Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 147 659
  • 122 403

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Molemmat tappion kärsineet joukkueet voivat olla tyytyväisiä. Benfika ei päästänyt kuin yhden Saksassa ja Atleticollakin on avaimet käsissään kun pelataan toinen matsi.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Huh huh olipahan upea matsi taas Westfalenilla, ainakin tv:n välityksellä. Vai mitä sanoo ilmeisesti paikanpäällä ollut @RonSwanson ? Eka puoliaika oli aika väsynytta, mutta toinen jakso sitten ihan jotain muuta. Vielä kun Bremen karkasi yllättäen 2-1 johtoon vartti ennen loppua, niin sitten alkoi perinteinen keltainen vyöry jota pystyy harva jengi tällä pallolla pysäyttämään ja voitonhan sieltä kairasivat vielä.

Näin vasta tänään viestisi, en aina kirjaudu jatkoaikaan vaikka tulisinkin palstaa lueskelemaan.

Kyllä Signal Iduna Park sai paikkansa hienoimpien urheilutapahtumien järjestäjänä minun listallani! :) Matsikin tosiaan tarjosi tapahtumia laidasta laitaan, näytti vieraskatsomo saavansa hienosta kannustuksestaan(savua, laulua) palkinnon, kunnes 80 000 katsojaa pääsi huutamaan yhtä kurkkua. Joskus ensi kaudella pitää tarkkailla noita lippupalveluita ja katsoa, tulisiko mahdollisuus päästä Südtribüne :lle , eli eteläpäätyyn, Euroopan suurimmalle seisomakatsomolle. Nyt oltiin pohjoisen seisomakatsomossa, elämys sekin.


Ja saksalaisesta futiksesta puheenollen, aika pienimaaliseksi Bayernin peli nopeasta alusta huolimatta. Joskus Bayernin UCL-pelit repsahtaa sellaisiksi 5,6,7-0 tyyppisiksi, mutta tänään ei maistunut. Ihan en allekirjoita, että Pepin futis olisi surkeeta. Viimeisellä vartilla Bayern pelasi useaan otteeseen pallon linjan taakse mielestäni erittäin hyvin. Ribery pääsi pistämään kovan ja matalan pallon Lewalle takaviistoon, hyvä takavasara tulikin mutta pakki oli tietämättään edessä. Lahm hyvän katkon jälkeen pelasi Comanin juoksuun, mies pienen sidestepin jälkeen sai vasurin vapaaksi ja boksin sisällä onnistui vielä keskittämään takatolpalle suoraan maalipotkuksi. Paras paikka oli tietysti loistava läpisyöttö Lewalle, missä oli 2vs.0 -hyökkäys Lahmin kanssa, mutta Lewa ei onnistunut syötössään, vaan sekin meni liiaksi eteen.

Sanotaan näin,että Bayern on edelleen +70% suosikki jatkoon, mutta tän illan jälkeen aika moni odotti että prosentit pyörisivät 90-99 tietämillä, näin olisi esim 3-0 lukemat taanneet.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
.. ja kotona vaatii vähintään kolme, kun Bayern ei jää maaleitta.

On Benfica varmasti silti numeroihin tyytyväinen, sauma säilyi.

Itse en malta odottaa Pepin poistumista Saksasta, aivan sama mitä pokaaleja tuo.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös tästä tullut juuri uusi linjaus, ettei alimmallekaan rikkovalle pelaajalle enää ole pakko antaa punaista? Vai muistanko väärin?

Juuri noin tuo menee.

Maalintekopaikassa tai maalipaikkaan johtavassa tilanteessa rikkovalle pelaajalle annetaan tuo punainen. Alimpana rikkovalle pelaajalle sitä ei enää tarvitse automaationa antaa. Mielestäni tuossa Neymar olisi päässyt maalipaikkaan, mutta tuomari tulkitsi toisin.
Olen sitä mieltä ettei tuollaista "alimman pelaajan" sääntöä sinänsä ollut ennenkään tässä nykyaikakaudella ainakaan, maalintekopaikan vieminen rikkeellä on ratkaissut punaisen kortin saamisen eikä alimman miehen tekemä rike. Alin mieshän saattaa rikkoa hyökkääjää vaikka vetämällä paidasta nurin jossain kulmalipulla, eikä se silloin ole tietenkään ennenkään ollut ihan punaisen paikka. Eli maalipaikka sen on aina ratkaissut eikä se ollaanko alimpana linjassa.

Mutta tuliko nyt uusi sääntö siinä vai onko tulossa, että poistuu ns. tuplarangaistus rangaistusalueella sattuvissa maalipaikan viemisissä, eli jos annetaan pilkku maalintekopaikassa rikkomisesta, kyseinen rikkoja ei enää saa lisäksi punaista vaan keltaisen ja pallo menee pilkulle. Ja tietenkin jos rike oli erityisen ruma, siitä tulee punainen eli jalan katkomiset erikseen mutta siistimmät maalipaikassa rikkomiset menisi boksin sisällä keltaisella.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Pilkulle mennään kun Casimiro kaataa...
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Wolfsburg 1-0...
 

J.Petke

Jäsen
Olipahan hieno katsella, kun pilkkuvihellyksen jälkeen Luiz ei lähtenyt tuulettamaan kuin maalia konsanaan. Tuosta pilkkujen juhlimisesta pitäisi aina tulla keltainen kortti, niin oksettavaa se on.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mitä kummaa tuolla tapahtuu?
 

Ralph

Jäsen
Taitaa olla Saksa ainoa, joka saa kaksi edustajaa Mestarien liigan välieriin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Bensamies sais tehdä noista :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös