Jari Korpisalo #17 – legendaarinen jenkkisiili

  • 52 082
  • 265

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Itsekään en usko että Korppari vielä lopettaisi.Mies on kuitenkin ison patasydämen omaava pelaaja,josta on edelleenkin iso hyöty joukkueelle.Nuoren patapelurin mukaan ainakin nuorien rispekti korpparia kohtaan on suuri.Jatkon puolesta puhuu myöskin tehot ja peliaika,jotka ovat molemmat kunnioitettavalla tasolla.
Pistikö kukaan muu merkille sitä kun Korppi oli loukkaantuneena,niin ässäpakka oli aika levällään?Itselle tuli olo että muut pelaajat kaipasivat korpparia kentälle tuomaan sitä fiilistä ja tsemppiä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Jari Korpisalo - SM-liigan Persoona

Viestin lähetti Näkkäri
Mistäs tällainen huhu on kuultu?
Vaikkapa Ässät-lehti 01/2003-04

Viestin lähetti Näkkäri
Itse uskon kyllä, että Korppi jatkaa vielä kausi kerrallaan niin kauan kuin peli kulkee näinkin hyvin kuin tällä kaudella.
Korpin ikäisen miehen pitää jo ajatella vain harjoitus kerrallaan ja peli kerrallaan. Yksikin loukkaantuminen (tyyliin tämä kylkivamma) voi edesauttaa päätöstä uran lopettamisesta. Korpin luistin on tosiaan kulkenut loistavasti tämän kauden, joten hän voisi toisaalta lopettaa hyvään kauteen TAI hyvän kauden päätteeksi pelata vielä yhden kauden. Itse toivon jälkimmäistä ja pelkään ensimmäistä vaihtoehtoa.

Viestin lähetti Näkkäri
En edes halua kuvitella Ässiä ilman Jari Korpisaloa.
Takon lopettaessa kiinnostukseni Ässiin lopahti 20%.
Levosen lopettaessa kiinnostukseni Ässiin tipahti 10%-yksikköä lisää.
Korpisalon mahdollisesti lopettaessa kiinnostukseni Ässiin romahtaa vähintään 60%-yksikköä.
Siinä vaiheessa kun Korpisalo ei enää jatka Patapaidassa, niin kysyn kyllä itseltäni toisenkin kerran, kiinnostaako minua mennä Turku-halliin katsomaan TPS:n maalintekoharjoituksia ja Ässien 7-0 nöyryytyksiä. (OK, Korppi EI pelannut SIINÄ ottelussa)

Kysymys ei ole ainoastaan Ässien kiinnostavuudesta, vaan SM-liigan tulevaisuuden persoonien puutteesta. Persoona ei aina automaattisesti tarkoita joukkueen parasta pistemiestä, vaan hänellä pitää olla jotain sellaista, joka sytyttää vastustajienkin kannattajat. Korpisalolla on taistelutahto ja lämäri, Helmisellä lättysyötöt, Nurmisella ranne... Mitä sitten?! Todellisten persoonien puutteessa en välttämättä jaksa innostua Pakaslahden aloitusvoittojen ihailusta.

Worst case scenario:
Parin kolmen vuoden päästä se voi olla totta, että joudumme tunnustamaan Ranskan liigan paluumuuttajan Jani Kiviharjun SM-liigan suureksi persoonaksi.

Korpilla on vielä SM-liigassa jäljellä vähintään viisi ottelua. Toivottavasti ura/kausi jatkuu tämän kevään play offs -karsinnoissa. Nautitaan nyt ainakin tästä suuresta persoonasta, joka meillä vielä on.
 

The Rock

Jäsen
Jari Korpisalo - Ässä Jo Syntyessään

Ajattelin laittaa tähänkin ketjuun sen mitä tuonne SaiPa-Ässät -peliketjuun jo Korpista kirjoittelin:

Tähän lopuksi vielä on aivan pakko ylistää herraa nimeltä Jari Korpisalo. Mistä SM-Liiga saa samanlaisia persoonia lisää kun mies päättää jonain päivänä ripustaa hokkarit naulaan? Korppi osaa kyllä todellakin ottaa fanit huomioon ja kävi kaikkien kättelyiden sun muiden jälkeen kiittämässä ottelussa olleita Ässäfaneja laidan vieressä. Ja se mikä allekirjoittaneen mieltä lämmittää erityisesti on sellainen pikkujuttu, että satuin vielä siinä huutamaan Korpisalon jo kääntyessä kohti kaukalonovea: "Hyvä Korppi!" ja heilutin kättä miestä kohti. Ja kappas, Korppihan kuuli tämän ja kääntyi minua kohti (seisoin laidan vieressä, pleksin takana toisella puolella kenttää kuin missä Korppi oli) ja tuuletti takaisin. Näin pienistä asioista voivat jääkiekkoilijat saada faninsa todella onnellisiksi.

Kyllä Jari Korpisalo ansaitsee kaiken sen kunnioituksen ja tunnustuksen minkä jääkiekkoilija ja ennen kaikkea suuri persoona vain voi saada. Korpin lopettaessa osa SM-Liigasta "kuolee" ja aivan varmasti suurelta osalta Ässäfaneja myös jotain sanoinkuvaamatonta miehen pistäessä hokkarit naulaan "kuolee" pois.

Jari Korpisalo - I Salute You
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Jos Korpisalo nyt lopettaisi tähän kauteen, poistuisi liian iso osa joukkuetta ja sen asennetta, eikä vastaavaa hengenluojaa joukkueessa tällä hetkellä ole. Eikä iän vuoksi kannata lopettaa, pelaahan Raipekin vielä ja ikää on enemmän. Sitten jos fysiikka pettää niin se on eri juttu. Kyllä Korppi vielä jatkaa, itse ainakin uskon niin.
Suuria persoonia tarviaan, #17 on niitä harvoja pelaajia joka tunnetaan joka jäähallissa
Joskus tulevaisuudessa kun Korppi sitten päättää lopettaa, niin ehdottomasti numero jäihin ja paita Isomäen kattoon
 

hamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Manu,Millwall
Jarkan vaimo on ilmeisesti saanut töitä toiselta paikkakunnalta,toivottavasti jari jatkaa Porissa eikä siirry mihinkään toiseen seuraan.Enpä silti usko että Padan ikonilla ottajia olisi ainakaan liigassa vaikka tärkeä pelimies onkin Porissa
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti hamppu
Jarkan vaimo on ilmeisesti saanut töitä toiselta paikkakunnalta,toivottavasti jari jatkaa Porissa eikä siirry mihinkään toiseen seuraan.Enpä silti usko että Padan ikonilla ottajia olisi ainakaan liigassa vaikka tärkeä pelimies onkin Porissa

Just just.. Niin jos muija lähtee Seinäjoelle, niin tottakai Korppi lähtee mukaan. Paskanmarjat, ei Korppari mihinkään lähde. ja kuten joku jo kirjoittikin, niin ikä ei ole mikään este uran jatkolle, esimerkkejä on paljon vaikkapa NHL:stä! Olisikohan Messierkin jo 42-v?

Ja aivan varmasti Korpisalo mahtuisi jokaiseen liigajoukkueeseen. Jos mietitään vaikka ylivoimaa, niin tässä sarjassa ei ole montaa Korpin veroista miestä sen pyörittämiseen. Lisäksi laukaus on edelleen murhaava ja lähtee usein. se on kyllä totta, että Porin ulkopuolella pelatessaan Korppi ei olisi yhtä kiistaton kuningas kuin täällä, mutta onneksi sitä on turha miettiä. Jari Korpisalo ei ikinä tekisi samaa temppua kuin muutamat paskahousut. Jari on ja pysyy stadilaisena Porissa ja Ässissä.

Korppia pitäisi kyllä jotenkin muistaa meidän fanien toimesta ja tehdä selväksi se asia, että jokainen toivoo koko sydämestään peliuran jatkoa!
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuolta otteluketjusta tuli mieleen...

Runkosarjan viimeinen peli lähestyy ja playoffit. Nyt sitten kiitos ihan 100 % tietoa kehiin eikä mitään mutumutukuulinjoojoo juttua. Jatkaako Korpisalo ? Jatkoajan Ässätoimitus liikkeelle ja esittäkää se jatkatko kysymys.

Tästä asiasta on pakko kertoa etukäteen että tietää olla paikalla ja "varatua" asianmukaisesti.
 

Sheriffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
En usko Korpin lopettavan uraansa näin hyvin menneeseen kauteen, tai sitten ajattelen juuri päinvastoin: Näin hyvin menneeseen kauteen on hyvä lopettaa. Tuntuisi melko tyhjältä mennä seuraavalla kaudella matsiin ilman Korppia Ässien paidassa. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
Asiasta enemmän tietäviltä raporttia.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Korpille soppari vielä yhdeksi kaudeksi, jolloin päästäisiin aina niihin pudotuspeleihin saakka. Sääliplayarit on tällä kaudella se päätavoite, ja niistä jatkoon pääsy pelkkää plussaa. Ensi kaudella sarjasysteemistä riippuen suoraan 5-8 parhaan joukkoon, jolloin Korppikin pääsee rääkymään juttujaan mm. juudaksen korviin. Ensi kaudellahan Lukko on jo mitalissa varmuudella kiinni.

Meni off-topiciksi osittain tuo alku, mutta ilman muuta kaudeksi vielä jatko Korpisalolle. Suuri Persoona (isoilla kirjaimilla) menetään, kun Korppi jonain päivänä viimeisen kerran poistuu jääkiekkokaukalosta ja tuulettaa kiitokseksi katsomolle.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
210

Jaahans, SK tuli vasta puolitapäiviltä(olikohan liikaa pakkasta?, pakko laittaa joku provo kun Ässien pelaajia kehuu :]).

Pisti silmään tuo Korpin maalien määrä. Kolmanneksi paras nykypelaajista. Ei olisi tullut mieleenkään seurata tuota. Onneksi joku seurasi!

Aika kunnioitettavat lukemat miehellä, jonka tehtävä ei ole edes maalien teko. Toivottavasti jatkaa.. !
Perusteluja ei kai kaivata!!
 
Viimeksi muokattu:

pata korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
porin ässät,tottenham hotspurs
Korpin paikka

Jari kuuluu ehdottomasti Ässien ensikauden kokoonpanoon,mutta ei ole enää ykköskentän kamaa.
Havaintoni 36:sta seuraamastani Ässien ottelusta,Jarkka oli ylivoimalla todella heikko kiekon kanssa.Minusta Jari ei kuulu enää Ässien ykkös ylivoimaan.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Korpin paikka

Viestin lähetti pata korppi

Havaintoni 36:sta seuraamastani Ässien ottelusta,Jarkka oli ylivoimalla todella heikko kiekon kanssa.Minusta Jari ei kuulu enää Ässien ykkös ylivoimaan.

Voi herranjestas kun voi olla erikoinen näkemys. Ilman Jari Korpisaloa Ässien ylivoima oli järjestäen tehotonta räpellystä. Nimenomaan KIEKOLLISENA Korppi on ylivoimassa täysin omaa luokkaansa ja mahtuisi kevyesti minkä tahansa liigajengin 1-2 ylivoimaan. Helvetin hyvä näkemys missä miehet liikkuu, todella hyvä "tatsi" kiekkoon, riittävän rauhallinen, eikä kohella ja edelleen tappava laukaus.

Mistään muusta ei voi olla varma kuin siitä, että Korppi kuuluu Ässien ykkösylivoimaan ensi kaudella, jos vain jatkaa. Joko pointille tai laitaan, mutta kuitenkin.
 

Skorppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja tutkapari Jalkanen & Jäminki.
näkkäri on kyllä MINUN mielestä oikeessa että kyllä se korppi sinne yv:hen kuuluu ainakin laukauksen ansiosta!!!
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
#17

Kyllä Jarkka on edelleen 1yv:n mies!Kuka eilenkin väänsi ne kiekot aina vaan omille ja jakoi passeja?!Mitä Ässät olisi ilman Korpin siniviivan lämäriä,suunsoittoa,rajua irvistystä taikka räjähdysmäistä lähtönopeutta =)?Hieno mies suurella PATASYDÄMMELLÄ...



P.S Huomasiko kukaan,kun Korppi tarjos pelissä pari kuppia Gevaliaa?
 

pata korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
porin ässät,tottenham hotspurs
Jarkan Ylivoima

Jarkalla on hyvä laukaus ja sitä ei voi kiistää,mutta miksei sitä käytetty yv kuvioissa.
Jarin rauhallisuudesta kiekollisena pelaajana on pakko nostaa esille viimeinen peli Tapparaa vastaan Tampereella.Helppo syöttö viivaa pitkin pakille.Vaan ei. Suoraan Mäkisen lapaan.
Se ei ollut ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta,kun Jari munii kiekon kaverin lapaan.
Jari on maalin tekijä,ärsyttäjä eikä mikään pelintekijä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Re: Jarkan Ylivoima

Viestin lähetti pata korppi
Jari on maalin tekijä,ärsyttäjä eikä mikään pelintekijä.
Toi on kyllä aivan täyttä totta. Ikävä vaan kun Jarkka joutuu ottamaan kiekollistakin vastuuta kun ykkössentteriksi hankittu pelaaja ei siihen pystynyt kuin Pelikaaneja ja Saipaa vastaan...
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mitäs Korppi tekeekään silloin, kun ei kiekkoile? Muistaakseni hänellä oli ainakin joskus jotkut opinnot menossa, oliko peräti korkeakoulu-tason jutusta kysymys. Kuka tietää?
 

Dukes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
jaa a... mutta mä tiedän että korppi lenkkeilee ja käy oluella ruosniemessä kasiblancassa. Jollei joku tiennyt että hän asuu täällä.

Minun mielestäni hän käy kylllä jotain koulua mutta en muista mitä...
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Korpilla ei ole vielä edellytyksiä tuohon tj-pestiin, mutta mies kannattaisi jatkossakin pitää tavalla tai toisella organisaation toiminnassa mukana. Tunnettuvuutta riittää piireissä, ja pääkopassa lienee muutakin kuin pururata.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Tykki
Tunnettuvuutta riittää piireissä, ja pääkopassa lienee muutakin kuin pururata.


Korpisaloa henkilökohtaisesti tuntematta, kysyisinkin, että mistä päättelet älykkyysosamäärän olevan siinä kunnossa, että töitä löytyisi hallinnollisista tehtävistä ?
(Merkonomin koulutusko vai yleisesti havaittava käyttäytyminen)

Joukkueenjohtajana voisi tietysti olla käyttöä,sehän ei ihan mieletöntä koulutusta välttämättä vaadi.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti angnus
Korpisaloa henkilökohtaisesti tuntematta, kysyisinkin, että mistä päättelet älykkyysosamäärän olevan siinä kunnossa, että töitä löytyisi hallinnollisista tehtävistä ?
En olekaan tästä varma, ja siksi sanoinkin että hänellä lienee jotain liikettä pääkopassa. Tällainen tuntuman olen saanut lukemistani haastatteluista sekä siitä, että mies on yleensä ymmärtänyt myös opiskella eikä pelkästään urheilla. Ainakaan mikään ei mielestäni ole osoittanut, etteikö hänellä kulkisi vähintään normaali järki päässä. Hallinnollisissakin tehtävissä pärjää yllättävän pitkälle ihan pelkällä maalaisjärjellä.

Noista merkonomi-papereista puheen ollen, tradenomin tutkinto käsittääkseni on piirun verran parempi kuin merkonomin paperit. Onko Korpilla siis tarkoitus joskus valmistua tradenomiksi vai miten mahtaa olla?
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Viestin lähetti Tykki
Noista merkonomi-papereista puheen ollen, tradenomin tutkinto käsittääkseni on piirun verran parempi kuin merkonomin paperit. Onko Korpilla siis tarkoitus joskus valmistua tradenomiksi vai miten mahtaa olla?

Kyllähän tradenomi on ihan eri juttu mitä merkonomi koulutus on. Tradenomeiksi valmistutaan ammattikorkeakoulusta ja merkonomeiksi jostain toisen asteen oppilaitoksista. Tradenomit ovat siis korkeakoulusta tulleita, vaikkei mikään tiedokorkea tms. olekaan. Joskus aiemmin siis n. 10 vuotta sitten yo-merkonomi tai vastaava oli liki sama asia kuin nyky tradenomi.

Korpisalo on minun tietääkseni yksi noita ns. huippu-urheilijoita, jotka opiskelevat Porin korkeakouluyksikkössä, joksikin kait maisteriksi tms. Kaveria näkee siellä liki päivittäin syömässä, voihan olla että käy vain syömässä, muistelisin kyllä joskus lukeneeni, että Korppi ja Tähtinen olivat ainakin aikanaan noita huippu-urheilijaopiskelijoita. Nykyään samaan porukkaan mahtuu kai myös Pöllänen. Taisi olla myös jotain muita A-Ässäjunnuja ja liigapelaajiakin, ketä tuolla opiskelee.
 

JanJ

Jäsen
Korpisalo palaa siis tositoimiin taas.
Mielenkiintoista juttua tulee Iltalehdessä:
Korpisalo, 38, loukkaantui elokuussa harjoitusottelussa Bluesia vastaan.

- Se oli lievä kosto jostain edellisestä tilanteesta. Minut ajettiin kahden miehen voimin pystyyn niin, että lähti taju. Kämmenestä murtui veneluu, ja alempi luu meni muutamaan osaan.

- Ladislav Kohn sai "aika rankan" yhden treenipelin mittaisen pelikiellon. Minulla menikin sitten kolme kuukautta, Korpisalo ironisoi.

- Numero on muistissa, kun ensi viikolla pelaamme Espoossa, hän lupaa.
Onneksi olen pk-seudulla matsin aikaan ja menen varmasti halliin katsomaan mahdollista kostotoimenpidettä...
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heh, mahtaa Kohnilla olla jo löysät housuissa kun iso ja paha Korppi janoaa kostoa...:) Mutta totta puhuen tässä tilanteessa voisi sitten vaikka Nivalan suuri mies opettaa Kohnille hieman tapoja ja näyttää että Ässä-pelaajiin kohdistuvista iskuista joutuu maksamaan oman hintansa.

Hienoa kuitenkin, että Korppi on taas takaisin kaukalossa. Vaikka miehellä varmasti meneekin aikaa pelituntuman hakemisessa, niin jo pelkästään miehen läsnäolo tuo otteluihin lisää väriä ja mielenkiintoisia tilanteita. Voisin kuvitella, että jo tänä iltana Korppi löytää juttuseuraa ainakin Torkista ja Niskalasta. Eli ans kattoo sit kenen pää kestää ja kenen ei...ottaako Korppi muutaman turhan jäähyn vai onnistuuko hän provosoimaan esim. Torkkia niin että "Toke" istuu muutaman turhan kakkosen...?

Tsemppiä jokatapauksessa Korpisalolle loppukauteen, kaikesta ärsyttävyydestään huolimatta mies on yksi niistä pelaajista joiden toivoo jatkavan uraansa mahdollisimman pitkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös