Janne Niinimaa collection

  • 183 023
  • 516

Mosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan hurtat
L4E kirjoitti:
Kerrankin erkassa oli edes pieni häivähdys munaa ja tajusi jättää jaanan rannalle. Taitaapi olla tilanne niin ettei jaanalla ole enää maajoukkueeseen asiaa nykyisen valmennuksen aikana.

Annestako puhut? ....:)

Vaan olenpa itsekkin tyytyväinen erkan valintoihin, Kisojen pakistosta ainoastaan Berg epäilyttää etukäteen. Katsotaan nyt.
 

jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Setämies kirjoitti:
Niinimaan suorittamien, kieltämättä näyttävien hyökkäyspään hazardien vuoksi en ole hänen pelistä koskaan varsinaisesti pitänyt. Alan silti toivoa Jannelle pikaista onnistumista kaukalon sisällä ja sen ulkopuolella, jotta tämän ketjun haistatteluja ei tarvitsisi katsella. Nämä viestit ylittävät käsityskyvyn rajat siinä, kuinka pikkusieluisia ja mustavalkoisesti asioita näkeviä janttereita täällä kirjoittaa.

Eivätköhän Niinimaan pelilliset kyvyt ole aika hyvä hyvin hallussa jokaista NHL:ää aktiivisesti seuraavalla.

Niinimaahan sattua nyt vain ruumiillistumaan tällainen tyyli ja asenne jolla ei enää nykypäivänä pärjätä. Varmaan hieno jätkä ja kaikkea siviilissä, mutta ei joukkuepelaaja, oma ego liikaa joukkueen tiellä. Tuon toteamiseen ei tarvitse olla pikkusieluinen, joka on muutenkin äärimmäisen halventava sana.

Ja tottakai vilpittömästi onnistumisia Niinimaalle. Selänne voisi olla sellainen hyvä roolimalli miten vielä ehtoopuolella lähdetään uuteen nousuun.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
No nyt viimeistään aukesi se, mitä Erkka Westerlund oli tarkoittanut puhelussaan Summaselle, kun hän oli todennut "Rami, olit oikeassa kaikessa mitä sanoit" ja nyt Erkka itse teki ainoan oikean ratkaisun tiputtaessaan Annen joukkueesta. Ketähän Anne nyt syyttää? Keneltä nyt pitäisi minnä kysymään mielipidettä?

Itke, Niinimaa, itke, klap-klap.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Gags kirjoitti:
No nyt viimeistään aukesi se, mitä Erkka Westerlund oli tarkoittanut puhelussaan Summaselle, kun hän oli todennut "Rami, olit oikeassa kaikessa mitä sanoit" ja nyt Erkka itse teki ainoan oikean ratkaisun tiputtaessaan Annen joukkueesta. Ketähän Anne nyt syyttää? Keneltä nyt pitäisi minnä kysymään mielipidettä?

Itke, Niinimaa, itke, klap-klap.


Paitsi että tuo kaikki on ihan bullshittiä. Ei Niinimaa sen turhempi kiekkoilijana ole kuin esim. Berg. Molemmat ovat riskejä omassa päässä mutta Niinimaalla on taipumus sentään tehdä maalejakin, toisin kuin laukomista panttaavalla Akilla.

Summas-uskovaisille suosittelemme klassisempaa Jeesus-friikin uraa. Yhtä paljon tai vähän kumpikin maailman pelastaa.

Ja se Jannen kutsuminen Anneksi? Miehisyyden korostamista ja ns. neiteilyn poissulkemista elämästä? Älkää nörtit viitsikö.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Pressiboxi kirjoitti:
Ei Niinimaa sen turhempi kiekkoilijana ole kuin esim. Berg. Molemmat ovat riskejä omassa päässä mutta Niinimaalla on taipumus sentään tehdä maalejakin, toisin kuin laukomista panttaavalla Akilla.
Väitän kuitenkin Bergin osaavan paremmin pelata oman ruutunsa, omien kykyjen ja taitojensa mukaisesti. Osaa noudattaa valmentajan pelisysteemiä ja pelaa joukkueelle. Ei tarvetta coast-to-coast nousuihin jotka päättyvän oman paikan vuotamiseen.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Niinimaan asema on täysin sama nyt Torinon valinnoissa kuin WC 2004 valinnoissa.
WC-joukkueeseen valittiin 8 puolustajaa ja Niinimaa oli yhdeksäs eli ensimmäinen varamies. Kun Karalahti ei voinut osallistua WC:iin, niin Niinimaa pääsi kisoihin mukaan.
Torinoon valittiin vain 7 pakkia ja Niinimaa on käsitykseni mukaan 8. sijalla, kun Karalahti loukkaantui. Mikäli yksikin valituista puolustajista loukkaantuu, nousee Janne taas olympiakisoihin mukaan. Summasen analyysin mukaan Niinimaa on hyvä yleispelaaja, joka on käyttökelpoinen silloin, kun pelaa omien vahvuuksien mukaan. Jos paikat ovat Niinimaalla kunnossa, on hän parhaimmillaan jopa vahvistus Torinon joukkueeseen.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
siffalta ihan hyvä analyysi. Muutoin tätä ketjua lukiessa ilmenee todella JA:laisten ikäkeskiarvo. Tosi nuorta porukkaa ollaan. Nuorillahan on taipumus näkdä kaikki mustavalkoisena: Olet hyvä tai paha, sankari tai luuseri, pelastaja tai petturi jne. Anallyyttiseen pohdintaan tässä ketjussa on kyennyt tosi harva. Itse olisin kaikesta huolimatta nähnyt mielelläni Jannen Torinossa, kuitenkin nyt on tyytyminen siihen että Väänänen ja Berg olivat Erkan papereissa Jannea parempia, joten se siitä.
Kuitenkaan en ymmärrä pelaajien paremmuutta arvioitaessa perusteluksi esim. ulkonäköä case Marko Koprusoff, vaikka hän on pitkätukka ja finninaama, niin ei se vaikuta nähdäseni mitenkään hänen pelaamisen. Tämä on teiltä Idols-sukupolvelta unohtunut! Niinimaan nimittely neidiksi myös on mielestäni loukkaus kaikkia neitejä kohtaan. Vanhana herrana ihailen kaikkia neitejä heidän kauneudensa vuoksi ja Janne on kyllä mielestäni aivan liian ruma neidiksi! Ja ei tämä kausi Jannen osalta ole kuitenkaan mennyt aivan penkin alle: viime yönäkin yli 22 min peliaikaa, pelauttako ne näin paljon tosiaankin umpisurkeaa luuseria? Taitavat valmentajatkin olla siellä NHL:ssä tolloja!
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Unkka kirjoitti:
Itse olisin kaikesta huolimatta nähnyt mielelläni Jannen Torinossa, kuitenkin nyt on tyytyminen siihen että Väänänen ja Berg olivat Erkan papereissa Jannea parempia, joten se siitä.

Itse ainakin näen valinnat vahvasti roolitettuina, kuten Westerlund ja muu Suomen johtoryhmäkin mitä ilmeisimmin on nähnyt. Jannen rooli olisi ollut ehdottomasti enemmän hyökkäävä kuin puolustava, totesihan mies itsekin nyt pari päivää sitten, että tehoja pitäisi saada enemmän. Bergin otteita en ole pahemmin seuraillut, mutta eiköhän Aki puolustavassa roolissa Torontossa ole. Väänänen on myös puolustava pakki, toisinsanoen, molemmat pelaavat eri roolissa kuin Niinimaa. Puolustavassa peruspakin roolissa ainakin Ossi on mielestäni Jannen edellä. Yksinkertainen syy tähän on se, että Ossi on varmempi, ja yllätys yllätys, ei yhtä jäähyaltis kuin Niinimaa. Väänäsellä 36 minuuttia ja Niinimaalla 56 minuuttia jäähyjä tällä kaudella.

Jotta Janne olisi mukaan Torinoon mahtunut, olisi hänen pitänyt syrjäyttää valinnoissa Timonen, Salo, Pitkänen, Lydman tai Numminen, jotka kaikki pelaavat tällä hetkellä paremmin hyökkäyspäähän, ja vähintään Jannen tasoisesti puolustuspäähän.

Väänänen ja Berg ovat tässä pakistossa mielestäni melko välttämättömiä kavereita. Jos Niinimaa olisi otettu jommankumman tilalle, olisi Suomen pakisto todella hyökkäyspainotteinen, tätä tuskin kukaan voi täysin kieltää. Isot maat me tulemme kuitenkin voittamaan puolustuspelillä jos jollain, siihen kuuluisaan maalintekokilpailuun on turha lähteä mukaan.
 

Puolikaspakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito kilpailu ja rehellinen tuomaritoiminta
Pressiboxi kirjoitti:
Paitsi että tuo kaikki on ihan bullshittiä. Ei Niinimaa sen turhempi kiekkoilijana ole kuin esim. Berg. Molemmat ovat riskejä omassa päässä mutta Niinimaalla on taipumus sentään tehdä maalejakin, toisin kuin laukomista panttaavalla Akilla.

Tilastoja tältä aamulta:

Pelaaja.......Ottelut . Jääaika/ottelu . pisteet . jäähyt . +/- . laukaukaset
Berg............ 31 ........ 15:08 ........... 0+3 ..... 42 ..... +1 ..... 14
Väänänen ... 34 ......... 13:46 ........... 0+2 ..... 36 ..... +3 ..... 22

Pitkänen ..... 25 ......... 23:17 ........... 8+15 ... 42 ..... +18 .... 54
Numminen ... 34 ......... 19:20 ........... 0+20 ... 16 ..... -1 ...... 28

Niinimaa ...... 33 ......... 20:24 .......... 1+7 ...... 56 .... -3 ...... 19

Berg ja Väänänen ovat Jannea puolustavammassa roolissa, kuitenkaan pisteissä ei suurta eroa ole - 5 pistettä yli 30:een otteluun. Ossi ja Aki Istuvat vähemmän jäähyllä ja ovat +/- tilastossa sentään plussalla. Berg on ampunut joka kuudennessa pelissään yhden laukauksen vähemmän kuin Niinimaa, joka pelaa huikeita minuutteja hyökkäävässä roolissa.

Pitkänen ja Numminen sitä vastoin ovat hyökkäävämpiä pelaajia ja heidän vertaaminen Janneen on oikeudenmukaisempaa, koska he kamppailevat samasta roolista. Etenkin Nummiseen on hyvä verrata, kun peliaikakin on suunnilleen sama. Numminen & Pitkänen ovat latoneet taululle sellaiset lukemat, johon hyökkäävässa roolissa olevan pelaajan pitääkin - siihen on Jannella vielä matkaa.

Valitettavasti en löydä noista tilastoista mitään sellaista seikkaa, miksi Janne olisi pitänyt kisoihin ottaa. Vaikka Jannella ei olisikaan ollut mitään ongelmia maajoukkueessa ja/tai seurajoukkueissaan valmentajiensa kanssa, ei Jannen paikka mielestäni ole arvokisoissa. Vaikka mietin, niin että päätä aivan pakottaa, en muista yhtään arvoturnausta sitten vuoden 1995 jossa #44 ei olisi alisuorittanut. Tosin täytyy myöntää, että vuoden 1995 kisoja ei tullut katseltua siten, että voisi sanoa yksittäisen pelaajan suorittamisesta mitään.

Ja suorittamisestahan tässä on kysymys - ei persoonasta.
 
Viimeksi muokattu:

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Spiit kirjoitti:
Bergin otteita en ole pahemmin seuraillut, mutta eiköhän Aki puolustavassa roolissa Torontossa ole.

Nimenomaan, ja siksi onkin outoa lukea esimerkiksi Jatkoajasta Bergin dissaamista sillä perusteella, että hänellä on tältä kaudelta kerättynä vain kolme syöttöpistettä. Alkukaudesta Berg pelasi Torontossa Belakin pakkiparina, ja se ei ole kovin herkullinen paikka kenellekään. Kun Aki-Petteri pääsi Belakista eroon, paranivat myös peliesitykset kohti sitä osaavaa peruspuolustajaa, joka Berg on. Aki-Petteriin ei Suomi tule Torinossa kaatumaan: jos maajoukkueen suurimmaksi ongelmaksi osoittautuu kolmospakkiparin toinen kaveri, menee maajoukkueella aika hyvin! ;)
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Minä veikkaan että Bergin suurin ongelma Olympialaisissa on otteluiden televisiointi. Ainakin syksyn aikana mies on PeTun perusteella miinuksilla n. 8 pykälää silloin kun matsi on tullut Canal plussalta, mutta koko kauden tilastojen mukaan hän on about nollilla, joten selvästi hän on pelannut paremmin niissä peleissä joita ei ole televisioitu.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Puolikaspakki kirjoitti:
Tilastoja tältä aamulta:

Pelaaja.......Ottelut . Jääaika/ottelu . pisteet . jäähyt . +/- . laukaukaset
Berg............ 31 ........ 15:08 ........... 0+3 ..... 42 ..... +1 ..... 14
Väänänen ... 34 ......... 13:46 ........... 0+2 ..... 36 ..... +3 ..... 22

Pitkänen ..... 25 ......... 23:17 ........... 8+15 ... 42 ..... +18 .... 54
Numminen ... 34 ......... 19:20 ........... 0+20 ... 16 ..... -1 ...... 28

Niinimaa ...... 33 ......... 20:24 .......... 1+7 ...... 56 .... -3 ...... 19

Berg ja Väänänen ovat Jannea puolustavammassa roolissa, kuitenkaan pisteissä ei suurta eroa ole - 5 pistettä yli 30:een otteluun. Ossi ja Aki Istuvat vähemmän jäähyllä ja ovat +/- tilastossa sentään plussalla. Berg on ampunut joka kuudennessa pelissään yhden laukauksen vähemmän kuin Niinimaa, joka pelaa huikeita minuutteja hyökkäävässä roolissa.

Pitkänen ja Numminen sitä vastoin ovat hyökkäävämpiä pelaajia ja heidän vertaaminen Janneen on oikeudenmukaisempaa, koska he kamppailevat samasta roolista. Etenkin Nummiseen on hyvä verrata, kun peliaikakin on suunnilleen sama. Numminen & Pitkänen ovat latoneet taululle sellaiset lukemat, johon hyökkäävässa roolissa olevan pelaajan pitääkin - siihen on Jannella vielä matkaa.

Valitettavasti en löydä noista tilastoista mitään sellaista seikkaa, miksi Janne olisi pitänyt kisoihin ottaa. Vaikka Jannella ei olisikaan ollut mitään ongelmia maajoukkueessa ja/tai seurajoukkueissaan valmentajiensa kanssa, ei Jannen paikka mielestäni ole arvokisoissa. Vaikka mietin, niin että päätä aivan pakottaa, en muista yhtään arvoturnausta sitten vuoden 1995 jossa #44 ei olisi alisuorittanut. Tosin täytyy myöntää, että vuoden 1995 kisoja ei tullut katseltua siten, että voisi sanoa yksittäisen pelaajan suorittamisesta mitään.

Ja suorittamisestahan tässä on kysymys - ei persoonasta.



Muuten ihan hyvää perustelua, mutta yksi aika ratkaseva virhe. Niinimaa ei ole tänä vuonna ollut Islanderssissa hyökkäävässä roolissa. Olisi sinun pitänyt tuosta Niinimaan laukausmäärästäkin jo tajuta, että Janne ei pelaa ylivoimaa käytännössä lainkaan. Janne pelaa paljon enemmän alivoimaa, ylivoimaa pelaa oikeastaan vaan muutamia hajavaihtoja silloin tällöin. Esim. joulukuussa pelannut yhteensä n. 6 minuuttia ylivoimaa kaikissa peleissä yhteensä. Eli selvästi alle minuutin per peli. Turha olettaa, että tuossa kovin paljon tehoja kertyisi. Jannella siis sama rooli käytännössä kuin Bergillä ja Väänäsellä sillä erotuksella, että valmentajat luottaa mieheen sen verran, että peliaikaa tulee selvästi enemmän. Väänäsellä on jo niin vähän peliaikaa, että pitänee tutkia päästetäänkö häntä kentälle edes pelaamaan AV:tä
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Maaginen mailavirtuoosi kirjoitti:
Väänäsellä on jo niin vähän peliaikaa, että pitänee tutkia päästetäänkö häntä kentälle edes pelaamaan AV:tä

Ilman pienintäkään katkeraa tilitystä. Ottaisin Väänäsen alivoimaan joka kerta ennen Niinimaata.
Ei taidettu viime vuonna sm-liigan pudotupeleissä tehdä yhtään yv-maalia jokereille silloin kun Väänänen oli kentällä.
Muutenkin Väänänen tuntuu varmemmalta tapaukselta pistää jäälle, kun isot pojat yrittävät tehdä maalia tosissaan.
Tosin yhteen mieheen ei tule Suomen joukkue kaatumaan, ja jos kaatuukin, niin se mies seisoo tolppien välissä.

Mutta katsellaan mikä on se lopullinen kokoonpano. Arpinaamahan kertoi, että Suomella (vain Suomella ei millään muulla maalla) on niin paljon loukkaantumis huolia, että puolet joukkueesta menee vähintään vaihtoon.
Tosin tuota taustaa vasten Niinimaa tuskin pelaisi, koska mieshän on koko ajan enemmän ja vähemmän risana.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Tosiaan jostain syystä Väänäselle ei ole herunut ollenkaan AV aikaa sitten kauden alun. Mikähän lie syynä. Itsekin olen aina ajatellut että Väänänen olisi nimen omaan hyvä AV-pakki. Berg tässä lähinnä on se pakki, jonka tilalle olisin Niinimaata toivonut. Väänäseltä ei tule mieleen mitään kauheita kämmejä, toisin kuin Bergiltä. Kyllähän Niinimaakin kämmäilee, mutta minusta Niinimaan sohlailut tapahtuu hyökkäyspäässä, kun Berg taas kämmää omassa päässä. Niinimaa vois pelata samaa puolustavaa roolia maajoukkueessa, mitä on tänä vuonna pelannut Islesissä. Mutta eihän tuo puolustuksen 6. paikka kovin paljon pelejä ratkaise.

Täällähän moni toivo että Niinimaata ei valita, jotta pääsis kuunteleen sen itkuja. No tämän päivän Kalevassa oli maininta, että Niinimaa oli kysynyt Erkalta valintakriteerit ja perustekut kuultuaan oli hyväksynyt ne. Että siinä teille ne itkut sitten. Kyllä teitä nyt varmaan syö rotan lailla kun Anne ei itkenytkään...(ainakaan vielä)
 

holdari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joukkue ei halunnut Niinimaata

Tässähän oli taustalla päällimmäisenä se, että joukkueen runko on sama kun World Cupissa, kuulin että joukkueen tahto oli ettei Jannea oteta mukaan.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
holdari kirjoitti:
Tässähän oli taustalla päällimmäisenä se, että joukkueen runko on sama kun World Cupissa, kuulin että joukkueen tahto oli ettei Jannea oteta mukaan.

Kyllä minäkin olen tuon jutun kuullut.Nimittäin sinulta. Keneltäs sinä tuon kuulit?
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maaginen mailavirtuoosi kirjoitti:
Väänäsellä on jo niin vähän peliaikaa, että pitänee tutkia päästetäänkö häntä kentälle edes pelaamaan AV:tä

Noh, Colorado otti Minnesotalta viime yönä 5-3 kuokkaan:

Väänänen 19.11 +3

Kyllä se peliaika on alkukaudesta ihan hyvin kasvanut. Alivoima-aikaa toki vain 38 sekuntia, mutta silti. Kuten sanottua, kyllä Väänänen omissa ''papereissani'' on Jannen yläpuolella puolustavana pakkina.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Spiit kirjoitti:
Noh, Colorado otti Minnesotalta viime yönä 5-3 kuokkaan:

Väänänen 19.11 +3

Kyllä se peliaika on alkukaudesta ihan hyvin kasvanut. Alivoima-aikaa toki vain 38 sekuntia, mutta silti. Kuten sanottua, kyllä Väänänen omissa ''papereissani'' on Jannen yläpuolella puolustavana pakkina.

Taas vedetään yhden pelin perusteella johtopäätöksiä. Väänäsen peliaika oli nimenomaan alkukaudesta viime öisen tasolla, mutta sitten se tipahti pitkäksi aikaa jopa tuonne 10 minuutin kieppeille. Toivottavasti edellinen peli ei jäänyt poikkeukseksi vaan Väänänen saa jatkossakin kunnolla minuutteja.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maaginen mailavirtuoosi kirjoitti:
Taas vedetään yhden pelin perusteella johtopäätöksiä. Väänäsen peliaika oli nimenomaan alkukaudesta viime öisen tasolla, mutta sitten se tipahti pitkäksi aikaa jopa tuonne 10 minuutin kieppeille. Toivottavasti edellinen peli ei jäänyt poikkeukseksi vaan Väänänen saa jatkossakin kunnolla minuutteja.

Jep, tykkään miettiä pelaajavalintoja nimenomaan yhden ottelun perusteella. Bäcströmin olisi voinut ottaa mukaan viime kevään SM-liigafinaalien nollapelin vuoksi, koska jos Suomi ei päästä kisoissa maalin maalia niin mehän juhlitaan Torinossa kultaa. Salmelaisen olisin myös valinnut mukaan sen Pelicans-pelin perusteella jossa herra iski 5 maalia. Suomi voittaisi siis kaikki pelit vähintään 5-0.

Noh, tässä sitten koko kauden tilastot, jotka myös kallistuvat Bergin ja Väänäsen puolelle:

Niinimaa -3 58min
Väänänen +5 40min
Berg -1 42min jäähyjä

Sitten asiaan!
Niinimaa, Berg tai Väänänen kukaan tuskin pelaisi Torinossa yli 20 minuuttia per peli, isot minuutit luulisi näin ennakkoon menevän Pitkäselle, Timoselle, Salolle ja Nummiselle. Peliaikaan sopeutumisella on kuitenkin helvetin iso merkitys valintoja ajatellessa. Jos seurajoukkueessa vetää yli 20 minuuttia pelissä, ja sitten heitetään pelaaja rooliin, jossa peliaikaa tulee vain puolet normaalista, menee peli hyvin helposti sekaisin. On todella vaikeaa pysyä pelirytmissä, jos pelaa selkeästi totuttua vähemmän. Tämän varmasti ymmärtää jokainen. Näin ollen Väänäsen ja Bergin on varmasti helpompi sopeutua pienempään rooliin kisajoukkueessa.

Ainiin, ja Väänäsen ja Bergin puolustukseksi on pakko todeta vielä se, että kyseiset pelimiehet eivät valita peliajasta, pikkuloukkaantumisista tms. turhia narise, eivätkä varsinkaan lähde kävelemään kesken kisojen. Jatkoaika-huhuthan näyttävät kertovan, että joukkue ei halunnut Jannea mukaan. Toisinsanoen, Ossi ja Aki ovat riskittömämpiä valintoja ei ainoastaan kentällä, vaan myös sen ulkopuolella. Hyvää Joulua :)!
 
Viimeksi muokattu:

paspau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät!
Oliko tämä ketju siis oikeasti "Janne Niinimaa collection" ketju?
Jotenkin tuntuu että kaikki jutut vois laittaa tuonne offtopic puolelle...
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
paspau kirjoitti:
Oliko tämä ketju siis oikeasti "Janne Niinimaa collection" ketju?
Jotenkin tuntuu että kaikki jutut vois laittaa tuonne offtopic puolelle...

Kyllä, tämä ketju nimenomaan koskee Janne Niinimaata. Tällä hetkellä keskustellaan lähinnä siitä, että miksi Niinimaata ei valittu Torinoon. Eikö silloin ole aika tärkeää verrata Jannea niihin pelaajiin, jotka ottivat hänen paikkansa maajoukkueessa?
 

paspau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät!
Spiit kirjoitti:
Kyllä, tämä ketju nimenomaan koskee Janne Niinimaata. Tällä hetkellä keskustellaan lähinnä siitä, että miksi Niinimaata ei valittu Torinoon. Eikö silloin ole aika tärkeää verrata Jannea niihin pelaajiin, jotka ottivat hänen paikkansa maajoukkueessa?

Niin, ja eikös täällä ole oma ketju olympia joukkueelle?
Kyllä tässä threadissa puhutaan niin ja niin paljon ohi tämän otsikon kuin olla ja voi. Ei sen puoleen että se mua haittaa...Kunhan mainitsin...
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
paspau kirjoitti:
Niin, ja eikös täällä ole oma ketju olympia joukkueelle?
Kyllä tässä threadissa puhutaan niin ja niin paljon ohi tämän otsikon kuin olla ja voi. Ei sen puoleen että se mua haittaa...Kunhan mainitsin...

No kyllähän modejen uuden linjan mukaan vaikka jokaiselle pelaajalle pitää avata oma ketju, jos juttua riittää.
Ja tässähän on keskusteltu Niinimaasta ja siitä miksi ei tällä kertaa Torinoon.
Se pitää itse Torinon joukkue ketjun paremmin aisoissa, ja pitää palstan helpompi lukuisena, kun tietää että siellä ei ainakaan Niinimaan pois jättämisen syistä spekuloida.

Ja hassua, että ei haittaa, mutta pitää kuitenki mainita. Asiahan ei minulle kuulu, mutta...

Ja jos täällä tosiaan puhutaan Niinimaasta, ja niistä pelaajista jotka Niinimaan syrjäyttivät kisakoneessa, niin ohi aiheen ei puhuta.
 

paspau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät!
repe_joke kirjoitti:
Ja hassua, että ei haittaa, mutta pitää kuitenki mainita. Asiahan ei minulle kuulu, mutta...

Niinpä...
Ja kuitenkin pitää mainita...Vai oliko toi jutun pointti?

Tässä Janne Niinimaa Collectionia:

Jusa #91 kirjoitti:
Jos Pavel saa polvensa kuntoon niin ei tiedä vaikka päästäisiin katselemaan uusintoja ensi kesän World Cupissa. Tosin Suomi ja Venäjä tuskin siellä ihan heti kohtaavat. Välierissä taitaa olla mahdollista.

NHL kirjoitti:
Luulisi nyt ainakin, että Sm-liigassa Selänteestä saisi hyvän pelaajan, vaikka tekemällä. Jos Jokereissa ei pärjää niin tilaa löytyy Hpk:sta. Sinnehän se "kakka" täältä Helsingistä yleensä kipataan.

Hyvähän se on sanoa, kun Hämeenlinnassa vilisee niitä tähtiä. Huippu-pelaajia kuten Holden, Rita, Noronen, Hahl...mahtavan uran ovat kaikki pelanneet, vain näytöt puuttuvat.

Selänne pystynee vielä pelaamaan NHL:ssä 3-4 kautta <20maalin tehoilla. Taidot riittävät helposti kahteen ensimmäiseen ketjuun, joukkueessa, kuin joukkueessa. Aikuisten oikeasti!

Barnaby kirjoitti:
Katsos, onko Jäälissä kirjastoauto saatu revittyä ylös suosta vai mistä moinen äkillinen reagointi Summasen kirjaan? Sehän julkaistiin jo yksi, kaksi, kolme, no aika monta viikkoa sitten, ja päämedioissa referoitiin aika lailla sanatarkasti juuri tämän Erikoispuolustujan episodi. Eikö joku hevarikaveri olisi voinut vaikka faksata parhaita paloja Long Islandille? Nyt onkin hyvä antaa lausuntoja kirjasta, erityisesti kun myöntää ettei ole sitä edes lukenut. Ja että pitäisi asiantuntijoilta kysyä. Heh, silmissä piirtyy kuva kuinka Dilbertin Pointy Haired Boss vetoaa asiantuntijoihin. PHB vain on paljon uskottavampi sarjakuvahahmonakin kuin Erikoispuolustajamme.

Samaan hengenvetoon(?) Erikoispuolustaja vinkuu ettei saa ylivoima-aikaa Islandersissa. Kun katsoo alkukauden peliraportteja, niin sieltä löytyy Erikoispuolustajalle ylivoimaa mm. 3,5min, 4,5min per peli. Nyt sitten pitäisikin tulla enemmän yv-aikaa sen tyrehdyttyä, kun koko kaudella on tähän asti nakutettu huimat 2 ylivoimasyöttöä! Alexei Zhitnikillä (vinkiksi asiantuntijoille: puolustaja) on 17 yv-pistettä. Asiantuntijat voivat lähteä siitä kaivamaan vääryyksiä. Me muut voimme katsoa suoraan espn:ltä tai nhl.comista.

Asiantuntijat voivat edelleen telepaattisesti tietää että Erikoispuolustaja on peliajallisesti joukkueensa kolmospakki. Niskaan hengittää kuitenkin Brad Lukowich, jolla on kolme pistettä Erikoispakkia enemmän ja on vieläpä piirun verran vähemmän pakkasen puolella (asiantuntijoille: +/- tilasto). Toisin sanoen, tilastojen valossa Erikoispuolustajamme on NHL:ssä kakkospakkiparin "puolustava jyrä" (heh). En sanoisi, että lähellekään se rooli joka pitäisi olla jos vertaa millä lähtökohdilla Erikoispuolustaja aloitti uransa NHL:ssä. Miten voisinkin kuvitella, että a) erikoispuolustaja kaupataan tällä kaudella jonnekin muualla ja mahdollisimman kauas Nassau Coliseumista ja b) uudessa seurassa valmentajan kanssa on heti vaikeaa.

Asiantuntijat tietävät vielä, että Islandersin valmentaja on hullu psykopaatti kun riiteli tahallaan Erikoispuolustajan kanssa aiemmin tällä kaudella.

Ja milloinkas sitten tulee se kuuluisa "totuus" WC:n (asiantuntijoille: saniteettitila) tapahtumista Erikoispuolustajan osalta? Jos ei ala kuulua, niin se sanakirjan kuvaus poikahuora-termistä alkaa kirkastua lopullisesti.

Jne jne...
No toisaalta jos olet edelleen sitä mieltä että tämä on case Niinimaa niin hyvä on, olkoon niin...Asiahan ei minulle kuulu mutta...
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
paspau kirjoitti:
No toisaalta jos olet edelleen sitä mieltä että tämä on case Niinimaa niin hyvä on, olkoon niin...Asiahan ei minulle kuulu mutta...

Joku tyhmempi olisi voinut luulla, että olet kimmastunut viimeisimmistä viesteistä, jossa käsiteltiin Niimaata, mutta sinähän olet kasvattanut vihaasi jo pidemmän aikaa.
Meneppäs nyt sitten etsimään kaikista muistakin ketjuista aiheen ohi vierestä menevät viestit, kun näkyy ylimääräistä aikaa olevan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös