Jarkko Ruutu – kova pelaaja vai rotta?

  • 688 861
  • 3 212

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti trumppa
Ja hei, jäähypörssin 2., mikä tosin johtuu täysin ihme tuomarista.
Tämä osuu hienosti avausviestin aiheen kanssa yksiin.

Tuokko ja Kiviharju eivät pelanneet tässä turnauksessa, joten siinä syy miksi et heitä löytänyt tilastoista.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JanJ
Tuokko ja Kiviharju eivät pelanneet tässä turnauksessa, joten siinä syy miksi et heitä löytänyt tilastoista.

Siinäpä se, eivät taida em. velikullat pelailla muissakaan maajoukkueturnauksissa. Ok. Tämä ketju näyttää luisuneen Ruutu/Tuokko/Kiviharju vertailuksi, johon itsekin osallistuin.

Nykypäivänä lienee vaan niin, että joukkue tarvitsee myös tämän roolin pelaajia, joista Jarkko on varmasti paras tällä hetkellä Suomessa pelaavista ja siten myös maajoukkueen käytettävissä. Itse en vierasta rotta-sanaa, mutta Suomessa ko. sana on 'henkilöitynyt' TPS:n pelaajiin (Tuokko/Kiviharju/Rautee). Ehkäpä tämän takia HIFK-leiri nousee barrikaadeille, kun Jarkkoa nimitellään rotta-pelaajaksi. "Omien rakastama, vihollisten vihaama", mutta niinhän sen pitää ollakin. Mahtaisiko eräs J.Korpisalo olla JanJ:n suosikki. Ei sen puoleen, kyllä Korppi käy mullekin.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti trumppa
Mahtaisiko eräs J.Korpisalo olla JanJ:n suosikki. Ei sen puoleen, kyllä Korppi käy mullekin.
Mielestäni parhaiten kovan pojan (jota monet eivät muista) ja maalitykin roolin yhdistelmän osasi Arto Javanainen. Hänet äänestettiin pelaajien (ei siis pelkkien Ässäpelaajien) äänestyksessä Liigan aggressiivisimmaksi pelaajaksi. Samalla kun voitti maalikuninkuuden. Tappelua ei tosin tuohon aikaan tarvinnut harrastaa moisen tittelin saavuttamiseksi, mutta eipä nykyliigassakaan pahemmin tapella.

Hienoahan se on että on persoonia. Korpisalo ja Ruutu ovat kyllä oikeasti pelimiehiä.
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
4. Ruutu Jarkko 18 6+5 = 11 +3 83 min
10. Tuokko Marco 12 2+3 = 5 +1 6 min

Merkittävin ero näiden pelaajien tilastoissa on rangaistusminuutit. Miten se Tuokko pelaa vieläkin samalla tyylillä, jos tuollaiset ovat tilastot. Eikö SM-Liigan tuomarilinjaa nimenomaan muutettu täksi kaudeksi? Onko joku osannut muuttaa pelityyliään siihen soveltuvaksi ja joku toinen ei. Minä en ole tällä kaudella kiinnittänyt erityistä huomiota Tuokon pelityyliin, joten en osaa sanoa. Kuka on nähnyt Tuokon pelejä tällä kaudella? Anybody?

Eihän kukaa täällä ole kirjoittanut, että Tuokko olisi yhtä tärkeä pelaaja joukkueelleen kuin Ruutu on. Ei kukaan ole täällä esittänyt Tuokkoa tai Kiviharjua maajoukkueeseen. Kysymys oli pelityylistä ja Ruutu on kaikessa, sekä hyvässä että pahassa, Tuokkoa edellä ja siinä pelityylissä on samankaltaisuuksia.

Jos Tuokolla olisi se seitsemän kiloa enemmän massaa, niin saattaisi olla herkempi tappelemaankin. On hän ottanut yhteen ainakin Jyri Marttisen kanssa heikolla menestyksellä. Siis väite, että ei koskaan tappele, ei pidä paikkaansa. Voittehan te niin kuitenkin väittää jatkossakin ja niinhän te teettekin.

Tämän lisäksi TPS:ssä ei edellytetä pelaajilta valmiutta tapella, vaan voittaa mestaruuksia. Jos IFK:ssa edellytetään ensi kaudella pelaajia käyttämään sukkahousuja ja huulipunaa, niin kaikissa muissa joukkueissa asia ei ole siten. Älkää tulko siis sitten sillä leijumaan!

Ossille jo YV:llä kommentoinkin, että aikaisempi vastaukseni ei ollut mitenkään erityisesti hänelle suunnattu, eikä pelkästään hänen viestiinsä viitannut, joten viisastelut siitä voitte jättää väliin.

L
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti L-Mies
Ruutu on kaikessa, sekä hyvässä että pahassa, Tuokkoa edellä ja siinä pelityylissä on samankaltaisuuksia.

L on asialinjalla, tuon paremmin asiaa ei voisi todeta. Siksi Tuokolle on käynyt kuten Tomek Valtoselle on käymässä; tarpeeksi hyvä SM-liigaan, mutta ei tarpeeksi hyvä NHL:ään. Tomekin tapauksessa kovuus riittäisi NHL:ään, mutta vastineeksi pitäisi olla taitoa enemmän, siellä on ihan riittävästi tuollaista materiaalia omasta takaa. Tuokolla taitaa olla toisinpäin; pelitaso saattaisi riittää NHL:ään, mutta kovuus (asenne) ei missään tapauksessa. Jaken saavutus eli omassa roolissaan myös NHL-ura ja fanien krediitti (ks. Vancouverin fanisaitit), on siksi juuri niin kova, että hän on pärjännyt nimenomaan voimalaiturina/enforcerina kyseisten pelaajien synnyinseudulla. Jos joku luulee, että kritisoin sitä, kun Jakke saa shittiä niskaan, niin väärin menee. Olisin huolissani, jos Jakke ei herättäisi tunteita. Se riepoo, että Jakkea verrataan lonkalta Korpisalon tyyppisiin rottapelaajiin, joiden kohtalona on olla kansallisia "suuruuksia". Ja joista myös pidän, Santeri Heiskanenkin oli tarpeellinen ronkkija HIFKissä ja Jokereissa. Jakke ja liigarotat -vertailu on pohjimmiltaan ihan sama asia kuin jos joku rykäisisi tosissaan ketjun: "Saku Koivu, veljeään kovempi sentteri?". Kyllä sielläkin voisi vertailla ja jaaritella ihan huoletta ja unohtaa reaalimaailma. Kumma juttu muuten, että J.Ruutu kuuluu maajoukkueen vakiokalustoon, vaikka valmentajat vaihtuvat kuin Sokoksen ovissa. Kertokaa niille koutseille Korpisalosta, ne ovat lähteneet hypetykseen mukaan!

Viestin lähetti L-Mies
Jos Tuokolla olisi se seitsemän kiloa enemmän massaa, niin saattaisi olla herkempi tappelemaankin.

Kysymys on enemmän asenteesta ja seurahistoriasta. Jos Tuokko olisi pelannut noine ominaisuuksineen HIFKissä vaikka B-junnusta lähtien, hänen otteensa fyysiseen peliin olisi tänään toinen ja voisimme ihmetellä, että mitä vittua se Tuokko siellä maajoukkueessakin rymistelee ja jäähyilee. Jos Jakke Ruutu olisi pelannut TPS:ssä B-junnusta alkaen, hän voisi olla nurkissa lymyilevä kukkakeppi. Kuten totesit, TPS:ssä ei kouluteta pelaajia rouhimaan ja tappelemaan, saman totesi myös sekä TPS:ssä että HIFKissä pelannut RP Lehtonen. Kulttuurieroja ja jälleen yksi todiste siitä, että liigassa ei pelaa 13 kloonijoukkuetta. Jatkoajan logiikallahan mun olisi pitänyt todeta, että "kyllä Tuokko ja Korpisalo ovat ihan yhtä kovia sällejä kuin Ruutu ja joka muuta luulee on vain hypetyskuoppaan pudonnut turvelo HIFK-fani"

edit: fiilauksia, typoja
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Viestin lähetti JHag
Jaken saavutus eli omassa roolissaan myös NHL-ura ja fanien krediitti (ks. Vancouverin fanisaitit), on siksi juuri niin kova, että hän on pärjännyt nimenomaan voimalaiturina/enforcerina kyseisten pelaajien synnyinseudulla.

Jarkko Ruutu on pelaaja, jonka ottaisin koska tahansa omaan joukkueeseeni. Olen aina pitänyt Jakesta ja kun olen seurannut hänen uraansa melko läheltä jo pitkään, niin arvostus on koko ajan vain kasvanut. Tällä hetkellä arvostan häntä kiekkoilijana erittäin korkealle. Hänellä ei ollut todellakaan helppo työ saada nykyistä asemaansa Canuckseissa, mutta hän antoi joka ilta kaikkensa ja lunasti vihdoin paikkansa. Hän teki Vancouverissa teon, joka olisi jäänyt suurelta osalta pelaajia tekemättä. Alkuaikojen vaikeuksia kuvaa hyvin se, että edes valmennusjohto ei aluksi uskonut mieheen, mutta sinnikkäällä ja periksiantamattomalla tyylillä asenteet muuttuivat pikku hiljaa.

Hänen taistelunsa on itse asiassa loistavana esimerkkinä jokaiselle ihmiselle. Jos haluaa jotakin asiaa riittävästi ja omaa tähän asiaan edes pienet saumat, se on mahdollista saavuttaa. Jakke ei ole valjensä kaltainen suuri lahjakkuus, jolle vähintään NHL paikka on itsestäänselvyys, mutta helvetin suuri taistelijan sydän hänellä kyllä on. Tällä hetkellä Jakke pelaa (tai pelaisi...) raskasta, mutta omaa rooliaan Canucksin nelosessa ja hän on tässä hommassa mielestäni erittäin hyvä. Kokonaisuutena J.R on erittäin monipuolinen pelaaja, joka tuo lisää väriä kentille myös NHL:ssä. Hän ei jätä ketään kylmäksi ja on joukkueen sisällä erittäin arvostettu pelaaja. Kaukalon ulkopuolella äärimmäisen fiksu kaveri, kentällä värikäs persoona. Suomikiekon parasta antia.
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, "kova pelaaja vai rotta".. tiedä häntä, mutta ainakin NIIN väsynyttä juttua heitti TPS-häviön jälkeen, että huh huh! Sille nyt nauraa hiiretkin!

-"Meidän tähtihyökkääjää vedettiin poikittaisella ja tuomarilta se jäi näkemättä, niin kyllä tuollainen kostetaan tavalla tai toisella, ihan sama kuka se on. Tuo tullaan muistamaan tulevaisuudessa. Pelejä on vielä paljon jäljellä" tjsp. *sniif* Ei kai tähtihyökkääjää sattunut?
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä miten muualla ajatellaan, mutta meillä toi on todella hienoa puhetta. Alpon aikoina hävetti niin saatanasti kun annettiin vastustajien teloa meidän äijiä ilman sanktioita, nyt ne kuitenkin kuitataan. Hienoa IFK-henkeä, omista pidetään huolta.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti KARHU III
Niin, "kova pelaaja vai rotta".. tiedä häntä, mutta ainakin NIIN väsynyttä juttua heitti TPS-häviön jälkeen, että huh huh! Sille nyt nauraa hiiretkin!

-"Meidän tähtihyökkääjää vedettiin poikittaisella ja tuomarilta se jäi näkemättä, niin kyllä tuollainen kostetaan tavalla tai toisella, ihan sama kuka se on. Tuo tullaan muistamaan tulevaisuudessa. Pelejä on vielä paljon jäljellä" tjsp. *sniif* Ei kai tähtihyökkääjää sattunut?

Soo, soo Rudi, ei tuollaista saa päästellä suustaan. Tollaisesta tekstistä herkimmät katsojat voivat menettää yöunensa. Rudi ei vissiin tiedä, että tuonkaltainen suunpieksentä ei kuulu suomalaiseen urheilukulttuuriin. Täällä tulee olla vaatimaton, vähätellä omia suorituksia, vastausten pitää olla ympäripyöreitä, ketjukavereita pitää kehua ja samalla kiittää koko joukkuetta ja hokea kuinka pelattiin omaa peliä, mut vastustaja pääsi iskemään tarvittavat osumat. Mitään uhoavaa ei täällä saa sanoa.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Turhaa puhetta mielestäni Ruudulta, kun ei siinä kuitenkaan mitään tapahdu. Ei tapahtunut viimekeväisen HIFK - TPS pelinkään jälkeen yhtään mitään. Ei itse pelissä, eikä sen jälkeen. Ruudulta vain psyykkausta, minkä hän näköjään osaa tehdä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ihan asiallista tekstiä JRuudulta. Omista on pidettävä huolta. Hyvä avautuminen, jonka päätarkoitus on pikkaisen psyykata ja nostaa tunnelmaa omien keskuudessa. Lisää väriä liigaan.
 

Santtu

Jäsen
Tänään ainakin umpisurkea rotta, joka teki kaikkea muuta kuin pelasti jääkiekkoa. Muutenkin HIFK - TPS oli surkea ottelu enkä ole jaffalassa nähnyt noin huonoa peliä vuoteen.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestin lähetti Santtu
. Muutenkin HIFK - TPS oli surkea ottelu enkä ole jaffalassa nähnyt noin huonoa peliä vuoteen.

Toista kertaa tulen latoonne 30 vuoden aikana vaikka olen koko elämäni asunutkin pääkaupunkiseudulla ja nytkin tulen katsomaan Koivua
Mielestäni hiukan riistiriitaista.

Toisaalta jos olet ollut tosiaan Jaffalassa niinkun sanot, niin en ihmettele.
 

Santtu

Jäsen
Mitä ristiriitaista tuossa oli? Tulin, näin en voittanut : ) Mielestäni peli ei yltänyt taidollisesti edes runkosarjan keskiarvon paremmalle puolelle eikä tunnelmakaan F-katsomoon tuntunut mitenkään mahtavalta. Pelin lopun pilasi sitten ruudun shöw, joka etsii vertaistaan takuulla ala-asteidenkin pihanahisteluista. Seuraavan kerran Turo-penkille sitten taas 30 vuoden päästä jos olen elossa. Olutta menikin sitten 6 tuoppia ja salmarit päälle, joten nyt pitää mennä nukkumaan ja kaikkea hyvää kissapedoille, finaalissa ette pelaa kuten ei pelaa Tepsikään.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Viestin lähetti Santtu
Mitä ristiriitaista tuossa oli? Tulin, näin en voittanut : ) Seuraavan kerran Turo-penkille sitten taas 30 vuoden päästä jos olen elossa.

Ehhe..heh...heee... Tää kaveri on kyllä huippu =) On mahtanu olla aika vilposet ne ensimmäiset kakskyt jotain vuotta siellä hartwallilla =) Varsinainen lätkäfani.

Mitä Rudyyn tulee, niin oli tänään jälleen kerran kentän kuninkaita. On uskomattoman tärkeä pelaaja IFK:lle. Sytyttää joukkueen ja fanit ja pitää maalaiset varpaillaan. Miehen parhaita ominaisuuksia on myös se, että pitää tasonsa illasta toiseen.

Jos tällä hetkellä saisin valita liigasta yhden pelaajan joukkueeseeni, olisi se ehdottomasti nimen omaan Jarkko Ruutu.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti lintu
En tiedä miten muualla ajatellaan, mutta meillä toi on todella hienoa puhetta. Alpon aikoina hävetti niin saatanasti kun annettiin vastustajien teloa meidän äijiä ilman sanktioita, nyt ne kuitenkin kuitataan. Hienoa IFK-henkeä, omista pidetään huolta.

Miten se kuittaus tapahtui lintu ?
 

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pari päivää sitten pelatun Kärpät-HIFK matsin perusteella voisin sanoa, että molempia. Pelaa tarpeen tullen kovaa, mutta on selkeästi myös showmies, tekee tahallaan juttuja, joka saa yleisössä ja vastustajan pelaajissa tunteet pintaan.

Ko. pelissä Ruutu teki hommia enemmän puolustavassa roolissa, pelasi pakkina, ja ylivoimilla hyökkääjänä maskimiehen roolissa. Sen lisäksi Jarkon ottelun saldoon mahtui mm. seuraavaa:

- Tuomarin puolitahallinen yliajo, oli tiellä kun Jarkko oli menossa taklaamaan. Seurauksena kaikki kolme keräävät romujaan jäästä.

- Tuomarin kanssa asioista keskusteleminen joka kerta ollessaan jäällä

- Pärssisen pimettyä Bäckströmille ja otettua tilanteesta ryntäys kakkosen, peli on poikki, tuomarit ovat toimitsija-aitioiden luona arpomassa jäähyjä ja joukkueet ovat maalivahteja lukuunottamatta vaihtoaitioiden luona. Jarkko liukuu kaikessa hiljaisuudessa kärppien maalille ja käy suomentamassa Bäckströmille ilmeisesti siitä miten maalivahdin kuuluisi käyttää mailaansa kaikkeen muuhun paitsi kaiken liikkuvan jatkuvaan huitomiseen. Tästä seuraa se, että yleisö kohahtaa, Boumedienne ja Kukkonen ryntäävät paikalle, Ruutu jatkaa matkaa kohti vaihtoaitiota kärppäpakkien saattueessa. Bume sanoo jotain joka osuu ja uppoaa. Hetken jo luulin että Jarkon oikea suora tekee selvää Bumesta, mutta se olikin vain jonkin sortin säikäytys.

- Kuumentaa Jussi Jokisen, joka seuraavassa tilanteessa ottaa Ruudusta kiinni, jolloin iso mies lentää todella näyttävästi, joutuu toki siitä itse kympille, mutta hommasi joukkueelleen tasavajaan (muistaakseni kärpät oli tuolloin YV:llä).

Kukapa tuollaista kaveria ei haluaisi omaan porukkaan? Ainakin mun kärpissäni olisi aina tilaa tuon tyyliselle kaverille. Sanokaa mitä sanotte, mutta juuri tällaisten pelaajien takia jotkut ottelut muistetaan, ja sitten ne toiset ottelut unohdetaan ajan saatossa. Tietysti tuo mediassa itkeminen on säälittävää, mutta jos rajoitetaan homma kentän sisäpuolelle, niin ykkös hämmentäjä.

HIFK peleissä on harvoin tylsää.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistuttaisin vielä tässä yhteydessä kohua herättäneestä tapaus "JätteBög":istä, eli Nylanderin psyykkauksen ensimetreistä. Oli siinä NHL-tähti ihmeissään kun Jakke sen kuin jatkaa touhuaan eikä kukaan tule poimimaan pois. No ottelu vanheni ja Micken kuuppa himmeni. Tällainen on Rudyn vaikutus. Paranneltu versio Tikkasesta, minusta. Jokainen joukkue värikkäässä liigassa tarvitsisi lisää tällaisia.

Rudy ottaa temppujensa sivutuotteena eittämättä usein ansaitsemansa mustelmat vastaan (ainakin kuvainnollisesti)pystyssä päin eikä luiki karkuun. Näitä ståuneja ja marso tuoccoja tai muita kiven alle luikkjoita ei kukaan jää kaipaamaan, siinä ero.
 

c.s

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
-"Meidän tähtihyökkääjää vedettiin poikittaisella ja tuomarilta se jäi näkemättä, niin kyllä tuollainen kostetaan

Siis onko Kimmo Kuhta tähtihyökkääjä?
 

weee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottava
Tälläisi miehie kuten Jarkko Ruutu Sm-liiga kaipaa. Tämä mies herättää tunteite, vihaa ja rakkautta. Ottakka huomioon Jarkko vastaa aina omista hölmöilystä, eikä luiki niistä karkuun. Tämä on se suuri pointti. Joka joukkueessa pitäisi olla yksi tälläinen pelaaja.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Santtu
Tänään ainakin umpisurkea rotta, joka teki kaikkea muuta kuin pelasti jääkiekkoa. Muutenkin HIFK - TPS oli surkea ottelu enkä ole jaffalassa nähnyt noin huonoa peliä vuoteen.

Taisit ottaa muutaman salmarin liikaa tai sitten olet sokea. Rudy oli IFK:n parhaita pelaajia. Esimerkkinä loistava maskipelaaminen Pirjetän maalissa, samaten hän loi Lasselle avopaikan, josta "mummonikin" olisi tehnyt maalin. Lisäksi alivoimassa loistavaa pelaamista.

Hienoa Jakke! Ei muuta kuin seuraavassa tepsi-matsissa muistutus Saku "söin jenkeissä paljon kaurapuuroa" Koivulle.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Viestin lähetti Koala
Turhaa puhetta mielestäni Ruudulta, kun ei siinä kuitenkaan mitään tapahdu. Ei tapahtunut viimekeväisen HIFK - TPS pelinkään jälkeen yhtään mitään. Ei itse pelissä, eikä sen jälkeen. Ruudulta vain psyykkausta, minkä hän näköjään osaa tehdä.

Juuri näin. Kaikki muistamme susikoirankoulutuksen ja Vopatin tappelematta jättämiset kotihallissa. Ompa joskus uhattu jonkun pääkin ruuvata irti. Kaikki ovat vain pelkkää uhkailua ja psyykkausta seuraavaan peliin.

Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Liput 29.1. peliin pitää hommata ensi viikolla!
 

Tenkanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maaseudun Tulevaisuus
Viestin lähetti #12
Paranneltu versio Tikkasesta, minusta. Jokainen joukkue värikkäässä liigassa tarvitsisi lisää tällaisia.
[/B]

Nyt ei kannata provosoitua, koska SM-liiga tarvitsee väriläiskiä ja fanit tarvitsevat myös mörköjä, jollainen Ruutu on monelle.

Tuosta vertauksesta sanoisin vain että nyt on kyllä mennyt puurot ja vellit sekaisin. Ei Tikistä ja Ruudusta voi edes puhua samaan aikaan. Kyllä Ruutua varmaan arvostetaan Vancouverissa, mutta nyt kuitenkin puhutaan nelosketjun miehestä verrattuna todelliseen pelilliseen supertähteen.

Viitisen kannua kun voittaa ja muutama sata maalia kun tekaisee niin voidaan katsoa. Tikkanenhan yhdisti agitaattorin temput pistetehtailuun, kun Ruutu tekaisee 2+5 kaudessa. Eieiei.

Mitä tulee TPS- ja HIFK-vertauksiin, niin on aika luonnollista että joukkueista tulee erinlaisia pelaajatyyppejä. TPS nimittäin voittaa mestaruuksia Suomessa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti #12
Paranneltu versio Tikkasesta, minusta. Jokainen joukkue värikkäässä liigassa tarvitsisi lisää tällaisia.

Ruudun ongelma SM-liigassa on turha mussutus, josta kärsii koko joukkue. Änärissä vastaavaa ei esiinny haitaksi asti. Toinen riepova juttu on turha kaatuilu, mikä on varsin typerän näköistä. Muuten aivan IFK:n näköinen pelaaja, joskin käsiä saisi olla enemmän. Ehdoton väriläiskä liigassa ja arvokas pelaaja omalle joukkueelle. Vieläkin arvokkaammaksi tulisi, jos 10 minuutin käyttärit saisi karsittua. Tikkaseen tosin ei kannata verrata. On sen verran saavutuksissa eroa.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Olen täysin samaa mieltä Cobolin kanssa Rudysta. Pelimies vailla vertaa, mutta tuomareille mussutusta ja filmaamista pitäisi vähentää. Kun Rudy keskittyy tehtäväänsä eli taklaamiseen, maskimiehenä olemiseen, tähtien hiillostamiseen ja tekee maalin siinä välissä, olen tyytyväinen. Kyllä Rudy osaa maalejakin tehdä, siitä saimme näytteen kauden 1997-98 pleijareissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös