Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 166 547
  • 122 540

Ralph

Jäsen
Juventus ottaa tänään kymmennen peräkkäisen voittonsa Serie A:ssa, joka on kyseisen liigan historian kahdeksas kerta, kun joku voittaa vähintään kymmenen kertaa putkeen. Ennätys on Interin kaudelta 2006-07 ja Juventukselle itselleen tämä on neljäs kerta, kun kaksinumeroiselle luvulle pääsevät.

Pelaavat tänään Udinesen vieraana ja avauspuoliajan jälkeen Juventus johtaa 4-0. Paulo Dybala on laukonut kaksi osumaa ja tehdyt esityön kahteen muuhun. Sami Khedira ja Alex Sandro ovat vastanneet muista maaleista. Sandrolle uran ensimmäinen maali Serie A:ssa.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Cristiano aka Maailman Paras ja 2-0 Realille. Tulee vielä rumat lukemat.

Edit. Benzemalta kohtuu komee ja 3-0. Veikataan nyt vaatimattomasti vaikka 8-0. Tai ehkä Gijonikin saa yhden sääli osuman.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Liverpool hallinnu täysin peliä ManUa vastaan, mut niin vaan Rooney tekee 0-1 80min kohdalla. Jeps.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
.....Maalin tää tarvitsisi että syttyisi vähän enemmän.

Tulihan se sieltä ainoalla Mignon-munaajan maalia kohti tulleella vedolla. Olikin aika komea yhdistelmä; Mata => Fellaini ylärimaan neljän maksapuudelin ihmetellessä => Wazza volleyllä ylhäälle & sisään. Maksapuudelit kaatuivat tällä kaudella 2 kertaa ja maalierokin mukava 4-1. Tässäpä tätä.
 

Ralph

Jäsen
Stephan Lichtsteiner vei Juventuksen johtoon 67. minuutilla Laziota vastaan Coppa Italian puolivälierissä.

Neljättä ja viimeistä välieräjoukkuetta tässä haetaan. Välieriin tiensä on jo raivannut Milanon kaksikko AC Milan ja Inter sekä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Alessandria.

Milan ja Alessandria on toinen välieräpari, Inter kohtaa sitten Juventuksen tai Lazion.
 

Ralph

Jäsen
Ja vähemmän yllättäen se on Juventus, joka Interin kohtaa Coppa Italian välierissä. Tuo yksi maali riitti tänään.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Firmino 0-1 ja zairelainen Mbokani komealla kantapääpotkulla 1-1. Naismith 2-1, vähän pelkäsinkin, että entinen Everton-pelaaja rokottaa Liverpoolia. Norwichin maalit tulivat kulmien jälkitilanteista, ensimmäinen noin 12 sekuntia ja toinen noin 21 sekuntia Norwichin kulman jälkeen. Ensimmäisen pallon Liverpool puhdisti, mutta ei enää jatkotilannetta.
 
Viimeksi muokattu:

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Liverpool tasoittaa 3-3:en. 6 maalia ja kummallakaan maalivahdilla ei yhtään torjuntaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Milner ja 3-4. Nyt on yksi torjunta, kun Moreno laukoi kohti Ruddia. Benteke tuli kentälle ja pois Henderson, miksi. Benteke tuli tekemään typerän ja turhan paitsion. Vapari ja lopulta Bassong tykittää 4-4. Lallana ja 4-5. Nyt, nyt, nyt....
 
Viimeksi muokattu:

Andrew

Jäsen
Olipas dramaattinen ensimmäinen puoliaika Arsenal-Chelsea pelissä. Ensin Chelsea on aivan köysissä, mutta sitten Diego Costa hoitaa punaisen kortin ja tekee vähän ajan päästä 0-1 Chelsealle. En ymmärrä kyllä mitä Arsene Wenger ja pelaajat kitisevät tuosta. Aivan selkeä punainen kortti, kun Costa kaadetaan läpiajossa.

Muutenkin Arsenalin pelaajilla ei taaskaan tunnu hermot kestävän. Joka tilanteen jälkeen valitusta hävityn kaksinkamppailun jälkeen.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mietin tässä kumman puolella pitäisi olla - kumpi olisi parempi sensaatio? Chelsean putoaminen vai Leicesterin mestaruus. Päädyn jälkimmäisen kannalle, vaikka tuskin kumpikaan tulee lopulta toteutumaan.
 

Andrew

Jäsen
Kyllä toi aika vahvasti filmiltä ilman kontaktia haiskahti. Ja kun kyseessä oli Diego Costa, niin 99,9% varmasti myös oli sellainen.

Toisaalta Per Mertersacker ei kyllä protestoinnut tuota punaista korttia millään tavalla, mutta Arsene Wenger sitäkin enemmän. Siitä päättelen vaan tilanteessa oli kontakti ja ainakin hidastus minusta sen näytti. Tuomari oli tuossa hyvin asettautunut ja näki tilanteen selkeästi.
 
Toisaalta Per Mertersacker ei kyllä protestoinnut tuota punaista korttia millään tavalla, mutta Arsene Wenger sitäkin enemmän. Siitä päättelen vaan tilanteessa oli kontakti ja ainakin hidastus minusta sen näytti. Tuomari oli tuossa hyvin asettautunut ja näki tilanteen selkeästi.

Tuomari näki tilanteen noin 60 metriä lähempää kuin minä. Minusta näytti siltä, että kontaktia ei ollut, ja kun Clattenburg vihelsi, luulin että hän antaa Costalle keltaisen filmaamisesta. Mutta kun ottaa huomioon, että Clattenburg on ammattilainen ja näki tilanteen paljon lähempää, kyllä veikkaan että oli siinä kontakti. Hidastuksiahan täällä stadionilla ei kiistanalaisista tuomariratkaisuista näytetä.
 

Ralph

Jäsen
Paulo Dybala vie Juventuksen johtoon AS Romaa vastaan, kun vajaa vartti on peliä jäljellä! Kyseessä siis 1-0-maali ja tällä tuloksella Roma on putoamassa pahasti kyydistä, mikäli mielii ensi kaudellakin Mestarien liigaa pelata.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Stoke johtaa 0-1 Anfieldilla Arnautovicin maalilla liigacupin välierää ja yhteismaalit nyt 1-1. Selvä paitsiohan tuo striimin perusteella oli.

Pahinta tuossa kuitenkin on se että Stoke on ollut selkeästi kahdesta joukkueesta se terävämpi ja sikäli on ansaitusti johdossa. Liverpoolin pelistä puuttuu edelleen se luovuus varsinkin kun keskustassa pitäisi jotain pallon kanssa tehdä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vittu kun tuolla ylhäällä Pool ei saa edes joka toista syöttöä omille. Pitäiskö vähän käyttää järkeäkin, eikä vaan painaa täysillä eteenpäin ja iskeä päätä muuriin.

E. Samalla Poolilta Hendo pois ja Benteke sisään. Alkaako nyt järjetön roiskiminen, mikä ei johda mihinkään?

EE. Poolilta vietiin mielestäni sitten myös selvä rankkari. Pietersin käsi ei ollut ainakaan missään normaalissa peliasennossa, oikeastaan näytti jopa osin kurottavan/heilauttavan "takakädellä" palloon ja tämän takia syöttö/keskitys ei mene perille. Joku toinen olisi viheltänyt? Paitsiomaali ja viheltämättä jätetty rankkari...

EEE. Jatkoille menee. Poolin pitää tehdä jatkoajalla, rankkareilla käy kylmät. Itse katson tuloksen aamulla, nyt päätä tyynyyn
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
AC Milanilla vieraskentällä vain 1-0-voitto Alessandriasta Coppa Italian välierien ensimmäisessä osaottelussa. Nostan hattua kotitappiosta huolimatta Alessandrialle, Italian kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle jengille. Vastassa mm. Balotelli, Adriano, Honda, Boateng, De Sciglio ja Abbiati, jotka ovat hieman eri tason pelaajia kuin Lega Pro/A:ssa vastaan tulee. Hyvä taistelu ns. pubijengiltä legendaarista AC Milania kohtaan. Pallonhallintaprosentit meni Milanille 60-40 ja maalintekoyritykset 13-12.

Mutta maaliskuun alussa pelattava toinen osaottelu San Sirolla voi olla eri juttu. Kokemuksena jo melkoinen Alessandrialle, mutta että takaa-ajajana pitäisi pelata. Samaisella San Sirolla pelataan myös toisen välieräsarjan toinen osaottelu. Ensimmäinen pelataan huomenna Torinossa.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Valioliigan huonoin maalivahti otti kaksi torjuntaa ja Liverpool voitti Stoken rankkareilla!
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
No niin. Santiago Bernabeulla on lukemat 4-0 ja puoliaika, ensimmäistä puoliaikaa en nähnyt. Kuulemma maailman paras on tehnyt kaksi maalia, Hames yhden ja oliko tämä ranskalainen videokuvausharrastajakin maalin tehdyksi saanut. Eiköhän ladota vielä muutama maali lisää, tilastoihin parannusta!
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Näköjään FA haluaa kovastikkin Manua jatkoon, kun ManU tehnyt Derbyä vastaan 2 paitsiomaalia. Tilanne 1-3.

Tästä tuli mieleen, että olisi kannattanut katsoa lauantaina Dortmund- Ingolstadt matsi. Siinä "huruholmillakin" keitti yli kun Dortmundia suosittiin ja rupesi paasaamaan kuinka Bayernia jne ja näitä suuria aina suositaan pikkuseuroja vastaan. Tuo Furkka vielä aikamoinen sakufutiksen ystävä, mutta välillä aika pihalla. Siinä siis Hummelsi pisti omalta kenttäpuoliskolta pallon omaan maaliin ja molari ei yrittänyt edes ottaa käsillä kun olisi ollut päivänselvä "backpass" ja sitten Hummels kaatui maahan oikeastaan ilman mitään kontaktia niin tuomittiinkin vapari. Ja toisessa päässä Aubameyang "kilometrin" paitsiossa ekassa maalissa, ja siitäkin tuli jotain kalapaliikkia mutta maali hyväksyttiin. Oli aika kummallinen peli.
 

Ralph

Jäsen
Serie A:ssa meinaavat sarjan kärkikaksikko Napoli ja Juventus jatkaa voittoputkiaan. Napolilla alla kuusi voittoa ja nyt johtaa puolen tunnin jälkeen Laziota vieraissa 2-0. Sarjakakkosella Juventuksella on alla 12 voittoa ja johtaa nyt kotona Genoaa 1-0, kun Juan Cuadradon vahvan juoksun jälkeen Genoan puolustuksesta kimpoaa sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös