Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 289 331
  • 123 818

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Burkina Faso ja Ghana jatkoajalla, toinen jatkoajan puolisko alkoi juuri. Mennäänköhän rankkareille? Voittaja kohtaa finaalissa Nigerian.

Oksettavaa. Tämä savannipallo on aivan kauheaa. Ei varmasti tarvitse mikään Sherlock olla, että tajuaa tämän matsin dumarin olevan maksettu?

Burkina Faso tekee maalin ja se hylätään koska? Kukaan ei keksi mitään syytä.

Äsken Burkina Fason kaveri kaadetaan boksissa. Kontaktista ei voi olla edes kahta mieltä, täysin selvä. Jokainen tuomari antaisi tuosta pilkun, poislukien tietysti tämä maksettu kaveri. Pilkun sijasta Burkina Fason kaverille filmaamisesta keltainen. Yksi kun oli jo alla niin BF:n paras pelaaja ulos. Tuomari oli vieläpä 3 metrin päässä nähden koko tilanteen täydellisesti.

Oksettavaa. Tämäkö muka jalkapalloa.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Mielenkiintoinen tilanne nähtiin, Pitroipa kaadettiin rankkarialueella ja kaikki luulivat ensin kyseessä olevan rankkari. Pian kävi ilmi että tuomari nostaa keltaisen lapun ja Pitroipa ulos kentältä toisen varoituksen takia.

Rankkareissa mitataan todella, kuka kestää paineita ja johdattaa joukkueensa finaaliin. Toivon ilman muuta Burkina Fasoa, joka jollain tapaa jopa ansaitsisi paikkansa siellä enemmän kuin Nigeria.
 
Viimeksi muokattu:

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Haista vittu.

Rankkareille mennään. Jännitys kasvaa Etelä-Afrikan illassa, JMA voi rauhassa jättää katsomatta jos ei kiinnosta. Brittifutis on enemmän oksettavaa.

No niin savannikameli pää pois sieltä hiekasta.

Tarkoitin että tuon tuomaripelleilyn takia tätä ei voi edes laskea jalkapalloksi. Voittaja on lähestulkoon päätetty ennen matsia. Pelihän on toki tavallaan hienoa kun ei yhtään osaa sanoa mitä siellä seuraavaksi tapahtuu. Voittajan kyllä huomaa tuomarin päätöksistä. Kuten tänäänkin. Mitähän se tähän pilkkukisaan keksii?

Burkina Fason vankkureissa vaikka oddsit ovatkin 1/100.

Ps. Ihanko oikeasti vertaa Brittifutista ja tätä kamelien juoksua? :D

e: ahahahaa eihän nää osu pilkulta edes siihen palloon :D
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Ballboy-Müller teki tuossa hetki sitten tasoituksen. 1-1 tilanteessa jatketaan.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enää ei voinut tuomarikaan tehdä mitään ja Burkina Faso voittaa! Cama! Bance hassutteli tapansa mukaan chipin keskelle.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Loistojuttu, Burkina Faso ansaitsi paikkansa finaalissa. Ghana sählää jälleen kerran ratkaisevissa matseissa, nähdäänköhän tänäkin vuonna yllätysvoittaja? Nigeria on ollut kyllä todella kova, en ihmettelisi jos voittaisivat.

En sitten verrannut tasoltaan brittifutista ja afrikkalaista keskenään. Joka niin olettaa, niin valoja päälle.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Työt esti ensimmäisen jakson näkemisen, harmi. Argentiina on hallinnut toistakin mielin määrin ja paikkoja varsinkin alkujaksosta oli lisätä johtoaan, mutta ei onnistunut Kun eikä Messi, kenen zippaus-yrityksen Isaksson saksasi väljemmille vesille.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Khedira vie Saksan 2-1 johtoon. Kroos ja Schürrle ovat myös tulleet kentälle.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Oijoi!!

Saksa siirtyy 1-2 johtoon Khediran maalilla, Özil syötti.

Ranskikset puree patonkia.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Ranska-Saksa myös päättyy 1-2 lukemiin. Eli Müller ja Khedira osuivat Saksalle ja Valbuena teki patonkien ainokaisen.
 

scholl

Jäsen
Miten Roman Jeremenko voi olla maajoukkuessa usein noin umpisurkea? Totuus on se, että kun ei ole Littiä niin ei ole pelinrakentajaa ja pitäisi yrittää pelata laitojen kautta enemmän. Suomella on jotenkin hirvittävän monta pelipaikkaa, jossa on todella huono tilanne. Tyytyväinen toki siitä, että Turkin Forsell teki maalin, nuorelle pelaajalle varmasti tärkeä onnistuminen. Muutenhan peli oli aika kuraa. Sääli, että lopussa taas yliajalla kuokkaan kuten niin monta kertaa ennenkin kuten karsinnoissa viimeksi Unkaria vastaan.

Saksalle tosiaan voitto, vaikka vähän tiettyjä pelaajia lepuutettiinkin. Ei tuo niin tärkeä ottelu kuitenkaan ollut, vaikka onkin aina hyvä voittaa niitä muita Euroopan suuria maita. Müller on kyllä huikean tehokas kaikissa peleissä nyt. Kertakaikkiaan mahtava kausi hänellä menossa. Özil saisi ruveta laittamaan paikoistaan sisään. Vaikka on loistava pelaaja niin mua harmittaa se, että hän hukkaa maalinpaikkansa lähes aina.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Spurs-Castle

Joku nevahöörd Yoan Gouffran (uusi hankinta Bordeauxista) tasoittaa puolustajan selän kautta 1-1.

Ei sentään debyyttiottelu, pelasi myös Chelsea voitossa.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Spurs-Castle

Gouffran toivotetaan tervetulleeksi Valioliigaan. Walker potkaisee pallon lisäksi jalkaan. Avohaava ja paareilla pois kentältä. Tulikohan murtuma jopa?

Tilalle tulee lisää patonkia. Marveaux.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Gareth Bale.....

Bale 1-Newcastle 0. Newcastlen muuri unohti hypätä.

....tuntuu olevan kovassa kunnossa. Paremmalla sihdillä olisi syntynyt viisi maalia. Kuitenkin YES suoritus (sekä tarkka vapaapotku että Coloccinin epäonnistumisen maksimaalinen hyväkyikäyttö).

Seuraavaksi: Dortmund - HSV vai Sunderland - Arsenal. Taitaa pukata kohti valioliigaa.
 

scholl

Jäsen
Jos oli viime sunnuntaina Leverkusenin matsi viihdyttävä niin taas Bundesliga laittaa parastaan. Uskomaton peli tämä Dortmund-HSV. Ensin Dortmund johtoon, sitten muutaman sekunnin päästä tasoitus, sitten jälleen uskomaton suoritus Sonilta, joka on kyllä tämän kauden sensaatio ja tilanne HSV:n eduksi 1-2. Sitten Lewandowski rappaa oikein kunnolla 30. minuutilla ja tulee semijoukkotappelu, josta polski lensi pihalle ja van der Vaartille keltainen. Tästä tulee vielä hulinat.

Niin ja 19.30 kantsii olla kanssa vastaanottimien ääressä, kun FCB pelaa Schalkea vastaan.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Aikeissa oli katsoa Sunderland-Arsenal mutta kun näin tuon Wengerin idioottimaisen avauskokoonpanon niin siirryinkin Borussia Monchengladbach-Bayer 04 Leverkusen matsin pariin.

40 minuuttia pelattu ja 0-0. Leverkusenilta vietiin maali väärän paitsiovihellyksen johdosta.
 

scholl

Jäsen
Taitaa pukata kohti valioliigaa.

oletko käyttänyt huumeita? Uskomaton kommentti.

Vähän sama kun yksi jenkkimimmi mussutti mulle vähän aikaa sitten, että riittää muka, että osaa englantia ja espanjaa kun matkustaa. Miten niin riittää. Sanoin, että itse en ainakaan tue mitään brittiläistä kusista imperiumia tai kansanyhteisöä, enkä ala matkustaessani englantia puhumaan. En ainakaan Euroopassa. Saarilla en suostu käymään ja muualla puhun paikallista kieltä. Pakolaisiin jos joskus törmään niin kai sitä englantia on pakko puhua, koska heillä ei älykkyysosamäärä riitä saksan opiskeluun ja sitten tietysti Jenkeissä matkustelu, mutta hekin voisivat kyllä opetella saksan. Aikanaanhan oli hilkulla, että saksasta olisi tullut siellä virallinen kieli.

Joka tapauksessa Valioliigan katsominen on nolo tahra henkilön elämässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös