Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 288 208
  • 123 818
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin! Dramaattinen loppu saatiin P´Borough - WBA peliin ottelun päättyessä 0-1 yliajan viime hetkillä. Ehkäpä kuitenkin parempi voitti, mutta ymmärrän kotijoukkueen vitutuksen määrän. Urheilu tarjoaa lajista riippumatta juuri näitä suuria tunteita ja tämän vuoksi tää homma onkin just niin hienoa ja nautinnollista. Ja ei kun eteenpäin!
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Ei mennyt Jamesin punaiseen tai mies ali voimaan. Kumpikaan noista ei vaikuttanut siihen tekeekö Salah maalin vai ei.

Mitä Kloppiin tulee niin pitäisikö sen sitten seisoa jäykkänä tattina siinä kentän laidalla matsin ajan? Tuchel ei ainakaan myöskään tee niin.
Tuon punaisen ansiosta Livarpool kuitenkin pysyi matsissa mukana. Nimenomaan pysyi mukana. Vaikka pääsivät pelaamaan toisen jakson ylivoimalla, voitto ei ollut missään vaiheessa edes lähellä vaan peli oli Chelsean kontrollissa koko ajan. Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja todetakseen, ettei Livarpoolilla olisi tasakentällisin ollut tuossa juuri palaa.

Mitä Kloppiin tulee, niin ei tietenkään pidä. Kuitenkin tuo tuomareiden suuntaan huutelu ja heiluminen oli huvittavaa, kun ottaa huomioon kuinka paljon oma joukkue tuomari linjasta hyötyi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Muistutuksena että kahdelta alkaa yksi Euroopan kuumimmista paikallisotteluista. Eli Old Firmiä pukkaa. Rangers-Celtic ja Viaplay näyttää.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Hyvää peliä, kai tässä pitää Kamaran kelkassa Rangersin voittoa toivoa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tuolta Celticin Edourdilta mitä muutamia pelejä nähnyt niin aina tuntuu olevan miehellä huono päivä. Furuhashi vaikuttaa hyvältä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Celticin japanilainen Furuhashi haiskahtaa pelimieheltä. 26v, eka kausi Euroopassa ja jo kuusi maalia tälle kaudelle.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Rangersin oikea laitapuolustaja on kyllä huikea. Ainut keino puolustaa on liukutaklaus.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ilmeisesti Rangers matkaa myös Morelosille hyvää palkkaa. Olisi kyllä Valioliigakamaa. Arvokasta pikkurottaa ja prässiä koko ajan. Vittumainen pelaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös