Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

James Norris Memorial Trophy 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Kari Runk, 14.01.2019 klo 15.17.

 1. Kari Runk Jäsen

  Kausi on ylittänyt puolenvälin, ja on taas aika aloittaa spekulointi parhaan puolustajan valitsemisesta. Näkemyksiä ja ehdokkaita on monia, se kuuluu aina asiaan. Osa valitsijoistakin painottaa hävyttömän paljon pisteitä, osa katsoo kokonaisuutta. Erot mielipiteissä ovat välillä suuria, ja siksi keskustelu aiheesta on lähes poikkeuksetta nautinnollista.

  Viime vuonna ruotsalaispakki Victor Hedman pokkasi uransa ensimmäisen Norriksen kaappiinsa ansaitusti. Tällä kaudella on miehellä ollut huomattavasti hiljaisempaa, eikä Hedman mahdu edes omaan top5-listaukseen, jonka alapuolella näette. Näkisin tällä hetkellä palkinnolle useampiakin hyviä ehdokkaita, joten sen suurempia esittelyitä ehdokkaat satunnaisessa järjestyksessä:

  Brent Burns, San Jose Sharks

  47gp, 9+43 = 52

  Burns johtaa tällä hetkellä puolustajien pistepörssiä viidellä pisteellä, ja on matkalla peräti yli 90 pisteen kauteen. Kaudella 2016-2017 kertaalleen Norriksen voittanut puolustaja on jälleen pisteiden osalta kovassa vauhdissa ja matkalla kovasta ennätyksestään huolimatta ennätyspisteisiinsä. Burns pelaa keskimäärin 1:52 alivoimaa peliä kohden, ja on joukkueestaan kolmanneksi eniten plussalla lukemalla +11. Vahva, ehkä jopa se vahvin ehdokas tällä hetkellä.

  John Carlson, Washington Capitals

  43gp, 6+36 = 42

  Viime kauden puolustajien pistepörssin jopa pienessä hiljaisuudessa voittanut Carlson kruunasi hyvän kautensa keväällä Capitalsin marssiessa Stanley Cupiin asti. Omaksi yllätyksekseni mies jämähti viime kauden Norris-äänestyksessä vasta sijalle 5, vaikka mies on pätevä pelimies myös omassa päädyssä. Tällä kaudella Carlson on lähes ppg-tahdissa, mikä lupailee tällä hetkellä n. 80 pisteen kautta. Carlson kellottaa keskimäärin 2:49 alivoimaa peliä kohden, ja on Capitalsissa toisiksi eniten plussalla pakkiparinsa Kempnyn jälkeen, erittäin komealla +25 lukemalla.

  Mark Giordano, Calgary Flames

  45gp, 9+38 = 47

  Kokonaan uusi nimi Norris-keskusteluihin saapuu, kun Giordano on vanhoilla päivillään intoutunut aikamoiseen vireeseen, kuten koko Flames tällä kaudella. Suurin kiitos kuulunee Bill Petersille. 35-vuotias konkari on ainoastaan 9 pisteen päässä omasta kelvollisesta 56 pisteen piste-ennätyksestään, vaikka Flamesilla on vielä 35 peliä runkosarjaa jäljellä. Giordano kellottaa 2:45 alivoimaa peliä kohden, ja on käsittämättömät 36 yksikköä plussalla tässä kohdin kautta, johtaen tilastoa koko liigassa. Ehdoton musta hevonen tämän vuoden kisaan, joka haastaa kärkeä aivan tosissaan, varsinkin, jos Flamesin lentokeli jatkuu vähänkin samanlaisena loppukauden osalta.

  Erik Karlsson, San Jose Sharks

  45gp, 3+38 = 41

  Vaikeahkon alkukauden jälkeen tämä kaksinkertainen Norris-voittaja on intoutunut hyvään vireeseen, josta osoituksena 14 ottelun mittainen syöttöpisteputki, joka hiljattain tosin tuli päätökseensä. Burnsin kanssa suunnilleen samoja alivoimaminuutteja (1:44 peliä kohden) kellottava Karlsson on tällä hetkellä joukkuetoveriaan tilastojen perusteella perässä, mutta kautta on vielä paljon jäljellä. Karlsson on jaetulla viidennellä sijalla joukkueensa +/- tilastossa, ainoastaan kolmen plussan verran Burnsia perässä. Nimellä voi olla vaikutusta.

  Morgan Rielly, Toronto Maple Leafs

  44gp, 13+33 = 46

  Giordanon tapaan uusi nimi Norris-keskusteluun tulee Torontosta, kun piste per peli tahdissa Toronton takalinjoilla viilettävä Rielly johtaa puolustajien maalipörssiä, ja on puolustajien pistepörssissäkin sijalla kolme. Erittäin jäätävän alkukauden jälkeen tahti on hieman rauhoittunut, mutta pisteitä on karttunut siitä huolimatta suht tasaseen tahtiin, ja mies on maaliennätyksen tehtyään enää vaivaisen 6 pisteen päässä myös omasta piste-ennätyksestään. Rielly johtaa joukkueensa +/- tilastoa hienolla +26 lukemallaan, ja keskimäärin kellottaa 1:14 alivoimaa ottelua kohden. On matkalla yli 80 pisteen kauteen, joka on aimo harppaus edellisiltä kausilta.

  Bubbling under: Letang, Ekholm, Josi, Hedman, Jones

  Varmaan joitain virheitä tekstiin mahtuu, ja ehdokkaista voidaan olla montaa mieltä. Syökö Burns ja Karlsson toistensa ääniä? Mahtuuko Chabot edes bubbling under -osastolle? Kestääkö Giordanon loistava vire kauden loppuun asti, vai alkaa ikä tekemään tehtäväänsä? Kenet sinä nostaisit esiin valittaessa kauden 2018-2019 parasta puolustajaa?
   
  SVSV tykkää tästä.
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tampassa McDonaghilla myös kova kausi käynnissä, ei toki tarpeeksi pisteitä tee että saisi enempää kuin kasan ääniä, mutta on tuo alkukausi pantu merkille useamman toimittajan ym. toimesta.
   
  Kari Runk tykkää tästä.
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Syö. Ei kummallakaan mitään mahiksia voittoon.

  Mark Giordanon tuo kuuluisi voittaa tämän hetkisessä tilanteessa. Aika ylivoimainen oikeastaan joka saralla. Tehoissa, plusmiinuksella, peliajassa ja 1.YV + 1.AV rooli.

  John Carlson on aika selvä kakkossuosikki ja Rielly sitten ehkä kolmas. Rielly ei varmasti voita, mutta ansaitsee ääniä.

  - Doughty ulkona koska joukkue kyntää ja mies itse -13 vaillinaisilla tehoilla.
  - Hedman ulkona, koska rooli pieneni McDonaghin hyvyyden takia.
  - Burns ja Karlsson ulkona toistensa takia. Burns voi kolkutella TOP3:sta.
  - Nashvillestä ei kukaan voita koska koko nelikko syö toistensa roolia ja sitämyötä ääniä.
  - Thomas Chabotille "Calder Norris" Trophy.
   
 4. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Tässä vaiheessa antaisin ääneni Giordanolle joka on pelannut kovan kauden tähän mennessä ja on nähdäkseni myös hyvä puolustamaan eikä vain hyökkääväpuolustaja.

  Letang olisi varmasti myös vahvemmin mukana keskusteluissa jos Penguinsilla ei olisi ollut niin heikkoa alkukautta.
   
 5. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tarkoittanet varmaan tämän hetken tilanteen kannalta? Loppukauden osalta pistän monta jossia seuraavaan skenaarioon, mutta eipä se mikään maailman suurin ihme olisi toteutuessaan, ja silloin kyllä näen Burnsillakin olevan mahdollisuuksia.

  Burns jatkaa tätä tahtiaan loppuun asti, ja pelaa selvästi yli 90 pisteen, jopa sinne 93-94 pisteeseen ulottuvan kauden mitä nykyinen tahti tarkoittaa, puolustajan paikalta. Se on aika poikkeuksellisen kova kausi puolustajalta näinä vuosina, mikä varmasti nostaa Burnsin osakkeita reippaasti.

  Giordano rauhoittuu, ja tekee "vain" koko kaudella 65-70 pongoa, eli viimeiseen 35 peliin sellainen 20-25 pistettä. Ihan jopa suht realistisen kuuloinen lukema, eikä edes välttämättä mikään hirveän epätodennäköinen skenaario.

  Karlsson vastaavasti tekee siihen viimeiseen 35 otteluun 25-30 pistettä, mikä kuulostaa myös erittäin realistiselta, vaikka mies on otteitaan parantanutkin. Näin ollen mies jää 70 pisteen tienoille.

  Kyllä mä uskaltaisin väittää, että noilla pistelukemilla + suunnilleen tämän hetkisillä muilla tilastoilla Burns ainakin Giordanoa tosissaan haastaisi. Niin paljon ne pisteet vaan vaikuttaa, tykkäsi siitä tai ei.
   
 6. Ralph Jäsen

  Kannattaa muistaa, että Miro Heiskasella on enemmän maaleja kuin Erik Karlssonilla.'

  John Carlsonin heiniä, kuten olisi suonut olla jo viime kaudella.
   
 7. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Puolustajan palkinnon voisi jakaa kahteen osaan. Paras hyökkäävä ja puolustava puolustaja. Vähän turhan paljon mennään pisteet edellä, ellei kyseessä ole tapaus kuten "Due" Doughty.
   
 8. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Letangin pitäisi hyvinkin olla keskusteluissa mukana. Muihin mainittuihin kilpakumppaneihin verrattuna Letang pelaa nimettömämmässä pakistossa. Joka näkyy muunmuassa siinä että hän pelaa liigan neljänneksi eniten, edellään vain Jones, Suter ja Doughty.

  Tällähetkellä Giordano varmasti "johtaa" kisaa, mutta hän ei tule pitämään PPG tahtia koko kautta.