Jalkapallon EM 2024 – liveseuranta

  • 202 358
  • 8 773

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Katsoiko joku tuon sopupelin? Mulla oli siinä over 2 maalia, joten oma pois. Vähän haisi jo kun kaksi maalia aikaisin, ettei varmasti osu veto.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF

Liitteet

  • image_2024-06-26_210209333.png
    image_2024-06-26_210209333.png
    124,7 KB · kertaa luettu: 27

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Oikeesti hauskaa tämä kun toisen pelin tasapelikerroin oli kahden pinnassa. On sopupelejä nähty aiemminkin mutta tämä ei ollut sitä. Miksi yrittää riskillä jos nykyinen tilanne sopii. Perseestä enemmän on se että lohkot pelaavat viimeiset ottelunsa eri päivinä joka tietty palvelee yleisöä mutta ei ole tasapuolinen.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Olisi tosiaan kuvitellut, että Belgia olisi hieman innokkaammin hakenut voitto-osumaa. Nyt vastaan tulee neljännesvälierässä Ranska, jossa Belgia on selkeä altavastaaja. Vaikka Belgia venyisi yllätykseen, niin seuraavaksi vastassa on todennäköisesti Portugali, ja tämän jälkeen Saksa tai Espanja.

Ylen varsin hyvässä 11 ystävää -podcastissa tosiaan arvioitiin Belgian yltävän peräti välieriin asti, tai ainakin joku asiantuntijoista näin veikkasi. Tedesco on hyvä valmentaja, mutta paljon saa tapahtua voiton eteen, kun Ranska maailmantähtineen asettuu vastaan.
 

Barney

Jäsen
On kyllä perseestä toi kaavion osa, mistä Romania tai Itävalta voi päästä välieriin :D:D
Voisi siinä Itävallan paikalla olla Ranska tai Hollanti ja Romanian paikalla Belgia, mutta nuo kaksi ovat olleet näissä kisoissa parempia.

Mieluummin ainakin itse katsoisin välierissä Itävaltaa kuin esimerkiksi näiden kisojen Englantia, Belgiaa tai Ranskaa. Itävalta on pelannut näissä kisoissa ehkä jopa koko kisojen parasta futista.
 

Pekkis

Jäsen
Veikkasin Ranskaa Belgian pariksi finaaliin, mutta saa sinne tulla muitakin. Degu, Lukaku ja De Bruyen kun saavat keskenään ajoitukset jiiriin, niin ihan vitun sama ketä siellä on finaalissa vastassa.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Uskon Portugalin jyräävän Georgian vapautuneella pelillä kokeiluja tehden, mutta mites Tsekki ja Turkki, miten käy?
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ai Romanialle maalin teki Marin. Entisen pääministeri Marinin tietäisin.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Katsoin koosteesta tuon Romanian pilkun. Aluksi tuomittiin vapari, koska tuomari katsoi rikkeen tapahtuneen rangaistusalueen ulkopuolella. VAR totesi, että pilkku. TV-kuvasta näkyi, että kontakti taphtui rangaistusalueen ulkopuolella, mutta fikmi/kaatuminen vasta rangaistusalueella. Meneekö sääntö niin, että jos taklaat keskiympyrässä ja kaveri lentää komeasti kahdella voltilla kerien ja laskeutuu maahan rangaistusalueella niin se on sitten pilkku?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Voin kuvitella jo Englannin ja Italian puuduttavan puolivälierän. 0-0 ja rankkareille. Putoaisivat pois vaan, niin ei tuota tarvi katsoa.
Voi hyvinkin olla, että rankkarikisa tulisi jatkuvaan pitkälle seuraavaan tai sitä seuraavaan päivään, kun pelaajat joko laukoisivat päin maalivahtia tai sitten ohi maalista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös