Jan Lundell palaa HIFK:hon

  • 237 005
  • 911
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Janne - upea oli tunnelma DDR:ssä, uskon, että muistat sen aina.

Laita itsesi samalla tavalla likoon uudella urallasi HIFK:n molarivalmentajana. Onnea uudelle uralle ja muista edelleen, että menestys ilman työtä on mahdollista vain sanakirjassa.

HIFK:n penkin takana tulee sitten pitää mustaa/tummaa/tummansinistä Bossin pukua. Muut eivät kelpaa.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Itkut tuli, vaikka kyllä tiesin näin käyvän. Kiitos Janne! Alltid.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Tack Janne!

Todellinen joukkuepelaaja, joka on moneen kertaan osoittanut suuruutensa. Monin verroin mainettaan parempi.

Toivottavasti pesti IFK:n organisaatiossa ensi tai lähivuosina on taattu.
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nimenomaan. Jotkut jaksavat vielä tälläkin hetkellä lapioida "huumorin varjolla" lisää paskaa niskaan. Some fucking class, sanoisi Doug Shedden. Jos ei ole tyyliä eikä tapoja, sille ei voi mitään.

Toisin kuin Jannella. Hieno mies ja todellinen IFK-legenda. Näin isoa IFK-sydäntä on harvalla. Ja sitä osaa kyllä jokainen kunnon fani kunnioittaa, ja paljon. Kiitos Lunkalle, ja kaikkea hyvää jatkoon!

Kuin minun näppikseltä.
Myötähäpeä muutaman juntti-håkanin puolesta joilla on levy jäännyt junnaamaan... ja nuoremmille tiedoksi että ennen oli vinyylilevyjä jotka jäi jumiin ja toisti samaa kohtaa aina vaan uudestaan ja uudestaan, kuin nuo mainiot teletapit joihin nämä kirjoittajat varmaankin samaistuvat.

KIITOS JANNE !!!
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
SUURET KIITOKSET JANNELLE

Tack Janne!
Hieno mies, vivahderikas ura, ja HIFK:n pelastaja monessa ottelussa.

Kiitos - Tack, Tack!
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Det finns bara en Janne Lundell!

Kiitos Janne, Tack Janne! En gång, alltid. Du vet!

Petri Matikaiselle iso kiitos, kun olit tilanteen tasalla ja otit Jannen byyriin.
Jannea olisi tietysti voinut peluuttaa koko matsinkin, mutta uskon, että tämä jäi vieläkin paremmin Jannen (ja yleisön) mieleen, kun otit hänet laatikkoon kesken matsin yleisön ollessa aivan pähkinöinä.

Tyylikästä toimintaa!
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Lunkka

Jan LUndell, kiitos ja kumarrus! *Iso käsi ja hattu pois*
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Janne tyhjensi palkintopöydän, kolme IS-tähteä ja Ottelun nälkäisin pelaaja!

Sattuiko kukaan huomaamaan kuka HPK-peluri taputti Jannea sydämen kohdalle lopun kättelyissä?

Janne Laakkonen ainakin jäi toviksi jonossa Jannelle juttelemaan jotain. Pelasvathan muuan kauden samaan aikaan Punaisissa.
 

Siiklake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno peli Jannelta! Maali oli taas pakin syy, nimittäin HPK:n pakin.

Huikeat & haikeat fiilikset oli ottelun lopussa. Voi taas olla ylpeä meidän faneista, hienoa kannustusta taas kerran. Eritoten olen toki ylpeä Jannesta, hieno ura sai hienon päätöksen!

KIITOS JANNE ! ! ! En gång, alltid!
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
One more year! :) No, leikki leikkinä. Nyt ei viitsi hirveästi pahoja sanoja ko. veskarista heittää, vaikka niitäkin kyllä löytyisi. Tai no, sanotaan näin: imuri mikä imuri. Kiitoksia ajoittain toimineesta maalivahtipelistä Jan Lundell!

On ollut mielessä jo monen vuoden ajan, että Lundellista jos kenestä jääkiekkoilijasta voisi tehdä elokuvan. Siinä sitä olisi draamaa kerrakseen.

Hattu päästä! Näkisin, että Jannen kokemuksella ja näkemyksellä varustetulle henkilölle on runsaastikin kysyntää jääkiekkoilun parissa, toki mielellään IFK-perheessä. En gång - Alltid!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jan Lundell has left the building! Kahdeksassa minuutissa koko ura pähkinänkuoressa; maalisyöttö ja yllättäen 2 sekkaa ennen loppua menee (kuulemma) längistä. Tätä ei olisi voinut käsikirjoittaa paremmin!
Hassu juttu, ajattelin hallilla ihan täsmälleen samalla tavalla tuon "ura 8 minuutissa". Kuten on jo korjattu, veto ei mennyt längistä sisään. Kerho kyllä laukoi viimeiset 8 minuuttia pelkästään jäävetoja, mutta Lunkka oli todennäköisesti psyykannut itsensä peittämään länget, onnistuenkin siinä kohtuullisen hyvin. Mitä nyt vika veto hiukan pomppasi lapiosta. Mutta ei mennyt längistä!
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno peli Jannelta! Maali oli taas pakin syy, nimittäin HPK:n pakin.
Videoklippikerho kokoontui pikaisesti pelin jälkeen, ja päätti ettei tuota olisi saanut Brodöörikään kiinni.

Hieno mies olet Jan...eiku mä taisin kirjottaa tänne jo. No kirjotan uudestaan sitten, kiitos näistä vuosista (jos vaikka joskus Jatkoaikaa luet) ja tsemppiä uran jälkeiseen elämään.
 

Borzov

Jäsen
Hieno ele Ifk:n valmennukselta.

Ettei vaan joutuisi vielä kuitenkin pelaamaan, että älkää nyt vielä viimeisiä liikutuksen itkuja itkekö. (Kop Kop)
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ettei vaan joutuisi vielä kuitenkin pelaamaan, että älkää nyt vielä viimeisiä liikutuksen itkuja itkekö. (Kop Kop)

Silloin pitäisi tapahtua niin epäonninen asia, että Endras ja Norja olisivat molemmat sivussa. Sitä ennen ei Janne enää tolppien väliin joudu. Eiköhän tämä tarina löytänyt eilen päätöksen ja nyt on hyvä sulkea kirjan kannet ja aloittaa uusi tarina eri hommissa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kiitos Lundelleille värikkäästä urasta HIFK-maalissa ja myös muissa joukkueisssa. Nyt olisi lähes elämänkertakirjan paikka, jossa selvittäist omat näkemyksesi rehellisesti urasi eri vaiheista, jossa riitti ylä-ja alamäkiä. Olisi mielenkiintoista luettavaa, jos kirjan joku tekisi oikein.

Sait Jan Lundell lopulta kruunuksi sm-liigan kultamitalit HIFK:ssa keväällä 2011 kakkosmaalivahdin tärkeässä roolissa urallesi ja kuka tietää vaikka päättäisit urasi tuplamestarina, nyt keväällä 2012, vaikka se ajatus onkin vielä vain kaukainen toive, ei enempää. Kiitos Jan Lundell ja hyvää jatkoa peliuran jälkeen.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Kiitokset Jannelle myös minun puolestani!
Hienoja hetkiä ollaan koettu yhdessä!

Jannea lojaalimpaa miestä saa hakea, kovinkaan moni muu ei olisi sulattanut kohtelua jonka Janne on kohdannut. Mutta mies on vain pyytettömästi tehnyt sitä mitä valmennus on halunnut. Tämä jos mikä on sellaista rakkautta seuraa kohtaa mitä on pakko arvostaa!

Ne muutamat kerrat kun olen kasvotusti kohdannut Jannen niin hän on ollut todella kohtelias ja mukava. Hieno mies kaikkiaan!
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Että sainkin nähdä pitkän uran päättyvät vielä sille niin sopivalla tavalla.

Kiitos Janne!
 

scholl

Jäsen
Iso kiitos IFKlle kunnianosoituksesta! Jan Lundell, siinä on lätkäjätkä jolla on IFKn näköinen sydän!

-Tinke-80

Eipäs mollata Jannea. Jan Lundell ei ole mikään lätkäjätkä. Toistan, Jan Lundell ei ole lätkäjätkä. Hän on aivan liian fiksu yhdistettäväksi mihinkään nielikäisiin. Jätetään todellakin sihvosille ja kumppaneille ne jääkiekon rupusakin asemat.
 

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
Pakko itsekin tulla tänne antamaan tunnustus Jannelle hyvästä työstä.

Viime kaudella varsinkin Janne stunttas hyvin, silloin kun Riksman oli telakalla... ja kyllähän viime syksyllä koko jengi oli kuutamolla silloin kun Janne "joutui" torjuntavastuuseen...eli en nyt Jannea siitäkään viitsi liikaa syyttää.

Eli...TACK JANNE! Toivottavasti jatkat vielä HIFK:n leirissä jossain roolissa tulevina vuosinakin! Iso ja Punainen sydän sulla ainakin on!
 

BooRadley

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Propsit Lunkalle myös täältä Savon Mualta! Hieno ihminen ja hieno molari, olisin ottanut KalPaan milloin vaan kakkoseksi! Ehkäpä liigan paras kakkosmolari. HIFK:istä tulee ainaa mieleen - fyysisen pelin lisäksi - Jan Lundell! Toivottavasti saadaan Janne joskus kommentaattoriksi studioon.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kiitos Lundell !
Ikimuistoisia hetkiä on jäbä kaukaloon ja kahvikeskusteluihin tuonut, aina löytyy jokin kommentti Jannesta. Joko ihmetellään miksi pelaa tai miksi ei ole vähään aikaan pelannut.

Ei muuta kuin MV-koutsin ominaisuudessa opettamaan Dennisille että sillä veskan mailalla voi tehdä muutakin kuin torjua.


_
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös