Jarkko Ruutu – Jokeri

  • 995 812
  • 3 184

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Sylkemisethän tapahtui suurimmilta osin tappelun jälkeen. Meni pohja noihin sinun viesteihin. Sylkemistempusta tekee vittumaisen, että syljen lisäksi jarkkoruutu tarjoili suustaan verta. So fresh and so clean.

Tilanteessa jossa pelaajat oli kaatuneet jäähän? Liukuessaan jäältä pois? Pukukoppikäytävällä? Menikö Jarkko HIFK:n koppiin toimittamaan kyseisen toimenpiteen?
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Joko poliisit on aloittanut esitutkinnan Ruutu-casessa?
Mä kun luulin jo, että kohu alkaisi laantumaan, mutta mitä vielä. Viisi päivää pelin jälkeen Jullileiristä alkaa puskemaan jos jonkinmoisia kanteluita pahojen Jokerien tekemisistä. Sylki tai ei, get over it. Aikuiset ihmiset, brändi, perinteet ja kaikki.

Eiköhän kohta joku avaa arkistot, josta löytyy selvät todisteet mm. Jarkon syyllisyyteen Matti Hagmanin viinan juontiin sekä Stig Wetzellin aamumurojen kyllästämiseen efedriinillä. Nyt menee kaikki läpi! Ehkä jo seuraavassa Urheilulehdessä?

E: Olin katsomassa peliä hyviltä paikoilta noin riviltä kahdeksan, enkä havainnut sylkemisiä mihinkään suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Sitä odotellessa kun joku jullifani tulee kohta kertomaan kuinka näki Jarkon sylkemiset muttei halunnut kertoa aiemmin.. jne.

Vaikka itsekin peräänkuulutin niitä mahdollisia katsojahavaintoja, niin joku tuossa ylempänä oikein kyllä totesti, että hankala niitä sylkemisiä olisi sieltä katsomosta nähdä. Hyvin pitäisi lähirivien kohdalle osua tilanteen.

Kuitenkin kerta kiellon päälle: jos Ruutu on sylkenyt (ja vielä toistuvasti, kuten huhu kertoo) IFK-pelaajien päälle, niin sen on huomannut joku muukin kuin IFK-pelaaja. Asia vahvistetaan silloin jonkun muun osapuolen toimesta, koska tuollaista ei arvosta kukaan, joten tuollaisen vuotamista "omasta" pelaajastakaan ei pidetä suurena syntinä.

Itse asiassa päin näköä sylkeminen aiheuttaa niin primitiivisiä aggression tunteita, että se tuntuu huomattavasti esim. jotain loukkaantumiseen johtavaa sikataklaustakin törkeämmältä, vaikka loogisesti asia ei niin pitäisi mennäkään. Mutta juuri tuosta syystä pidän todennäköisenä, että asia vuotaa julki myös IFK:n ulkopuoliselta taholta eli Jokereiden tai tuomarien, jos se totta on. Tuollaista ei arvosta kukaan, joten sen vuotamisen kynnys omienkin kohdalta on siksi matala.

Siinä tuli sanottua sama asia eri muodossa kahdessa kappaleissa. Sattuneesta syystä.

Nyt saa minulle toistaiseksi riittää tämä Ruudun nettipuolustus ja keskityn muihin asioihin. Jos sylkemishuhu vahvistuu todeksi, niin tulen vielä erikseen siitä kyllä Ruutua täällä halveksumaan. Vaikka sitten omaksi huvikseni.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos Matt Nickerson sai 95% Jatkoajan foorumilaisista uskomaan, että hänen päälleen syljettiin sikakatsomosta, niin kyllä minä tässä kohtaa luotan Seppäseen ja HBL:ään.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Pystyyhän kyseinen mies mm. puremaan vastustajaansa.

Ja tuolle älyttömyydelle vielä löytyi puolustelijoita jostain päin:

Linkki viestiin ja lainaus alla vielä
Hienoa että tämä ketju nousee aina ylös kun Rudi tekee jotain. Kaikki kukkahattuTÄDIT ja hamekankaat tulee tänne itkemään. Lopettakaa lätkän seuraaminen, ja siirtykää ringetteen. On varmaan teille sopivampaa.

Kumma juttu että Rudia arvostetaan aina joukkueissaan todella korkealle, välillä menee yli, mutta kyllä Rudi hanskatkin tarvittaessa tiputtaa ja tappelee. Ja jos seuraavassa pelissä jahtaavat sitten Rudia, niin eikös silloin ole tehtävä suoritettu hyvin. Juuri tätä varten Avery, Ruutu, Cooke ymymym ovat todella ARVOKKAITA joukkuepelaajia.

Muistakaamme edelleen viime olympialaisissa Jagrin kylmäksi ajaminen, siinä Tsekin liehuletit sekosivat, ja ottivat melko hölmöjä jäähyjä sen jälkeen. Ja taklaus oli vielä puhdas.

Linkki alla olevaan

Rudi hoiti hommansa, kuten pitääkin. Jos vastustajan nobodyt alkaa haastamaan, tähtipelaajista puhumattakaan, voitaneen todeta, että Rudin osalta Mission Complete.



Tosin Averystä voitaneen olla eri mieltä? ;) Vastustajien lisäksi myös omat vihaavat...
Rudi alkaa näillä näytöillä olemaan NHL:n pest-osastosta ihan selkeää top-3 luokkaa. Ja helevetin arvostettu joukkueen keskuudessa.

Eli itkut sikseen. Jos J.R olisi vastaavan tempun tehnyt Buffalon paidassa, olisi moni nimimerkki eri mieltä tästäkin asiasta.

Tuossa vain pari poimintaa Jarkko Ruutuun (linkki kohtaan, jossa keskustelu puremisesta alkaa) liittyvästä ketjusta NHL:n alta.

Edit: Luin tuota ketjua hieman pidemmälle ja tein havainnon, että tuota puremista ja Jarkon pelityyliä muutenkin puolustelivat ja kehuivat pääosin nimimerkit, joilla suosikkijoukkueena on mainittu HIFK. Nyt samaisen joukkueen kannattajat ovat täällä jeesustelemassa samaisen kaverin tekosia. Täytyy myöntää, että teillä löytyy fanien keskuudessa hyvinkin ääripään näkemyksiä Jarkosta. Toki Jokereittenkin kannattajien keskuudesta näitä löytyy. Sitä ei käy kiistäminen.

Itse en aikanaan ymmärtänyt puremista, enkä nyt ymmärrä tätä sylkemistä (jos ja kun sellaista on tapahtunut).
 
Viimeksi muokattu:

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sylkemisethän tapahtui suurimmilta osin tappelun jälkeen. Meni pohja noihin sinun viesteihin.

Eli siis tappelun jälkeen, keskiympyrästä koppiin mentäessä, "Ruutu sylki toistuvasti HIFK-pelaajien (erityiskohde: Siim Liivik) kasvoille tuomarin selän takana", mutta kukaan paikalla olleista katsojista tai median edustajista ei onnistunut tätä huomaamaan ennen tiistaita? Puhumattakaan videotallenteista..

Nyt c'moon, oikeasti!!
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Eli siis tappelun jälkeen, keskiympyrästä koppiin mentäessä, "Ruutu sylki toistuvasti HIFK-pelaajien (erityiskohde: Siim Liivik) kasvoille tuomarin selän takana", mutta kukaan paikalla olleista katsojista tai median edustajista ei onnistunut tätä huomaamaan ennen tiistaita? Puhumattakaan videotallenteista..

Tähä pitää vielä lisätä kun sopivasti ehdin nähdä, että Areenassa riittää tosiaan muitakin näköhavaitsijoita kuin peruskatsojat. Eli jospa tulee otsikko: Sylkikö Ruutu? Näin kuvailee tilannetta kameramies/ohjaaja/tilastomies/tuomari! - silloin oltaisiin kaikkien osapuolten mielestä jo uskottavammassa lähteessä kuin ifk-pelaajat.

On jopa mahdollista, että otteluvalvojan videossa tms. tapaus tulee näkyviin, jos huhuilla on perää.
 

Filosofem

Jäsen
Jarkko Ruutu vaikuttaa olevan täysin kunniaton urheilija. Hyi helvetti.

Silti tässä jutussa kiinnostaa se, että minkä takia viikonloppuna tapahtunut vammailu, joka normaalisti herättäisi välittömästi otsikoita, tulee esille vasta Urheilulehden toimesta samana päivänä, kun heidän uusi julkaisunsa näkee päivänvalon. Miksi kukaan muu ei ole edes vihjannut asiasta ennen Esko Seppästä?
 

Sakkoliha

Jäsen
Vaikea tuota on todistaa, kun ei ole mitään konkreettista, josta sylkemisen voisi varmistaa. Jos tämä sylkeminen ja ryssittely on on totta, niin olen sanaton. Ehkä Ruutu päätti, kun kyseessä on harjoitusottelu, eikä ottelusta ole TV-lähetystä, niin nyt voi tehdä jotain huomaamatonta, mitä ei videotallenteille huomata laittaa. Ymmärrän kyllä tuon hämmennyksen, mutta itseäni vituttaisi lukea pelkästään tällaista huhua oman joukkueen toiminnasta. Mutta vaikea tätä on todistaa pelkällä sanalla, mutta joku aiemmin kertoili, ettei jokeripelaajakaan tätä tyrmännyt. Myöskin sen käsitän, ettei muut mediat kerro tästä, koska kuka lähtee kirjoittamaan juttua, kun ei ole mitään muuta todisteita kuin sana? Ei ne toimittajatkaan lähde uutisoimaan huhuja, joten siksi tätä ei muissa medioissa voida mainita, kun ei ole todisteita.

Kun täällä spekuloidaan, ettei IFK reagoinut, niin entäpä jos IFK:n valmennus antoi käskyn, ettei enää yhtäkään ylilyöntiä. Ruutu suostui lopulta rehtiin tappeluun ja pahemmalta se Ruudun naama hanskaamisen jälkeen kuin Liivikin (huuli ja poski auki), vaikka Ruutu niskan päällä olikin. Ainakin Liivik antoi viestin perille saakka. Tapahtuiko muuten nämä pelkästään lauantain ottelussa vai oliko jo perjantaina jotain?
 
Viimeksi muokattu:

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
On kyllä mielenkiintoista että ensin tulee uutinen ja väite sylkäisystä. Ilman mitään tarkempaa yksityiskohtaa. Ensin meni päiviä kyseisen newsflashin ulostuloon.

Jatkoajassa harrastetaan väittelyä jossa HIFK:n leiri vakuuttaa näin käyneen ja muut ovat hiukan skeptisellä kannalla useasti tapahtuneista sylkäisyistä, koska kukaan ei siihen reagoinut pelin aikana ja jälkeen. Nyt sitten alkaa vasta ehkä paikka missä se tehtiin tarkentua.

Kyllä sylkäisy niin alhainen teko on, että jos pelaaja sen kohteeksi on joutunut niin eiköhän aika (pelikello) ja paikka mieleen jää, tästä asia olisi helppo tarkistaa videolta. Varsinkin kun kyseinen väite tulee HIFK:n leiristä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaan Seppäsen ja kumppaneiden jutun olevan ihan täyttä schaissea. Olisi tuo jo jostain muualta vuotanut läpi, mikäli pitäisi paikkaansa. Lehteä pitää saada myytyä ennen kauden alkua, joten mahdollisimman mielenkiintoiset jutut.

Tosin täytyy myöntää, että en kyllä yllättyisi vaikka pitäisi paikkaansa, mutta tällä hetkellä en usko tähän juttuun oikeastaan alkuunkaan. Oikeastaan nauratti jo nuo twitter kommentit "Jokeripelaajakaan ei kiistänyt tätä". Siellä se repii päästään näitä ja myhäilee tyytyväisenä.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Silti tässä jutussa kiinnostaa se, että minkä takia viikonloppuna tapahtunut vammailu, joka normaalisti herättäisi välittömästi otsikoita, tulee esille vasta Urheilulehden toimesta samana päivänä, kun heidän uusi julkaisunsa näkee päivänvalon. Miksi kukaan muu ei ole edes vihjannut asiasta ennen Esko Seppästä?
Seppänenhän vihjaili asiasta tiistaina, mutta ymmärrettävästi halusi säästää skuuppinsa painettuun lehteen. Ei onnistunut, sillä HBL ehti väliin ja julkaisi saman tiedon torstain lehdessä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Itse en usko JRuudun sylkemisjuttuihin. Vaikka kyse oli harjoitusottelusta, ainakin ennen kumpikin seura videoi harjoitusottelutkin kokonaisuudessaan. Tuskin tämä käytäntö on muuttunut parin vuoden takaisesta. Niinpä kuvamateriaalia löytyy jos halutaan. Myös ottelun tuomaristo ja katsojat olisivat varmasti JRuudun väitetyistä toistuvista sylkemisistä ainakin osan huomanneet. Mitään tälläista ei kuitenkaan ole esitetty kenekään toimesta. Uskon heti kun esitetään. Siihen asti uskon että Seppäselle on syötetty tiedot JRuudun sylkemisestä ja öisistä kissanrääkkäyksistä. Jälkimmäisestä saamme lukea Eskon twitterista ensi viikolla. Seppänen on sitten jakanut saamanssa "tietoa" kaikille jotka kuunnella haluavat.

Mutta. Mikään ei muuta sitä että JRuutu pelaa usein ilman muuta tavoitetta kuin pysyä otsikoissa.

Kauden 2011/2012 alkupuolella kirjoitin:

Jarkko Ruutu pitää huolen siitä että hän herättää tunteita. Harva niitä kuitenkaan Jokereihin yhdistää vaan pelkästään Jarkko Ruutuun. Sinänsä hyvä. Olisi tällaisen veteraanin silmin kiusallista jos Jokerit herättäisi tunteita Jarkko Ruudun kautta. Jarkko Ruudulla on ihan oma liike ja tavoite ja se on Jarkko Ruutu itse otsikoissa ja puheenaiheena. Ikävä vaan että Jokerit joukkueena jää odotetusti tuon vyöryn alle.

Juuri näin on käynyt.
 
Viimeksi muokattu:

Ylärima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
UL:sta on ilmeisesti perusteltua uskoa mitä vaan, enkä ole HBL:n juttua nähnyt. Mutta ei tunnu todennäköisimmältä skenaariolta että laatumediassa (johon HBL varmaan haluaa kuulua) menisi läpi silkan fanituksen vuoksi tällainen väite ilman riittävän uskottavia lähteitä (=useita/puolueettomia/puolueellisia mutta keskenään ristiriidattomasti kertovia, miten milloinkin). Siinä on maine pro:na ja laatumediana sitten pelissä, joten ainakin täytyy fanituksen olla kovaa luokkaa. Tunkiomedian puolella saattaa tietty olla pro-maineelle eduksikin olla se joka nopeimmin kuulee/keksii huhun ja saa sen lehteen, muusta viis.

Eikä siinä ole mitään ihmeellistä, että juttu tulee hitaasti julki eikä kertojia tahdo löytyä julkisuuteen varsinkaan. Neuroottinen salailu kun on urheilumaailman elämäntapa, absurdiuteen asti (eikö ne "alaraajavammasta" puhuvat valkut todellakaan tajua että me ehkä osataan päätellä sen tarkoittavan jalkaa?, tai katsokaa uuden HS:n kuukausiliitteen veridoping-juttu jossa hiihtoukot juoksee pakoon toimittajaa joka yrittää kysellä 30 vuoden takaisista asioista jotka eivät olleet edes kiellettyjä silloin.)

Mutta myös hyvä kysymys, miksi sylkemisjuttua kaikki panttaisivat. Väkinäisehkönä selityksenä tulee mieleen jonkinlainen kaupankäynti, Seppänen päässyt jäljelle ja jakanut sen muillekin ehdolla että eivät julkaise ennen häntä tms?

Eli jyrkkä ehkä.
 

Sakkoliha

Jäsen
Mutta myös hyvä kysymys, miksi sylkemisjuttua kaikki panttaisivat. Väkinäisehkönä selityksenä tulee mieleen jonkinlainen kaupankäynti, Seppänen päässyt jäljelle ja jakanut sen muillekin ehdolla että eivät julkaise ennen häntä tms?

Eli jyrkkä ehkä.

Varmaan toimittajatkin ajattelvat omaa nimeään, että mitä voi julkaista ja mitä ei. Jos olisit toimittaja, tuskin lähtisit julkaisemaan huhua, joka liikkuu ilman, että voit todistaa sen totuuspohjaa. Suhtaudun tähän kuitenkin varauksella, enkä sano juuta tai jaata. Silti jos tämä on edes osittain totta, niin todella oksettavaa ja alhaista jo Ruudulta.
 

ilu

Jäsen
Lampisen veriset syljet Lähteenmäen naamalle, Jokeri-vaihtoaition syljet ikoni-Hagmanin naamalle 1983-finaalin viime sekunneilla, eihän näissä ole mitään uutta. Vähän nyt haetaan kohua tyhjästä, perinteet velvoittavat Ruutuakin.
 

Ruoppaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pääkaupunkiseutu
- "Mitä sä sekosit siellä kentällä?"
- "No se sylki koko ajan".

Olen kuullut tämän monta kertaa peli urallani. Joskus on varmasti pitänyt paikkansa, toisinaan varmasti ei. Sylkeminen ja siitä kertominen ei kuulu kategoriaan "se mitä tapahtuu kentällä, jää kentälle". Rapakon takana näistä on julkisesti väitelty ja sylkemisen kohteeksi joutunut on kertonut tapahtumista heti ottelun jälkeen. Oudolta tuntuu, ettei jatkuvasta sylkemisestä ole kerrottu heti. Uutisoinnin jälkeen annetut lausunnot eivät sitten tuo tähän mitään painoarvoa, kun ei tästä teemasta voi enää perääntyäkään, menettämättä kasvoja.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Näin twiittailtiin hetki sitten.

Mietin vaan, että eikös Seppänen ollut mies joka oli sata varma Lepistön tulosta Jokereihin. Kuitenkin paikalle ilmestyi ruutuun Raskin naama ja Seppänen poisti postauksensa?

Kun tarpeeksi paskaa suoltaa suustaan niin kyllä se hakuammunta välillä osuu. En vaan jotenkin usko, että tässä tapauksessa osui ja upposi. IFK on aloittanut mediasodan Jokereita vastaan ja tässä taas mennään.

Toivoisin nyt, että joku kaivaa youtubesta/tulosruudusta/jostain sen videon kun miehiä talutetaan vaihtoaitioon päin painin jälkeen. Itse en muista tässä kyseisessä videossa mitään sylkemistä tapahtuneen.
Kovasti yritän etsiä, mutta joku voisi myös auttaa.
 

Masentaja

Jäsen
Varmaan toimittajatkin ajattelvat omaa nimeään, että mitä voi julkaista ja mitä ei. Jos olisit toimittaja, tuskin lähtisit julkaisemaan huhua, joka liikkuu ilman, että voit todistaa sen totuuspohjaa. Suhtaudun tähän kuitenkin varauksella, enkä sano juuta tai jaata. Silti jos tämä on edes osittain totta, niin todella oksettavaa ja alhaista jo Ruudulta.

Tätähän suomen lehdistö on harrastanut aina. Ja tulee harrastamaan jatkossakin. Sitten kun lähteitä kysellään, niin jopa lain voimalla on todettu että lähdettä ei tarvitse paljastaa. Ja totuudella ei ole mitään väliä, kukaan ei muista kuin sen ensimmäisen otsikon, jos ei oikeasti isoa meteliä nouse. Joten, jos Seppänen puhuu tässä paskaa, niin se on välillisesti myyvää. Kuinkahan moni täälläkin on todennut että ei ko. aviisia lue mutta lukee kuitenkin? Samahan se on sen oikean seiskan kanssa, kukaan ei sitä myönnä lukevansa mutta kummasti on suomen myydyimpiä viikkolehtiä... Samaa väritettyä paskaahan nekin jakelee.

edit: Ja nyt hymiön kera: Ehkä Märkä-Simo, kun näitä räppimiehiä on, on puhunut "sylkemisestä" eli jonkinlaisesta suunsoitosta ja se on ymmärretty väärin :D Farssin aineksia... Molempiin suuntiin.
 

JK43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston
Eli siis tappelun jälkeen, keskiympyrästä koppiin mentäessä, "Ruutu sylki toistuvasti HIFK-pelaajien (erityiskohde: Siim Liivik) kasvoille tuomarin selän takana", mutta kukaan paikalla olleista katsojista tai median edustajista ei onnistunut tätä huomaamaan ennen tiistaita? Puhumattakaan videotallenteista..

Nyt c'moon, oikeasti!!

Jos joku liigapelaaja moiseen temppuun syyllistyisi niin tekijänä olisi todennäköisesti Ruutu. Reilun vuoden mittaiseen Jokeriuraan mahtuu tekoja mitä en voi hyväksyä.

Kuitenkaan tuohon ylläolevaan en ihan heti usko kuten ei Basswoodkaan. Tappelun alussa molemmat linjurit olivat paikalla, heti kun pelaajat kaatuivat jäähän repivät Ruudun ja Liivikin erilleen ja paikalla oli myös toinen päätuomareista. Linjurit taluttivat välittömästi pelaajat omiin vaihtoaitioihin ja sitä kautta koppeihin. Jos tällä välillä pelaaja onnistuu sylkemään toista kasvoihin niin ettei kukaan tuomareista huomaa niin on kyllä jo Ruudultakin aikamoinen suoritus.

Ja jos tuomarit olisivat huomanneet niin kuka uskoo ettei siitä olisi tullut lisäpenaltia?

Sääntökirjan kohta 550f kun ei jätä paljoa tuomareille tulkinnanvaraa:

550 Sopimaton käytös erotuomaria kohtaan ja epäurheilijamainen käytös pelaajien toimesta

f) pelaajalle, joka ...
4. sylkäisee jäällä tai kentällä ketä tahansa henkilöä kohtaan tuomitaan ottelurangaistus
 
Pitää ihmetellä HIFK-kannattajia, joilla ei ole minkäänlaista lähdekritiikkiä. Näin vakavia syytöksiä, Urheilulehden ja Esko Seppäsen toimesta, ei voi niellä pureskelematta.

Kuulostaisi hieman omituiselta, että Jarkko Ruutu on sylkenyt HIFK-pelaajien päälle. Joukkue on kuitenkin malttanut mielensä muutenkin rauhallisessa ottelussa, jonka jälkeen ovat kertoneet asiasta vain Esko Seppäselle. Iltalehtien haastatteluissa ja joukkueen ulostulossa asiasta ei ole mainittu sanallakaan. Hämmentävää on myös se, että Esko Seppänen pystyisi muka dominoimaan toimitusmaailmaa niin, että asia tuli julkisuuteen vasta tänään, kun uusi UL ilmestyi.

Jos kuitenkin jotain oikeita todisteita väitteiden tueksi on olemassa, niin kenenkään ei kuulu puolustaa Ruutua.
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaanpa, että tarina muuttuu kohta jälleen. Odotetaan vaan seuraavaa viestiä.

Sinänsä sylkemistä ja Jarkko Ruutua ei todellakaan ole vaikea kuvitella yhteen. Mutta kuten sanottua, näillä "faktoilla" se ei näytä kovinkaan varmalta lauantain ottelun suhteen. Parasta varmaan selvittää totuus ensin ja kivittää sitten. Voin sanoa, että jos Ruutu vaikka tämän episodin jälkeen lähtisi kälppimään Jokereista, niin ei jäisi suuri ikävä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tässäkö oli se Urheilulehden iso juttu? Voe, voe, voe. Itkuiitojen ja marttyyrien puheisiin nyt ei voi luottaa pätkääkään. Ei jatkoon.
 

Jakedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täällähän on ollut ihan järkeviä pointteja minkä takia tämänpäivän kirjoituksia ei suoraan kannata totuutena ottaa, mutta homma toimii myös toisinpäin. Jos tässä olisi taustalla jonkinnäköinen IFK:n järjestelemä salaliitto, niin tulisikohan oikeasti edes Jarkko Ruudun tapauksessa ensimmäisenä mieleen, että ''syytetään sitä pelin aikaisesta sylkemisestä''. Eikö esim. kannattaisi väittää, että Ruutu olisi ryssitellyt pelin jälkeen käytävällä Liivikkiä tai jotain vastaavaa? Nykypäivän rasismin vastaisessa ilmapiirissä tämä varmasti nostaisi haloon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös