Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 159 984
  • 122 507

Barney

Jäsen
Tämän takia niihin Arsenalin pelaajiin ei pidä luottaa. Monet odottivat Arsenalilta tältä kierrokselta nollapeliä, mutta eihän sitä tietenkään tule silloin kun sitä odotetaan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Niin juu. Dortmundin 1-0 tänään tosiaan. Reyna (17v) teki, Bellingham (17v) syötti.
 

redpecka

Jäsen
Ei niin kivoja uutisia Segunda A:sta: Rayo Vallecano ottanut kotonaan turpaan joltain ihme Sabadell-pankkivirkailijoilta.

Mutta joillekin suomalaisille silti ilouutisia: Málaga käynyt ryöväämässä kolme puntosta Valenciasta (Castellón). Varmaan Uudessa Reflassa on tänään bileet!
 

Barney

Jäsen
Vittu mitä seksifutista tämä Moyesin Hammers pelaa. Soucek boksiin ja kukkupalloa perään :D
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Saka-Ceballos kaksikon esitykseen olen ollut aika pettynyt tänään, mutta sitten kaunis hyökkäys kaksikolta ja Nketiah kiittää
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Rumalla esityksellä kolme pistettä...siinä koko peli lyhykäisyydessään
 

redpecka

Jäsen
Celta - Valencia 2 - 1

Johan oli partiido, huhhuh! Aspas teki kotijoukkueelta mitä Aspasin pitää tehdä, onhan hän hyökkääjä. Vigolaisille muutenkin kaikki sympatiat kun ovat sentään ainoa Ligan edustaja Galiciasta. Valenciasta noita porukoita on sitten melkein yhtä paljon kuin jostain Baskimaasta.
 

Barney

Jäsen
Jos Bale on kuukauden sivussa, niin ehtiikö hän pelata peliäkään Mourinhon alaisuudessa? Ings vei Sotonin juuri 1-0 johtoon.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Kun liigakentillä on käytössä kaikenlaisia yleisön tehosteääniä, nyt vieraskatsomosta voisi pistää kuulumaan: sacked in the morning, You're getting sacked in the morning.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Newcastle lähtee tunnin päästä alkavaan Brighton-matsiin samalla kokoonpanolla kuin viikko sitten Hammersia vastaan. Eli Andy Carroll aloittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös