Jarmo Kekäläisestä Jokerien johtaja

  • 723 234
  • 2 043

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Matti Virmanen lienee kiinnostunut Jokereiden tj:n paikasta. Nythän siihen saumaan olisi hyvä iskeä, kun Kekäläinen uudisti tj:n roolin Jokereissa kokonaisvaltaiseksi johtajaksi. Virmasen kannalta olisi toki harmillista, että siirtoraja on mennyt jo umpeen, sillä mies olisi varmasti pyrkinyt joukkuetta nopeasti vahvistamaan muutamalla terävällä siirrolla.

@TSNBobMcKenzie
In case you missed it earlier, as @DarrenDreger first reported tonight, Jarmo Kekalainen appears the primary candidate to be next GM of CBJ.

Boldaus oma.
 
Hiitelä twiittaa Jokereiden pitävän tänään tiedotustilaisuuden klo 9.30, ei tarvinne kauheasti miettiä mistä on kyse.

edit. taitaakin olla 16.30 tuo tiekkari. Tomi Tuominen tuolla näköjään jo onnitteleekin Keklua joten mitään epäilystä ei jää jäljelle. Joku voisi perustaa uuden UTJ:n skouttausketjun jo.
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Huh huh, mikä huhu. Toteutuessaan aivan järkyttävä menetys Jokereille, sillä onhan Kekäläinen tämän Jokereiden nousutrendin(näkyy organisaation jokaisella tasolla) tärkein tekijä. Naapurin näkökulmasta tietysti pikkuisen hymyilyttääkin, mutta en nyt osaa niin vahingoniloinenkaan olla. Kekäläinen toi hienon piristysruiskeen koko liigaan ja erityisesti paikallistaistoonkin. Harmi, että taaskaan ei olla oltu ihan samaan aikaan ns. huippuiskussa. Ehkä sekin päivä vielä joskus nähdään, että näin on. Ei tuo mikään maailmanloppu kuitenkaan ole. Kunhan ette Virmasta ota takaisin. Onko se muuten jo tuulikaapissa?
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Kyllä se niin on, että Jarmo Kekäläinen on Columbus Blue Jacketsin uusi GM. Sitä tuo tunnin päästä pidettävä tiedotustilaisuus varmasti tulee koskemaan.
Hieno juttu Kekulle. Itselleni henkilökohtaisesti uutinen on täysin lamaannuttava. Kaikki on ohi.
 

JPL

Jäsen
Eipä tuo lähtö tähän kauteen enää vaikuta millään lailla. Seuraavan kauden joukkuekkin jo lienee 85% valmiina. Mutta sen jälkeen se alkaa varmuudella näkymään.

Tietääkseni Matikaisen Pena ja Aurinkokuningas ovat molemmat halukkaita kyseiseen pestiin.
 

scholl

Jäsen
Kyllä se niin on, että Jarmo Kekäläinen on Columbus Blue Jacketsin uusi GM. Sitä tuo tunnin päästä pidettävä tiedotustilaisuus varmasti tulee koskemaan.
Hieno juttu Kekulle. Itselleni henkilökohtaisesti uutinen on täysin lamaannuttava. Kaikki on ohi.

se on 16.30 lukee Iltalehden jne. sivuilla. Miksi se olisi aamulla, kun P-Amerikassa on yö?

Joo, Kekäläiselle sellainen tilaisuus, jota ei voi jättää käyttämättä, jos tuo toteutuu. Ensinnäkin, se on sitä, mitä mies on aina halunnut. Toisekseen, näytöt nyt Jokereista sitä luokkaa, että mies menee "läpi" Columbuksen organisaatiossa ja kolmanneksi suhteilla tietysti iso rooli, jotta saa mahdollisuuden.

Columbus on kyllä ihan sukkaseura. Tulee mieleen joku Washington Capitals. Noi jengit keräävät koko kaudella joku 30-40 pojoa sinnitellen ilvesmäisesti sarjan hännillä. Saa nähdä saako Keklu siihen jotain henkeä viritellyksi, mutta toisaalta vaikkei saisikaan niin kyllä tuollainen tilaisuus pitää ottaa jos sellainen tulee eteen.

Masan paluu olisi liigan kannalta kova juttu! Tai Penan, sehän olisi kyykytysten kyykytys, jos Hjallis hankkisi Penan.
 

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
Suomalaisittain on kyllä mahtava uutinen, eikös Ape Suhonen ollut aikanaan ensimmäinen Eurooppalainen päävalmentaja? If you want win take Finn!!
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos/kun nyt tapahtuu niin helvetisti onnea Keklulle, ja kiitos näistä vuosista. Jokerit on nyt sellaisessa tilassa, että ei paljoa paremmin voisi mennä. Toivotaan vielä että Keklu itse katsoo meille seuraajan, ja jättää vaikka osan taikaviitastaan hänelle.

Mutta totta puhuen, vituttaahan tämä kuin sitä kuuluisaa pientä oravaa...

Virmasen Masan ottaisin itsekin mielellään takaisin. Vaikka Keklusta tykkäänkin, niin onhan tälläinen kliininen suorittaminen vähän tylsää.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Olipas vittumainen aloitus tälle päivälle. Hieno homma Kekäläisen kannalta, onnea matkaan.

Se dynastia sitten loppui, ennen kuin ehti alkaakaan. Kuka tilalle?
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno kunnian osoitus Suomalaista osaamista kohtaan. Varmahan tuo Keäkäläisen lähtö on, ei siellä naapurissakaan järjestettäisi tiedotustilaisuutta johon kutsutaan käytännössä kaikki media paikalle sen takia, että ilmoitetaan Kekäläisen jäävän narreihin. Loistava uutinen, kaikin tavoin...

Sitähän ei tiedä vaikka saataisiin sitten lähiaikoina eka todellinen päävalmentajakin NHL:ään...
 

Krupieeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Voihan räkä. No onnea matkaan, mutta kuka tilalle?

Suomalaisittain on kyllä mahtava uutinen, eikös Ape Suhonen ollut aikanaan ensimmäinen Eurooppalainen päävalmentaja?

Venäläinen Johnny Gottselig oli joskus 40-luvulla Blackhawskin päävalmentaja. Apen ohella kaudella 2000-01 Pittsburghia valmensi Ivan Hlinka, joten samaan aikaan oli kaksi eurooppalaista päävalmentajaa. Mutta kyllä Ape siellä etupellossa on ollut joka tapauksessa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Iso kiitos Kekäläiselle Jokereiden eteen tekemästään työstä.

Samantasoista korvaajaa on mahdotonta saada, joten järkevin malli jatkossa lienee että Säilynoja palaa takaisin toimitusjohtajaksi ja urheilutoimenjohtajaksi etsitään joku pätevä ammattilainen, mikä tulee olemaan vähintäänkin haastavaa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kyllä näytöt Jokereissa ovat kiistattomat, joten tämä oli vain ajan kysymys. Sitä ihmettelen ettei NHL-toimittajat kuitenkaan spekuloi Tom Nybondasin nimellä, joka Jatkoajan mukaan on kyykyttänyt Kekäläistä useamman kerran viime vuosien aikana ;)
 

Matson78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaksijakoiset on fiilikset, jos tämä on totta. Hyvä Keklulle, huono Jokereille. Toivon siirron tapahtuvan vasta kauden päätyttyä täällä ja tällä ulostulolla taattaisiin vain joukkueelle pelirauha loppukauden ajalle. Olisikohan Kekestä Keklun saappaisiin..?! :)
 

Masentaja

Jäsen
Tällä päätöksellä Kekäläinen myi juuri Jokerien tämän kauden menestyksen. Kaikki se hype, jota tämä "yhteisöllisyys" ja kaikki on ollut, vedetään tällä viemäristä alas. Ei myyty Ilua ryssiin, mutta GM lähtee ameriikkaan. No onnea Kekulle maailmalle.

Kyllä puhtaasti Kekäläisen ansioksi voidaan laskea monta huippusainausta Jokereissa. Usko nuoriin ja uudistukseen on ollut kokoajan Kekäläisellä kova, toivottavasti sama trendi jatkuu ja ei lähdetä himmailemaan uudistuksia ja parannuksia. Samaa taantumaa ei saa tulla, mitä Leena Harkimon lähdön jälkeen on nähty.

Upeaa duuniahan tuo on meillä tehnyt. Mistä edes lähellekkään samalle tasolle yltävä jätkä tilalle? Ei taida olla. No, pari vuotta oli ihan kivaa. Nyt leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
 

Filosofem

Jäsen
Harmillinen juttu Jokereiden kannalta, mutta mä osaan silti olla iloinen Kekäläisen puolesta. Todella hieno saavutus nousta NHL-joukkueen GM:ksi, vieläpä Jokereista ponnahtaen.

Kekäläinen sai Jokereissa todella paljon hyvää aikaan muuttamalla organisaation rakennetta yhtenäiseksi, palkkaamalla ammattilaisia, panostamalla junioriputkeen, vaikuttamalla Jokereiden pelillisen identiteetin muodostamiseen ja niin edelleen. Tästä on kenen tahansa erittäin hyvä jatkaa, kunhan vain tämä seuraaja on samaa mieltä isoista linjoista.

Yksi Kekäläisen työsarka oli skoutata ja perehdyttää työlleen seuraaja. Alkuperäisen suunnitelman mukaan vallanvaihto olisi tapahtunut vasta parin vuoden päästä, mutta uskon, että kuka tahansa nouseekaan Jokereiden urheilutoimenjohtajaksi, niin Kekäläisellä on tässä valinnassa näppinsä pelissä.

Eteenpäin positiivisin mielin!
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Onnea Keklulle rapakon taakse. Tämän ja pitkälti myös ensi kauden jengit ovat kasassa, joten aivan niin kauhea asia tämä ei ole kuin aluksi tuntui.

Kuka tilalle? Heaven knowns.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Sitä ihmettelen ettei NHL-toimittajat kuitenkaan spekuloi Tom Nybondasin nimellä, joka Jatkoajan mukaan on kyykyttänyt Kekäläistä useamman kerran viime vuosien aikana ;)

Tomppa on halunnut keskittyä tärkeimpää eli HIFK:n menestykseen eikä ole viettänyt aikaansa jossain NHL:n tarjoamassa suojatyöpaikassa kuten Keku?
 

Jotva

Jäsen
Hieno homma Kekäläisen kannalta, mikäli näin menee, onnea matkaan!

Jokereiden tämän kauden toimiin tällä ei liene suurempaa merkitystä ja ensi kaudenkin joukkue lienee aika kasassa. Asia käsitellään joukkueen sisällä varmasti niin, että muutos nähdään positiivisena.

Voi olla jopa, että pelaajat saavat tästä lisävirtaa, kun pomo pääsee urallaan eteenpäin. Pitäähän pelaajien näyttää, että hyviä jätkiä on Kekäläinen Jokereihin hankkinut :)
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onnea Jarmolle! NHL-uran jälkeen sitten Jääkiekkoliittoon kummolaksi kummolan paikalle.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hauskaa oli niin pitkään kuin sitä kesti... Onnea Kekäläiselle, eräs unelma toteutuu nyt.

Mutta mutta... Mutta kyllähän tämä vituttaa. Vituttaa muuten aivan saatanasti tällä hetkellä!! Ehkä tämä tästä kirkastuu, viimeistään kun Jokerit tiedottaa miten kuviot todellisuudessa sitten menevätkään. Silti mielessä kummittelee tällä hetkellä paluu Masan aikojen sekoiluun... Ei kait sentään? Eihän?
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No pitipäs tämmöinen uutinen tulla tähän aamuun. Hieno homma Kekäläisen kannalta, mutta huono Jokereitten kannalta. Saapi nähdä kuka tulee tilalle? Olisiko Jari Kurrista siihen tehtävään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös