Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Jalkapallo – yleinen keskustelu

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Grainger, 02.12.2008 klo 22.32.

 1. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Mitäs sitten tehdään kun kentälle päätyy pettynyt kannattaja joka on valmis vetämään pelaaja turpaan.?
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tuomari voi myöntää juomatauon, jos olosuhteet sitä vaatii ja nähtiin juuri esimerkiksi päättyneissä junnukisoissa, kun helteessä pelattiin.

  Lainaus:
  En tiedä, mutta voisin kuvitella sen olevan ihan jossain UEFA:n säännöissä, että niiden alaisissa otteluissa ei kentälle mennä. Tuskinpa se mikään seurojen oma kielto on.

  Tai vaikka olisi, niin kiellettyä se silti on.
   
 3. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:
  Taitaa olla ettei tällä kertaa tule syystä tai toisesta. Ei kai hinnat ole nousseet liikaa, jos 2 turnausta jää näyttämättä suht kuivana kesänä? Luulisi että eivät yliarvioi kysyntää, mutta mistä näitä tietää. Eurosport taitaa näyttää jotain miekkailua, purjehdusta yms viikon kuluttua kun kisojen pitäisi alkaa. VeikkausTV näyttää ainakin Gold Cupia, joten heillä saattaisi olla oikeudet myös Afrikkaan. Alkamisajat ovat myös vähän inhimillisempiä kuin P-Amerikassa. Kaikki ottelut taitavat alkaa jotain 18-23, siinä missä Gold Cupia pelataan 01-05 lähtien..
   
 4. Sp#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybarin 3 miljoonan joukkueet
  Lainaus:
  Varmasti rangaistaan kyseistä turpaan vetäjää? Itse otin lähinnä kantaa, kun jeesustellaan aika pienellä asialla, ilon asialla kannattajien juhliessa voittoa omien kanssa. Ja kyllä se on rangaistavaa, ja pöllöliitto määrätköön siitä huomautuksen, tai sakkoa. Kuinkakohan moni jaksaisi jeesustella, jos esim huuhkajat varmistaisi kisapaikan karsinnoissa koti ottelussaa ja kentälle juoksisi tuhatpäinen fanijoukko, ei varmaan monikaan?
   
 5. BaronFIN Jäsen

  Minua ei ainakaan pelaajana huvittaisi joutua kaiken maailman räkänaamojen tallomaksi vaan siksi että minun työni on jollekin pissikselle elämää suurempi asia. Toki voittaminen on hienoa ja fanikulttuuri on osa työtä, mutta ei näitä ”rajoituksia” tunteiden näyttämiseen ole ihan hatusta ja mielivallasta vedetty. Kun siinä samassa ryntäyksessä voisi Ronaldo/Messi vihaajat antaa hieman kovempaa ”palautetta” inhokilleen. Tätähän ei toki suomalaisessa potkupallossa voida käsittää kun keskiverto Veikkausliigapelaaja on kaupungissa suurempi tuntemattomuus kun alueen lähipoliisi.
   
  Jurvanen tykkää tästä.
 6. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Lainaus:
  Huomasin että siellä on sama homma menossa kuin Espanjan puolella. Eli karsinnat vielä käynnissä. 23.06 on finaali jossa ratkeaa viimeinen joukkue joka pääsee mukaan isojen poikien kanssa pelaamaan
   
  Lavis tykkää tästä.
 7. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  YouTubesta löytyy kaikenlaista materiaalia missä pelaajat pinkovat pukukoppiin minkä pääsee. Juuri vähän aikaa sitten näin videon mikä näytti alkuun vähän oudolta. Loppuvihellyksen jälkeen jokainen pelaaja lähti juoksemaan ja ihmettelin mitä tässä oiken tapahtuu ja samantien kuvan ulkopuolelta ryntäsi kymmeniä ihmisiä kimppuun ja satoja niiden perässä.

  Kaikki eivät ehtineet koppiin. Eihän siihen kukaan kuollut, mutta varmaankin todella hienoa niille pelaajille. Samalla lailla esimerkiksi Bakussa Suomen maajoukkue juoksi koppiin sen voitetun pelin jälkeen. Aavistuksen vitutti, että joukkue ei jäänyt kiittämään vaan eipä voinut, kun niskaan satoi kolikoita ja Nokian matkapuhelimia.
   
 8. Jurvanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Äsät!
  Lainaus:
  Ja sen jälkeen etsitään syyllisiä. "Miten voi Tauno Tasalakki päästä kentälle kun siellä on tyyppejä tekemässä työtään? Se sitten meni repimään teemupukilta kännissäläpällä käden irti. Kuka on vastuussa?"

  Kun näissä on aina se, että vaikka "kaikki o hianoo" ja "yhteishenkellä mennää", eikä "täsä mitää ongelmia aiheuteta, ku tunnustetaan lajia", niin siellä voi olla myös ihan vaan vatipäitä joukossa (Ja vatipäitä on aina). Siksi on kiellot. Ja Suomessa muuten tykätään vahtia kieltojen noudattamista.

  Eli tuo on ihan sitä jokaisen äidin logiikkaa: "Ettei tulisikaan". Ihan vaan, ettei sitten turpaan_vetäjii tarvi rankoa jälkikäteen, kun housuissa on jo.

  Lainaus:
  Onhan se hienoa ja ajatustasolla lutuuria, mutta käytännössä tuhat-parituhatta potentiaalista vatipäätä (toki vesiselvänä ja vain korkeimmasta ÄO-laarista) juoksemassa kentälle heti pelin jälkeen nostattaa omaan konservatiivisieluuni näppyjä.

  Ja tämän voisi oikeastaan laajentaa joka lajiin - Heittikö Pitkämäki keihään mm-tuloksen? Löikö Mörkö Sisään? Uiko Matti Mattson itsensä olympiamestariksi? Leo-Pekka Tähti pokkasi taas yhden mestaruuden? -> KASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, huutaa satapäinen yleisöjoukko ja hyppää pommilla altaaseen juhlimaan.
  Olisi hieno ja penkkiurheilijan sielua kutkuttava näky kyllä sellainen wall of death vaikka curling-finaalin jälkeen, jossa molemmista katsomoista lähtee väki rynnimään tavoitteena kohdata keskellä. Kuka siellä valittaisi? Ei varmaan monikaan?

  MUOKS: Tietty swat-tyyliin yleisöön kaasuttaminen, koska kova jätkä ugg, ei ole myöskään se paras vaihtoehto.
   
  Uimalakki tykkää tästä.
 9. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kerta se on ensimmäinen kun jotain tapahtuu. Ei vaan v.2019 voi ottaa riskiä ja päästää kannattajia kentälle. Edes Suomessa.

  Ja kun me täällä Suomessa halutaan ottaa mallia mm. brittifanikulttuurista niin kävisikö myös samat sanktiot. Pelkästään Anfield Roadin stadionesittelyssä kun painotetaan että kentälle menosta (tyhjälle) tulee ikuinen porttikielto ja jos korrenkin katkaisee niin se on tuon lisäksi poliisijuttu. Ihme kun matsissa ei vilauttelijoita/juhlijoita näy.

  Skoteissa puolestaan ei stadioneilla ole myyty alkoholia kohta 40 vuoteen. Tuskin edes ensi vuoden EM-peleissä, vaikka UEFA on omaa linjaansa höllentänyt. Linkissä syy miksi vieläkin vedetään kuivin suin. Tai limpparilnjalla. Näitä ei halua kukaan edes tuhat kertaa pienemmessä mittakaavassa.

  Old Firm riot - 1980
   
  Arsu79 tykkää tästä.
 10. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Platini pistettiin poseen. Tai ainakin pidätettiin. Qatarin kisojen taustalla jotain hämärää. Yllättyneitä ovat:

  FIFA on kyllä niin läpimätä organisaatio, että oksettaa. Hyvä alku.
   
  Jurvanen, Hangon keksi, Barnes ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ai nyt on jo posessa. Kuulin vasta jokin aika sitten jotain kuinka meidän pitäisi vähän jutella. Harmittaa kyllä miten jalkapallo päästettiin tälläiseen kuosiin. Maailma on täynnä mielenkiintoisia urheilulajeja missä liikkuu rahaakin kohtuullisesti ja pelaajat voivat vaikka vähän tienatakin, koska pitäähän työnteosta palkkaa saada.

  Pankkimaailmassa on saatu pankkeja nurin ja kaikenlaisia ketkuja kiinni. Minkälainen maailmanlaajuinen lama siitä mahtaisi tulla, jos jalkapallokupla puhkeaisi kunnolla.
   
 12. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Juu, kentälle ei saa mennä, sen pitäisi olla ihan selvää. Mutta kyllähän tuo Maarianhaminan keissi oli rimanalitus Safetorin järkkäreiltä. Nähtävillä olleen videomateriaalin perusteella ei ollut mitään syytä käyttää pippurisumutetta. Kaiken järjen mukaan se pahiten sumutteella räiskinyt menettää luvat ja saa jonkinnäköisen tuomion, aivan käsittämätöntä toimintaa.

  Safetorin somen perusteella vaikuttaa muutenkin aika larppaukselta tuo heidän touhu...
   
 13. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Kuinkahan monen ihmisen henki taas pitää mennä että FIFA:n herrat saavat vähän samppanjaa...

  Ihan uskomaton organisaatio. Nyt voisivat jalkapallomaajoukkueet erota koko FIFAn touhuista ja järjestää keskenään kisat. Ei noin oksettavan läpimätää paskaa voi kukaan oikeasti kannattaa...
   
 14. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä, ettei sinne tarvi lähteä ja päästää kentälle pelin loputtua, mutta pisti se merkille pari viikkoa sitten kun kohtalaisesta fanikulttuuristaan tunnettu Union Berlin varmisti kaksiosaisessa nousukarsinnassa kotikentällään nousun 1. Bundesligaan, että ei siinä tainnut ollut muuta järkevää vaihtoehtoa kun avata kaikki portit täysin joka kulmasta ja siellähän oli parissa minuutissa varmaan 10 000 ihmistä kentällä, siis niin piukassa kenttä juhlivia faneja kun voi olla. Kannattaa vaikka katsella jos löytää jotain kuvia tilanteesta.

  En usko että kauheita bännejä tulee ja varmaan ahdistava jos ei pelaajat päässeet pois ennen pahinta ryntäystä, Stuttgartin pudonneet ukot nyt liukenivat nopeasti mutta on siinä Berliinin pelaajilakin aika ahdasta äkkiä tullut kun joku 500 hätäisintä fania on yhtäkkiä piirittänyt sut sellaiseen vähän isomman mittakaavan karhunhalaukseen.
   
 15. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Olenko ainoa kuka ihmettelee tätä vastakkainasettelun luomista nyt kun naisten MM-kisat on käynnissä? Brassilegenda Marta on tehnyt nyt kisoissa kaksi maalia ja noussut ainakin Ylen mukaan "jalkapallon MM-kisojen historian parhaaksi maalintekijäksi". Okei näinhän se onkin kun lasketaan sekä miehet että naiset. Mutta miksi sitä vertailua on alettu tekemään nyt? Toisekseen en muista että sitä vertailua olisi koskaan tehty toiseen suuntaan, eli muistelisin kun Miroslav Klose nousi MM-kisojen maalipörssin kärkeen niin puhuttiin ainoastaan että on ohittanut Ronaldon, vaikka jos nyt en ihan väärin muista niin ohitti myös Martan tuossa samassa välissä.

  Erittäin hieno juttu että naisten kisat saa paljon näkyvyyttä ja turnaus televisioidaan laajasti, mutta onko näissä vertailuissa oikeasti mitään järkeä? Jotenkin en näe mitään mieltä lähteä vertailemaan naisten ja miesten lajeja keskenään koska monelta osin pelin luonne on ihan erilainen vaikka teoriassa samaa lajia pelataankin. Eihän yleisurheilussakaan ole maailmanlistalla naiset ja miehet samassa listassa vaan molemmille on omat rankinginsä.
   
  King Jeremy tykkää tästä.
 16. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olen kanssa snadisti ihmetellyt, no en edes ole ihmetellyt kun eletään tätä päivää ja keskustelun nyt näköjään pitää olla tätä liittyen sukupuolijaotteluihin ja urheiluunkin, mutta nyt kun julistetaan että joku naisten joukkue on suurinpiirtein kaikkien aikojen parasta futista pelaava joukkue ja naispelaaja on kaikkien aikojen paras pelaaja, niin ihmetellyt sitä miksi rinnastetaan miehet ja naiset nyt noin kategorisesti.

  Eihän sitä tosiaan tehdä yleisurheilussakaan, ei tenniksessä jne. Siellä naisten huiput on naisten huippuja ja miesten huiput miesten huippuja, ja fakta on se että samalle viivalle laitettaessa naiset eivät pärjäisi. Itsestäänselvyys kun huippuja vastakkain asetellaan.

  Ja sanoi feministit mitä hyvänsä, kyllä se fakta vaan on, että Messit ja Ronaldot ja vähän pienemmätkin nimet ovat miljoona kertaa parempia futareita kuin Martat ja Alex Morganit. Sehän on itsestäänselvä, suhteutettuna voidaan sitten keskustella mutta ihan älyvapaata nyt ajan hengen mukaisesti niputtaa kaikki ja nostaa yhtäkkiä naisten taso muka paremmaksi kuin mitä se on.
   
  Merovingi, King Jeremy & mikko6000 tykkäävät tästä.
 17. maken veivi jr. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Manchester United
  Lainaus:
  Koska nykymaailmassa on aina joku itsensä yksisarviseksi luokitteleva läski vinkumassa twitteriin jos ei muisteta joka ikinen hetki korostaa kuinka jokainen meistä on yhtä hyvä ja yhtä tärkeä.

  Ihan hauska on noita pelejä on katsoa, mutta on onhan tuo pelin taso aivan järkyttävää paskaa eikä sitä voi millään tavalla verrata miesten jalkapalloon.
   
  Merovingi tykkää tästä.
 18. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Muistutetaan myös että Laura Österberg Kalmari on tehnyt 41 maajoukkuemaalia kun Jari Litmanen vain 32.

  Hienoja pelaajia molemmat, mutta toinen tehnyt reilusti enemmän. Kumpi on parempi?

  Toki jalkapallon tason laajuus (naiset vs. miehet) voi olla yksi tekijä noihin lukuihin mutta ei tartuta yksityiskohtiin. Harvemmin kuitenkin miesten mm-kisoissa näkee sitä että ottelu päättyy 13-0 tai että joku joukkue omassa alkulohkossaan häviää jokaisen matsin niin että vastustajan pelaaja juhlii hattutemppua.

  Mutta yleisesti ottaen, onhan naisten futiksen taso kyllä noussut esim. 10v takaisesta. Ja sen näkee jo siitäkin ettei Suomen maajoukkue oikein tunnu enää pärjäävän. Muistan ajan kun oikeastaan Ruotsi ja Saksa olivat vain Euroopassa liian kovia ja muut täysin voitettavissa. Nyt taitaa olla tilanne eri. Toki myös nuo "Litmaset" (Kalmari) lopettaneet.
   
  Arsu79 tykkää tästä.
 19. Grainger Jäsen

  Jaahas, lyhyeksi jäi Luis Enriquen pesti Espanjan peräsimessä. Mies on jättänyt tehtävänsä nyt ihan virallisesti, tosin hänhän on ollut henkilökohtaisten syiden vuoksi sivussa jo maaliskuulta asti.

  Ilmeisesti jotain suht vakavaa perhepiirissä.
   
 20. maken veivi jr. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Manchester United
 21. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 22. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Manslaughter arrest over Sala death
  Emiliano Salan kuolemaan liittyen on joku ukko pidätetty kuolemantuottamuksesta.
  Mistä on kyse? Koneen huolto laiminlyöty vai mikä voi olla syynä?
   
 23. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Joka päivä on käyty katsomassa, joskus parikin kertaa päivässä.

  Nyt on tullut tarkat ajat Ekstraklasan neljälle ensimmäiselle kierrokselle mitkä pelataan niin kuin aina siis pe-ma. Nämä on nyt niitä aikoja mitkä on kiveen hakattu eivätkä enää muutu.

  Useimmat liigat toimivat tällä tavalla.
   
 24. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Olen salaisesti iloinen, että tuo järjestysmieskeissi tapahtui juurikin Ilveksen kannattajille, sen verran mouhoamista oli kun omat järjestysmiehet ottivat muinoin matsia IFK:n kannattajien kanssa (joka toki sinällään oli huomattavasti typerämpää). Mutta en tietenkään kirjoita tätä mielipidettäni missään esille, saatika sano ääneen.
   
 25. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyse on Salan agentin alun perin palkkaamasta ja lennon tietoihin merkitystä lentäjästä, joka olikin viime hetkellä siirtänyt homman ystävälleen, jolta puuttui vaadittavat lentoluvat/kelpoisuuudet.

  Lainaus:
  https://www.dailymail.co.uk/news/ar...th-Cardiff-City-footballer-Emiliano-Sala.html