Jalkapallon EM 2024 – liveseuranta

  • 202 076
  • 8 771

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Voin kuvitella jo Englannin ja Italian puuduttavan puolivälierän. 0-0 ja rankkareille. Putoaisivat pois vaan, niin ei tuota tarvi katsoa.
Italia joutunee pelaamaan vähän perinteisempää Italia-palloa pudotuspeleissä, mutta Spallettin pelifilosofia on muutoin kyllä kaikkea muuta kuin puuduttava.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Jos Unkari menee kolmosena jatkoon:
Espanja-Slovakia
Englanti-Hollanti
Romania-Slovenia
Portugali-Unkari

Jos F-lohkosta mennään kolmosena jatkoon:
Espanja-F3
Englanti-Slovakia
Romania-Hollanti
Portugali-Slovenia
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Vähän pitää kyllä vilkuilla Portugalinkin peliä, kun Conceicao saa kunnon näytönpaikan. Mielenkiintoinen pelaaja on myös 19-vuotias Joao Neves keskikentällä.
 
Kannustetaan Tšekkiä sitten. Nyt jos koskaan toivoisin kunnon draamaa, sen verran alkaa olla usko koetuksella koko jalkapalloon näiden lohkovaiheen päätösotteluiden jäljiltä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kai minäkin Tsekin puolella päädyn olemaan. Mutta onhan se vähän HMV, kun taas Turkilla on aina sellainen tietynlainen X-factor, mikä voi tehdä jatkopeleistä viihdyttävämpiä ja yllätyksellisempiä. Tässä jengissä ei ehkä kellään kilahda pahasti, mutta onhan sellaistakin nähty. Kenan Yildiz ja Arda Güler nyt joka tapauksessa sellaisia pelaajia, joiden otteita katsoisi miellään pidempäänkin näissä kisoissa.

Toki molempien jatkaminen on sekin hyvin mahdollista, ellei jopa todennäköistä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Vähän vaikea valinta, mikä peli katsoa. Tšekki-Turkkiin päädyin, toivottavasti ei ole 0-0-nyhjäys.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vieläkö Milan Baros kelpasi kärkeen? Tuo Tsekkien oma Jagr.
 

redpecka

Jäsen
Turkki ja Tsekki voisivat tarjota 2008 tapaisen klassikon. Silloin Tsekki johti 0-2, Turkki teki vipaan varttiin kolme maalia ja vei 3-2.
Kuulostaa samanlaiselta pläjäykseltä kun ysärillä/2000 alkukymmenyksellä Suomi-Turkki Stadikalla: eka 2-0 ennen kuin ehti istahtamaan ja Turkki lopulta vei 2-3.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös