Jarkko Ruutu – Jokeri

  • 994 976
  • 3 184

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Mietipä Selännettä nyt, ja Selännettä punapaita päällä Nybondaksen vieressä. Muuttuiko käsitys miehestä? Ei tietenkään.

Jos Teemu menisi hifkiin niin siinähän menee. Se olisi hänen oma valinta.

Yleisesti kaikille...>
Periaatteessa jos pelaaja pelaa esim enemmän kuin 3 kautta vaikka Ässissä niin ei hän saa missään nimessä ulkomailta palatessaan pelata muualla kuin Ässissä jos on sanonut Ässiä "kodikseen ja ainoaksi oikeaksi".

Sama asia kuin joku avioliitto, suurta osaa alkaa kutkuttamaan vieras pillu tai muna, vähän sama asia jos haluaa pelaaja uralla kokeilla jotain muutakin joukkuetta.

Huonot vertaukset mutta jatkoinpahan putkea.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Hyvät naurut tosiaan. :) Kieltämättä käy jopa vähän sääliksi julleja, nyt kun Jarkko on Jokeri. Sama kuin hiekkalaatikolla isompi poika ottaa tikkarin juuri kun pikkupoika on laittamassa sitä suuhun. Ja pikkupoika odotti oman tikkarin ostamista monta vuotta.

Ja pikkupoika toteaa, että tikkarit ei ees oo kovin hyviä ja vielä epäterveellisiä.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Teemu menisi hifkiin niin siinähän menee. Se olisi hänen oma valinta.

Niin just. Whatever.

Ei kai se ole mikään ihme että mielipiteet Jarkosta muuttuvat, jos mies paljastaa itsestään uusia puolia (valmius pelata Jokereissa). Sitä ei moni miehestä tiennyt, lehdistötilaisuuden onnellisista ilmeistä päätellen ei ehkä mies itsekään. Se mitä Elton listasi on vähän vankemmalla pohjalla, on ihan totta että monella meistä on järkytyksen keskellä tarve selittää Jarkko huonommaksi pelaajaksi kuin mitä ehkä on. Pianhan se nähdään mitä Ruutu tuo SM-liigaan, ja aikanaan verotietojen tultua julkisiksi voidaan arvioida hinta-laatusuhdetta. Nähdään mitä se nimimerkki Ilmalan tikkari maksoi, ja mitä kannatti maksaa tai olla maksamatta.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Nyt sitten ihan yhtäkkiä Rudi onkin saatanan vanha, kallis, hasbeen puukäsi mille Hifkissä ei ollut minkään sortin tarvetta...

Näin ne mielipiteet muuttuvat. Riippuu pitkälti vallitsevista olosuhteista.

Muutenkin vähän ihmetytti, että kaveri joka menee maajoukkueeseen heittämällä milloin vain, ei mahtuisi Hifkin kokoonpanoon.

Noista lainauksista sain vähän katetta ihmettelylleni.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Kieltämättä käy jopa vähän sääliksi julleja, nyt kun Jarkko on Jokeri. Sama kuin hiekkalaatikolla isompi poika ottaa tikkarin juuri kun pikkupoika on laittamassa sitä suuhun. Ja pikkupoika odotti oman tikkarin ostamista monta vuotta.

Ja pikkupoika toteaa, että tikkarit ei ees oo kovin hyviä ja vielä epäterveellisiä.

Nyt kun olosuhteet on mitä on ja isompi poika on napannut tikkarin nenänedestä tajuaa pikkupoika yhtäkkiä, että juuri tuontyyppiselle tikkarille hänellä ei ollutkaan minkään tyyppistä tarvetta ja lisäksi kyseinen tikkari on mennyt vanhaksi jo 3 vuotta sitten.
 
Viimeksi muokattu:

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Kyllähän Jokeripuolen keskusteluissa oli varsin negatiivinen sävy Jakesta ennen siirron varmistumista, mutta siirron varmistuttua Jakke olikin jo huippu kaappaus.

Ei kannata Elton yleistää. Ei kaikki muodosta käsitystä pelaajasta sen mukaan, missä kulloinkin pelaa. Alla mielipiteeni Jakesta elokuun puolivälillä, eikä se ole muuttunut suuntaan tai toiseen.

19.08.2011, 16:44 #2355
Kajastus

Suosikkijoukkue: HIFK

Itse en ihmeemmin itkisi vaikka JRuutu Jokereihin päätyisi. Olisihan se hienoa, että Jakke HIFK:hon palaisi, jos näin tunteella ajattelee, mutta muuten pelillisessä mielessä ei oikein vakuutta. Jos nyt laitetaan vastakkain SM-liigan tuomarilinja ja Jaken pelityyli ts. Jaken tapa pelata kiekkoa, niin ristiriidassa ollaan joukkueen hyödyn kanssa. Jäähyjä paukkuu sitä tahtia, että joukkue kärsii ja jos Jakke siistii peliään, niin mitä jää jäljelle. Ei mitään semmoista, josta kannattaisi lähteä kovaan hintalaulantaan muiden joukkueiden kanssa. Muutenkin Jakke osoitti Lock-out kaudella aikamoista perseilyä joukkueen suuntaan älyttömällä spedeilyllään ja lämpenemisillään, joilla sotki oman ja joukkueen pelin. Onneksi HIFK:n joukkueen rakennus on sillä mallilla, ettei ketään tarvitse ottaa hinnalla millä hyvänsä.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutenkin vähän ihmetytti, että kaveri joka menee maajoukkueeseen heittämällä milloin vain, ei mahtuisi Hifkin kokoonpanoon.

Te sivuutatte helvetin itsepintaisesti rahakysymyksen. Ruutu pyysi enemmän kuin HIFK halusi maksaa. Ei kyse ole siitä, etteikö Ruutu kykyjensä puolesta olisi pudottanut ukkoa jopa HIFK:n mestarijoukkueesta. Jakke olisi vahvuuksiensa puolesta ollut omiaan Petrellin tilapäisesti jättämään laatikkoon, mutta olisi syönyt radikaalisti samaan rooliin kaavaillun Miikka Tuomaisen peliaikaa. Pelipaikka löytyi sitten Ilmalasta, ja nyt mennään näillä. Siihen pitää sopeutua Jarkon, HIFK-fanien, sekä niiden jokerifanien joille siirto ei maistunut. Täytyy sanoa, että nostan hattua tiettyjen teikäläisten ehdottomuudelle. Kohtuullista tai ei, mutta on ainakin tunnetta mukana.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Mietipä Selännettä nyt, ja Selännettä punapaita päällä Nybondaksen vieressä. Muuttuiko käsitys miehestä? Ei tietenkään.

En edes tiedä, minkälaisen tunnereaktion tuollainen aiheuttaisi, enkä oikeastaan halua edes ajatella sitä. Mutta se on varmaa, että en pyrkisi peittelemään vitutustani ja epäadaptiivisen defenssin kautta vakuutella jossain Jatkoajassa, "kuinka Selänne on ikäloppu ja oikeastaan ylikallis paska." Tai tulisi mussuttamaan jostain "IFK on vain työpaikka, Jokerit enemmän" -huumoriheitoista, jotka ampuisivat itseään jalkaan.

Edelleenkin, noita ylläolevia tuli luettua silloin keväämmällä kun Ruudun pelaaminen Jokereissa tuntui mahdottomalta. Kun sitten alkoi tulla huhuja että Jarkko saattaisi meille suunnata, niin tiesin välittömästi, minkälaista tekstiä naapurin leiristä olisi odotettavissa, enkä joutunut piiruakaan pettymään. Sen sijaan että myöntäisitte vitutuksenne, itsetekemisellä saatte tästä tehtyä jotenkin nautinnollista. Nautintoa, mitä Jarkko Ruudun - pelaajan, joka edustaa kaikkea sitä mitä halveksin jääkiekkoilijassa - siirron tulisi itsessä viimeksi herättää. Eihän tässä vieläkään oikein iloinen osaa olla, mutta hauskaa on silti.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Mietipä Selännettä nyt, ja Selännettä punapaita päällä Nybondaksen vieressä. Muuttuiko käsitys miehestä? Ei tietenkään.

Selänne naapurissa tietenkin oksettaisi. Ymmärsit ehkä väärin tämän minun takin kääntö -kommenttini. Ymmärrettävästi julleja vituttaa. Mutta nyt siis yhtäkkiä Jakke onkin vanha kehäraakki jonka hinta-laatusuhde ei kohtaa, täysi puukäsi, toinen jalka haudassa etc. Vaikka vielä hetki sitten mies oli Jumalasta seuraava.

Jos Teme siis teille tulisi niin varmasti pitäisin miestä vielä yhtä kovana pelurina ja pitäisin vieläkin häntä yhtenä Suomen parhaista jääkiekkoilijoista. Tietenkään en pystyisi häntä enään arvostamaan niin paljoa kuin ennen.

Naurattaa kuitenkin, että jos jostain syystä Jakke ja Jokerit purkaisi tämän kauden jälkeen sopimuksensa niin "petturi" otettaisiin IFKssa ilolla vastaan ensi kaudella. Esimerkkejä kun on aika montakin Peltonen, Hirso, Riksman jotka on nyt teidän "sankareita".

Ei kai se ole mikään ihme että mielipiteet Jarkosta muuttuvat, jos mies paljastaa itsestään uusia puolia (valmius pelata Jokereissa). Sitä ei moni miehestä tiennyt, lehdistötilaisuuden onnellisista ilmeistä päätellen ei ehkä mies itsekään.

Moni on ilmeistä lukenut ilmeistä, että Jakke ei Jokeri-sopimusta oikein itsekkään sulata. Jos sopimusta on mietitty pitkään niin eiköhän Jakke ole ihan tyytyväinen tähän. Voisiko olla mahdollista, että Keklu ja Jakke otti vähän maljaa ja kävi saunomassa yön pikkutunneilla. Sen jälkeen, kun oltiin sopimukseen rustattu nimet alle. Ei meikäläinenkään liikaa hymyile jos on jäätävä hedari ja viime yönä unta tullut muutaman tunnin verran. Jakella varmaan mielessä pyörinyt "Ei helvetti loppuispa tää äkkiä niin pääsisi nukkumaan." *Hymiö taas kerran*

Eikä se teidän Villekään liikaa hymyillyt pressitilaisuudessaan. Vähän väkinäinen nauru tossa lopussa ja that's it. Julli-tv:n Peltosen haastattelu
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutenkin vähän ihmetytti, että kaveri joka menee maajoukkueeseen heittämällä milloin vain, ei mahtuisi Hifkin kokoonpanoon.

Aivan varmasti menisi HIFK:n kokoonpanoon enkä ole löytänyt kyllä yhtään viestiä tästäkään ketjusta missä sanottaisin etteikö Jakke mahtuisi HIFK:n ketjusommitelmiin. Jakke HIFK:ssa pelatessaan oltaisiin luultavasti istutettu Miken ja Peltosen viereen tekemään tilaa näille liigan kahdelle parhaalle pelaajalle. Pisteitähän tuossa vitjassa olisi Jakelle siunaantunut väkisinkin.

Nythän siis suurin osa HIFK-kannattajista ymmärtää tilanteen realiteetit, mutta samaan aikaan kannattajille oli jäänyt Jakesta kuva HIFK:n miehenä mikä nyt on aivan varmasti myös jokerikannattajienkin näkövinkkelistä ihan ymmärrettävää. Minä monen muun tapaan siis kuvittelin Jaken päättävän uransa HIFK:n paidassa, kun Jakke on puhunut HIFK:sta ''kotiseuranaan'' ja käynyt HIFK:n organisaation kanssa keskusteluja uran jälkeisistä hommista ym. yhtiöön sijoittamisista jo muutaman vuoden ajan(ainakin huhuissa). Ja nyt kun näin ei sitten käynytkään niin tottakai se ihmetyttää ja vähän, jopa vituttaakin.

Tulipahan paikallisiin lisää jännitystä!
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Jakke HIFK:ssa pelatessaan oltaisiin luultavasti istutettu Miken ja Peltosen viereen tekemään tilaa näille liigan kahdelle parhaalle pelaajalle. Pisteitähän tuossa vitjassa olisi Jakelle siunaantunut väkisinkin.

Nythän siis suurin osa HIFK-kannattajista ymmärtää tilanteen realiteetit,

Taannoin tässä ketjussa eräs teidän leirin älyköistä huuteli kovaan ääneen, kuinka teillä siellä on erilaiset realiteetit ja Jarkko Ruutu ei missään nimessä ole ykkösen laituri. Päättäkää nyt, saatana ;)
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Jos Teemu menisi hifkiin niin siinähän menee. Se olisi hänen oma valinta.

Nyt alkaa keskustelu mennä niin överiks ettei mitään rajaa! Todella harmi jos joku näkee asian tuolla tavalla. Ymmärrän ettei kaikkia kiinnosta Somervuoret naapurissa, mutta kyseinen esimerkki nostaa oman pulssin sataan!
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt alkaa keskustelu mennä niin överiks ettei mitään rajaa! Todella harmi jos joku näkee asian tuolla tavalla. Ymmärrän ettei kaikkia kiinnosta Somervuoret naapurissa, mutta kyseinen esimerkki nostaa oman pulssin sataan!

Oksennus siitä seuraisi. Viikkojen vitutus, ja moni nuoruuden muisto saisi aika harmaita sävyjä. Vituttaa ajatellakin. Mutta en kyllä kehtaisi alkaa esittämään mitään "jooh, ei me oltais haluttukaan, ei mahtuis meille" pelleilyä. :P
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ruutu pyysi enemmän kuin HIFK halusi maksaa. Jakke olisi vahvuuksiensa puolesta ollut omiaan Petrellin tilapäisesti jättämään laatikkoon, mutta olisi syönyt radikaalisti samaan rooliin kaavaillun Miikka Tuomaisen peliaikaa. Pelipaikka löytyi sitten Ilmalasta, ja nyt mennään näillä. Siihen pitää sopeutua Jarkon, HIFK-fanien, sekä niiden jokerifanien joille siirto ei maistunut.

Niin, tuossa se asia on avattu. En ymmärrä, miksi Jokereita tai Jarkkoa pitäisi syytellä, jos ei IFK:n johdolle kelvannut. Kekäläinen ja Westerlund näkevät Rudissa tekijämiehen, joten tarjousta pistettiin menemään. Rudi ei saanut pätevää sopimusta IFK:n, niin miksi sitä pitäisi herranjumala lähteä pois synnyinseuduiltaan pelaamaan lätkää? Koska Oskari ja Ville 15-v niin vaatii? Älytöntä. Menkää itkemään IFK:n toimistolle, jos ei nykyinen tilanne miellytä. Se on ainoa oikea paikka valitusvirsille tässä tapauksessa, mikäli ylipäätään sellaisia halutaan esittää. Moni punanuttuinen ei halua.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Yksi asia, mikä korpeaa monia on IFK:n "myytin" mureneminen. Ei ole, Nyt, ikuisesti yms., höpinä kovin ikuisesti painottunutta. Ennenhän IFK:hon mentiin pelaamaan ihan silkasta ilosta. No tässä yapauksessa asiaan vaikutti tietenkin se multiziljoona ja toimitusjohtajan virka uran päätyttyä.
Ja liikenne kulkee yllättävän usein Ilmalan suuntaa.
Niin se maailma muuttuu veliseni. Valitettavasti.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Nyt alkaa keskustelu mennä niin överiks ettei mitään rajaa! Todella harmi jos joku näkee asian tuolla tavalla. Ymmärrän ettei kaikkia kiinnosta Somervuoret naapurissa, mutta kyseinen esimerkki nostaa oman pulssin sataan!

Oma pointti oli vain se että yksikään meistä ei sille asialle mitään mahtaisi ja tottakai se riipaisisi minuakin jos näin kävisi mutta en todellakaan alkaisi arvostelemaan sen kummemmin miehen OMAA valintaa. Kuitenkin Teemusta puhuttuna hän on tehnyt sen oikean uransa rapakon takana, niinkuin jarkkokin ja moni muukin suomalaisista tähdistä. En vaan perkele pysty millään mieltämään seura uskollisuutta tälläisiin keisseihin. En millään! Pahoittelut radikaalista näkemyksestäni.

Kaveri jos pelaa koko uransa sm-liigassa yhdessä seurassa ja tästä siirtyy yhtäkkiä vaikka naapuriseuraan niin siinä on mielestäni kova temppu, sitäkään en tuomitsisi niin rankasti.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi asia, mikä korpeaa monia on IFK:n "myytin" mureneminen. Ei ole, Nyt, ikuisesti yms., höpinä kovin ikuisesti painottunutta. Ennenhän IFK:hon mentiin pelaamaan ihan silkasta ilosta. No tässä yapauksessa asiaan vaikutti tietenkin se multiziljoona ja toimitusjohtajan virka uran päätyttyä.
Ja liikenne kulkee yllättävän usein Ilmalan suuntaa.
Niin se maailma muuttuu veliseni. Valitettavasti.

Pahoittelen etukäteen seuravaa tilittämistä:

En gång IFK, alltid IFK ei ole myytti. Se on realismia, mutta ei näköjään kaikille. Totta helvetissä se korpeaa, että joku on valmis "myymään sielunsa rahasta". Siinä ei ole mitään väärää, että haluaa uskoa IFK:ssa monia hienoja hetkiä viettäneiden pelaajien arvostavan nämä kokemukset korkeammalle kuin pelaamisen verivihollisen paidassa. Teillä on oma juttunne, meillä omamme. Siksi on turhaa väittää, että Kerran IFK, aina IFK olisi joku myytti. Näitä pelaajia pelaa tälläkin hetkellä IFK:n joukkueessa. Vaikka pidänkin Jokeri-faneja kieroon kasvaneina ja väärin valinneina, ymmärrän, miksi Jokereillakin on faneja :). Fanius joko periytyy tai sitten se alkaa jostakin. Mulla ei ole varaa kyseenalaistaa kenenkään fanitusta, eikä väittää heidän yhteisöllisyytensä olevan paskapuhetta.

On olemassa junatuomia pelaajia ja on olemassa "omia jätkiä". Omien jätkien kuuluu pelata omassa jengissään. Omalle jätkälle kuuluu tarjota seuran puolelta hyvä sopimustarjous ja oman jätkän kuuluu ottaa oman seuransa realiteetit huomioon. Näitä molempia asioita voidaan kutsua vaikka seurarakkaudeksi ja sen ylläpitämiseksi. Johdon kuuluu ottaa huomioon fanien tarpeet nähdä omat suosikkinsa tai ikoninsa omassa paidassa. Mutta pelaajan kuuluu myös haluta kantaa samaista paitaa rakkaudesta. Kenenkään ei kuulu pelata ilmaiseksi. Mutta omalta seuralta ei myöskään kiristetä sitä viimeisintä euroa paperiin. Näin mä asian näen.

Jarkko Ruutu on huomiohuora. Henk. koht. mulla meni maku silloin, kun luin hänen twiittauksiaan. Olipa kyseessä Jokeri- tai IFK-fanit, mielestäni twiitit olivat faneille vittuilua. Tällaista en arvosta, vaikka kuivan huumorin ja sarkasmin ystävä muuten olenkin. Jarkko Ruutu olisi mahtunut minun IFK:honi. Olen pitänyt Jakkea fiksuna kaverina myös kentän ulkopuolella ja uskoin, että hänellä olisi ollut IFK:lle myös uran jälkeen annettavaa.

Mutta: ymmärrän IFK-johdon päätöksen olla lähtemättä kilpalaulantaan Jokereiden kanssa Rudista. Se tieto, mikä mulla IFK:n sopimustarjouksesta on, kertoo, että IFK on tehnyt täysin varteenotettavan sekä Ruutua kunnioittavan tarjouksen. Kekäläinen on tarjonnut jotain sellaista, mitä IFK:lla ei ole tai ole ollut halua tarjota. Fine by me.

Joukkueen kokoaminen jatkuu tammikuun loppuun asti. On silkkaa hulluutta lyödä kaikkia euroja kiinni kauden alussa, koska joukkueen dynamiikan ja kemiankin kannalta on tärkeää, että nuorille pelaajille annetaan reilu näyttöpaikka. Ihan jokainen kausi sieltä nousee aina joku uusi nimi, joka yllättää. Ruudun tulon myötä, vähintään yhden pelaajan paikka olisi ollut katsomossa. Sellaisen pelaajan, jonka ura kaipaa nostetta. Sellaisen pelaajan, jolla on pelivuosia liigatasolla enemmän edessä kuin takana. Yllätyksiä ja loukkaantumisia sattuu aina ja niihin pitää olla varaa reagoida. Niiden tietojen mukaan, mitä mulla on Ruudun sopimuksen arvosta, IFK olisi heikentänyt huomattavasti reagointikykyään taloudellisesti, mikäli Kekäläisen tarjous olisi haluttu nokittaa. Vaikka IFK:lla on rahaa fikassa lisähankintoja varten, budjetissa on pysyttävä, jotta hommassa olisi pitkässä juoksussa järkeä. Budjettia löysätään vasta pakon edessä ja se pakko ei todellakaan ole ennen liigan alkua. Vahvasti epäilen, että Jokereilla ei samaa taloudellista reagointkykyä nyt ole ilman, että rahaa otetaan jostain muualta. Tämä asia ei luonnollisestikaan kuulu mulle ja on mahdollisesti täysin irrelevantti muutenkin. Mutta IFK:n kannattajana pidän tätä nyt tehtyä ratkaisua hyvänä.

Jokerit tarvitsee markkinointimielessä Ruutua enemmän kuin IFK. Uskon vakavasti, että IFK olisi myynyt ehkä noin kymmenen kausikorttia enemmän, mikäli Jakke olisi meille tullut. Jokereilla uskon tilanteen olevan moninkertainen, koska Ruudun tuoma viihdearvo on minun mielestäni Jokereille hieman suurempi kuin mitä se olisi IFK:lle. Me olemme tämän shown nähneet jo aiemmin, niin hyvässä kuin pahassakin. Jokereilla on erittäin laadukas joukkue, mutta "suuren yleisön" silmissä, joukkueessa ei juuri tähtiä ole. Jokainen, joka lätkää seuraa "ammatikseen" tietää Väänäsen, Lahden, Pulkkisen ja Hahlin arvon, mutta taunotasalakille nuo nimet eivät sano mitään. Väänänen ehkä poikkeuksena. Pulkkinen on valitettavasti täysin harmaavarpunen, Janne Lahdesta nyt puhumattakaan. Karismaa ei voi ostaa ja siksi Ruudun tuoma huomioarvo on omiaan nostamaan myös näiden värittömämpien kaverien tietoisuutta tavallisten pulliaisten keskuudessa. Ja edellisen kirjoitan täysin väheksymättä ketään pelaajaa. Fakta on kuitenkin se, että irtolippuja myydään enimmäkseen tunnetuilla nimillä.

Kyllä mua harmittaa, että Ruutu naapuriin matkasi. Minun mielestäni hän teki omaan uraansa lähtemättömän naarmun. Peltoseen, Hirschovitsiin tai Tuomo Ruutuun tätä keissiä on turha verrata, koska IFK:n johto on tehnyt sen, mitä tehtävissä oli. Tilanne Peltosen ja co:n kanssa oli täysin päinvastainen ja syylliset ovat jossain muualla kuin em. pelaajissa. Jakelle on tehty selväksi, että hänet halutaan seuraan, mutta Kekäläinen on mennyt astetta pidemmälle. Turha tässä on syyllisiä hakea. Mutta kyllä se on vaikea hetki, kun luulee olleensa "samalla sivulla ja samalla sydämellä" Ruudun kanssa ja sitten ei olekaan. Se, mikä tästä tekee helpommin sulatettavan, on aika. Tähän on ehtinyt asennoitua jo pitkän aikaa, joten suurimmat kuohut ovat laantuneet. Itse en aio huomioida Ruutua mitenkään. Hän elää huomiosta, joten kaikkein suurin "isku" hänelle tulee olemaan se, että ketään ei kiinnosta. Jatkossa hän on vain yksi Narri muiden joukossa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
En gång IFK, alltid IFK ei ole myytti

Ei olekaan, mutta ei se ainakaan enää ole voimakkaampikaan kuin Kerran Jokeri Aina Jokeri tjsp. lausahdus. HIFK:lta laittaisin tähän aina HIFK-lokeroon Kuhdan, Petrellin, Söderholmin ja varauksin myös Lundellin ja Kurvisen, kun taas Jokereilta vastaavaan kategoriaan voi laittaa Mäen, Väänäsen, Ridan ja varauksin myös Niemen, eli aika tasan menee.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei olekaan, mutta ei se ainakaan enää ole voimakkaampikaan kuin Kerran Jokeri Aina Jokeri tjsp. lausahdus. HIFK:lta laittaisin tähän aina HIFK-lokeroon Kuhdan, Petrellin, Söderholmin ja varauksin myös Lundellin ja Kurvisen, kun taas Jokereilta vastaavaan kategoriaan voi laittaa Mäen, Väänäsen, Ridan ja varauksin myös Niemen, eli aika tasan menee.

Mä en ainakaan missään vaiheessa ole väittänytkään, että se olisi voimakkaampi kuin teidän omat sloganinne. Mikä helvetin kilpailu tämäkin on, kenellä on eniten omia kasvatteja? Maalaisserkut tulevat huutelemaan ostojengeistä jne., mutta fakta on se, että yksikään joukkue ei ole täysin omavarainen ja tuskin sitä koskaan tulee olemaankaan. Fakta on myös se, että kaikki eivät voi olla IFK-kasvatteja. Sen takia junat tulevatkin Stadiin asti :). Jotkut jäävät pois tosin jo Ilmalassa, mutta näin kaikille riittää uusia mielenkiintoisia pelimiehiä. Maalaisserkkujen on turha itkeä, koska m/teikäläisiä on riittänyt heillekin. Aika tasan menevät puntit.

Kaikki mainitsemasi Jokeri-pelaajat ovat Jokereita. Kunnioittakoot perimäänsä niin paljon, ettei heidän koskaan tarvitse edes miettiä pelaamista meikäläisissä. Kunnioittakoot myös seurajohtonne heitä, ettei heidän koskaan tarvitse edes harkita pelaamista meillä. Kaikki mainitsemasi IFK-pelaajat ovat IFK-sydämen omaavia. Kun nykyään money talks ja bullshit walks, arvostakaamme saman sydämen omaavat pelaajat vieläkin korkeammalle. Juuret, arvot ja sydän ovat kaikki asioita, joita ei rahalla voi ostaa.

Jos me emme voi uskoa siihen, että joukkueissamme on pelaajia, jotka eivät ikinä voisi edustaa naapuria, mitä meille jää? Mitä mieltä tässä kaikessa on? Ei mitään. Meille kaikille tämä kun ei ole viihdebisnestä.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta: ymmärrän IFK-johdon päätöksen olla lähtemättä kilpalaulantaan Jokereiden kanssa Rudista. Se tieto, mikä mulla IFK:n sopimustarjouksesta on, kertoo, että IFK on tehnyt täysin varteenotettavan sekä Ruutua kunnioittavan tarjouksen. Kekäläinen on tarjonnut jotain sellaista, mitä IFK:lla ei ole tai ole ollut halua tarjota. Fine by me.

Tämä nyt on täysin oman uskon asia. Itse uskon IFK:n tarjonneen jotain todella vähän, koska siellä ei mitään hinkua ole Rudin perään. Itse uskon myös, että Rudi olisi palannut 1000 kertaa mielluummin IFK:n kuin lähtenyt Ilmalaan ja siksikin neuvottelut kestivät niin kauan. Herrasmiehenä Rudi ei ole kommentoinut julkisuuteen IFK:n paskatarjouksista yksityiskohtia.
 

chubster

Jäsen
Wau onpahan väännöt!

Itse en ole vielä päässyt asiaa kommentoimaan ja tottakai tahdon sen tehä!

Jarkko Ruutu, rottien rotta. Aloitetaan.

Ensinäkin, aikamoinen velho se Kekäläinen kyllä, kun ykköskorin laiturin perään on huudeltu ja sisään tuodaan J. Ruutu.

Sitten asiaa.

+ Todella paljon näkyvyyttä Jokereille, myös Hifk tässä hyötyy sekä ylipäätään Sm-Liigalle. Kyseessä kuitenkin niin tunnettu jääkiekkoilija Suomessa. Hyvässä sekä pahassa. Jakaa mielipiteet voimakkaasti

- Vituttaa jo valmiiksi lukea jatkoajan keskustelut kunhan kausi pääsee käyntiin. Se on aivan varma, että tullaan näkemään ennätysmäärä pellehyppyjä ja muuta säälittävää paskaa. Ja keskustelut menee sitten siihen kun narrifanit puolustelee "Eihän ajanu kädet ylhäällä päähän/olis ottanu päänsä pois tieltä/ei änärissäkään saa jäähyä tollaisista niiteistä selkään jne..." ja muut valittaa "Suoraan päähän/ei kunnioita vastustajaa/hohhoh mitä filmauksia jne...".

Kaikin kaikkiaan kuitenkin mielestäni hieno lisä liigaamme! Onhan se kiva päästä näkemään kun JYP pelaa Jokereita vastaan ja kolmosen laidalla liukuu itse rottien rotta Jarkko Ruutu!

Maajoukkueessa varauksin pidän miehen pelistä, joskin pellehypyt ja muu typeryys vituttaa.

NHLssä tietysti pidin miehen puolia koska on Suomalainen ja roolissaan melko pätevä oli.

Sm-Liigassa tulee varmasti pistämään minun veren kiehumaan tempuillaan niin monta kertaa, että taju meinaa lähteä.

Hienoahan tämä on!
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Jos me emme voi uskoa siihen, että joukkueissamme on pelaajia, jotka eivät ikinä voisi edustaa naapuria, mitä meille jää? Mitä mieltä tässä kaikessa on? Ei mitään. Meille kaikille tämä kun ei ole viihdebisnestä.

TOTTA. Onkohan niitä pelaajia, jotka ottavat tämän homman muutenkin kuin duunina? Tähän on varma vastaus ON. Tiedän henk.koht. että joukkueista Jokerit, IFK löytyy ukkoja, joille häviäminen rakkaalle naapurille ei ole vaihtoehto. Tappion jälkeisenä yönä ei tule uni, vitutus menee kotiin asti pelaajan mukana. Ei tallennu kauniisti tilastoihin ja unohduksiin pukukopin oven sulkeuduttua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös