Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 214 358
  • 123 254

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mahtava homma Dortmundilta, jos jonkun mielestä tämä ei ole hyvä homma niin saa olla kyllä suhteellisen erikoinen kaveri.

PSG, City ja Newcastle pihalla. Ilveksen twitterin sanoin ”tärkein on saavutettu”. Tästä edespäin kuka vaan saa voittaa, mieluiten toki Dortmund.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles
PSG:llä 4 laukausta maalipuihin ja luotua xG:tä 3,2. Ja 0 tehtyä maalia.

Jälleen se Dortmund vaan teki tällaiset temput, tällaisen pelin ja suorituksen jälkeen. En vieläkään todellakaan ymmärrä, että miten, mutta tämä Terzicin musta magia alkaa vetää vertoja jo Alonsolle ja Neverlusenille.

Bayernin on huomenna ihan pakko voittaa Real ja edetä finaaliin. Ihan pakko. Muuten Dorrella on Bayernia parempi kausi ekaa kertaa yli 10:neen vuoteen.

Ja ihan jo senkin takia, että saataisiin se 11 vuoden takainen toisinto jälleen Wembleylle.

Kaksi paskaa vaihtoehtoahan tuolla on vastassa. Ancelotti taktisesti helpompi, mutta yksilötaito todella kova Realilla jolla ratkaisevat jokaisen pelin tai ainakin uskovat sen tuovan ratkaisun. Byern nyt on vain se mörkö...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kylian, tarvitset vain ympärillesi kaverit, jotka osaavat voittaa nämä pelit. Tervetuloa!
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Kylian, tarvitset vain ympärillesi kaverit, jotka osaavat voittaa nämä pelit. Tervetuloa!
Näin se näyttää olevan. Itse uskoin pitkään, että Mbappe olisi voinut nousta siksi pelaajaksi Pariisissa, joka olisi voinut johtaa joukkueensa Chämppärin voittoon, mutta väärässä olin. On selvää, että Mbappe tarvitsee enemmän Realia, kuin Real Mbappea voittaakseen isokorvaisen. Nyt siihen aukeaa hänellekin parempi sauma kun pääsee olemaan ns. yksi muista.

Dortin finaalipaikka on hieno juttu. En nyt erityisiä sympatioita tunne, mutta hieno seura jolle tuon kyllä suo. Toivottavasti menee päätyyn asti.

PSG:n ja eritoten Dembeleen putoaminen kelpaa myös oikein kivasti. Toivottavasti maistuu McDonald's ruoat läpi kesän.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kirjoitinkin jo tuonne Bayernin kausiketjuun, mutta laitetaan tännekin pientä 'knoppitietoa' illan peliä varten: kun otetaan huomioon aivan kaikki eri kilpailut ja turnaukset (Europelit, maan Cupit yms.), on Tuchel ollut valmennusuransa aikana joukkueineen 11 kertaa semifinaalivaiheessa, ja 11 kertaa Tuchelin johtamat joukot ovat edenneet finaalivaiheeseen. Tämän illan jälkeen tuo rekordi on joko saanut pienen tahran tai Tuchelin putki jatkuu edelleenkin eheänä ja täydellisenä...

Tuchelin suurimpia välierävaiheen päänahkoja ovat varmasti mm. 2017 Dortmundin peräsimessä muuan Ancelottin Bayern DFB-Pokalissa (2-3) sekä keväällä 2021 Chelsean kanssa Guardiolan City FA Cupissa (1-0) ja Zidanen Real Chämppäreissä (Yht: 3-1).
 

Liitteet

  • 20240508_050049.jpg
    20240508_050049.jpg
    100,2 KB · kertaa luettu: 9

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Litti vetää sama puku päällä ku eilen. Peetu sentään vaihtanu puvun
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ei jumalauta tää saksalaisten tolppa-tuuri vaan jatkuu ja jatkuu.
 

L. Öysä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valioliiga
On toi hyvä toi Vinicius. Mikä on kun Suomesta ei ikinä tule näitä tällaisia pehmeätassuisia nopeita lautahyökkääjiä?
Tuleeko kauhean pehmeätassuisia muutenkaan? Käydään muutamat joukkuetreenit / viikko ja ihmetellään miksei kehity. Usein tuntuu, että junnuilla homma on liian totista. Niiden pitäisi elää ja hengittää sitä palloa, myös treenien ulkopuolella.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Häiritsee että boxissa tai sen lähellä ei ole yhtään ketään kun Vini ja Bellingham painaa samalla laidalla. Olispa CR7 tai Karim.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kovassa iskussa on Vini, mutta ei vielä vaan mene pallo maaliin. Rouva Fortuna ja Neuer kyllä tekevät kaikkensa, että finaalissa nähdään kaksi saksalaista joukkuetta.

Bellinghamilta odottaisi vähän enemmän, vaikka hyvin Bayern hänet pitää aisoissa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei helvetti, Bayern syöttää Realille omaa lääkettään. Hieno vastahyökkäys, hieno maali.

Joselu kehiin, niin saa vähän tuota hyökkäystä monipuolisemmaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös