Höm höm. Öööh. Tuota enempää en osaa asiasta sanoa.
Pep jatkaa ennätysten rikkomista. Toivottavasti sacked in the morning raikaa viimeistään viikonloppuna.
Täytyy myöntää, että kun tuon pelin loppuhetken näin vasta tänään tiktokista niin kuvittelin videon olevan deepfake. Ihan oli iloinen yllätys käydä tulos tarkistamassa luotettavemmista lähteistä.Ihmettelin että mitä nämä jutut täällä oikein on, kun katsoin illalla tilanteen 3-0 ja menin nukkumaan.
Jääkiekkopalstalla kun ollaan niin kuka olisi alkusyksystä uskonut, että marraskuussa ollaan tilanteessa että SaiPa voittaa viikosta toiseen kaikki pelit ja Pepin City ei puolestaan voita enää yhtään peliä.Pep jatkaa ennätysten rikkomista. Toivottavasti sacked in the morning raikaa viimeistään viikonloppuna.
No tää oli ihan selvä juttu.
Joskus 2000-luvun alulla Helsingin paikallisottelussa Jokerit voitti HIFK:n suurinumeroisesti. En nyt tarkkaan muista ottelun lopputulosta, mutta selkäsaunan jälkeen HIFK:n kannattajat marssivat Hartsun käytävillä ja chantti viittasi johonkin "mut me voitettiin tappelut".
Tästä sitten pikakelauksella 2020-luvulle. Nähdäänkö pian marssivia Newcastle kannattajia, jotka chanttaavat "ehkä hävittiin hammereille, mut meidän pojat on nätimpiä". Noh, tuskin ainakaan Hartsun käytävillä.
Hups. Minähän en näistä tiedä mitään. Välillä nyt katselen vaan Norjan Viaplayta jne.
Tässä tiivistyy taas aika hyvin se, mikä ero on isolla joukkueella ja isolla seuralla. Unitedin pelaajia haukkumalla saa lehdistö ja somekäyttäjät enemmän huomiota ja klikkauksia kuin Cityn pelaajia. Unitedin takavuosien dominointi on aiheuttanut ihmisiin pitkäaikaisia traumoja, kun taas Cityn viime vuosien dominointi ei.Ja jos vielä jatketaan, niin KDB, Grealish, Foden, Silva, Doku ja Savinho ovat tehneet Valioliigassa reilussa 3500 minuutissa yhteensä kaksi maalia...
...mutta saaneet todella paljon vähemmän paskaa niskaansa kuin 922 minuutissa neljä maalia tehnyt en-sano-kuka.
Pride-kulkueet eivät nykyisin ole pelkästään tasa-arvokampanjoita, vaan ne ovat selvästi poliittisia liikkeitä, joiden taustalla on usein hyvin määritelty poliittinen agenda. Esimerkiksi Helsinki Priden järjestäjät eivät suvaitse kaikkia puolueita mukaan, jos ne eivät äänestä heidän tahtonsa mukaan. Hyvä esimerkki tästä on, kuinka he suhtautuvat translakialoitteeseen ja vaativat tietyiltä puolueilta äänestyksiä, jotka tukevat heidän poliittisia näkemyksiään.
Marxilainen ajattelu ja vallankumous ovat läsnä nykyisessä seksuaalivallankumouksessa, johon Pride-liike liittyy. Se ei ole pelkästään yhdenvertaisuusliike, vaan sen taustalla on ideologia, joka ajaa woke-ajattelua, kuten ajatusta siitä, että sukupuolia on enemmän kuin kaksi.
Mazraouin ei tarvitse tukea tätä liikettä ollakseen tasa-arvon kannattaja. Hyvä, että joku uskaltaa nousta ääliöliberalismia vastaan myös urheilukentillä. Muutama vuosi sitten siihen ei kukaan rohjennut ryhtyä. On hienoa nähdä, että tällä kertaa se on Mazraoui. Signaalia tulee jo muualtakin maailmasta: woke-ajattelu on nähnyt parhaat päivänsä.