Jarkko Immonen palaa JYPiin

  • 219 292
  • 740

Alexandre

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko tämä hyvä tekosyy, jos peli ei kulje? Itse en ole nähnyt peliä, eikä sinänsä herätä ajatuksia, tuo kommentti vain. Taisi muutamaan otteeseen runkosarjan aikanakin Dufva valittaa moisesta. Leinoa ei vissiin sitten oteta tai otettu parina edellisinä kausinakaan? Kyllä tähtipelaajan se vaan pitää kestää ja saada siitä voimaa. Itse uskon, että Immonen kyllä sieltä tulee, jos muistakin on tukea. Eka peli play-offeissa on aina arvoitus, eikä kerro juuri mitään.


Leinolla on tässä tapauksessa eri asema kun siellä häärii takapiruna Sami Helenius joka kyllä rauhoittaa vastustajaa melko paljon. JYP saa syyttää itseään kun ei ole hommannut ketään "suojelijaa". Esim Sykön tilalle olisi pitänyt ottaa vaikka Rahikainen, enemmän siitä olisi ollut hyötyä. Pihlman on ainoa joka pystyy Jarkkoa auttamaan mutta on liian arvokas istumaan jäähyllä.Nyt pitäisi Kangasniemen sekä muidenkin vähän koventaa otteita jos Jarkkoa hakataan joka vaihdossa ja jopa vaihtoon tultaessa. Työrauha Jarkolle niin varmasti hyvä tulee.
 

kokalolu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Jokerit
Kalle Kaijomaahan kävi heti tappara pelaajan kimppuun eilen kun se kähäkkä siinä maalin edessä oli. Siitä pisteet Kalulle, mutta eihänkään ole siihen roolin tarkoitettu. Mikkonen olisi hyvä juuri nyt, mutta onko pelikunnossa?
 

Jeppe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit / Anaheim Ducks
Leinolla on tässä tapauksessa eri asema kun siellä häärii takapiruna Sami Helenius joka kyllä rauhoittaa vastustajaa melko paljonniin .

Eilisen pelin nähneenä voin kyllä sanoa, että pelin ollessa jo selvä yritti pelikaanit jatkuvasti kuka milläkin koiruuksilla hoitaa stapleton - leino akselia paskaksi. Tämä kuitenkin vähä rauhoittui, kun Dougi huomasi tilanteen ja peluutti Heleniusta joka toista vaihtoa pienen aikaa. Hellu kävi siten vähä juttelemassa ja pistämässä hanskaa feissii, niin kaanienki pojatkaan ei kauhean kovaan lentoon lähtenyt sikailussa. Heh, sen verran vielä eilisestä pelistä, että dougi oli jo lähettämässä ykkösnyrkkiään kentälle, mutta huomasi että sieltä oli tulossa komarov - mäkelä ym vastaan, niin käyttikin viimeistä vaihto-oikeutta hyväksi ja repi äkkiä kentän pois kentältä ja pisti wilmit ja hellut kentälle. :)

Sen verran juuri täytyisi olla ns. "kovempi kaveri" joukkueessa, joka sitten juuri "suojelee" oman joukkueensa tähtiä. Ihme, että teillä ei oikeastaan kyseisen roolin omaavaa pelaajaa ole vaikka Immosen Jarkot yms siellä skulaavatkin..

Enivei, en usko että Immonen mitenkään kuitenkaan laatuu pistenikkarintoimessa, vaikka eilen ei iha onnistunukkaa(?). Hippoksella näemme jo iha eri kaverin, alkukankeutta sanon minä. ;)
 

jym

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni tässä jällein katotaan pistemäärää liikaa. Kyllä Immosen peli kulki, mutta hiukan paremalla viimmeistelyllä Pihlmanin tai DHelmisen toimesti ni oisi syöttöpisteitä ropissu. Immonen itse nouti Salmelan pariinkin otteseen oikeen muikeasti ja lopussahan Anssilta paloi hermo.

Joo, samaa mieltä. Ei Immonen paskasti pelannut missään nimessä. Aloitukset tipahteli taas tasaisesti Immosesta katsottuna taaksepäin. Mutta tottakai tässä on kaikki peukut pystyssä, että Immoselle pomppis sen verran että saisi nyt pari maalia alle. Ei tässä Tappara sarjassa tarvita kuin yksi täysosumapeli Immosen kentälle ja sen jälkeen niitä ei pysäytä mikään.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kalle Kaijomaahan kävi heti tappara pelaajan kimppuun eilen kun se kähäkkä siinä maalin edessä oli. Siitä pisteet Kalulle, mutta eihänkään ole siihen roolin tarkoitettu. Mikkonen olisi hyvä juuri nyt, mutta onko pelikunnossa?
Muutoin Kaijomaa oli kyllä tuuliajolla. Hyvä kuitenkin, että oli hereillä kun Pihlmania ryhdyttiin kahden Tapparan miehen voimin mätkimään, tuomareiden näkemys asiasta oli kuitenkin aika erikoinen ja samalla nähtiin ottelun käännekohta. Kyllä siitä olisi Pilelle kuulunut 2 min huitomisesta ja Salmelalle saman verran väkivaltaisuudesta. Kaijomaa ja Pikkarainen nyt kävivät vain vähän laitamainoksia ihmettelemässä joten heistä kummallekaan ei olisi mielestäni kuulunut jäähyjä.

Kyllä JYPiltäkin jäi useampi estämisjäähy viheltämättä, joten sinänsä puntit menivät paskan tuomaritoiminnan suhteen melko tasan. Ja olihan JYPillä tokassa erässä omat etsikkoaikansa yv:lla, mutta tehoja ei löytynyt, eikä oikein vaarallisia maalintekopaikkojakaan saatu luotua.

Immonen pelasi ja väänsi hyvin, mutta niin väänsi Tapparan viisikkokin. Useammankin kerran Jarkko oli raivaamassa tietään maalille, mutta kiekko saatiin pois lavasta juuri silloin kuin rystynoston tai rannelaukauksen piti lähteä. Kolmannessa erässä tuli sitten vähän sellaista turhautunutta kaiken liikkuvan ajelua kun JYP puski keskialueella Tapparan puolustukseen. Saa nähdä kumman eduksi lopussa tullut pienimuotoinen rähinä muodostuu, Salmelan vai Immosen. En kuitenkaan usko, että Immosella on mitään vaikeuksia syttyä kotiyleisön edessä huomenna vaikka Tappara yrittäisi mitä tahansa päällystakkia miehen päälle heittää. Dufva pääsee myös vaihto-oikeuden turvin vähän sekoittamaan peluutusta.

Mikkonen juttelee Keskisuomalaisen nettisivuilla, ettei ole poissuljettu mahdollisuus, että pelaisi vielä tänä keväänä. Käy jo puntilla ja jäällä. En kuitenkaan usko, että tässä ottelusarjassa miestä nähdään, meno on sen verran kovaa ettei yhtään puolikuntoisena kannata tulla ottamaan pelituntumaa.

Kyllä JYPin ykköskenttä vähän poliisia kaipaisi, Pihlman on liian arvokas siihen hommaan. Jarkolle ja Dwightille on vaikea muuten saada tilaa. Nyt JYPin tähtisentteri näyttää olevan itse vastuussa itsensä suojelemisesta, eikä ketään jyppiläistä edes kiinnostanut mennä Jarkon tueksi loppusummerin jälkeisessä kahinassa, mutta Tapparalta Grönvall sen sijaan meni tilanteeseen Salmelan apupojaksi.
 
Viimeksi muokattu:

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelin paikan päältä eilen nähneenä voi sanoa, että Immonen oli ehdoton kentän kuningas. Vain pisteet jäivät tällä kertaa puuttumaan, mutta muuten:

-Jake tuli joka väännöstä kiekon kanssa
-Taklasi koviten ja eniten JYPistä
-Hoiti aloitukset totutulla varmuudella

Pientä rajaa arvosteluun, jos ei nähnyt peliä. Esim. Ojanen oli Jakeen verrattuna aivan nobody.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Pelin paikan päältä eilen nähneenä voi sanoa, että Immonen oli ehdoton kentän kuningas. Vain pisteet jäivät tällä kertaa puuttumaan, mutta muuten:

-Jake tuli joka väännöstä kiekon kanssa
-Taklasi koviten ja eniten JYPistä
-Hoiti aloitukset totutulla varmuudella

Pientä rajaa arvosteluun, jos ei nähnyt peliä. Esim. Ojanen oli Jakeen verrattuna aivan nobody.

Jos huomenna tehoja ropisee niin aion kyllä palstalla Immosta myös kehua. Ykköstähdelle ei riitä muu kuin tehopisteet, joiden valossa Ojanen oli eilen yhtä tehokas eli nolla. Toki hyvällä pelillä tulee pitkässä juoksussa tehoja mutta tämä Immosen lyhyt ja laiha playoffhistoria panee mietityttään..
 

Kaivanto

Jäsen
Palkintoraadin, lätkätoimittajien, tapparafanien ja selostaja Ritarin mukaan Immonen oli hyvässä iskussa. Ottelun aloitustilastoja en ole tarkistanut, mutta olettaisin niidenkin kertovan oman tarinansa tästä Immosen väitetystä näkymättömyydestä.

Immosen häkellyttävää aloittamista taivasteltiin kaverin kanssa pitkin peliä. Kaiken kaikkiaan hän pelasi hyvän matsin. Oli kaksinkamppailuissa vahva ja jakoi kiekkoa hyvin. Mitään playoff-lukkoa ei todellakaan näkynyt, vaan tekemisestä huokui terve itsevarmuus.

Ei varmaan kannata kauheasti järkyttyä tämän yhden lähinnä järjettömillä känniketjuilla kunnostautuneen sankarin teksti-tv-analyysistä.
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Tänään Immonen sitten vastasi huutoon olemalla kentän ehdoton kuningas! Ratkaisijan roolia tarjottiin ja Immonen sen otti. Aloitusvoittoja, taklauksia, kaksinkamppailuvoittoja, loputonta taistelua oman joukkueen puolesta ja kaiken tämän lisäksi niitä elintärkeitä tehopisteitä 1+2. Lisäksi tietenkin loistava maski Kaijon jatkoaikamaaliin. Kun vielä ketjukaverit pelaisivat sillä omalla tasollaan niin meidän ykköskenttämme jälki voisi olla suhteellisen murskaavaa. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa sarjaa tietäen meidän pelillisen johtajamme olevan todellinen ratkaisijatyyppi.
 

mir

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään Immonen sitten vastasi huutoon olemalla kentän ehdoton kuningas! ... kaiken tämän lisäksi niitä elintärkeitä tehopisteitä 1+2. Lisäksi tietenkin loistava maski Kaijon jatkoaikamaaliin.

Näillä esityksillä voidaan tosiaan lopettaa puheet siitä miksi Immonen ei onnistu tärkeissä peleissä. Tämän päivän oikea saldo oli muuten 2+1, vaikka eka maali Pihlmanille merkattiinkin.

"Voittavaa" peliä Jypissä --> maajoukkueeseen --> takaisin NHL:ään. Kaikissa asioissa on oikeastaan huonotkin puolensa. No, nautitaan niin kauan kun saadaan. Toivottavasti pitkään tänä keväänä.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän Jakke oli tänään (tai no okei, eilen) ehdoton kentän herra ja hidalgo, siitä ei ole kahta sanaa. Kahmi aloituksia jäätävällä prosentilla, teki tärkein maalin, teki peliä, hienon maskin voittomaaliin - mutta ennenkaikkea taklasi ja taisteli esimerkillisesti, kuten koko joukkue. Loistavaa että Immosen tapainen taitopelaaja myös pelaa muutenkin 110 lasissa oikeastaan illasta toiseen. Ei sillä, etteikö tämä olisi ollut päälimmäisenä koko joukkueen voitto, mutta kyllä ilman Immosta oltaisiin hukassa. Vielä kun tosiaan ketjukaverit nousisi samalle tasolle mitä runkkarin lopussa, etenkin D.

edit: Näköjään tuo ensimmäinen maali merkattiinkin lopulta Pilelle, mutta mites ainakin maalikoosteesta näytti siltä ettei hän kyllä kiekkoon koskenut ainakaan sitä huitaistessaan, tai sitten mun pitäis vaan mennä näöntarkastukseen... Noh, yhtä kaikki, oli se Immosen tai Pilen maali, hieno voitto.
 

McWerkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näillä esityksillä voidaan tosiaan lopettaa puheet siitä miksi Immonen ei onnistu tärkeissä peleissä. Tämän päivän oikea saldo oli muuten 2+1, vaikka eka maali Pihlmanille merkattiinkin.
Kyllä siinä suoraan maalin takaa katsottuna ainakin selvä ohjaus oli. (videosta tuota ei näe, joten voin olla väärässäkin. Tuo kuitenkin korjattiin Hytösen toimesta Pilelle, joten eiköhän Pile ohjannut)

Taas tuli ihasteltua samaa, mitä jo keskiviikkona Tampereella, Immosen ollessa aloituksessa Tappara-aloittaja vaihdettiin järjestään, ja aloitukset napsuivat omille hienolla prosentilla. Vielä ketjun muut lenkit samalle aaltopituudelle, niin hyvä tulee.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Petän lupaukseni ja olen hiljaa! Mykistävä esitys kaikenkaikkiaan ! Loistavaa !!
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Mykistävä, kyllä.

Pressissäkin ottelun tauottua Jakke oli tuttuun tapaansa jalat maassa ja muutenkin miehen olemuksesta paistoi tietynlainen ammattitaito. Vaatimaton kaverihan mies on, vaikka aihetta itsensä esille nostamiseen varmasti olisi. Teki todella hyvän maskin Mika Lehdon eteen, kun Kalle Kaijomaa laukoi JYPin ratkaisumaalin. Hienoa nähdä Immosta työssä myös tuolla saralla, mieheltä kun pääosin niitä pisteitä kuitenkin odotetaan.

Hieno mies, ei voi muuta sanoa.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
http://www.metallurg.ru/news/37518/

Venäjän päässä huhuillaan Immosta Dynamoon "mahdollisena siirtona". Kuulemma yleensä tiennyt aika hyvin siirrot tämä kyseinen lehti. (muita suomalaissiirtoja lähteen mukaan mm. Janne Niskalan Dynamo-pesti ja Esa Pirneksen Kazan-sopimus, ja Jussi Markkasen TsSKA-soppari.)
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
http://www.metallurg.ru/news/37518/

Venäjän päässä huhuillaan Immosta Dynamoon "mahdollisena siirtona". Kuulemma yleensä tiennyt aika hyvin siirrot tämä kyseinen lehti. (muita suomalaissiirtoja lähteen mukaan mm. Janne Niskalan Dynamo-pesti ja Esa Pirneksen Kazan-sopimus, ja Jussi Markkasen TsSKA-soppari.)

Jaahas, alkaa valkenemaan mistä Jypin budjetin kasvu johtuu...Seppänen on keksinyt Venäläisten maksavan sopimuksen alaisista miehistä mitä tahansa.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Venäjän päässä huhuillaan Immosta Dynamoon "mahdollisena siirtona".
Kyllä ihmetyttäisi, jos JYP Immosen päästäisi. Nyt joukkue näyttää todelliselta mitalikandidaatilta muidenkin kuin jyväskyläläisten silmin. Pihlman, Immonen, Hytönen ja Tuppurainen. Ei taida olla millään toisella liigajengillä heittää moista nelikkoa kehiin. Nyt myös puolustus on jämäköitynyt, joten mitali sieltä on tilauksessa.
 

dead c

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä ihmetyttäisi, jos JYP Immosen päästäisi. Nyt joukkue näyttää todelliselta mitalikandidaatilta muidenkin kuin jyväskyläläisten silmin. Pihlman, Immonen, Hytönen ja Tuppurainen. Ei taida olla millään toisella liigajengillä heittää moista nelikkoa kehiin. Nyt myös puolustus on jämäköitynyt, joten mitali sieltä on tilauksessa.

Joo, en minä ainakaan tällaisia juoruja jaksa (vielä) ottaa vakavasti.

Immosen sopimuksessa on NHL-pykälä, eli muihin siirtoihin tarvittaisiin Seppäsen suostumus purkaa sopari. Sitä tuskin tulee tapahtumaan.
 
Joo, en minä ainakaan tällaisia juoruja jaksa (vielä) ottaa vakavasti.

Immosen sopimuksessa on NHL-pykälä, eli muihin siirtoihin tarvittaisiin Seppäsen suostumus purkaa sopari. Sitä tuskin tulee tapahtumaan.

Ei tule tapahtumaan vähän kuin ei Wallinheimonkaan siirtoa ikinä tapahtunut, vai? Kyllä tällaiset huhut on pakko ottaa tosissaan. Venäjältä ei raha lopu ja jos joku sopimuksenalainen pelaaja sinne halutaan, niin valuuttaa kyllä löytyy riittävästi. Uskon, että Seppanen miettii hyvin tarkasti tämän tilanteen ja päättää sitten suuntaan tai toiseen. En itse mitenkään mahdottomana pitäisi Immosen siirtoa Venäjälle.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Superliiga-ketjussa väitettiin Immosen sopimuksessa olevan ulkomaalaispykälän, joka mahdollistaisi siirron myös Venäjälle.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mängimies kirjoitti:
Venäjältä ei raja lopu

Kyllä Venäjältäkin raja loppuu, vaikka se pitkä onkin, ei se mikään ääretön valtio kuitenkaan ole. (Niin tai sitten raja alkaa uuden kierroksen valtion ympäri, mutta sama koskee kaikkia muitakin valtioita, pienempiäkin.)

Mutta tuohon Immosen siirtymiseen Venäjälle: Noinkohan tapahtuu? Ei kai JYP juuri nyt ole niin pahassa rahapulassa, että Jarkko pitäisi myydä kesken sopimuksen? Ja haluaako Jarkko itsekään sinne?

Sen kyllä uskon, että venäläiset saattavat kovia tarjouksia heittää pöydälle, mutta JYPin ja Jarkon uusittu sopimus on sen verran tuore, ettei sitä varmaan ainakaan mielellään heti pureta. Varsinkin kun se ainut pykälä siinä nykyään koskee NHL:ää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös