Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 287 616
  • 123 818

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kun saadaan edes yksi aidosti maailmanluokan maalintekijä, niin näyttää paremmalta. Kun saadaan toinen, niin näyttää jo oikein hyvältä. Valakari & Nissilä, kenties?

No tässä on nyt jo jätetty tuo kyttäily pois. Pallollista peliä ei oikein opi kuin pelaamalla pallon kanssa. Ja tuota asiaa tarvitaan vaikka mitä bussitaktiikkaa korostettaisiin joskus.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tehkääs nyt yks.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ranskalaisia oululaisia katsomossa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Good job, good effort. Vähän jää hampaankoloon, mutta kalkkiviivoille mukana jatkokarsintapaikan suhteen. Tosiaan em-kisapaikan jatkoksi ihan hyvä...jatkumo. Ei edes joka syksy omassa nuoruudessani.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
On taisteltu hienosti näissä karsinnoissa. On noustu pois kurajoukkueiden seasta. On tulossa joulu ja saa ottaa joulukuusen käyttöön. Ja näin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kale

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tuloksellisesti heikkoihin kotipeleihin (1 voitto) tämä vaan kaatui, ei voi mitään.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Bergwijn ollut tänään jopa ihan yllättävän hyvä! Nopeilla jaloilla muutamia ihan kohtalaisia haastoja. Danjuma vasemmalla ollut huomattavasti vaisumpi. Ei Bergwijnkaan ole ihan niin "vaarallinen" ollut, mutta on siinä sentääs sitä "vaarantuntua" ollut! Ja nyt upea viimeistely. Tätä ei kyllä enää voi munia.
Jep, Danjuma on yksi isoimmista syistä, että tässä jouduttiin vääntämään ilman maalia näin pitkään. Suurin osa hyökkäyksistä on tullut vasemmalta ja ne ovat kyllä pääasiassa kuihtuneet häneen. Tavallaan vielä nuori kaveri, mutta kyllä se upside on tuollainen karsintojen varamies. Itse kisoissa on tuskin kentällä.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Suomen taso riitti tällä kertaa siihen, että pakotettiin Ranska vaihtamaan ykköskorin jätkiä lisää kentälle. Askel kerrallaan eteenpäin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Depay 2-0 ja maali numero 38 Hollannin paidassa. Nyt yksin Hollannin kaikkien aikojen maalilistalla 4.sijalla. Pisteitä Depaylla on 66 Hollannin paidassa, Robben ykkönen 71 pinnalla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös