka Kekäläisen suunta on koko ajan ollutkin takaisin Pohjois-Amerikkaan. Saldoksi Jokereista taisi jäädä 7. ja 3. sija, joilla ei vielä hirveästi juhlita.
 
Viimeksi muokattu:

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Kekäläisen jatkajaksi tullee muuan Jarkko Ruutu tämä siis vaan arvaus :).

Joku tuon tyyppinen ns. haku sen täytyy olla. Kotimaisista 'osaamisensa näyttäneistä' ei löydy korvaajaa joka voisi enää kehittyä lähellekään Kekäläisen tasoa eikä ulkomailta löydy riittävästi suomalaisen kiekon tuntemusta. Joku tuollainen kehityskelpoinen uusi kasvo sen on oltava.

Ja 'ylimenokaudeksi' tietty Masa.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

hetken tässä sulatellessa asiaan nousi mieleen nimi Sedu Koskinen joka julkkis diilin kilpailijana sekä Hakan upottajana voisi ottaa vastuun tai sitten jukka Suomela joka upotti aikoinaanFc Jokerit.

Vakavasti Mikko Ruutu toimiin Ottawan scouttina , Jarkko tuli Jokereihin tähtäimenään duunit kiekon parissa uran jälkeen. Oma viimeinen veikkaus Säilynoja toimii toimarina, kiekkopuolen toimari titteli lopetetaan ja Jarkko Ruutu tulee utj.si mukanaan Mikko Ruutu.

Toki se Virmasen haamu kyllä leijuu ilmassa. :9
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ja 'ylimenokaudeksi' tietty Masa.

Eiköhän tänään kuulla että Hjallis ottaa purren taas huostaansa ja sitten sinkoillaan joka toinen minuutti eri suuntaan kuin hetkeä aiemmin.

Oikeasti liigajyrän edelle pistämä skenaario voi hyvin olla toteutumassa. Jokereiden uskottavuus on tänään aika isosti pelissä, se kannattaa sitten pitää siellä toimistolla mielessä kun pyörittelevät nimiä Kekäläisen korvaajaksi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mutta aikamoisen yllätyksen tiputti CBJ aamutuimaan, vaikka Kekäläisen suunta on koko ajan ollutkin takaisin Pohjois-Amerikkaan. Saldoksi Jokereista taisi jäädä 7. ja 3. sija, joilla ei vielä hirveästi juhlita.

Kekäläisen arvo ei näy kahden vuoden sijoituksissa. Tiedän tämän koska siinä tapauksessa vituttaisi huomattavasti vähemmän.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kekäläisen jatkajaksi tullee muuan Jarkko Ruutu tämä siis vaan arvaus :).

Tämä oli todennäköisesti suunnitelma. Keklu tj:na 5 vuotta, joista viimeisen jakke olisi jo ollut oppipoikana. Nyt tuo suunnitelma menee kyllä uusiksi. Diilin voittaja puikkoihin?
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
, vaikka Kekäläisen suunta on koko ajan ollutkin takaisin Pohjois-Amerikkaan. Saldoksi Jokereista taisi jäädä 7. ja 3. sija, joilla ei vielä hirveästi juhlita.

Siksi ihmettelenkin miksi Nybondas ei kelvannut CBJ.lle vai eikö CBJ kelvannut Nybondasille?
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kekäläisen jatkajaksi tullee muuan Jarkko Ruutu tämä siis vaan arvaus :).

Tämä olisikin todella upea sainaus! Jarkko Ruutu siirtyisi suoraan vaihtoaitiosta vastaamaan Jokereiden kokoisen jääkiekkojoukkueen/yrityksen urheilullisesta sekä taloudellisesta menestyksestä ilman minkäänlaista käytännön työkokemusta mistään muusta kuin jääkiekon pelaamisesta. Koulut (kauppis?) se on kai jo loppuun käynyt tosin?

Onnea Kekulle pestistä!
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Toivottavasti Kekua ei päästetä areenalta mihinkään, ennenkuin Hjalliksen pöydällä odottaa memo otsikolla "Näin en ryssi hyvin alkanutta matkaa" -ohjeita seuraajalle. Hjallis voi pitää tästä huolen ja ottaa vaikka Winchesterin mukaan pelotteeksi. Jumalauta jos tässä palataan takaisin siihen muutaman vuoden takaiseen hässäkkään, niin en ala. Toisaalta, oltiinhan me silloin Masan aikanakin aina kesän mestareita...
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
hetken tässä sulatellessa asiaan nousi mieleen nimi Sedu Koskinen joka julkkis diilin kilpailijana sekä Hakan upottajana voisi ottaa vastuun tai sitten jukka Suomela joka upotti aikoinaanFc Jokerit.

Vakavasti Mikko Ruutu toimiin Ottawan scouttina , Jarkko tuli Jokereihin tähtäimenään duunit kiekon parissa uran jälkeen. Oma viimeinen veikkaus Säilynoja toimii toimarina, kiekkopuolen toimari titteli lopetetaan ja Jarkko Ruutu tulee utj.si mukanaan Mikko Ruutu.

Toki se Virmasen haamu kyllä leijuu ilmassa. :9

Itse toivon Rudia tähän pestiin ja ihan hyvä arvaus. Eli Rudin ura lienee sitten päätöksessä tämän kauden jälkeen?

Vai toimiiko hän pelaaja-utj:na?
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No perkele. Onnittelut Keklulle uudesta duunista ja kiitos loistavasta työstä Jokeriorganisaation kehittämisessä. Todella vaikeaa on löytää miehelle edes lähelle samantasoista korvaajaa ja täytyy vain toivoa että organisaation nykytekeminen on saatu sen verran selkärankaan ettei homma lopahda Keklun lähdön jälkeen. Paras tilannehan olisi jos Kekäläinen tekisi vielä viimeisenä temppunaan saman kuin valmennuksen kanssa ja kaivaisi jostain nälkäisen ja osaavan perillisen, jota voisi sitten mentoroida Skypen välityksellä. Iso pelko on perseessä että hommaan palkataan joku puolituttu selänpesijä.

Taas kerran nähdään kuinka Jokereista on mahdollista nousta isompiin parrasvaloihin. Mistä muusta suomalaisesta jengistä on koskaan lähdetty NHL joukkueen GM:n pestille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös