Jari Kauppila IFK:hon

  • 13 632
  • 62
Tila
Viestiketju on suljettu.

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
asiat tehdään niinkuin parhaaksi nähdään

Ja tässä ruletissa on tarkoituksena ainoastaan raha. Kumpikin teki ratkaisun varmasti näistä syistä ja siksi siinä ei ole mitään ihmeellistä. Moraali ja muu hömppä on kadonnut jo kauan aikaa sitten nykysuomalaisesta ajatusmallista, joten turha enää itkeä vanhojen aikojen perään. Änärissähän tämä on pelkkää arkipäivää kevään lähestyessä ja kun me nyt orjallisesti haluamme lähestyä tätä maailman huippusarjaa niin miksi emme käyttäisi tätäkin seikkaa liigassamme?
 

Kyynis

Jäsen
Milloin alkaa loppukausi?

Alkaako loppulausi ensimmaisen pelin jälkeen koska sitä ennen oleva ajankohta on tulevaa kautta?

Missä vaiheessa kautta tulee se raja jolloin jos pelaajakauppa tehdään niin se on luovuttamista?

Kun sarja on avoin ja joukkueet jotka pääsevät kuiville ilman karsintoihin joutumista vuokraavat parhaat pelaajat joko karsintaan joutuville, mestaruudesta taistelijoille tai jopa mestikseen ja säätävät siten rahaa. Apua ei noin saa tehdä. Ai niin isoilla joukkueilla on rahaa ja niitten ei tarvitse säästää joten ne ja niitten fanit ovat oikeutettua moralisoimaan perskaukisia seuroja ja niitten persaukisia faneja. <-- JOKE!

Kyllä ennen kaikki oli niin hyvin. Kesät oli pitempiä, aurinko paistoi aina ja Suomessa pelattiin talkoopohjaisesti/puoliammattilaisesti jääkiekkoa. Tärkeitä ei ollut raha vaan urheilullinen menestys vaikka verottaja niskassa hönkikin.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Se, että herättävätkö jonkun joukkueen tekemiset kateutta ja nurinaa, on suoraan verrannollista kyseisen joukkueen menestykseen. Tämän olen huomannut. Jokereita ja HPK:ta tiiraillaan nyt suurennuslasin kanssa ja vikoja ynnä vääryyksiä etsitään taloutta, hallin kattoa ja pelaajien vaimojen kuppikokoa myöten. Siis ihan normaalia perussuomalaista kateutta: "jos meikäläinenkään ei saa, niin ei noidenkaan kuulu saada".

Sama homma oli HIFKillä vuosina 97-99; kuka muistaa "tahalliset" kiekon laukomiset katsomoon, huumehuuruveikkojen pitämisen kokoonpanossa, raiskaussyytteet etc.

Jos Pelicans tai Ipa vaihtavat ennen 31.1. koko joukkueensa virkistyksen vuoksi yönmustiksi gambialaisiksi ja palkkaavat valmentajikseen Lasse Norreksen ja Arja Korisevan, kukaan ei jaksa juurikaan korvaansa lotkauttaa. Jatkoaikaan avataan ehkä ketju "Koriseva Ilvekseen", jonne tulee 6 vastausta.

Tää on tätä.

(typo)
 
Viimeksi muokattu:

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
En ymmärrä, yritetäänkö SM-liigasta saada ammattilaissarja vai korttelisarja, mutta joka tapauksessa tälläiset pelaajakaupat/vuokraukset ovat arkipäivää ja se on kaikkien etu vaikka kaikki fanit eivät sitä ymmärräkkään. Uskon, että kun joukkueet katsovat siirtosääntöjen olevan huono se muutetaan ja siihen asti nykyinen on se paras.

Edit: Ai niin meinasi unohtua, tervetuloa kaupunkiin 0-Kauppila!
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti hull16
En ymmärrä, yritetäänkö SM-liigasta saada ammattilaissarja vai korttelisarja, mutta joka tapauksessa tälläiset pelaajakaupat/vuokraukset ovat arkipäivää ja se on kaikkien etu vaikka kaikki fanit eivät sitä ymmärräkkään.

Olen asiasta eri mieltä. SM-liigasta puuttuu joukkueiden voimasuhteita jossain määrin tasoittava varausjärjestelmä NHL:n tapaan. Siinähän heikoimmat seurat saavat joka kausi varata ensimmäisenä parhaimmiksi arvioidut uudet, varattavissa olevat pelaajat. Samoin kun NHL laajeni, kukin joukkue sai suojata vain tietyn määrän tietyn pelipaikan pelaajia laajennusjoukkueiden kalastukselta. Edelleen, NHL:ssä hallien koot ja bisnesmahdollisuudet sekä omistuspohja ovat aivan toisella tavalla organisoituja kuin Suomessa. NHL:ssä pyritään lisäksi tasaamaan myös tulonsiirroin liigan taloudellisesti heikompia seuroja.

Miksi? Koska NHL:ssä tajutaan hyvin se, että sarjan tasaisuus on tärkeä osa tuotetta. Jokaisen joukkueen on myös kyettävä voittamaan jokainen joukkue, vaikka tasoeroja sarjassa tietysti on.

SM-liiga on toki korkeintaan korttelisarja ammattilaissarja NHL:ään verrattuna, mutta SM-liigan johdon pitäisi huolestua vähitellen siitä, että SM-liigassa NHL:ään verrattuna heikoimmat joukkueet keräävät suhteessa vähemmän pisteitä kuin NHL:ssä ja SM-liigan parhaat joukkueet keräävät suhteessa enemmän pisteitä kuin NHL:n parhaat joukkueet.

Kun SM-liigassa joukkueiden tasoeroja vielä lisätään kauden aikana, tämä ei voi olla pitkällä tähtäyksellä oikea kehityssuunta. Oma kantani on se, että SM-liigasta tulisi saada entistä tasaisempi sarja. Vain se voi olla jatkossa jokaisen joukkueen etu. Silloin tarvetta avainpelaajien vuokraukseen/myymiseen jo marraskuusta alkaen ei enää olisi ainakaan samassa mittakaavassa kuin nykyään.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Se sääntö!?!?

Niiiin siis, en ole lukenut ehkä ihan jokaista viestiä tässä ketjussa, mutta lanseerattiinko viime kauden jälkimainingeissa se jonkinnäköinen et-saa-siirtyä-takas-sääntö? Siitä oli puhetta.

Cobol on oikeassa viestissään, yleensä se näin menee että mitä NHL edellä sitä SML perässä. Valitettavasti ei ihan joka asiassa. No joo, on kuitenkin ihan OK, että heikot pikkuseurat kuten HPK vähän vahvistavat rivejään ennen kevään kukkotappeluita, hehhee.

Ja vielä vähän aiheen viekusta: LIIGAKARSINNAT TAKAISIN! Noniin, jopa helpotti.
 

phoney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kiitos ketjunnostosta... Ehdin jo hetken toivoa, mutta petyin...

Laajeni kyllä hyvin silmät, kun keskustelupalstan etusivun SM-liiga-osion viimeisimpänä ketjuna oli "Jari Kauppila IFK:hon" :D
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Paniikkinappulaa ehdin täällä painaa. Olipas todellinen nosto.
 

Notsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans Lahde
Itsekin ehdin jo innostua! Mutta täytyy olla iloinen että pääsemme seuraamaan laivanupottaja-kauppilan yksilöiurheilua Lahdessa ainakin seuraavat pari vuotta.. Onhan hän sentään lahtelainen ja tehnyt joskus Jokereissa yli 30 pistettä.
 

scholl

Jäsen
Kauppila on joku kolme kertaa huonompi pelaaja kuin Teppo Kivelä ja kun jälkimmäinenkin täällä floppasi niin turha Kauppilaa on edes mainita. Veikkaan, että jos Valeri Krykov päättäisi tehdä taas kerran comebackin niin hänkin olisi Kauppilaa parempi.

Olen iloinen, että hänestä päästiin eroon ketjuun nämä Kauppilat Nielikäisen ja kumppaneiden kanssa.
 
Moderaattoritkin säikähtivät kyseisen ketjun nähdessään joten jatkossa ei nostella vanhoja ketjuja monen vuoden takaa vaan avataan suosiolla uusi ketju.

*click*

Terveisin Modet
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös