Jalkapallokeskustelun Dream Team: maalivahti

  • 5 376
  • 82

Kuka maaliin?

  • Petr Cech, Chelsea

    Ääniä: 48 13,3%
  • Edwin Van der Sar, ManU

    Ääniä: 27 7,5%
  • Jens Lehmann, Arsenal

    Ääniä: 10 2,8%
  • Jose Reina, Liverpool

    Ääniä: 9 2,5%
  • Shay Given, Newcastle

    Ääniä: 9 2,5%
  • Paul Robinson, Tottenham

    Ääniä: 3 0,8%
  • Iker Casillas, Real Madrid

    Ääniä: 82 22,7%
  • Santiago Canizares, Valencia

    Ääniä: 7 1,9%
  • Leo Franco, Atletico Madrid

    Ääniä: 0 0,0%
  • Roberto Abbondanzieri, Getafe

    Ääniä: 5 1,4%
  • Gianluigi Buffon, Juventus

    Ääniä: 99 27,4%
  • Dida, AC Milan

    Ääniä: 15 4,2%
  • Julio Cesar, Inter Milan

    Ääniä: 3 0,8%
  • Sebastien Frey, Fiorentina

    Ääniä: 2 0,6%
  • Gregory Coupet, Lyon

    Ääniä: 3 0,8%
  • Timo Hildebrand, Stuttgart

    Ääniä: 2 0,6%
  • Tim Wiese, Werder Bremen

    Ääniä: 2 0,6%
  • Igor Akinfeev, CSKA Moskova

    Ääniä: 4 1,1%
  • Gomes, PSV

    Ääniä: 6 1,7%
  • Carlos Kameni, Espanyol

    Ääniä: 1 0,3%
  • Joku muu, kuka?

    Ääniä: 24 6,6%

  • Äänestäjiä
    361
  • Poll closed .

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Noniin, eli sitten vain homma käyntiin. Jos siis äänestettä tuota kohtaa "joku muu" niin toivon että selvästi sitten sanotte ketä. Jos tämä kohta joku muu voittaa, niin sitten ei tarvitse etsiskellä jostain sielun syövereistä niitä maalivahteja jotka ovat saaneet äänen.

Englannista tuli pistettyä muutama maalivahti lähinnä maajoukkuestatuksen perusteella, eikä niinkään liigamenestyksen. Joitain jäi nyt väkisinkin ulos, kun määrä on vain se 20, mutta sitä varten tosiaan voi äänestää sitten jotain muuta vaihtoehtoa.

edit:Niin ja tosiaan kyseessä tämän kauden esitykset/tämän hetken esitykset minkä mukaan tarkoitus mennä. Historiaa ei tarvitse alkaa sotkea mukaan.

edit2: Tässä sitten seurataan joukkuetta ja voidaan keskustella sen muotoutumisesta: http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?p=1797573#post1797573
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Valinta osui Buffoniin.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Maailmassa tällä hetkellä on kaksi loistavaa maalivahtia, muut ovat kaukana perässä. Ikerman ja Gigi Buffon. Tällä kertaa "arpa" suosi Ikermania. Todella vaikea valinta loppuen lopuksi ja lopulta eron tein lähinnä joukkueen sarjatason perusteella, antanee osviittaa kuinka tasaiseksi kaksikoksi tämän lasken.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Itselläni kolmen kärkeen päätyivät Buffon, Casillas ja Cech. Hetken pähkäilyn jälkeen sain kaverit vielä juuri tuohon järjestykseen. Buffon kyllä sai äänensä vähän vanhoilla meriiteillä kun ei ole äijän nykytasosta hirveästi tietoa. Muutenkin on eurofutiksen seuraaminen jäänyt vähän jenkkisukulaisensa varjoon viime aikoina, mutta takavuosien tietämys pelastakoon mut. Eli Luigi Buffon on valintani. Jostain ihmeellisestä syystä hän muistuttaa mua Patrick Roysta lätkän puolelta. Siis ei mitään samaa persoonissa eikä varmaan muutenkaan mutta joku ihme häiriö aivoissani liittää heidät yhteen. Vähän samanlaisia ilmiöitä siellä maalilla jotka jo maineellaan jossain määrin "pelottavat" vastustajia. Casillas taas on ihan omin silmin todettu ihmemieheksi Urheilukanavan Real-Barca matsien perusteella. Real olisi vielä paskempi ilman Ikermanin pelastuksia. Cech on vähän scheichelmainen hujoppi joka teki aika näpsäköitä torjuntoja viime MM-kisoissa, olisikohan ollut Ivory Coastia vastaan. Lisää vaan näitä äänestyksiä, mukana ollaan.
 

Sides

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man U
Täällä valintaa tehtiin Ikerin, Shay Givenin, VDS:n ja Cechin välillä. Olen itsekin yllättynyt valinnasta, joka ei tullutkaan Valioliigasta. Serie B veskari olisi voinut haastaa nämä, mutta kun herran kunnosta ei ole tietoa, ei päässyt edes ehdolle.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuvernööri kirjoitti:
Ihan hyviä nuoria veskoja ovat Cech, Casillas...Mutta Buffon on maailmanmestari ja paras maalivahti kautta aikojen joten ääni hänelle.
Äänestin myös Buffonia.

Kautta aikojen paras maalivahti on kuitenkin David James. Hyvä torjuja ja pomminvarma keskitysten napsija.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Blackie kirjoitti:
Äänestin myös Buffonia.

Kautta aikojen paras maalivahti on kuitenkin David James. Hyvä torjuja ja pomminvarma keskitysten napsija.

Jamo on tälläkin hetkellä Englannin paras maalivahti ja on ollut sitä myös viimeiset 10 vuotta.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
-japi- kirjoitti:
"The Great Peter" Peter Schmeichel..!!!

Ja jos ei rollaattorissa olevat kelpaa, niin sitten Rooman Doni.

Itse olisin äänestänyt Peter the Greatestia kanssa, mutta kun ei kerran ollut vaihtoehtona niin piti valita Bufffoooon Juveeest.
 
Kyllä Canizares on sen tason maalivahti, että äänestin häntä. Interiä vastaanki pelasi nollapelin ja johdatti Valencian jatkoon mestarien liigassa. Täytyy vähän ihmetellä, että Italian seri B:n vahti on saanut eniten ääniä, mutta jos olette sitä mieltä, että Juventuksen dominointi serie B:ssä riittää Buffonin valintaan niin ei siinä mitään. Ja Jääskeläinen olisi pitänyt tohon Englannista laittaa esimerkiksi jonkun Shay Givenin sijaan.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Äänestin Didaa. Buffon oli sitten toisena vaihtoehtona, mutta Dida parempana rankkareiden torjujana vei voiton.

Edit. Missä on PSG:n Laundreau? Pesee kuitenkin nuo saarimolarit Cechiä lukuunottamatta.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Manderville#48 kirjoitti:
Täytyy vähän ihmetellä, että Italian seri B:n vahti on saanut eniten ääniä, mutta jos olette sitä mieltä, että Juventuksen dominointi serie B:ssä riittää Buffonin valintaan niin ei siinä mitään.
Vaikka Juventus ja Buffon B-sarjassa pelaavatkin, niin eiköhän niissäkin peleissä ja Juven todennäköisesti varsin laadukkaissa treeneissä saada miehen taitotaso pysymään entisellään.

Vai oletko sitä mieltä, että Buffon oli Serie B-tason veskari jo ennen Juven putoamista?

Oma ääneni menee Iker Casillasille.

Muistan kuin eilisen ne muutamat Eurogoals-välähdykset 1990-luvun lopulta, kun Casillas pelasi debyyttimatsejaan Realin ykkösmiehistössä vakioveskarin loukkaantumisen vuoksi. Täysin tuntematon nuorukainen esitti koosteissa sen verran sykähdyttäviä Teräsmiehen elkeitä torjunnoissaan, mieleenpainuvimpana pari kappaletta yksin läpi-hyökkäysten torjuntoja muistaakseni ensimmäisessä La Liga-pelissään, että silloin jäi noviisin nimi mieleen ja uransa meni tarkempaan seurantaan.

Kaikkien aikojen suosikkiveskarini on Peter Schmeichel, tämänhetkiseen Dream Teamiin siis nykysuosikkini Casillas.
 
Olin jo äänestämässä Ville Iiskolaa, mutta vaaka kallistui kuitenkin Gigi Buffoniin. Buffon on paras pääsarjojen ulkopuolella pelaava pelaaja maailmassa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
KPL kirjoitti:
Edit. Missä on PSG:n Laundreau? Pesee kuitenkin nuo saarimolarit Cechiä lukuunottamatta.

Landreau on ollut tällä kaudella aika yössä, kaveri oli siinä top-25:ssä vielä mukana tosin, mutta loppu meni vähän arvalla tiivistäessä. Siellä sijoilla 15+ kuitenkin ollaan aika lähellä toisiaan. Tämä korostuu vielä enemmän jahka pääsen julkaisemaan seuraavan paikan äänestykseni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös