Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Jarkko Malinen – (palkka)kuningas

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana teroz, 21.09.2017 klo 05.37.

 1. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Nyt heti alkuun pieni pahoittelu, mutta en voinut vastustaa avaamasta Jarkko Maliselle teidän puolellenne omaa ketjua. Vetoan hänen Kouvola historiaan sekä siihen, että hänen hankintansa sekä erityisesti sopimuksensa aiheuttavat jatkuvaa keskustelua. Toisessa ketjussanne ollut huikea viesti, missä kuvattiin UTJ:nne täsmähankinnallista sopimusprosessia ála teidän 270 000€ vs KooKoon 80 000€ tarjous varmisti sen, että ketju oli avattava.

  Lisäksi Malinen on mielenkiintoinen tapaus, hän nousi liigan kärkikaartiin kypsemmällä iällä ja kehittyi muutaman kauden aikana tasaisesti, päätyen täysin maagiseen vireeseen kaudella 2015-2016 (51 12+30) - ja varsinkin tämän kauden kevätpuolella. Tällöin hän nousi EHT rinkiin ja oli viimeinen joka tippui 2016 MM joukkueesta ulos. Ja tällä statuksella hän on ilmeisesti pystynyt saamaan HIFK:sta tuon käsittämättömän kovan sopimuksen. Ei siinä mitään, jos sopimus olisi siis solmittu 2016-2017 kaudelle, ei tämän näytön pitäisi kantaa kuitenkaan noin vahvasti sopimustarjoukseen kaudeksi 2017-2018, koska väliin mahtuu odotuksiin nähden erittäin pliisu 2016-2017 kausi (50 3+23).

  Kausi 2016-2017 alkoi siinä määrin huonosti, että Malinen oli kesällä pidempään loukkaantunut. Kouvolassa odoteltiin koko ajan, että kone lähtisi uudelleen sitä edeltäneen kauden vireellä käyntiin. Malinen sai KooKoo visiitillään käytännössä rajattomasti vastuuta, pelasi valtavasti ja oli se kaveri jonka varaan koko pakkaa kasattiin. Mutta ei enää lähtenyt, eikä auttanut valmentajan vaihto Kouvolassa tai seurankaan vaihto HIFK:hon.

  Pidän Malisesta pelaajana ja tuntui haastatteluiden kautta mukavalta tyypiltä muutenkin. Hän omaa valtavan potentiaalin kuten tuo kehityskäyrä ja erityisesti kausi 2015-2016 näytti. Toivottavasti hän löytää saman vireen ja nousee vielä uudelleen kolkuttelemaan EHT-tasoa.

  Tällä kaudella on takana kuusi peliä ja niissä kolme pistettä (1+2) ja pari pykälää pakkasta. Mutta miltä hänen pelaamisensa on näyttänyt? Kukaan nyt ei tietenkään voi kuvitella, että olisi palkkansa arvoinen, mutta täyttääkö ruutunsa yleisesti? Peliaikaa on näköjään tullut rapiat 17 minuuttia per peli.
   
 2. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje'88 '10,IFK'98 '11 '16,Hawks'13
  Lainaus:
  Vaikka tuo pitääkin paikkaansa, että nimimerkki @Johnny K kirjoitti (höystäen vielä tarinaansa sanoin "tämä tarina on tosi") Nybarin tarjouksen olleen 270k, pidetään nyt kuitenkin mielessä, että se alkuperäinenkin lähde oli vain jonkun paskalehden tekemä "perusteellinen selvitys" ja senkin mukaan Malisen palkka olisi 250k, eikä suinkaan 270k. Ei nyt hivuteta sitä palstatotutuuksellista palkkaa pikkuhiljaa ylöspäin.

  Malinen olisi erittäin hyvä kolmossentteri, kakkosYV:n pyörittäjä ja tutkapari Haatajalle, mutta on/olisi aivan naurettavaa maksaa hänelle neljännesmiljoonaa kaudesta.
   
 3. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Nostetaan nyt tämä Nybondaksen kruununjalokivi vähän ylemmäs. Ilmeisesti siis tälle kaverille maksetaan reilusti yli 200k kaudesta. Menee varmaan top3 listalle Nybarin floppihankinnoissa. Ehkä juuri kolmosen keskelle voisi miestä ajatella. Ei yhtään ylemmäs.
   
 4. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Mites (f)Loppi, kenes hankinta hän oli? Hän oli aito paskahousu. Voihan se olla, että Malinen menee vielä edelle. Ootellaan, ei ole vielä lopullista verdictiä.
   
 5. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Ammutaan nyt se yli 200k alas tykkänään. 'Tiedon' taustattomuus on faktaa, ei suinkaan summa.
  Edes Nybari ei voi olla niin tyhmä, että Maliselle maksettaisiin niin paljon. Eihän, eihän?
   
 6. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikö?
   

  Liitetyt tiedostot:

  • tom.jpg
   tom.jpg
   Tiedostokoko:
   6 KB
   kertaa luettu:
   506
 7. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 8. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Ketjua ylös. Loistavaa, että jatkaa myös ensi kaudella, maksakoon vaikka mansikoita. Tekee 99% oikeita asioita jäällä, eikä luovuta ikinä.
   
 9. Coreyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ollut todella mieleinen pelaaja tänä keväänä. Pelaa itseään vahvasti sydämiin!
   
 10. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Olen aina nähnyt nämä "kakkoskolmosketjun sentterit" arvokkaina kavereina. Eli sellaiset, jotka tuntuvat kolmosketjun senttereiltä tyyliltänsä, mutta taidot riittävät isompaan rooliin. Malisen ongelma oli pitkään, että hän ei suorittanut lähellekkään esikuviensa Ruuttu, Elkins, Wirtanen -tasolla. Ei ollut oikein työnteko oikeassa balanssissa eikä tehot.

  Nyt tekee juuri oikeita asioita sekä alas että ylös. Pienestä kiinni se onko "liian kallis" vai "juuri oikean hintainen" vai "kyllä tälle voi maksaakin".

  Ja onnea tulevaan perheenlisäykseen! Tuo tämä kiiltävämpi saunan lauteilla lämmitettävät pokaali kotiin myös!
   
 11. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ihana pelaaja! Painonsa (ja palkkakuittinsa) arvoinen kullassa tänä keväänä.
   
 12. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  Lainaus:
  Eilen totesin, että ansaitsee vaikka 370k:n liksan. Erittäin hyvä joukkueelle. Nimenomaan JOUKKUEELLE. Tekee töitä, painaa pönttöjä ja rakentaa.
   
 13. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En halua viisastella, mutta nähdyn kaltaisia esityksiä tiesin mieheltä tulevan.
  Silloinkin kun täällä(kin) kurkku suorana Jamin palkkaa ja peliesityksiä haukuttiin.
   
 14. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sellaisia ne Tapparan pojat on... ;)
   
 15. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Niistä en tiedä mutta sellaisia ne Kuopion pojat on. Timonen, Jokinen, Malinen... on niistä meille iloa riittänyt. Jarkolla tosin kehittymisen varaa vielä on.
   
 16. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tappara teki Jarkosta pelimiehen kun KalPa ei osannut ;)
   
 17. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ja Jarkko lähti Tapparasta heti, kun mahdollisuus aukesi...
   
 18. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Pleijareissa ollut kyllä tosiaan hyvä. Runkosarja jätti kokonaisuutena hieman toivomisen varaa mutta nyt tosipeleissä herra on löytänyt itsensä ja suorittaa hyvällä tasolla.
   
 19. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Malinen oli koko poffien ajan IFK:n parhaimpia pelaajia. Noin monipuolinen ja luotettava pelaaja on kyllä tärkeä jengille. PW tulee mieleen Malisesta kyllä.
   
 20. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  PW kenties, mutta juonikkaampi, 2-yyveessa käyttökelpoinen pelaaja.
  Toki heikompi puolustussuuntaan kuin PW.
  Hyvä 2-3 sena tähän sarjaan.
   
 21. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Jees, on kyllä parempi kun odotin. Malisella on myös hyvä pelisilmä sijoittumisessa, eikä ole sattumaa, että on niin usein hyvillä maalipaikoilla vrt. moneen muuhun pelaajaan. Täytyy olla tyytyväinen, että hän jatkaa meillä.

  Suomela-Tyrväinen-Malinen-Mieho-Nykopp... On kyllä kova sentterikalusto enskaudella (jos siis Suomela tulee ja Mieho jatkaisi).
   
 22. Lemponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  En ole vastustajan riveissä oikein koskaan osannut "pelätä" Malista, mutta nyt Kärpät-HIFK välierissä viimeisissä kolmessa matsissa oli kyllä vaarallinen. Kiekollisena ja kiekottomana. Kyllähän välierissä tehot 2+4 sen osoittaakin. Tuon lisäksi loi vielä kasan vaarallisia tilanteita yhdessä monivuotisen tutkaparin J-P Haatajan kanssa.
   
 23. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
 24. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Siinä sitten sentteriosasto heikkeni kerralla.... Voi perse.