Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 298 255
  • 123 822

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Nykyisellään teidän (tarkoitan siis Real- ja Barcelona-kannattajien) väliset intot siitä, kumpi pienistä, kilteistä ja viattomista seuroistanne hyötyy enemmän tuomaritoiminnasta ovat tämän Muu urheilu -osion ehdotonta parhautta.

Korjattakoon sen verran, että Barcelonan kannattajien (tai ainakin yhden kannattajan) mielestä Real Madrid aina hyötyy tuomaritoiminnasta, kun taas Real Madridin kannattajat ovat pääosin sitä mieltä, että pitkän kauden aikana nuo menevät tasan, se on ihan selvä. Pienemmät seurat kärsivät kauden aikana enemmän kuin nämä kaksi, mutta on ihan turha väittää, että jompikumpi saisi tuomioista merkittävää hyötyä. Kyllä se hyöty menee tasan. Barcelonan kannattaja(t) väittää, että Real Madrid saa pilkkuja helpommin, ehkä näin, mutta Real Madrid saa myös ulosajoja helpommin.

Minusta ainakin on humoristista, että nimenomaan Barcelonan kannattajat (tai ainakin yksi kannattaja) kehtaa väittää jonkun muun seuran maailmassa saavan parempaa kohtelua kuin oma suosikkijoukkueensa. Se on ihan varma, ettei Barca kärsi yhtään sen enempää tuomareista kuin mikään muukaan suurseura. Enkä väitä Real Madridinkaan kärsivän, se kuuluu siihen harvojen ja valittujen joukkoon yhdessä Barcan, ManU:n, Boston Bruinsin ja kumppanien kanssa, joiden ei koskaan tarvitse huolehtia tuomaritoiminnan epäreiluudesta.
 

scholl

Jäsen
Minusta ainakin on humoristista, että nimenomaan Barcelonan kannattajat (tai ainakin yksi kannattaja) kehtaa väittää jonkun muun seuran maailmassa saavan parempaa kohtelua kuin oma suosikkijoukkueensa.

Mielestäni se ei ole humoristista, vaan luonnollista. Franco on aikanaan junaillut mestaruuksia Madridiin ja kun liiga on kuitenkin Espanjan, eikä Katalonian pyörittämä niin varsinkin vanhemmat, sanotaanko yli 40 vuotiaat kannattajat ovat epäluuloisia.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Haukkukaa vähe lisempää. Maailman paras iskee Real Madridin johtoon 1 - 0 Barcelonaa vastaan.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipa Pintolta aikamoinen hörppy. Piquekin pelasi huonosti.

Ronaldo sai kyllä hienon pystysyötön.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Noi Alvesin syötöt on tänään aivan luokattomia.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
1-0 HT. Ihan käsikirjoituksen mukaan meni. Maailman parhaalle maali, Busquets filmaa Pepelle varoituksen, Xavi on yhtä turha kuin ennekin.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Nyt kun on joukkueiden kausitopicit luettu, niin varmaan uskallan erästä nimimerkkiä uhmaten tulla kommentoimaan tätä el Clásicoa, että 1-0 puoliajalla.

Pyydän tätä tiettyä nimimerkkiä kestämään tätä kommenttiani paheksumatta ja loukkaantumatta.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Alexisille pikkuhiljaa korttia? Joku kuus vihellettyä rikettä vasta?
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Jaaha. pepe hieman nukahti..
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Se ottelupari ratkesi sitten siihen, napsahti niin ikävästi selkäranka Madridissa, että kuului kaukana Pohjanmaalla asti. Taidollinen tasoero ei ole suuri, henkinen on. Käsittämätön on kyllä tuo Barcan yliote juuri tällä hetkellä. Nimenomaan siis henkinen.

Barcelonan ja tuomariston väliset markkinat taas käynnissä.
 

Fordél

Jäsen
Kerrotko vielä millä perusteella?

Nautinnollista lukea Barca-fanien katkeria kommentteja.

Parempi vastata myöhään kun ei milloinkaan eli sillä perusteella, että pallo osui käteen ja se vaikutti selkeästi pelin kulkuun.

Mitä tulee Barca-faniuteen niin sitä en ole.

Ja mitä tulee tämän iltaiseen Real-Barcaan niin nyt puolestaan ihmetellään, että miten Pepe voi olla noin myöhässä tilanteessa ja jäätyy noin pahasti? Jos joku noissa kulmissa on pidettävä niin Puyol.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Kyllä helpolla annetaan Madridin pojille keltaisia. Eihän tuossa Barcelonan pelaajien hyppimisessä järkeä ole. Ihme kun tuomarit eivät opi.

Ja Fabregas huitoo naamaan ilman keltaista. Naurettavaa väittää ettei Barcelona saa enempää tuomariapuja kuin muutkaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Voi vittu Pepe, mene kotiisi sieltä. Ihan samaa kategoriaa Busin kanssa. Eikä varmaankaan tajua edes hävetä.

Hyi helvetti.
 

Fordél

Jäsen
On tuo Pepe aika Spede. Juuri noista pitäisi antaa pelin jälkeen pelikieltoja, sillä ei noi filmit muuten lopu koskaan.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Missä Pepen toinen keltainen ja punainen? Kohtuu härskiä jo.

Ja pelle-busquets jatkaa. Kyllä on ilo katsoa espanjalaista huippujalkapalloa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös