Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 188 255
  • 122 850

redpecka

Jäsen
Alavës tasoittaa 1-1. Ei ole kyllä ollut parhaimmillaan tuo Granadan toppari perulainen joku Abram. Keltanen karttuliina jo alla vaikka joku hätäisempi olisi ehkä punaisenkin voinut antaa (no ei oikeesti) ja nyt sohii omiin. Voi voi.

E: Ja siellä taas alettiin pelaa: Granada johtoon 2-1.

E2: Täytyy myöntää etten ihan snaijaa kaikkia näitä sääntöjä ja tulkintoja. Kulmapotku ja granukki puskee tolppaan ja pelikaveri tuikkaa ribarin sisään. Mielestäni se oli puskun tapahtuessa paitsiossa. Eikö nuo vihelletä? No ihan sama, katotaan peliä ja opetellaan säännöt myöhemmin. E3: Ai siellä olikin hidastuksessa yksi pakki takatolpalla, my bäd.
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Tuo pallon ottaminen käsiin kaatumisen jälkeen on ihan perseestä, jos tuomari ei ole viheltänyt. Noista pitäisi antaa aina suoraan keltainen. No nyt Jorginho sai onneksi mussuttamisesta sentään sen keltaisen.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Punaisenhan Jorge tuosta olisi ansainnut, siitä katko, kääntö ja Hammers yks nolla. Sen sijaan pallo kainaloon, mussutus ja vastahyökkäys kuoli siihen.

Ja nyt se on 0-1. Tulkaahan sitten pois sieltä, siellä on peli.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Aina hienoa kun vittuillaan toisen joukkueen pelaajille. Varsinkin maalin jälkeen. Hammers 1-1 pilkulta tosiaan.
 

Barney

Jäsen
Ei saatana mitä merkkausta Hammersin puolustukselta :D
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vittu mitä paskaa. Polakkikaan ei saa taas mitään kiinni. Siellä on vittu viis puolustajaa ja kukaan ei pidä ketään. Puoliajalla kaikki vaihtoon! Vittusaatanapillu.
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vittu mitä paskaa. Rice tekee palveluksen seuraavalle työnantajalleen.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Noniin, lasarettiin lisää porukkaa! Tulee kiireinen ilta puolikuntosella Masuakulla ja jos Zouma kylmeni, niin siellä ei ole kuin Skotlannin U21 jengin Harrison Ashby vaanimassa Valioliigadebyyttiään. Ei varsinaisesti näytä kovin hyvältä - mutta tätähän me on odotettu, paskan lävähtämistä tuulettimeen.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Perkele kun hämää joka kerta toi yksi tämän sivun ylälaidan otsikko.
 

Barney

Jäsen
Kiitokset Chelsealle kolmen euron panoksesta joulupatakeräykseen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös