Mainos

James Bond -elokuvien liveseuranta

  • 1 396 170
  • 40 330

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Reynolds tuskin lähtisi Bondiksi. Sama koskee Hardya ja muita spekulaatioiden vakionimiä. Kunnianhimo näyttelijänä menee varman ja tukevan tilipussin edelle. Muutama hyvä "realistinen" vaihtoehto täällä on heitetty. Craig muistaakseni tuli vähän puskista. Keskusteluissa taisi silloin olla näinä "realistisina" mm. Gerald Butler, Ioan Grufford ja Jonathan Rhys Meyers.

Gerald Butlerin voisi myös lukita Hardy-ajatukseni lisäksi.

Itse mietin asiaa siltä kantilta että nyt eletään aikaa jolloin Hollywoodissa nais -ja ihonvärikortit ovat vahvaa meluvaluuttaa. Eli tuolta kantilta joku vahvemman profiilin "safe bet" pitäisi koko sirkuksen kasassa imo.

Kyllähän se varmasti kauttaaltaan paras Bond löytyisi jos käytäisiin valkoihoiset ja iältään sekä muiltakin avuiltaan puhtaasti Bond-kulmasta sopivat vaihtoehdot läpi. Homma ei vain mene näin enää ja käsittääkseni tähän uuteenkin Bondiin otettiin puhtaasti imagosyistä Fleabagin tekijä Phoebe Waller-Bridge mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Voin kertoa yhden asian ja se on se että seuraava Bond on tuntemattomampi eikä yksikään täällä esitetyistä nimistä. Todennäköisesti jotain muuta kuin valkoihoinen hetero mies. Mitään tätä vastaan siis ei ole. Esimerkiksi tuo Idris Elba olisi muuten hyvä mutta liian vanha. Kyllähän Bondiksi halutaan joku joka tekee vähintään sen kolme leffaa 10-15 vuoden sykliin ja varmasti halutaan että leffoja olisi enemmänkin kuin kolme.

Veikkaan seuraavaa Bondia tummaksi 25-30v mieheksi tai trans.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Ensi-ilta lähestyy! Viimeiset offseason-matskut sisään!

Kovinkaan seppä ei pysty hoitamaan kaikkia tilanteita itse, eli jopa James Bondin tasoinen kokonaisvaltainen pelaaja tarvitsee rinnalleen eri tavoin roolitettuja apureita. Seuraava kokoonpano sisältää Bond-elokuvissa parhaan vaikutuksen tehneet miespuoliset sidekickit. Valintaperusteina käytetty lähinnä pätevyyttä (myllytystaidot) sekä näkyvyyttä (roolin suuruus).


Ykkönen:

Che-Che – Milos Columbo (A) – Touissant

Ali Kerim Bey (A) – Marc-Ange Draco (player-GM)


Joukkue on roolitettu tekemään tulosta kentällä, ei paperilla. Ykkösvitja on tulosketju isolla T:llä ja pelaa erittäin suoraviivaista ja ilkeää hyökkäyspeliä. Kentällisen pelillinen liideri on vahvat Phil Esposito / Vellu Ketola -vibat tuova Milos Columbo. Valkea kyyhkynen pystyy surffailemaan kentällä hieman salassa tai vaihtoehtoisesti valokeilassa täysin oman valintansa mukaan. Viimeistelyt tulevat monipuolisen harhautusvalikoiman saattelemana ja tiukassa paikassa ajetaan vaikka vastustajan ykkössentteriä suoraan numeroihin. Arista aristaa edelleen tämän päällikön vuoden 1981 Mythos-turnauksen finaalissa tarjoilema selkäpuolen pusu.

Puolustus nojaa ehkä hieman yllättäen rajattomaan kokemukseen ja rauhallisuuteen. Kun Ali Kerim Bey on kentällä, on miehellä varmasti silmät selässä ja vastustajan ykköstykeillä varmasti päällystakit varjostamassa. Ei ole enää kentän nopein tai sähäkin kaveri, mutta laukaus lähtee edelleen tappavan tarkasti viivasta, vaikka yleensä jakaakin mieluummin kaverin lapaan avopaikkaa.

Välimerellisen kattauksen viimeistelee joukkueen pelaaja-GM Marc-Ange Draco, joka ei kuuntele mussutusta keneltäkään ja napauttaa tarvittaessa avarilla vaikka oman tyttärensä tajuttomaksi, kuvainnollisesti tietenkin, sillä eihän kukaan sellaista oikeasti tekisi. Kaukalossa vastustajat saavat avokämmenen sijaan koukkua, keihästä, tuppea ja tarvittaessa nyrkkiä, mutta silti mies nauttii jonkinlaisesta herrasmiespelaajan maineesta.

Ketjun laiturit tulevat pelaaja-GM:n omasta tallista ja ovat Unione Corse HC:n kasvatteja. Kumpikaan ei loista peliälyllään, mutta aivan kuten Patrick Roy ei olettanut tolppiensa tarjoavan mittavaa filosofista debattia, ei Columbokaan tarvitse laitureiltaan muuta kuin kylmäveristä viimeistelyä. Tässä molemmat ovat hyviä, vaikka ovat saaneet kertaalleen nenänsä kipeiksi Jamesin kanssa tanssiessa.

Ykköskenttä hallitsee kovat kansainväliset pelit ja olisi varmasti ollut parhaimmillaan Torinon olympialaisissa, jota moni kentällisen kavereista voi sanoa ”kotikentäkseen”.


Kakkonen:

Ltn. Hip – Tiger Tanaka (C) – Vijay

Valentin Zukovski – Leonid Pushkin


Jos ykkönen olisi loistanut Torinossa, ovat kakkoskentällisen kaverit kotonaan Naganossa, Sotshissa ja tulevan talven Pekingissä. Menu jatkuu aasialaisella makuilotulituksella, kun ykkösestä selvittyään vastustaja joutuu kohtaamaan kakkosen tarjoileman yhdistelmän nuoruutta ja kokemusta. Joukkuetta kipparoi itse Tiikeri, joka on pidetty mies kopissa ennen kaikkea kuivan huumorinsa ja erittäin ylellisten saunailtojen vuoksi. Harmillisesti viimeisimmästä saunaillasta levisi kuvia ja äänimateriaalia julkisuuteen, minkä jälkeen kapteeni on joutunut taistelemaan karismallaan myös pelin ulkopuolisia asioita vastaan. Johtoporrasta on myös hämmentänyt Tiikerin raiderissa oleva vaatimus yksityisjunasta myös kotipeleihin.

Toisella laidalla häärii jokapaikan höylä Vijay, joka viihtyy parhaiten ruuhkissa puolentusinan korston puristuksissa sekä läpiajoissa vaikka kolme eri mailaa kainalossa. Ainoana heikkoutena miehenä ovat myöhäisillan pelit, joiden loppuhetkillä toisinaan herran keskittymisen on kerrottu herpaantuvan. Toisen laiturinpaikan nappaa luutnantti (vai suomennetaanko komisarioksi?) Hip. Viimeistelyarsenaali on monipuolinen ja kaverilta löytyy myös tarvittava määrä malttia menestyä sentteri-Tanakan rinnalla.

Kun vastustaja on saanut nenänsä ruvelle kentällisen nopeiden hyökkääjien käsittelyssä ja harkitsee turvautumista likaiseen peliin, aikeet yleensä keskeytyvät viimeistään siihen, kun he vilkaisevat kentällä olevaa puolustajaparia. KHL-legenda Pushkin ja samaisen liigan kanssa ilmeisesti pysyvissä sopimusriidoissa oleva Zukovski ovat yhdistäneet voimansa ja takaavat vastustajalle vittumaisimman vastaanoton mitä kuviteltavissa on. Omastaan katkera Zukovski tarjoilee muille polvivammoja paljousalennuksella ja jos Pushkin on päättänyt poistaa jokun kentältä, toimenpide saatetaan maaliin vaikka väkisin. Poikkiteloin asettuneet huomaavat olevansa nopeasti diplomaattipostia matkalla vielä tukalampaan paikkaan. Pushkinin on tosin tiedetty ainakin kertaalleen teeskennelleen vakavan loukkaantumisen välttääkseen pelaamasta ottelussa, johon hän ei ollut omasta mielestään tarpeeksi hyvin valmistautunut. Silti tämä kaksikko on Fetisov – Kasatonov 2.0.


Kolmonen:

Bill Tanner – Gareth Mallory (player-coach) – Saunders

Harry Strutter – Luigi Ferrara


Oletko johtoasemassa viimeisessä erässä ja vastustaja painaa päälle? Pistä kentälle tämä ketju. Hyökkäyksen virkamieskolmikko tekee kaiken pelikirjan mukaan ja on repäisty suoraan Lauri Marjamäen märistä unista. Laidoilla viilettävät tarhattomat by the book -kaverit Tanner ja Saunders. Tannerin on kerrottu katoavan kuvasta usein kotikentän ulkopuolella ja Saundersin saa helposti sekaisin yksinkertaisilla provoilla, kuten vaikka väittämällä, että +/- on erittäin käyttökelpoinen tilasto pelaajan hyvyyttä mitatessa. Hallilla on myös hyvä olla kahvalliset ovet liukuovien sijaan. Jotta näitä toimistopuolen kynäniskoja ei päästä pelottelemaan, sentteröi ketjua vahvasti Mark Messier / Gordie Howe -henkinen pelaajavalmentaja Gareth Mallory, joka pystyy kuivakasta ensivaikutelmasta huolimatta lyömään hampaat jokaisen haihattelijan kurkkuun. Vastapuolen advanced stats -jumala Max Debigh etsii yhä omiaan lontoolaisen kaukalon nurkasta.

Puolustuksessa annetaan Mallorylle tarvittavaa kovaotteisempaa tulitukea Harry Strutterin muodossa ja aina rauhallinen ja hyväntuulinen Luigi Ferrara hoitaa alueelta poistumiset ja ylöstuonnit. Kaikki toimii hyvin, kun toinen kavereista pidetään kaukana baareista ja toinen lainatuista urheiluautoista.


Nelonen:

Quarrel Jr. – Quarrel – Shaun Campbell


Neloselta ei odoteta ihmeitä kiekollisena, vaan tarkoitus on lähinnä hämmentää vastustajaa. Joukkueen isä-poika -duo Quarrel&Quarrel hurmaa sosiaalisilla taidoillaan ja todellisena villinä korttina toimii vuorikiipeilyä harrastava kuumaverinen Shaun Campbell, jonka visiitti Sveitsin liigassa oli intensiivinen, mutta valitettavan lyhyt.


Maalivahdit:

Felix Leiter

Rene Mathis


Ykköskassarina ja eräänä joukkueen kantavista voimista toimii monipuolisuusihme ja pitkäaikainen luottomies isolla L-kirjaimella, IFK CIA:n kultapoika Felix Leiter. Felixin kohdalla ei ole vielä löytynyt sellaista tilannetta, jossa hän ei olisi mies paikallaan. Ainoana kysymysmerkkinä voi nähdä sen, että paikalle saattaa ilmestyä vaadittuun tilanteeseen sopimaton versio Felixistä, eli tiettyjä tasaisuusongelmia voi ilmetä. Tiukimpiin tilanteisiin sopii omista häistään huumekauppiaiden kimppuun rynsesteri kädessä rynnivä Felix ja ottelun suvantovaiheisiin vähän creepy luksusveneessä lukuisia näyttöjä tuijotteleva Felix. Felix lienee myös niitä harvoja, jotka ovat voineet leijua Jaskalle oman sopparinsa AAV:lla.

Kakkosvahti Mathis huokuu rauhallisuutta ja pystyy mainiosti paikkaamaan ne pelit, kun hallille on ilmestynyt nyrkkiä vatsaan ottava ja siitä ruikuttava Felix tai vaihtoehtoisesti vastassa on San Jose Sharks, jota vastaan ykkösveskari ei jostakin syystä tunnu pelaavan rennosti. Mathis oli jonkin aikaa hyllytettynä sopupeleistä epäiltynä, mutta syytteet osoittautuivat lopulta tuulesta temmatuiksi. Kyseinen episodi kuitenkin laski aikaisemmin erittäin pystyvän kakkosmaalivahdin moraalia huolestuttavasti.


Huoltaja:

Jack Wade


Luistimen leikkaama kaulavaltimo, pohkeesta törröttävä sääriluu ja steroidien käytön aiheuttama rytmihäiriö eivät tunnu yhtään niin pahoilta, kun Jack-setä heittää vieressä vähän jerryä jostakin lukuisista avioliitoistaan.


Try-outeilla kävivät, mutta ilman sopimusta jäivät: Kincade (Welcome to Scotland! Oli erittäin lähellä pelipaikkaa, mutta ikä ja vaikea roolitus ratkaisivat tilanteen Campbellin eduksi), Chuck Lee (köyhän miehen Ferrara), Sharkey (liian usein pelkkä peura ajovaloissa) ja Sir Godfrey Tibbett (oli hyödyksi vain erittäin suojatuilla minuuteilla).


Kiitokset @Viherpuiston Ruoska laadukkaista kokoonpanovirityksistä ja inspiraatiosta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensi-ilta lähestyy! Viimeiset offseason-matskut sisään!

Kovinkaan seppä ei pysty hoitamaan kaikkia tilanteita itse, eli jopa James Bondin tasoinen kokonaisvaltainen pelaaja tarvitsee rinnalleen eri tavoin roolitettuja apureita. Seuraava kokoonpano sisältää Bond-elokuvissa parhaan vaikutuksen tehneet miespuoliset sidekickit. Valintaperusteina käytetty lähinnä pätevyyttä (myllytystaidot) sekä näkyvyyttä (roolin suuruus).

Tyylikkäät ketjut ja pakkiparit. Ali Kerim Bayn ja Dracon muodostamasta ykkösparista tulee mieleen Simo Saarinen - Pepe Lehtonen 90-luvun IFK:ssa. Mallory puolestaan näyttää laitureilleen mallia paitsi hyökkäyspäässä, niin myös omassa päässä esimerkkiä siitä, miten kiekkoja syödään. Kincadelle on tosiaan hieman vaikea keksiä roolia, ellei sitten 13. hyökkääjä tai 7./8. pakki tyyliin Lehtonen kevään -98 IFK:ssa.

Odotin suurella mielenkiinnolla, nähdäänkö J.W. Pepper jengissä, mutta suurista puheista huolimatta todelliset näytöt ovat kyllä erittäin vähäiset. You can talk the talk, but do you walk the walk?
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Odotin suurella mielenkiinnolla, nähdäänkö J.W. Pepper jengissä, mutta suurista puheista huolimatta todelliset näytöt ovat kyllä erittäin vähäiset. You can talk the talk, but do you walk the walk?
Hyvä poiminta, olisin voinut mainita try-outeissa. Jack Wade meinasi myös jäädä alkuperäisestä kokoonpanosta ulos, mutta hänelle löydettiin sitten tuo vakituisen huoltajan homma, joka sopii kyllä miehelle kuin isä äitiin. Kokoonpano on myös MGM-painotteinen, eikä WHA-vahvistus Nigel Small-Fawcett päässyt edes harkintaan.

Muutamia muita mielessä käyneitä olivat Liparuksen taisteluun osallistuneet kaverit, mutta heidän joukostaan oli vaikea valita yhtä merkittävintä. Samaten Elät Vain Kahdesti -leffan vangittu astronautti ja kosmonautit mylläsivät tyylikkäästi, mutta olivat nimettömiä ja kehissä vain kovin, kovin lyhyen aikaa. Q pyöri myös kentällä tehokkaasti mukana, mutta ei silti kuulu tälle listalle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä poiminta, olisin voinut mainita try-outeissa. Jack Wade meinasi myös jäädä alkuperäisestä kokoonpanosta ulos, mutta hänelle löydettiin sitten tuo vakituisen huoltajan homma, joka sopii kyllä miehelle kuin isä äitiin. Kokoonpano on myös MGM-painotteinen, eikä WHA-vahvistus Nigel Small-Fawcett päässyt edes harkintaan.

Muutamia muita mielessä käyneitä olivat Liparuksen taisteluun osallistuneet kaverit, mutta heidän joukostaan oli vaikea valita yhtä merkittävintä. Samaten Elät Vain Kahdesti -leffan vangittu astronautti ja kosmonautit mylläsivät tyylikkäästi, mutta olivat nimettömiä ja kehissä vain kovin, kovin lyhyen aikaa. Q pyöri myös kentällä tehokkaasti mukana, mutta ei silti kuulu tälle listalle.

Harkitsitko missään vaiheessa Evelyn Trembleä? Entä painoivatko Jawsin kohdalla vaakakupissa vanhat synnit eli otteet vastustajan paidassa liikaa?
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Harkitsitko missään vaiheessa Evelyn Trembleä? Entä painoivatko Jawsin kohdalla vaakakupissa vanhat synnit eli otteet vastustajan paidassa liikaa?
En harkinnut, toki se johtuu vain aukosta sivistyksessäni, eli en ole nähnyt vanhaa Royalea. Mä häpeän, mutta ei voi mitään.

Jaws taas kuuluu pahisten tiimiin, aivan kuten sinne tuomitsin myös May Dayn. Ei jumaliste Mike Modano ja Daniel Alfredsson saa paitaansa Wingsin kotihallin kattoon, vaikka siellä uransa lopettivatkin.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tuli käytyä just tämä uusin pläjäys katsomassa. Koskettava esitys, ehkä vähän ennalta arvattavakin, muttei tuossa tarvinnut pitkästyä taaskaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Upeeta Ville upeeta, KuPS
Ei sitten spoilereita jooko uudesta elokuvasta? Tätä ketjua tulee kuitenkin vilkuiltua. Jopa tuo ylempi viesti oli vähän "liikaa" vaikka eihän siinä mitään paljastettu :D mutta tämä siis vain oma ajatus. Mutta muistakaa spoilertagit!

Eiköhän nuo pari päivää saa välteltyä spoilereita, lauantaina klo 12 olisi tarkoitus mennä katsomaan. Sekä huomenna että perjantaina on töitä klo 20.30 saakka ja iltanäytökset olisi olleet huomenna klo 20.45 ja perjantaina klo 21.00 niin olisi voinut hitusen kiire tulla. Klo 12 on hyvä mennä leffaan lauantaina ja siitähän voi vetää pikku seitinohuet vaikka kaupungilla leffan jälkeen.

Tässähän tosin olisi nyt heti tänään klo 00.45 ollut yönäytös mutta olisi se ehkä ollut aavistuksen hapokas. :D
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Rakas Jatkoajan Bond-yhtesö,

En pääse ihan heti nauttimaan viimeisintä Bond-dokumenttia valkokankaalta, mutta en vain voi vastustaa kiusausta klikata threadia, uusien Roger Moore-nippelitietojen etc. toivossa, joten voitaisiinko juonipaljastukset uusimmasta dokumentista laittaa spoileripiiloon joksikin aikaa? "No Time To Die" on oletettavimmin klassikko jo nyt, mutta haluan nauttia kaikki nyanssit ilman etukäteisspoilerita.

Pelkkää rakkautta,

007 Ann Arbor
 

Fordél

Jäsen
Mietin vain, miten hyvin yläkroppa täyteen tatskoja ahdettu Hardy sopisi Bondiksi.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Pitipä oikein googlata että olisiko kukaan muu kuin allekirjoittanut pohtinut Paul Andersonin mahdollisuuksia jameksoitumiseen, niin aika hiljaista ollut sillä rintamalla. En oikein ymmärrä edes miksi, kun mitä enemmän tuota miettii, sitä paremmalta ajatus tuntuu. Joku epämääräinen (itselleni, voi olla mediakentässä isokin toimija oikeasti) sivusto oli sentään Andersonia huhunnut elokuussa uudeksi jameksiksi, mutta jutun keskelle oli lisätty että syyskuun aikana huhu osoittautumassa valheelliseksi.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Klo 15 alkaen se on sitten toivottavasti viihdettä koko rahalla. Toivottavasti tässä ei ole samanlaista loppua kun oli yön ritarin paluussa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Klo 15 alkaen se on sitten toivottavasti viihdettä koko rahalla. Toivottavasti tässä ei ole samanlaista loppua kun oli yön ritarin paluussa.

Huomenna 13.30 tämä ottelu edessä ja muutoin ihan samat toiveet. Tässä on silvamainen piiloutuminen onnistunut hyvin ja täytyy vielä selvitä huomiseen.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huomenna viiden aikaan, My name is Bond, James Bond. Kai tämän spoilaamista sallitaan?
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mietin vain, miten hyvin yläkroppa täyteen tatskoja ahdettu Hardy sopisi Bondiksi.
Bondilla ei ole tatskoja. Hän on ihan blankko. Vähän kuten minä.
 

Buster

Jäsen
Itse uskoisin seuraavan Bond-näyttelijän olevan tummaihoinen. En siis siten, että tietoisesti lähdettäisiin sellaista väkisin hakemaan alusta saakka ja kaveri saisi paikan jotenkin ihonvärinsä vuoksi. Vaan uskoisin tuottajien haluavan ottaa sen askeleen, mikäli vain siihen tulee luonnollinen tilaisuus loistavan ehdokkaan muodossa. Se myös avaisi uudenlaisia tilaisuuksia ja mausteita tarinoidenkin muodossa, mitä kohta 60-vuotinen elokuvasarja yhtälailla kaipaa.

Michael B. Jordan on omissa papereissa seissyt ykköspaikalla vuosia, menee jo kylmät väreet kun asiaa ajatteleekin. Hän toisi rooliin sen kaipaamaa arvoa ja hänen näyttelyhistoriastaan ei löytyisi mitään erityistä lastia, joka värittäisi tai jättäisi varjoon hänen näkemistään Bondina. Black Pantherissakin hän oli pahis - ei Bosemanin esittämä jo syntyessään ikoninen elokuvasankari T'Chala. Olisi vaikea kuvitella, ettei näyttelijää itseään rooli kiinnostaisi monistakin syistä - ikonisuus, kulttuurillinen merkitys, mahdollisuus muokata uudenlaista modernia James Bondia. Lisäksi edelleenkään mustaihoisella näyttelijällä ei ole mehukkaita päärooleja tarjolla joka kulman takana, ainakaan isoissa tuotannoissa.

Tuntuu aivan liian selkeältä. Oikea ikä, fysiikka kunnossa, uhkaava, monipuolinen ja tunnustettu näyttelijä, joka näyttää hyvältä puvussa.

Itse No Time To Diesta jotain nopeasti yleisesti:

Pelattiin hienosti Bondin historiaa ja symbolismia hienoon loppuratkaisuun, joka kalasteli menestyksekkäästi muutaman kyyneleen silmäkulmasta. Itse elokuva oli pitkänpuoleinen ja eteni armottomasti koko ajan eteenpäin kuin luotijuna. Paikallislehdessä kuulemma kriitikko kehui hitaaksi ja tylsäksi (en jaksa lukea noita), mutta päinvastoin. Olisi saanut oikein kunnolla vetää jarrua ja rakentaa hahmoa, sekä tunnetta. Nyt ratsastaa Spectrellä (kolme kertaa nähnyt, mutta viimeksi joskus 2017), sekä Bond-symboliikalla sekä hahmon historialla ja elokuvasarjan konventioilla - olkoonkin aika taitavasti. Kovinkaan yhtenäistä ja merkityksellistä tarinaa se ei kuitenkaan synnytä, vaikka ajankohtainenkin se kaiken lisäksi on. Toki tietyllä tavalla koko tarina on macguffin ja on kyse Bondista, sekä hänen tunteistaan.

Uutta MI6:sen tähtiagenttia näytellyt Lynch lievästi miscastattu minun mielestäni, etenkin kun hahmo on alikirjoitettu, jolloin näyttelijän preesensin ja charmin pitäisi kannatella hahmoa. Ana De Armas painoi aivan liian lyhyessä esiintymisessään pinnallisesti klassisena Bond-tyttönä Seydoux'n syvälle suohon. Seydoux'lla ei enää oikein riittänyt, etenkin kun käsikirjoitus ei tehnyt hirveitä palveluksia kliseisessä ja tyhjässä roolissa, jonka tarkoitus on vain tuoda esiin Fukunagan Bondin haavoittuvuus ja humaanius. Pitikö tässä olla Phoebe Waller-Bridge mukana, mitä hän teki? Haastattelujen perusteella olen saanut kuvan, että hän piipahti kiireidensä keskellä melko nopeasti kiillottamassa naishahmoja ja silti ihan täysi screenplay -krediitti löytyy.

Tykkäsin Defiancea (Craig-elokuva) muistuttavasta kohtauksesta norjalaisessa metsässä ja loppu-action pahiksen ikiomalla salaisella saarella oli oikein klassista varhaista piirroselokuvamaista Bondia. En tiedä, olivatko Fukunaga ja Sandberg ihan omimmalla osastollaan. Jotenkin jäin kaipaamaan Mendesin tyylikkyyttä, tai sitten pidemmälle vietyä realistisuutta ja grittiä. Ohi Bournen ja kohti John Wickia, tai paremmin Mission Impossible: Falloutia.
 
Viimeksi muokattu:

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Seuraava Bond voi hyvinkin todennäköisesti olla tummaihoinen, mutta siihen en usko että joku jenkki olisi. Kyllä sen pitää olla jostain päin Britteinsaarilta. Tai Ausseista kuten Lazenby. Todennäköisempänä pitäisin siis esim. Bridgertonin Regé-Jean Pagea kuin B. Jordania uudeksi Bondiksi.
 
Muistan ensimmäisen kerran kiinnittäneeni huomiota James Nortoniin McMafiassa. Hetken aikaa, kun sitä olin katsonut, niin en voinut olla miettimättä, että mieshän oli kuin luotu James Bondin rooliin. Tämän jälkeen tullut nähtyä muutamia miehen rooleja mm. psykopaattiheppu Happy Valleyssa. Yllättynyt tosiaan, kuinka monipuolinen näyttelijä mies on ja tuntuu handlaavan roolin kuin roolin. Lisäksi mies on britti ja vielä sopivan tuntematon suuren yleisön silmissä. Oli myös joskus kertoimissa siinä joukossa, joiden kertoimet pienimpiä. Omasta mielestäni olisi nappivalinta.
 

Buster

Jäsen
Seuraava Bond voi hyvinkin todennäköisesti olla tummaihoinen, mutta siihen en usko että joku jenkki olisi. Kyllä sen pitää olla jostain päin Britteinsaarilta.
Tuo on kyllä totta, niin kiinteästi brittiläinen instituutio on kyseessä ja se on isoin este. Näkeehän sen nykyisistäkin roolivalinnoista. Toki jos lähtee kunnollinen brittiaksentti, niin ei kai passilla mitään väliä ole. Toki sen aksentin varmaan pitäisi mennä läpi nimenomaan Britanniassa, sellaiseen illuusioon kykeneviä näyttelijöitä ei joka oksalta löydy.

Todennäköisin on varmasti juuri joku takavasemmalta nostettava tähti, mihin itsellä ei riitä kantti arvailla, kun en televisiosarjoja hirveästi katsele ja muutenkaan sellainen ajatus takaraivossa katsellut tavaraa. Liekö mikään Bond-näyttelijä valmiiksi ollut mikään iso tähti, Craigillakin oli takana lähinnä sivurooleja. Roger Moorekin veteli tv:ssä Pyhimystä.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Oma ehdotus uudeksi Bondiksi olisi Karl Urban ( mm. Dredd). Ei isoimpia tähtiä ja hyvä näyttelijä. On uusi-seelantilainen, mutta kait tuo menis.
 

Liitteet

  • 414CE3wkTrL._AC_.jpg
    414CE3wkTrL._AC_.jpg
    16 KB · kertaa luettu: 179
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Oma ehdotus uudeksi Bondiksi olisi Karl Urban ( mm. Dredd). Ei isoimpia tähtiä ja hyvä näyttelijä. On uusi-seelantilainen, mutta kait tuo menis.
Itsekin tykkäisin Urbanista, mutta on auttamattomasti liian vanha, vain neljä vuotta Cragia nuorempi. 45 vuotta lienee ehdoton yläikäraja uudelle Bondille. 35-40 -haarukka varmaan se optimi. Toki ihmiset näyttävät nykyään nuoremmilta pidempään kuin esimerkiksi vielä 20 vuotta sitten ja Bondilla pitää olla hieman iän tuomaa karismaa kasvoissa. Parhaimmillaan itsestään huolta pitävän miehen "muuttumattomuus" kestää sen reilut 20 vuotta aina kolmesta kympistä viidenkympin korville. Jatkuvasti tulee vastaan tyyppejä, jotka tuntuvat näyttäneen vuosikymmeniä samalta. Ja aina ikä on siinä n. 50v ja kansainvälinen läpimurto tehty noin pari vuosikymmentä takaperin. Tämä putki olisi siis syytä hyödyntää mahdollisimman hyvin uuden Bondin kanssa. Craigin kohdalla nähtiin, että laadukas ja samaistuttava näyttelijä kantaa koko sarjaa, vaikka väliin tulisi heikompaa tekelettä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös