Jarkko Ruutu – Jokeri

  • 995 202
  • 3 184

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei kai tämä nyt ihan näin ole. Parin viime kauden pistesarakkeesta voi asiaa tarkistaa. Tottakai palkkaa maksetaan myös uran ja statuksen mukaan, niinhän se on aina ollut. Lisäksi Jarkko on tärkeä osa joukkuetta myös kaukalon ulkopuolella.

No, Ruutu on hieman Kiilholmaa parempi kolmosketjun laituri

Onko tämä se ero, mikä ratkaisee voiton ratkaisevissa peleissä? Palkoissa herroilla on muutaman sadantuhannen euron ero, tästä Cobol puhui. Nyt Jokerit satsaa hyvään peruspelaajaan useita satojatuhansia, vaikka lähes vastaavan tasoisia peruspelaajia saisia alta sadantuhannen.

Mitä sellaista Ruutu tekee kaukalon ulkopuolella joukkueen eteen, jotta siitä kannattaa maksaa parisataatuhatta?
 

koodinimi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No, Ruutu on hieman Kiilholmaa parempi kolmosketjun laituri

Onko tämä se ero, mikä ratkaisee voiton ratkaisevissa peleissä? Palkoissa herroilla on muutaman sadantuhannen euron ero, tästä Cobol puhui. Nyt Jokerit satsaa hyvään peruspelaajaan useita satojatuhansia, vaikka lähes vastaavan tasoisia peruspelaajia saisia alta sadantuhannen.

Mitä sellaista Ruutu tekee kaukalon ulkopuolella joukkueen eteen, jotta siitä kannattaa maksaa parisataatuhatta?
Varmaan kolahti telaketjut miinaan, mutta hieman ihmetyttää tälläset "kallis ja samaa tasoa kuin Kiilholma" ja "no hieman Kiilholmaa parempi". Tää "vanha ja hidas" kehäraakki teki viimekaudella 29 (+13) pinnaa ja edellisellä 35 (+11). Liigassa 0,56 ppg. Kiilholma Liigassa 0,26 ppg ja parhaalla kaudella 19 (-4) pinnaa. Nää väittämät ei vaan ole millään tavalla valideja. Oikeesti, kuka "alle 100k peruspelaaja" on edes lähellä samaa tasoa Ruudun kanssa?

Kyllä, Ruutu on "rotta" ja varmaankin Suomen vihatuin jääkiekkoilija. Ruutu on myös PELAAJANA todella hyvä tähän Liigaan. Ois ihan asiallista, että jos arvioidaan puhtaasti pelisuoritusta, niin otetaan ne värilasit pois päästä edes silloin.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Mitä sellaista Ruutu tekee kaukalon ulkopuolella joukkueen eteen, jotta siitä kannattaa maksaa parisataatuhatta?

Hoiti ystävänsä Erik Karlssonin pelaamaan Jokereihin. Tämä puolestaan johti erittäin hyvään katsojakeskiarvon nousuun (olikohan nousua noin tuhat per ottelu jos oikein muistan) ja tämä taas johdatteli Jokerit runkosarjan voittoon ja kiinni rahapalkintoon (satatonnia?). Sanoisin että jo pelkästään näiden ansiosta JR on maksanut itsensä takaisin Jokereille.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Sen sijaan rotasta ollaan eri mieltä ja osin ilmeisesti termistäkin. Tapparassa Ruudun hommia tekee mm. Nieminen. Mutta ei Nieminen ole rotta. Rangersissa ja Edmontonissa Ruudun hommia teki Tikkanen. Mutta ei Tikkanenkaan ole rotta. Ero on siinä miten Nieminen ja Tikkanen työtään tekivät ja tekevät vrt Ruutuun.
Mielestäni NHL:ssä Nieminen oli roolissaan lähempänä Ruutua (miinus tappelut ja show) kuin Tikkasta, joten termi "rotta" myös sopi häneen. Nieminen osasi ja pelasi likaista peliä. Tapparassa en ole tyypin toimintaa pahemmin katsellut.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Kyllä, Ruutu on "rotta" ja varmaankin Suomen vihatuin jääkiekkoilija. Ruutu on myös PELAAJANA todella hyvä tähän Liigaan. Ois ihan asiallista, että jos arvioidaan puhtaasti pelisuoritusta, niin otetaan ne värilasit pois päästä edes silloin.

Ruutu on hyvä pelaaja liigaan, mutta edelleenkään hänen hinta-laatu -suhde ei ole kunnossa. Hänen roolinsa on pelata Jokereiden kolmosketjussa ja alivoimalla, kuten vaikka Kiilholman tai Ässien Sillanpään. Kun vertaillaan näiden pelaajien osaamista ja palkkaa, huomataan että taidoissa on vähän eroa, mutta palkassa ero on huima. Ja nyt vertaillaan play off -tilastoja.
 

Masentaja

Jäsen
Onko kukaan muuten kiinnittänyt huomiota koskaan, kun vaikka kentällä on Hahl Ruutu Rita, niin Rudi menee alottamaan? Yleensä vielä voittaakin, jos ei, niin "rikkoo" jolloin Hahl saa mennä ottamaan aloituksen, kun toisella kerralla ei aloittajaa enään vaihdeta ja millon viimeksi siitä on tuomittu jäähy? Tällöin Hahl voi "rikkoa" ottaakseen varmasti aloituksen. En tiedä kuvittelenko vaan mutta näin on usein käynyt. Alivoimalla Jarkko on huikea taistelija. Ruutu hölmöilee ja aiheuttaa myötähäpeää tempuillaan. Harva vierasjoukkueen kannattaja voi milläänlailla arvostella Ruutua kokonaisuutena, koska jos hölmöilyjä tulee vaikka Hifkiä, Tapparaa ja jotain jyppiä vastaan, niin silti 85% peleistä Jarkko pelaa kunnolla. Tai siis hölmöilemättä.

Kuten aiemminkin sanottu, mielummin meillä kuin vihulaisella.
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Jokos täällä on mainittu, että Rudi on joukkueen luottopelaaja rankkareissa. En halunnut kaveria Jokereihin, mutta en ole häntä nyt potkimassa poiskaan. Kaverihan saa varsinkin landella katsojat sekaisin pelkästään luistelemalla jäälle. Se on jo eräänlainen saavutus sekin.

Jarkko Ruutu, rotta vai ei. Omat rakastavat, vastustajat vihaavat. Olen kumminkin saanut seurata Rudin uraa ja kehittymistä punaisessa paidassa monta vuotta. Silloin jo oli nähtävissä sellaista mistä en IFK fanina digannut. Oli se sitten vastustajan varjostamista, ärsyttämistä ym ja jo silloin, kun joku tökkäsi Rudia niin se oli samantien katollaan venaten, josko Jussi patsas tulisi omalle kohdalleen. En tiedä kuinka moni tietää täällä mistä tämä kaikki oikein sai alkunsa. Kerrotaan, että viime syksyinen et matsi, jonka varmasti moni jo haluaisi unohtaa, että se olisi toiminut sytykkeenä. Kiekkopiireissä kerrotaan, että jo parin keväinen takainen puolivälierä sarja, jossa Jokerit jyräsi punapaitaiset mennen tullen ja yksi niistä otteluista oli ollut se mistä kaikki lähti ja sai alkunsa. Tapahtui nii, että Rudi oli kaatuessaan taklauksen jälkeen antavana tai ottavana osapuolena vääntänyt erään IFK pakin jalkaa siinä samassa tilanteessa niin, että se oli hajonnut ja tämä oli jäänyt dumareilta huomamaatta. Siitä on kipinä jäänyt kytemään aina viime syksyyn, jolloin tapahtui mitä tapahtui ja siitäkin liikkuu ainakin tietyssä piireissä sellaista juttua, johon suhtaudun ainakin itse varauksella mutta se ei kumminkaan olisi mitenkään mahdotonta, koska me olemme ihmisiä ja jokainen meistä tekee joskus virheitä. Nyt puhutaan siviilielämästä ja mitä siellä väitetään tapahtuneen. Ainakin tällä jutulla on vahvat pohjat vaikka itse suhtaudunkin edelleen skeptisesti. Tämä + Rudin edelliskevään temppu laskettuna yhteen sai aikaan ketjureaktion, jota ainakin yritettiin kuitata viime Perjantaina. Tapa millä se yritettiin kuitata oli väärä. Jos se halutaan vielä kuitata, jollain niin toivoisin, että herrat Gillies ja Ruutu tai Semir ottaisivat sitten miehestä mittaa oikein kunnolla. Saavat liigalta rangaistukset ovat ne sitten kuinka kovia tahansa. Tämän asian saisi herrajumala pois ja vihdoin viimein haudattua. Media lopettaisi hössötyksen ja fanit voisivat kannustaa omiaan. Sen verran arvon Jokerifanit teiltä pyytäisin. Onko mahdoton ajatus, että se teidän viljelemä Hata IFK ja toinen puoli haistakaa se yksi juttu jäisi pois niistä huudoistanne ? Mielestäni sillä ei ole mitään tekemistä oman joukkueen kannattamisen kanssa. Btw. Näin loppuun vielä spekuloin sitä. Kaikki ne pelaajat, jotka ovat IFK : sta siirtyneet muihin jengeihin niin ihmettelen sitä asenteen ja käytöksen muuttumista entisiä pelikavereita kohtaan. Ajellaan selkään tyyliin Liivik pelikellon näyttäessä nollaa jne. Harmi, että Jokerit lähtee KHL : n , koska silloin poistuu myös iso osa Stadilaista kiekkokulttuuria, jota itse olen seurannut jo vuodesta 1976 .
 

Masentaja

Jäsen
Jos se halutaan vielä kuitata, jollain niin toivoisin, että herrat Gillies ja Ruutu tai Semir ottaisivat sitten miehestä mittaa oikein kunnolla.

Hifkillä on ilmeisesti varaa pitää täysiä turhakkeita kokoonpanossa, mutta Jokereilla ei. Semir on todella puhdas pelaaja. Tapahtumista on kirkkaasti yli vuosi aikaa. Miksi niitä pitää edelleen pitää pinnalla? Se ei ole KENENKÄÄN etu, ei joukkueiden, fanien, ei kenenkään. Ja ei unohdeta sitä että yksipuolisen takomisenhan aloitti hifk... Vittu ihan sama, mutta mä en nää että kenelläkään on mitään tarvetta lähteä tappelemaan mitään Gilliesiä vastaan. Miksi pitäisi? Mitä enemmän Jokerit saa ärsytettyä ja käännettyä hifkin ajatukset pois itse pelistä, sitä paremmin menee. Noissa paikallisissa vain loppunumerot(voittaja) merkkaa. Ja ne on tällä kaudella meille liigassa 2-0. Kaks edessä vielä. Jatkakoot hifk temppujaan, kyllä liiga rankoo.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Vaikka kaikki omatkaan eivät pidä Rudista niin itse kyllä diggaan siitä miten iso rooli miehellä on ollut naapurin täydellisessä alistamisessa viimeisen vuoden aikana. Ei toki aina pelillisesti mutta Ruutuhan tämän koko tapahtumakejun alkupiste oli. Kuten on jo monesti sanottu on parempi, että viereisessä hallissa keskitytään täysin epäolennaisiin asioihin pelin kannalta ja haudotaan kostoa. Stadin ykkösjoukkue voi sillä aikaa keskittyä hieromaan omaa peliään, jossa todellakin on parannettavaa.

Itse asiassa tämä vastakkainasettelu ja ''sotatila'' seurojen välillä on ollut oikeaa derbyhenkeä puhtaimmillaan. Nyt matseissa on sentään oikeita jännitteitä eikä sitä takavuosien menoa, kun pelattiin 8 paikallispeliä kaudessa ja kiima liittyi siihen kumman palkattu gooni vie sovitun myllyn.

Ja vielä ylemmäs se, että miksi pudottaa rajuja paikallisvääntöjä sopivasti maustavat vihachäntit pois, kun omia kannattavia viisuja on yli 95 prosenttia EP:n materiaalista? Ja se toinenpuolisnaditkinkit-huudon terrorisointi oli ainakin hyvä läppä, kun viimeksi kuulin matsissa.
 

Urheilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ruutu on hyvä pelaaja liigaan, mutta edelleenkään hänen hinta-laatu -suhde ei ole kunnossa. Hänen roolinsa on pelata Jokereiden kolmosketjussa ja alivoimalla, kuten vaikka Kiilholman tai Ässien Sillanpään. Kun vertaillaan näiden pelaajien osaamista ja palkkaa, huomataan että taidoissa on vähän eroa, mutta palkassa ero on huima. Ja nyt vertaillaan play off -tilastoja.

Jarkko Ruudun palkkaa pohdittaessa, tulisi ottaa huomioon myös hänen tuoma lisäarvo fanituotemyyntiin ja otteluiden yleisömääriin. Veikkaan Ruudun paitojen myynnin olevan moninkertainen verrattuna Kiilholmaan tai Sillanpäähän.

Tuossa ylempänä on pohdittu mistä tämä "vihanpito" on alkanut. Alkutahdit taidettiin lyödä Jarkon pelatessa Jokeripaidassa ensimmäisen pelin ensimmäistä erää. Hän vei Ville Peltoselta irronneen kypärän Jokerien vaihtoaitioon, josta potta jossain vaiheessa kulkeutui takaisin jäälle visiiri naarmutettuna. Peltonen kävi tästä keskustelua erän loputtua tuomareiden kanssa ja näytti silmin nähden raivostuneelta varsinkin kun kotiyleisö säesti juttutuokiota äänekkäällä buuaksella.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Hän vei Ville Peltoselta irronneen kypärän Jokerien vaihtoaitioon, josta potta jossain vaiheessa kulkeutui takaisin jäälle visiiri naarmutettuna...

Ja tämän tyylistä toimintaa joku arvostaa?

Nykyään SM-liigajoukkueet tekevät ottelutapahtumissa paljon yhteistyötä huollon puolesta. Kotijoukkue hoitaa vierasjoukkueelle erilaisia tarvikkeita, jotta niitä ei tarvitse kuljettaa ympäri Suomea. Tässä tilanteessa kotijoukkueen toimihenkilöillä olisi mahdollisuus tehdä vastaavanlaisia temppuja. Kuitenkin asiat hoituu pääosin asiallisesti, koska kysymys on yhteisestä jutusta, jääkiekon SM-liigasta.

J. Ruutu on rikkonut HIFK:n ja Jokereiden välit tavalla, mistä on molemmille joukkueille ainoastaan haittaa.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

tuohon Tapulin kirjoitukseen . Taisi Ruudun jalanväännön kohteena olla Toni Söderholm ja taisi jäädä vain yritykseksi mutta kuitenkin.

Asiasta toiseen .Saapa nähdä tuleeko Artturi Lehkonen huomenna kehiin tai toinen junnustara Kasperi Kapanen ? Näen jo otsikot silmissäni.
 

Urheilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja tämän tyylistä toimintaa joku arvostaa?

En sanonut arvostavani kyseistä temppua, mutta kyllähän siellä moni näytti katsomossa nauttivan, kun vastustajan kapteeni purnaa tuomareille minuuttitolkulla erän päättymisen jälkeen.. Sinänsä koko tämä show ja kirjoittamattomien sääntöjen heittäminen roskakoriin on kyllä melko viihdyttävää seurattavaa. Vastustajien pelaajat, valmentajat, joukkueenjohto ja kannattajat ovat kaikki aivan raivona. Olisin itsekkin kaverin pelatessa jossakin muussa jengissä. Nuo visiirien naarmuttamiset menee siihen samaan sarjaan monien muiden temppujen kanssa. Ei välttämättä arvostettavaa, mutta helkkarin viihdyttävää.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Ei välttämättä arvostettavaa, mutta helkkarin viihdyttävää.

Onhan koulukiusaaminenkin jonkun mielestä viihdyttävää, makunsa kullakin. Minusta tämän tyylinen toiminta on ainoastaan surkuhupaisaa. Voin kuvitella kun lähes neljäkymppinen kaveri raapii innoissaan kaverin visiiriä. Siinä sitten junnupelaajat katsevat toimintaa ihailevasti..
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
En sanonut arvostavani kyseistä temppua, mutta kyllähän siellä moni näytti katsomossa nauttivan, kun vastustajan kapteeni purnaa tuomareille minuuttitolkulla erän päättymisen jälkeen.. Sinänsä koko tämä show ja kirjoittamattomien sääntöjen heittäminen roskakoriin on kyllä melko viihdyttävää seurattavaa. Vastustajien pelaajat, valmentajat, joukkueenjohto ja kannattajat ovat kaikki aivan raivona. Olisin itsekkin kaverin pelatessa jossakin muussa jengissä. Nuo visiirien naarmuttamiset menee siihen samaan sarjaan monien muiden temppujen kanssa. Ei välttämättä arvostettavaa, mutta helkkarin viihdyttävää.

Meitä on niin monenlaisesta viihteestä pitäviä. Kaikki tuo voi olla jonkun mielestä viihdyttävää, hauskaa ja nokkelaa vastustajan hiillostamista. Minusta se on vain lapsellista, kaukana urheilusta ja vie aikaa siltä mitä haluaisin nähdä, eli hienolta peliltä. Mutta kuka mistäkin tykkää, kaikilla on oikeus nauttia kuten haluavat, niin kauan kuin muita ei vahingoiteta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Muuten olen monien kanssa ihan eri linjoilla JRuudun suhteen. Mulla on muistoja Jokereista silloin Jokerit oli vielä Jokerit jossa oli kovuutta ja oli taitoa, mutta rottailua ei siedetty. Minusta hyväksymällä Averyn ja JRuudun kaltaiset rotat likaa samalla itsensä ja jos kyse on joukkueesta, syö joukkueen yhteishengen. Sen tärkeimmän voiman.

Jokainen pitäköön mielipiteensä ja minä pidän omani.

Minäkin muistan hyvin ajat jolloin Jokerit oli ja halusi olla taitokiekolla menestyvä jengi mutta siitä olen eri mieltä ettei täällä olisi ollut rottailijoita tai ettei niitä olisi suvaittu. Yksi nykyisin Sveitsissä valmentava rottailija on ollut meillä kapteeninakin, samoin Juha Jokiharju osasi olla varsin vittumainen pelaaja. Enkä muista että olisit kauheasti Sean Gagnonin oloa Jokereissa arvostellut. En pistäisi pahitteeksi vaikka Jarkko Ruutu ei olisi koskaan Jokereihin tullut, se varmaan olisi ollut ainakin imagollisesti Jokereille parempi asia koska en usko että tämä naapurisota olisi koskaan kärjistynyt Ben-Amorin tekoon jos Jarkko ei olisi täällä meillä pelannut.

Silti kuten täällä ollaan kirjoiteltu niin Jokerit on tuhlannut paljon pahempiin turhakkeisiin rahaa kuin Ruutuun, Jarkko on sentään ollut pelillisesti pääsääntöisesti hyvä ja mielestäni varsinkin Kekäläisen avautumisen jälkeen Ruutu on pitänyt fokuksen hölmöilyjen sijaan melko hyvin kiekossa. Eikä mitään isoja hölmöilyjä olla suurelta osin nähty, se että Jarkko ei lähde tappelemaan varsinkaan näillä liigan säännöillä on jopa fiksua toimintaa. Ja mitä tulee tappelemiseen muutenkin niin mielestäni omia pitää puolustaa tarvittaessa nyrkeinkin mutta jokaisen luistelutaidottoman pullistelijan soittoihin ei tarvitse vastata jos kentällä ei ole tapahtunut mitään mihin olisi syytä vastata, suunsoitto ja provosointi ei ole tällainen asia.

Olen myös koittanut pitää meteliä sen suhteen mihin suuntaan Jokereita ollaan viety ja olen huutanut kädettömien koohottajien sijaan taidon tarvetta rosterissa. Eihän tämä nykyinen rosteri edusta ollenkaan sitä taito-Jokereita mitä sen mielestäni pitäisi olla, se tosin on eri ketjun aihe.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Sinänsä koko tämä show ja kirjoittamattomien sääntöjen heittäminen roskakoriin on kyllä melko viihdyttävää seurattavaa. (...) Nuo visiirien naarmuttamiset menee siihen samaan sarjaan monien muiden temppujen kanssa. Ei välttämättä arvostettavaa, mutta helkkarin viihdyttävää.

Taidan olla väärän seuran kannattaja kun minusta tällainen toiminta on ala-arvoista ja hävettävää eikä kuulu mitenkään siihen jääkiekkokuvaan jota Jokerit minulle edustaa. Oma ennusteeni on kyllä käynyt 119 prosenttisesti toteen: rottapelaaja sisään ja kas, me kannattajat ryvetään ilolla samassa paskassa.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Jotenkin tuntuu että monelle tuo Cobolin esittämä rotta on sama kuin vittumainen pelaaja. Aika hyvin Cobol on yrittänyt tuoda sitä eroa ilmi, miten esim. Nieminen on vittuimainen pelaaja mutta ei rottaile.

Vaikka kaiken maailman koodistoista ja kirjoittamattomista säännöistä on höpisty, niin niitä nyt vaan on lätkässä. Rotan ja vittumaisen pelaajan ero on siinä että vittumainen pelaaja toimii suunnilleen noiden koodien ja kirjoittamattomien sääntöjen asettamien raamien sisällä. Rotta taas tietoisesti ylittää niitä.

Esimerkkeinä vaikka Ruudun tietoisesti överiksi vedetyt filmaukset ja kyykkääminen, Averyn mailalla maalivahdin häirintä yms.

Ruudussa olisi potentiaalia olla ilmiömäinen vittumainen pelaaja, mutta hän on päättänyt olla rotta.

Itse tykkään Rudista vittumaisena pelaajana, mutta vituttaa aina kun hän menee tuon rajan yli ja siirtyy rotaksi. Tuntuu että Jatkoajassa on oltava musta tai valkoinen, joko tai, eikä välimaastossa saa olla kukaan. Joko on oltava 100% Rudin takana tai vihattava miestä. Kuitenkin väittäisin että suurin osa Rudista tykkäävistä saattaisi tykätä vielä enemmän jos hän jättäisi esim. nuo surkuhupaisat filmaukset pois.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Toiset tykkäävät kun pelaajat filmaavat, toiset eivät.

Et pidä siis Miika Lahdesta ja miehen pelityylistä? Varmaan hävettää katsella JYPin pelejä kun siellä pelaa tuollainen törppö kuin Miika Lahti?

Ajat muuttuvat ja väitän tällä palstalla vaikuttavien Jokerit-nimimerkkien edustavan suurimmalta osin sitä sukupolvea, jolle taitokiekko Jokereiden brändinä on sitä edesmennyttä historiaa, josta he ovat kuulleet vain ikäihmisten legendoja.

Minusta ikäkortin vetäminen on aika ala-arvoista (iälleen kun ei nuo nuoremmat fanit mitään voi), vaikka onkin totta että Jokereilla (onneksi) on paljon nuoria faneja jotka eivät ole välttämättä koskaan nähneetkään Jokereita siinä suurimmassa loistossaan, jolloin taitoa todella oli ja sillä myös mentiin jokunen kerta mestaruuksiin astikin.
 
Viimeksi muokattu:

Handyy

Jäsen
Et pidä siis Miika Lahdesta ja miehen pelityylistä? Varmaan hävettää katsella JYPin pelejä kun siellä pelaa tuollainen törppö kuin Miika Lahti?
Jos Lahti pelaisi kuten Ruutu, niin silloin hävettäisi tietysti.

Taitaa kuitenkin tuo Lahti nauttia aika kovaa arvostusta lätkäpiireissä, eikä sillä että Lahti on usein katollaan ole mitään tekemistä Ruudun filmaamisien kanssa. Ei yhtään filmaamisjäähyä uransa aikana, nousee välittömästi pystyyn tasapainonsa menettämisen jälkeen, ei näyttele loukkaantuneensa. Lahdella taitaa olla raastavin ja repivin pelityyli koko Liigassa.

Se täytyy sanoa esim. nimimerkistä Cobol, että erittäin hienoa nähdä värilasienkin takaa jonkun myöntävän negatiivista oman joukkueen sisältä, eikä tarvitse turvautua tällaiseen "mutta kun tää toinen".

Sen voin tietysti sanoa JYP-fanina etten Wallinheimon heittäytymisistä ikinä pitänyt.

Tässä vielä ensimmäinen blogikirjoitus linkkinä joka Miika Lahdesta tuli googlella esiin värilasittomien silmien takaa, jos tämä kirjoitus ei kelvannut.
Miika Lahti Kiekkoaktivisti
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
J. Ruutu on rikkonut HIFK:n ja Jokereiden välit tavalla, mistä on molemmille joukkueille ainoastaan haittaa.

Varmasti Jarkolla on iso osa siihen, että HIFK:ssa on kiehunut yli äyräiden, mutta näkisin, että koko HIFK:n organisaatiolla on peiliin katsomisen paikka ja yksi pääsyypää on Tom Nybondas. Eihän se vaan voi olla niin, että yhden kohta eläkkeelle jäävän jannun takia koko organisaatio menee ihan sekaisin ja jos näin on ennen kaikkea joukkueen johdon pitää otta hommaan ryhti ja siirtää fokus oikeisiin asioihin joka ei ole Jarkko Ruutu.

HIFK meni oikeastaan jo sekaisin mestaruuden jälkeen, joka tuli hivenen varkain, sillä jo aiemmin oli päätetty, että Jalonen lähtee ja aletaan rakentaamaan uutta. Väitän, että jos Jalonen olisi jatkanut vielä mestaruuden jälkeen pari kautta, olisi HIFK aivan erilainen, eikä 1.9. tapahtumia olisi koskaan nähty. Niihin bensaa löi nimenomaan HIFK:n sekasortoisuus ja jälleen vallalle päässeet "perinteet", johon kuuluu mm. "jos hävitään niin toivottavasti nähdään edes ylilyöntejä"-perinteet.

Tätä sekasortoa johtamaan valittu poliisin asiantuntija Summanen oli myös täysin väärä henkilö, koska hän oli samalla myös terapoimassa omia kaunojaan mm. Kekäläisen suuntaan, eikä fokus ollut täysimääräisesti vieläkään siellä missä piti eli pelissä ja voittamisessa. Gillies on tästä yksi oire. Tuntuu, että Jarkko Ruutu on tällä hetkellä lähinnä huono tekosyy HIFK:lle olla keskittymättä oleelliseen. Yksikin ajatus Jarkko Ruudun suuntaan on liikaa.

Mitä tulee itse pelaajaan, niin henk. koht. arvostan. Hyvä ja monipuolinen pelaaja ja hienoa nähdä kuinka joku tekee kyseenalaisesta koodista parodiaa. Eikä kaveri turhaan ole hankkinut lukuisten NHL:n GM:ien ja pelaajien arvostusta, Kekäläinen ja Bob Murray esimerkkeinä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Varmasti Jarkolla on iso osa siihen, että HIFK:ssa on kiehunut yli äyräiden, mutta näkisin, että koko HIFK:n organisaatiolla on peiliin katsomisen paikka ja yksi pääsyypää on Tom Nybondas...

Nyt kannattaa kuitenkin muistaa, että Jokereiden organisaatio teki päätöksen, ettei Ruudun tarvitsen vastata tekemisistään. Tämän päätöksen seurauksena Jokereiden organisaatio päätti kostaa Melartin yksipuolisen tappeluyrityksen käymällä HIFK:n kapteenin kimppuun.

Koko soppa olisi vältetty, mikäli Kekäläinen tai valmennus olisi käskenyt Ruudun vastata tekemisistään. Ruutu ja Melart olisivat tapelleet, painesäiliö olisi tyhjentynyt ja elämä olisi jatkunut normaalina. SM-liigassa olisi voitu pelata jääkiekkoa, tapella ja taklata.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Nyt kannattaa kuitenkin muistaa, että Jokereiden organisaatio teki päätöksen, ettei Ruudun tarvitsen vastata tekemisistään. Tämän päätöksen seurauksena Jokereiden organisaatio päätti kostaa Melartin yksipuolisen tappeluyrityksen käymällä HIFK:n kapteenin kimppuun.

Koko soppa olisi vältetty, mikäli Kekäläinen tai valmennus olisi käskenyt Ruudun vastata tekemisistään. Ruutu ja Melart olisivat tapelleet, painesäiliö olisi tyhjentynyt ja elämä olisi jatkunut normaalina. SM-liigassa olisi voitu pelata jääkiekkoa, tapella ja taklata.

Miksi vaadit koko ajan Jarkolta tekoihin vastaamista, kun se ei ole vallitsevien sääntöjen puitteissa järkevää? Joukkueen etu edellä tässä mennään. Kai Kantola haki sitä yhtä häntä telonutta kaveria tanssiin, mutta peluri ei lähtenyt ja Kantola otti 9 min jäähyjä ja todella ison pelikiellon.

IFK on katkeroituneen kapteeninsa johdolla tällä hetkellä niin syvällä suossa, että ei heitä sieltä ylös saa ennen kuin Peltosen pelaajaura päättyy.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miksi vaadit koko ajan Jarkolta tekoihin vastaamista, kun se ei ole vallitsevien sääntöjen puitteissa järkevää? Joukkueen etu edellä tässä mennään.

Ehkä silloin kannattaa jättää ne kyseenalaiset teot tekemättä?? Kirjoituksesi on aikamoista hurskastelua. Mikäli Melart ja Ruutu olisivat tapelleet ET-pelissä, mitään ratkaisevaa mestaruuden voittamisen kannalta ei olisi tapahtunut.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ehkä silloin kannattaa jättää ne kyseenalaiset teot tekemättä?? Kirjoituksesi on aikamoista hurskastelua. Mikäli Melart ja Ruutu olisivat tapelleet ET-pelissä, mitään ratkaisevaa mestaruuden voittamisen kannalta ei olisi tapahtunut.

Kyseenalaisia tekoja tapahtuu lähes jokaisessa liigamatsissa ja toi ET-pelin tappelemattomuudestakin ollaan jauhettu jo varmaan sata sivua. Ei kukaan lähde tappeluun aivan ottelun alussa. Silti olet laittamassa kaiken syyn juuri Ruudun niskaan mikä on juuri sitä hurskastelua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös