Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Jalkapallo – yleinen keskustelu

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Grainger, 02.12.2008 klo 22.32.

 1. Pajicz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Veto
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En tiedä miten muissa maissa menee, mutta puolalainen Polsat Sport näyttää ainakin. Viime kaudella oli tosiaan Eurosportilla.

  Nämäkään ei kaikkia pelejä näytä, mutta joku uusi sopimus on ja näin juuri Zlatanin.

  Ai niin ja Bastian Schweinsteiger.
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Nyt oli niin uskomaton oma maali LA Galaxyn verkkoon. Tai siis ei oma maali vaan kaveri vahingossa vähän syötti tuolla lailla ja siitä tyhjiin.

  En sano mitään, en väitä mitään, mutta pakko tämä on tutkia. Jos oli sattumaa, niin sitten kenkää huonolle pelaajalle. Valitettavasti maailmanhistoria tuntee tapauksiakin missä se ei ollutkaan sattumaa.
   
 4. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Die Mannschaft kamppailee jatkossa ilman Thomas Mülleria, Jérôme Boatengia ja Mats Hummelsia. Löw ilmoitti tänään pelaajille etteivät he ole osa uudistuvaa maajoukkuetta.
   
 5. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Valitettavasti Löw itse ei ollut tuossa uudistussuunnitelmassa mukana.
   
  Barnes tykkää tästä.
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 7. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Tämä on niin iljettävää, että en tiedä mitä sanoisin. Kun kuulen sanan FIFA, minulle tulee aina ensimmäisenä mieleen seuraava:

  "Muistan sen kesän 2014, kun Brasiliassa pelattiin MM-kisat. Mieleeni on muistunut vahvasti kuva pienestä pojasta, jonka koti on tuhottu kisapaikan siistimisen takia. Stadionilla loistavat ilotulitteet ja soi samba. Brasilian pelipaitaan pukeutunut poika pitelee jalkapalloa kädessään. Se on hänen ainut onnensa. Ja se on myös ajanut hänet kodittomaksi."

  Pienen haun jälkeen löysin googlesta tuon minut pysäyttäneen maalauksen, jota kuvailin äsken. Vaikka siitä on yli neljä vuotta kun maalausta viimeeksi katsoin, muistin sen näemmä aika tarkasti. Pallo on vain maassa, ei pojan kädessä.
  Linkki sivuun josta maalaus löytyy, ensimmäinen kuva sivulla: 2014 FIFA World Cup Brazil Photographs: Brazil 2014; Child Poverty, Miséria and protest in Brazilian World Cup host cities

  Noita kisoja halusin boikotoida koska tuntui niin pahalta ja väärältä mutta enhän siihen pystynyt. Jalkapallon MM-kisat ovat niin iso juttu.
  On sääli ja häpeällistä että tämän kauniin lajin kattojärjestö on tekee tälläistä.
   
 8. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 10. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Hieman epäilyttää. Oikeastaan kaikki. En vihjaa mitään, enkä syytä ketään, kunhan vain totean, että koskakohan käy Kyrö. Ei tiedä koskaan hyvää, kun paikalliset herbsit rantautuu Kotkaan. Mistä rahat tähän palkkaukseen. Tässä haisee kaikki.
   
 11. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Twitter
  Linkin takaa löytyy mielenkiintoinen video suurseurojen rahankäytöstä. Todenperäisyyteen en ota kantaa, mutta suuntaa-antava se varmaankin on.
   
 12. Ralph Jäsen

  Diego Costa sai neljän ottelun pelikiellon sanottuaan tuomarille (Iltalehden käännös) "paskannan sinun huoraäitiisi". Toisen neljä ottelua sai tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta.

  Costa väitti, että ei kutsunut tuomarin äitiä huoraksi vaan omaa äitiään. Hieno mies.
   
  Larppa tykkää tästä.
 13. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Vahvat lähteet Italiasta kuiskivat, että Qatarista oltaisiin kiinnostuneita ostamaan As Roma ja tekemään tästä ”Italian PSGn”. Noh, seuraillaan.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2019 klo 22.45
 14. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Toisaalta olisi hyvä jos saataisiin italiassa tasasempaa ja Juventukselle vastausta, mutta onhan ajatuskin aika ällöttävä. Toivottavasti ei tapahdu.
   
 15. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
 16. Pr0ninjaturtle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FC Barcelona
  Tietääkö kukaan olisiko ylen viime kesän 24 tunnin mm-ennakkolähetys vielä jostain saatavilla? Olisi upeaa kuunnella ne vielä uudestaan läpi.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ketterä - KeuPa HT
  • 1.58
  • 4.20
  • 4.40